104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• DONGUBA
    Mire gondolsz vereb?Banoltassal meglatjuk sikerul-e bazdmeg egy rossz meretezes miatt.
  • Itsuki
    vajona a balszerencsés tizivel elbukott 30 perc emberhátrányban összeszdett 1-0át otthon ledolgozzuk?
  • Itsuki
    Reykjavik után a Levadia Tallint bucsuztattuk 4-2,2-1 el,és megint egy szerb csapattal kerültem össze a csoportkör kapujába! PARTIZAN BEOGRAD!
  • Itsuki
    döntsétek már el hogy meikkel játszatok,nem tudok senkit sem követni. realgyula,sokszor mondod h realon kivül naon nem tucc mit kezdeni. akkor reallal nyomd vagy kezdj 1et a vvecséssel azt go:)

• realgyula
    ma úgy döntöttem, hogy "bekeményítek"
    úgy kezdődött a történet, hogy letöröltem a Realos mentést, rákényszerítve magam arra, hogy vagy a Tottenhamet vagy a Manchester Unitedet folytassam! nem néznétek ki belőlem ugye? pedig megtettem!
    folytattam a Tottenhamet...pont egy Man.City,Arsenal,Liverpoll sorozat jött...3 zakó, de partiban voltunk, így nem idegesítettem magam annyira, sőőt inkább bizakodtam...!
    aztán mentünk a Sunderlandhez, ahol úgy kaptunk ki 1-0-ra, hogy az az egyetlen kapura tartó lövése volt a hazaiaknak! nekünk meg helyzetek sokasága...! itt már kicsit ideges voltam...csak egy kicsit!
    következett a Newcastle...2-1 nekik, dettó mint a Sunderland ellen! 2 kapura tartó labda, 2 gól...! itt kezdtem el zúzni!
    még jó, hogy erős faanyagból van az íróasztalom, mert kapott egy ütést ki is léptem a Tottenhamből, nem töröltem le, még lehet visszatérek és folytatom...!
    maradt a MU...most velük megyek! őszintén szólva játékban nem sok különbség van, csak annyi, hogy Rooney meg Tevez belövi a helyzeteket, ellenben Fraizer Campbell, Pavlyuchenko és Bent rendre kihagyja azokat...
    nem tudom mi lesz...igazából a Tottenhammel mennék sziívesebben, de ez a mai "akció" kicsit kib@szta a biztosítékot...
  • Itsuki
    azért megvolt az év igazolása. 17 éves izlandi srác,messze a legjobbam,és a belga Anderlechtböl hoztam 1,3milláért. és eddig jól is jáccik.
  • Gunnersboy
    az a legjobb az egészben hogy te sem tudod mit akarsz, egyszer azt irod hogy ujrakezdted a hofival mert megszeretted öket ujra csinálsz egy jo csapatot, blt nyersz, utána meg hogy áá ujrakezdeni nemlenne jo, inkább ajánljunk valami mást

Döntsd el, hogy kivel akarsz játszani, ne mi mondjuk már meg.

Különbenis ha ennyire nemtudod jelölj be random ligákat és nyomj egy véletlenszerü csapatválasztást
    én igy kezdtem a Salzburggal, és BL győzelemig vittem, és élveztem, mert a saját játékom volt, az évek alatt formálódó saját csapatommal és a saját sikereimmel ezt megmondhatja bárki mert akkoriban elég sok képet raktam róla, volt BL aranyam, ezüstöm, több mind 150meccsig veretlen voltam a bajnokságban, kupákat nyertem, és szerettem játszani, teljesen mindegy kivel kezdesz mert egy idő után úgyis a TE CSAPATOD lesz, te alakítod, te formálod a saját kedvedre.
  • Itsuki
    valaki marad 11ig,aktivan fórumozni? holnap ballagásra mek,korán kell kelniXD
  • Darthmushroom
    Grat All
  • zyndar
    Estét Urak!
    Látom szabcsaba nem akar sarokba menni, Hunito neked meg sok sikert.
  • szabocsaba1983
    Sok sikert!
  • Huni92
    Gratu mindenkinek, csabának különösen!

Tegnap este generáltam egy játékot, melyben a Fortuna Düsseldorf csapatát vettem át. Pénz az 0, 6 milliós tartozás, melyet 2010-ig törleszteni kell, elég gyenge játékoskeret, és alacsony fizetése sapka, mely már alapból átvan lépve. 5. helyre várnak, feljutó helyben reménykedem.
    Két okból kezdtem velük: 1. túlságosan egysikú volt a Sportinggal már :(
    2. hatalmas stadionja van a csapatnak, mely kb 55000 néző befogadására alkalmas. Ha első szezonban az átlagnézőszám 5000 fölé emelkedik, elégedett leszek.
  • szabocsaba1983
    A próféta szóljon belőled!

