A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Fisicofan
    Hi és grat all!
    Mostmár aktívan belekezdtem a Fradiba, bár mellette ha kicsit pihenni akarok akkor az egyik kedvenc angol csapatommal az Exeterrel is megyek, velük a felkészülési szezonnál tartok, de elsősorban a Fradival megyek.
    A felkészülési szezonban semmi extra nem volt sajna 2 győzelem-2 döntetlen-2 vereség volt a mérlegünk, ami nem túl jó, de azért elégedett voltam így is. A magyar kupát az Győr II ellen kezdtük meg, sima 2-0-ás továbbjutás, majd nagy bánatomra megkaptuk a 2. körben az Újpestet. Nem igazán láttam esélyt a továbbjutásra, de a 30. perc körül kiállították Dvorschákot, így megnyílt volna az út előttem, de sajna nem sikerült gólt szerezni, úgyhogy maradtak a tizenegyesek. Ahol nem igazán voltak jók az esélyeim lévén Lipcsei 2 hónapos kényszeroihenőn van. 4-4-ig simán mentünk, majd jött Kamaté és szépen Balajcza ölébe rúgta a labdát, így a Magyar Kupás álmaink szertefoszlottak.
    Egyelőre marad a legfontosabb feladat az NB1-be való visszajutás, aztán majd jövőre jöhet más is.