104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Huni92
    300? az még ok. De aki már 1200 perce nem lőtt gólt, és ellenem triplát ver, az már felbasz.
    19. helyezett ellen játszunk, félidő 1-0 oda. Ilyen 1-2-2-3-2 felállásban játszanak, és nem tudunk csinálni smemit.
  • Dzsoki Jujjing
    Elég furcsa hogy általában én is az esélyesebbeket verem meg, az esélytelenebbek ellen pedig esélyem sincs. Vagy van egy játékos aki nem lő gólt tegyük fel 300 perce, az biztos ,hogy ellenem töri meg a gólcsendjét...
  • Huni92
    Kicsit nagy :D Mekkora szólás ^^

Én tologatom a Fortunat, október vége van, és elég rapszodikus a csapat. Az esélytelenebb csapatoktól szopás van, vagy x, az esélyesebbeket meg verjük. Unteraching ellen például 4-0 lett, mig a Wuppertal 0-1re elvert.
  • Dzsoki Jujjing
    Kicsit nagy a csend most a csúcsidőhöz képest... :D
  • myl0
    Hubazze télleg.
    LOOOL keresgéletm vmit régebben, most ráklikkeltem és azt hittem az az 1 oldal :DD
  • Dzsoki Jujjing
    :D
  • Huni92
    Ööö...izé. Te vissazolvastál 4000 hsz-t? :D
  • myl0
    Én is a Barcával tolom.
    Én még szezon kezdésnél megvettem Rosina-t a Torinobol, ugy gondoltam, hogy csak kiegészítő ember lesz, de stabil kezdő lett egy darabig a sok sérült miatt. (bevethető bal jobb és középső támadó középpályás poszton is). Volt, hogy ő mentette meg a büszkeségünket!!
    Egyébként 1,2 Milla (Font) a Torinonak és a Firentinának és a tiéd is.
  • Wayne Rooney
    Grat.All. Én végül a Newcastle United kispadján kötöttem ki. CÉL (1.évben): Uefa Cup helyezés!
  • szabocsaba1983
    reggelt. grat. all.
  • Huni92
    Azután, h a 4. fordulóban a Regensburg a hajrában egyenlitett, az 5. fordulóban idegenben vertük meg a sokkal esélyesebbnek tartott Kickers Offenbach csapatát 3-1 arányban. 5 forduló alatt 6 pontot gyűjtöttünk.
  • mgkp
    köszi
  • Huni92
    Skilles :D

Itt van. letöltöd, kicsomagolod, bemásolod mindkét kapott fájlt a Dokumentumok/FM09/graphics/pictures/players/Bordeaux mappába.

Ha nincs meg vmelyik mappa, csináld meg :)
  • Dzsoki Jujjing
    Na kicsit pihentetem a Parma-s karrierem mert eléggé felidegesített. :D Addig is hogy lenyugodjak vagy eltöltsem valamivel az időt kezdtem egyet a spanyol másodosztályban szereplő Alicante együttesével. Legjobb eredményük eddig egy 15. hely a másodosztályba. Kíváncsi leszek ,hogy alakul a szezon , 18. helyre várnak tehát épphogy nem kieső. :D A személyzet bitang gyenge volt ezért az egészet lecseréltem meg hoztam 3-4 új arcot, persze ingyen mert 0-át adtak átigazolásra. Remélem több szerencsém lesz mint az előbbiekben. 2-3 év múlva talán a feljutás is cél lehet, most azonban a biztos bent maradás a célom. Hát egyenlőre ennyi, majd jelentkezem, hogy alakultak a dolgok.

Ja és a végére a már-már közhelyé vált: gratulálok mindenkinek
  • MrIncredible
    beraktam 3 aktív bajnokság 3-3 ligáját, illetve betöltöttem játékosokat argetntina brazíilia, franciao., németo., magyaro., portugália, lengyelo., töröko, eleféntcsontpartból remélem nem lesz nagyon lassú. és nagy adatbázis. most fenerál, addíg elmosogatok, mert asszony nincs itthon
  • zyndar
    Ha Angliába mész, akkor EU-s oszágokat javasolnék inkább. Különben több országot is bejelölhetsz, az szerintem nem lassítja annyira, max. átigazolási szezonban.
  • mgkp
    Grat mindenkinek.
    Nem tudna valaki megdobni egy Gourcuff arccal?
  • MrIncredible
    szerintetek honnan töltsek be pluszba játékosokat?brazil argentin okés, hallottam somától, hogy törököknél jó játékosok lesznek. afrika mondjuk elefántok vagy kamerun?
  • MrIncredible
    Nos újra raktam a játékot, úgyhogy nemsokára végzek a csinosításával és generálok egy gémet. Angliában vagy spanyoloknál fogok kezdeni, és isten mentsen az óriás adatbázistól
  • Huni92
    Ha sok a szabadidőd, nyugodtan.

Elkezdődött a bajnokság, egy vereséggel és egy döntetlennel nyitottunk.
  • DONGUBA
    Akkor visszakeressem oket?Talan 3 szor 4 szer tettem be rosszul de ha gondolod keresd vissza.
  • Huni92
    Reggelt és gratula Zyndarnak, Itsukinak, Gunnersnek, és MrHihetetlennek.