Éderson:

Ezzel búcsúzom mára tőletek:

További szép eredményeket Mindenkinek!
  • lemieux66
    Grat, Edersonnak megy a hasa, te meg úgy tűnik utcahosszal nyered a B-t. Egyébként Edersont honnan szerezted?
  • szabocsaba1983
    A sajtó szerinti bajnoki cím várományosa, idegenben:

• szabocsaba1983
    Maric még keresi önmagát, be kell illeszkednie, viszont Éderson megtalálta, duplán is.

• szabocsaba1983
    Grat! A Porto, Bremen, Benfica meg 3. kiemelt
  • lemieux66
    Grat, jól haladsz, viszont mi van Maric-csal?
  • giorgio81
    Mondtam, hogy kiütjük a Kolozsvárt és újabb 4millió euróval gazdagodtunk a BL csoportkörért
    Vicces, hogy 2. kiemeltek vagyunk

• szabocsaba1983
    Érdekesség:
    egy félidő alatt 5-öt rúgott...

Mit mondhattak neki a szünetben? Állj le, mert elfáradsz a gólörömökben???
  • szabocsaba1983
    2. kanyar, 6. helyre várt Celta:
    /az elején Rubén Castro ránk ilyesztett, mi meg megijedtünk/

• giorgio81
    Kicsit gyengére sikeredett ez a szezonkezdet
    Nem baj a Kolozsvárt kiverjük
    Nekem Szuper Kupáért általában nem is kell játszani, kétszer játszottunk a hétből

• Itsuki
    Sok sikert neked is:)

asszem elösször megvan a szuperkupa. Halit otthon 5-0ra vertük ki:)
  • giorgio81
    Hi
    Szabocsabának feljutást, Itsukinak BL csop.ba kerülést!! Meg nekem is.
    Töltöm az ETO-t!!
  • szabocsaba1983
    Tekintélytparancsoló idénykezdet:
    /Uram! Ne az eredményt, a statisztikát nézze :) /

• Itsuki
    2 órája fmezek de 10 napot nem mentem elöre. utállak fm:D
  • Itsuki
    juss fel elöbb,maradjunk ennyibe...:)
  • szabocsaba1983
    Nem nagyképűségből, de most nem egyszerűen fel akarok jutni, hanem úgy akarom ezt tenni, hogy az első osztályban biztosan meglegyen a bentmaradás, tehát az utolsó 6 hely elkerülése. Idén meg szeretném, ha kijönne a különbség köztünk és a többi másodosztályú csapat között.
  • Itsuki
    most sikerülni-e kell!!!!:)
  • szabocsaba1983
    Véget ért a rendkívül hosszúra nyúlt felkészülési időszak:

A fontosabb meccsek:

Azt még hozzátenném, hogy ezen első osztályú csapatok egyes játékosainak fizetése 2x nagyobb, mint a mi teljes keretünkké!
    /real madrid --> alamizsna/

• Itsuki
    pedig Löw cica akkor igazolt oda...:) én meg kinevettem h mé oda ment:D hát ezért...
  • Wayne Rooney
    hehe akkor nem is ismertem őket
  • Itsuki
    amugy ha tavalyelött kezdett vna velük...:)
  • Wayne Rooney
    Hoffenheimel már nem élvezem..... mindent elölről kezdeni.... kicsit unalmas így már rá jöttem sajnos,és így kénytelen vagyok más csapatot keresni... és olyannal akarok aki még is ott lehet a legjobbak közt,de nem olyan nagy csapat. PL-be vagy Bundesligaba...
  • Itsuki
    FC Energie Cottbus. vagy Eintracht Frankurt,esetleg VfL Bochum.
  • Wayne Rooney
    Na és akkor Bundesligaba vagy Premier Leaguebe melyik csapattal nem könnyű ott lenni a TOP 5-be,és pénz ügyileg se a legjobbak? Mert én olyannal szeretnék kezdeni..... de ne kieső csapatot mondjatok.
  • Itsuki
    na a 2.körbe vagy az észt Levadia Tallin vagy a északir Cliftonvill lesz. tovább kell jutni.
  • Wayne Rooney
    Az is igaz!
  • Itsuki
    mert eléggé jól áll anyagilag. ugy meg könnyü csapatot épiteni...:P
  • Dzsoki Jujjing
    Hát mert megfelelő a játékoskeret és sokat kapsz átigazolásra szerintem. Ha tavaly kezdtél volna velük nagyobb kihívás lett volna :) Bocsánat, hogy bele szóltam.