A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
realgyula #47026 ma úgy döntöttem, hogy "bekeményítek" 
úgy kezdődött a történet, hogy letöröltem a Realos mentést, rákényszerítve magam arra, hogy vagy a Tottenhamet vagy a Manchester Unitedet folytassam!
nem néznétek ki belőlem ugye? pedig megtettem! 
folytattam a Tottenhamet...pont egy Man.City,Arsenal,Liverpoll sorozat jött...3 zakó, de partiban voltunk, így nem idegesítettem magam annyira, sőőt inkább bizakodtam...!
aztán mentünk a Sunderlandhez, ahol úgy kaptunk ki 1-0-ra, hogy az az egyetlen kapura tartó lövése volt a hazaiaknak! nekünk meg helyzetek sokasága...! itt már kicsit ideges voltam...csak egy kicsit!
következett a Newcastle...2-1 nekik, dettó mint a Sunderland ellen! 2 kapura tartó labda, 2 gól...! itt kezdtem el zúzni!
még jó, hogy erős faanyagból van az íróasztalom, mert kapott egy ütést
ki is léptem a Tottenhamből, nem töröltem le, még lehet visszatérek és folytatom...!
maradt a MU...most velük megyek! őszintén szólva játékban nem sok különbség van, csak annyi, hogy Rooney meg Tevez belövi a helyzeteket, ellenben Fraizer Campbell, Pavlyuchenko és Bent rendre kihagyja azokat...
nem tudom mi lesz...igazából a Tottenhammel mennék sziívesebben, de ez a mai "akció" kicsit kib@szta a biztosítékot...