104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Khmm... áá hagyjuk.
-
A Mai utolsó meccsem:
Holnap lejátszom a rangadót a Debrecen ellen. Ha nyerek bajnokok vagyunk, ha nem akkor még izgulhatok. -
Isteni tehetségnek vélték, az tuti :D
Közben megvolt a BL sorsolás, 16 között jön a Milan. Ezek mit fognak kapni
-
hoppácska :D
mondjuk az a szivecske, hááát.... :D -
pinnacle #46545 azigen:O:D
háát lehet azonnal pályára is léptették a félelmetes Új-zélandi csapat ellen:D
Akiket renndszerint megdöngölik:D -
Szép :DDD
Ilyent mond meccs előtt az ellenfél edzője: Vagner Love nem fog fickándozni.
Eredmény: mesterhármas
23 forduló után 4 pont az előnyünk. -
Bemutatkoztak a srácok:
-
Oké, senki sem találta el, ezért megmutatom:
-
Azt hiszem megvan minden idők legfiatalabban debütáló játékosa.
Kérem a tippeket, a brazil válogatottról van szó.
-
Toljad giorgio, toljad :D
Üdv zyndar!
Capello: én még leszek
Villarreal ellen 1-1 hazai pályán, 3-2 összben, Madrid a kövi ellenfél.
Porto elleni LigaKupa döntő, 2-1-gyel a mienk. Veloso 6 hétre dőlt ki :// -
Hi és grat all!
Mostmár aktívan belekezdtem a Fradiba, bár mellette ha kicsit pihenni akarok akkor az egyik kedvenc angol csapatommal az Exeterrel is megyek, velük a felkészülési szezonnál tartok, de elsősorban a Fradival megyek.
A felkészülési szezonban semmi extra nem volt sajna 2 győzelem-2 döntetlen-2 vereség volt a mérlegünk, ami nem túl jó, de azért elégedett voltam így is. A magyar kupát az Győr II ellen kezdtük meg, sima 2-0-ás továbbjutás, majd nagy bánatomra megkaptuk a 2. körben az Újpestet. Nem igazán láttam esélyt a továbbjutásra, de a 30. perc körül kiállították Dvorschákot, így megnyílt volna az út előttem, de sajna nem sikerült gólt szerezni, úgyhogy maradtak a tizenegyesek. Ahol nem igazán voltak jók az esélyeim lévén Lipcsei 2 hónapos kényszeroihenőn van. 4-4-ig simán mentünk, majd jött Kamaté és szépen Balajcza ölébe rúgta a labdát, így a Magyar Kupás álmaink szertefoszlottak.
Egyelőre marad a legfontosabb feladat az NB1-be való visszajutás, aztán majd jövőre jöhet más is. -
ahhez képest 2-0 már vezettek -
nem probléma, csak nyugodtan, legalább van aktivitás
-
azért egész szépen beszorítottátok őket hazai pályán. Barátságos meccsen kívül talán még nem is láttam ilyen durva labdabirtoklást -
Ja, és még Ő is:
tavaly nagyon jó szezonja volt, hátha állandósul a jó formája, és 107e volt a kivásárlási ára
/sry a hirtelen sok képért, elkapott a gépszíj
/
Ma nem alszom :) -
Grat! 
Fabio Capello: Én se leszek már sokáig így csak holnap fejezem be a második szezonomat a Békéscsabával.
Amúgy valahol jó is, hogy kiestünk a kupákból, mert így tudunk koncentrálni a bajnokságra és megnyerhetjük friss feljutóként. -
Így van, nekem holnap munka
uccsó meccs (mára)
kiszenvedtük, nagy mák volt, bár stat. alapján jobbak voltunk
-
:D:D:D:D:D:D::D
[erre találták ki a szünet gombot]
szerk: amennyiben lesz két-három aktív emberke itt a fórumon (értsd kommentel is viszonylag gyakran, nem csak olvassa :D), annyiban még ma befejezem az ötödik szezont -
Azért nem cseréltem le őket, mert közben kiszaladtam VC-re.
-
azért meglep, hogy a fos fittness ellenére 50-es játékosok fickándoznak a pályán. Mér nem cserélted le őket?
persze ilyen statisztikával nem csoda a vereség. -
Nagyon pörgős az átig szezon, ezért jó a 2009.
Szerintetek?
-
Közben a Magyar Kupában is az elődöntőben estünk ki.
-
A látszat csal, 10 perc és a fele alunni fog :D -
Estét Urak! Milyen aktív ma a társaság. -
Itsuki #46525 ez az utolsó félszezonjuk itt,kösszi a kommentárt:) -
Az idei második igazolás:
És a harmadik:
Hohóóó, hirtelen mennyi jó csatár
Talán még a végén taktikát is kell változtatnom, hogy mind beférjen... -
Nagyon jók. 
giorgio81 Győre ellen ki mernék állni, de ellened már nem biztos esetleg a nyári igazolások után.
Petróknak és kovácsnak a sebessége a gyengéje ők kilógnak a sorból. -
nem volt benne semmi leordítás -
Itsuki #46521 jelen pillanatba ök lesznek a piacképes focistáim. a fradista nyilasi,az olasz uruguayi szélsőm nagyon sok pénzért elment,csak ugy mint a cseh válogatottam,most valahogy 5,6milla euronk van és évvégén jön 3,1 M euro- ök 1,1 milla euroba kerültek,csak a kolumbiai 800ezer volt...sokaltam,de kelett vki.
Lars Krog (uj igazolás)
Petrók Laci,siofoki nevelés,nálam nagyon jó az utánpotlásuk,régóta a csapatomba van.
José Andrande uj igi
Kovács Tamás,sajna lejár a szerződése:(
Szabó Sanyi...
Demjén Zoli,most jött a ZTEtöl -
gabor9 #46520 köszi szépen Capello!!am nem kell leordítani a fejemet. bocs ha ezzel valakit megzavartam... -
Végül az Arsenal csak 3-0ra nyert a porto ellen, igy utóbbi jutott tovább :D Helyzetek alapján 7-0 is lehetett volna.
nekünk most jön a Villarreal, Leixoest 3-0ra, Coimbrat meg Guimarest 3-1re vertük tarcsicsapattal. Djaló vert egy hármast az Academicanak :DDD -
Oké
-
Itsuki #46517 mivel nem értek sokat h ki milyen jó,felteszek 1-2 játékosmról képet,azt mondjátok meg h jó-e,ok?:D -
Őt most szereztem ingyen, mert szeptemberben lejár a szerződése:
-
Hengereltek a csatárok
-
továbbra is veretlen a csapat. 12 meccs 12 győzelem
-
Viszont megvan Ő:
-
Bedaráltuk a CSZKA-t
-
Srácok rég voltam már itt, gratulálok mindenkinek. Folytatom a Cardiffot. -
Kinéztem magamnak. Biztos sikerül majd leigazolni...