OFF
    /Megj.: mióta fórumozgatok, nem emlékszem olyanra, hogy Guba normális méretben tett volna be képet./

ON
  • DONGUBA
    Jovanna kicsit faradt voltam tegnap sorrry mama:)
  • MrIncredible
    Tagnap folytattam a Sunderlandet. Újabb két mérkőzés az első a Middlesborough ellen amit idegenben 2-0ra hoztunk nagyon jó játékkal. a csapat kezd összeszokni. majd jött a manunited. azt gondoltam a 3 meccses kapott gól nélküli sorozatomnak tuti és a veretlenséginek i vége. nos otthon játszva abszolut helyt álltunk és 1-1 lett a vége. Scholes szerzett vezetést a manunak egy 35 méteres hihetetlen bombával. elég valószínűtlen volt. de átvettük az irányítást és Lewandowski(aki csereként állt be) kiegyenlített. A 92. percben megszerezhettük volna a gíőzelmet, de Saviola 5 méterről leadott lövését Van de Szar hárította. Egyébként mndkét csapat kapusai hihetetlen formában védtek. elképesztő volt látni a bravúrokat. Így megőriztem asszem 8 meccses veretlenségem, és 5. vagyok a tabellán. A nagy igazolás Saviola akit 35.000 euroért vettem, most ér 1,5 misit és 10 gólt lőtt 14 meccsen. 30 misiért vette a barca a rivertől jó pár éve, és én a realtól vettem 35.000ért. Hihetetlen mi? Na egyenlőre ennyi, majd még ma jelentkezem.
    És gratulálok mindenkinek!
  • Gunnersboy
    Mára ezzel búcsúzom, jo 8 mindenkinek, én 7kor kelek mert bajnokink lesz :D

(továbbjutó helyen állunk)
  • lemieux66
    1000 bocs, nagy izgalmamban rosszul tettem be a képet.
    Egyébként olvastam a bannert, csak ügyetlen voltam.
  • pinnacle
    gyereked van, elmúltál 18.

Elméletileg és gyakorlatilag is felnőtt vagy.
  • DONGUBA
    Csak annyi hogy nem is vok felnott:)
  • DONGUBA
    no comment mert ugy hosszu lesz a vege....ugyesek vagytok ennyi
  • zyndar
    Egyébként a Maric gyerek nálam kicsit "visszafogottabb" meg a posztj is más. Mi ennek az oka?

• pinnacle
    legyél rá büszke, hogy x+20 évvel fiatalabb gyereket kiosztasz, miközbe kurvára igaza van és telekúrod a topikot a láma beszólásaiddal, mert ezek a remek idézetek régesrég jók voltak, ma már poénnak is nehezen nevezhetőek.

Szóval ha hangoztatod, hogy milyen kurva nagy felnőtt ember vagy, akkor tanulj meg olvasni ( lásd: BANNERBA KISZÚRJA A SZEMEDET A MAX KÉPMÉRET) elöször, majd ha véletlen hibázol és más figyelmeztet, akkor igy vagy úgy, de elnézést kérsz és a következő lehetséges alkalomkor javítasz.
    Szóval légy igazi felnőtt Guba, hamár annyira felvágsz fele és hangoztatod.

Jah és zorro nem az fm tudásodat kritizálta, de te mégis azzal próbálsz neki visszavágni, hogy mekkora fm istencsászár, miközbe egy mondat értelmezéséhez nem kell annak lenni.

Ui:
    Tudom, most én is megkapom, hogy mit szólok be neked, de mondjuk úgy, nem érdekel. Egy " Elolvastam, PM-be reagáltam. " mondat tökéletesen megfelel nekem, és ha vmivel nem értesz egyet, ott ( PM-be!!!) várom az ellenérveidet.

Üdv.
  • DONGUBA
    ertem en es igaz is de okoska egybol mekeg hogy ban.....csattogos lepket tologatott amikor...........
  • Itsuki
    Real gyenge lesz Milan nem sok vizet fog zavarni,szerintem a Sportingal fogok versenyezni a csoportelsöségért. nem hogy az első golom megszerzése a cél,hanem egyböl a sima továbbjutás. de ez természetesen hnap. jóéjt.
  • John Cena
    xDDD
  • zyndar
    Most persze jön még a playoff a kupás helyekért, aminek értelme zéró. A szabályok meg menet közben változnak, vagy nem tudom mi van. Szóval: a bajnokság 2-5. helyezettjei kerülnek be ide és az első megy a BLbe, a többi az UEFÁba. A 2. 7 a 3. 6 pontot kapott eddig kezdéskor, most hármat egyenlően.
  • zyndar

Iraklis, 3. szezon. Nem sikerült a címvédés, de azért elégedett vagyok a szezonnal. Sikerült 3 év alatt a dobogó mindhárom fokán végezni :)
    Meglett a kupa, aminek külön örülök és annak persze,hogy a korábban mutatott képek szerint igencsak helytálltunk a BLben. A szöglettaktika megint müködött, középhátvéd 10 gólos. Utolsó képet csak azért, mert az u21-es banda nem nagyon pöcsölt.

Elképzelhető, hogy a 4. évben leülök más csapat padjára, megfelelő ajánlat esetén. Kipróbálnám magam Portugáliában, de jöhet olaz vagy spanyol liga is. Majd látjuk.
  • Itsuki
    h is mondják? ujak nem nézik a bannert,és te nem vagy uj mégis... ne te legyél már felháborodva szerintem,következöleg figyelhetnél erre,csak ugy mind lemieux66. gratu.

ennyit a blröl:)
  • Gunnersboy
    ezentúl erre figyelj oda légyszíves:
    A feltölthető maximális képméret: 750x563 pixel!
  • DONGUBA
    Amugy meg ne szoljal mar be ha egy heten kb egyszer beirok valamit te tokeletes istenseg az fm mestere.
  • lemieux66
    Rangadó behúzva :)