A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• MrIncredible
    Tagnap folytattam a Sunderlandet. Újabb két mérkőzés az első a Middlesborough ellen amit idegenben 2-0ra hoztunk nagyon jó játékkal. a csapat kezd összeszokni. majd jött a manunited. azt gondoltam a 3 meccses kapott gól nélküli sorozatomnak tuti és a veretlenséginek i vége. nos otthon játszva abszolut helyt álltunk és 1-1 lett a vége. Scholes szerzett vezetést a manunak egy 35 méteres hihetetlen bombával. elég valószínűtlen volt. de átvettük az irányítást és Lewandowski(aki csereként állt be) kiegyenlített. A 92. percben megszerezhettük volna a gíőzelmet, de Saviola 5 méterről leadott lövését Van de Szar hárította. Egyébként mndkét csapat kapusai hihetetlen formában védtek. elképesztő volt látni a bravúrokat. Így megőriztem asszem 8 meccses veretlenségem, és 5. vagyok a tabellán. A nagy igazolás Saviola akit 35.000 euroért vettem, most ér 1,5 misit és 10 gólt lőtt 14 meccsen. 30 misiért vette a barca a rivertől jó pár éve, és én a realtól vettem 35.000ért. Hihetetlen mi? Na egyenlőre ennyi, majd még ma jelentkezem.
    És gratulálok mindenkinek!