104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zorrobomber
    Fonseca powa
  • Itsuki
    való életbe má én is...:P nem is kell meszsire mennem,elég ajkára:D AJKA 8-0 Diósgyőr

sok sikert Incredible
  • MrIncredible
    Jó reggelt kollégák.
    Folytattam a sunderlandos mentésem. Azóta érkeztek csatárok. kikin Fonseca, és Nilmar személyében. Kikin 1,9 misi euróért, nilmar legnagyobb meglepetésemre egy konstrukcióban érkezett, hogy fizettem értem 2,4 millát azt hiszem és egy olyan záradékot csatoltam hozzá, hogy 20 válogatott meccs után 22 millát fizetek még. Na most a 20 válogatott meccs, úgy hogy még nem is válogatott a tag igencsak 2-3 év. Úgyhogy jól jártam szerintem, és ha bevállik a kölyök akkor megéri kifizetni érte a díjat a későbbiekben. Egy meccs ment le a bajnokságból a wba ellen idegenben, ahol a westr brom volt az esélyes. 1-0-ás vezetésük után egy jó alapos szünetbeli fejmosás után 3-1-re hoztuk a meccset. Alakulgat a csapat. következik a Tottenham idegenben, ami vsz bukó lesz, mert nagyon sok az új ember, nyelvi nehézségeik vannak és a taktika is csiszolódik, de mivel közémezőnybeli helyezést ígértem nem izgatommagam az erősebb csapatok ellen. Remélem még sikerül a csoffadék játékosokat eladni, gondolok itt Murphyre, Healyre, Conollyra, McCartneyra -akiért 6,5 millió eurot fizetett a Sund tök értelmetlenül, mert épphogy megállja a helyét a Pl-ben- És az ebből befolyó összegből rendezem a fizu keretet amit túlléptem 15k-vel. Próbálkozom télen egy bal oldali tkp-t szerződtetni, Andy Ried helyett vagy mellé, Riedet vinné pár csapat, Meg Stoke-ot akarom még eladni, mert nagyon gyenge és ennek ellenére 3,5 millió az értéke. McShane is megy a levesbe, Ő igazából a Hull Citynél kezdte a szezont de lesérült és visszadobták. Tainio is menni fog mert ő sem Pl szintű. Nem csodálom, hogy kiesési gondjaik vannak igaziból a Sundnak, Pedig pénz volt bőven,csak Keane rosszul gazdálkodott vele szerintem.
    Na egynelőre ennyi, és bocsi, hogy hosszú lett a beszámoló.
    Sok sikert és szép napot!
  • karajjj
    én már a való életben is láttam, nem csak fm-ben :D
  • Itsuki
  • Itsuki
    LOL! Ilyet még soha nem láttam az fmben! jön mindjárt a kép!
  • giorgio81
    elrontja a mentésed, nem lehet utána betölteni, én már próbáltam
  • Mike94
    ez jó, nem tudtam h csináltak 09hez is, majd egyik mentésem elmentem 2x aztán megnézem mit tud :)
  • Itsuki
    Az angol liga 17 helyezettje Fulham bejelentkezett értem.
  • soma22
    dehogyis, csak nekem nincs meg, és igy probáltam segíteni. egyébként ilyet lehetne az off/helptopikba, aminek a linkje a bannerban van
  • bexinho
    Ok, köszi. Már küldték privátban is. Ezek szerint rossz néven kerestem. :S
    De remélem nem vétettem semmit, h FM-mel kapcsolatos dolgot kérdeztem :), ha igen akkor bocs...
  • soma22
    google

egyébként nem ajánlott a használata
  • bexinho
    Beírtam, de 1 érdemleges linkre kattintva törölt fájlt találtam. Így elmaradt a hőn áhított voilá...
  • soma22
    beirod a googleba és voilá
  • bexinho
    Valaki nem tudja belinkelni h honnan tudom letölteni azt a Game Save Cleaner nevű programot? Kipróbálnám egyik mentésemen.
  • soma22
    de jobb mint unalmasan ülni csak az nb1et ahol már nemigen van ellenfél.
  • BBeno2
    hát én nagyon untam mikor jött a ligakupa. zsinóban 400 éve a fradit , debrecent és haladást kaptam a csoportban... tiszta szégyen móóni.
  • soma22
    a ligakupa undorito ilyen szempontbol

mondjuk 2016ra már jo hogy ennyi meccs van, legalább nem unom:D
  • BBeno2
    nyomorult nb1 nekem van asszem győrrel hogy 30 napból 20 napon mecscem van.. meg is keresem...
  • kraawz
  • giorgio81
    Kicsit sűrű programom lesz, 1 hónapon belül 15 meccs, ezt azt jelenti hogy gyakorlatilag 2 naponta meccset játszunk

• giorgio81
    Talán meglesz az UEFA kupa Elődöntő, ahol ha minden igaz a Bayern lesz az ellenfél
    Na de addig még ki kell vernem a REAC-ot a Magyar Kupából

• Itsuki
    Fme mi idegesit? az elöre lejáccott meccsek. Milan ellen otthon kikapok 2-1re pedig semmivel se voltam rosszabb. na meg ök 40 méterröl lövik a golokat. na meg a Sporting meccset 7szer játszottam ujra. mindig 1 40 méteres bombával vezetnek és kövi 5percbe lönek 4 gólt....
  • karajjj
    jó régen voltam már erre

• Fisicofan
    Hi & grat all
    Ma végre van idő, úgyhogy megyek a Fradival. A bajnokságban eddig jól állok, bár azért sok gólt kaptunk :)

A Honvédot pedig megvertük 3-1-re a ligakupa 1. fordulójában
  • Darthmushroom
    grat all
  • Huni92
    10 fordulóval a vége előtt
  • Wayne Rooney
    Köszi Huni,ez nekem is nagyon kellet!
  • Sergio RamosS
    PSG-s karrieremet, aminek csak a legelején vagyok, nem folytatom, 2 okból: megtaláltam a régi mentésem és közben majd tudom foyltatni, a másik ok hogy Angliában elkezdek egy karriert az Aston Villa vagy az Everton csapatával.
  • gabor9
    Köszi Huni!!!!
  • zyndar
    Alacsony determination és concentration sok embernél? Vagy húzd az időt uccsó 10 percben. Én is sok gólt kapok a meccsek vége fele.
  • Huni92
    F5-Szűrő-Szerződés státusz-Lejárt

giorgio: én is gondoltam már rá, de 70-75% körüli a kondi, ami ezen a szinten nem vészes, és a többi csapatnak sem jobb.
  • giorgio81
    gyenge az erőnlét (csak tipp)
  • gabor9
    cs. hol lehet megnézni 09-ben hogy kik azok a játékosok, akik ingyen igazolhatóak?? az átigazolási központban nagyon nem találtam
  • John Cena
    csalik a gép
  • Huni92
    Valaki mondjon már egy ésszerű magyarázatot arra, hogy miért kapunk a meccsek 80%-án gólt a 80. perc után?
  • Dzsoki Jujjing
    Castellón cumiztatott, bakker ez nem igaz...
  • Huni92
    Ez mondjuk jogos, viszont nem tudtam, milyen verzióval csapod :)
    Próbáld meg Martin Palermot. Isten.

1-0-ra megvertük az Erzgebirge csapatát a 21. fordulóban, ezzel a 7. helyre léptünk előre. 6 pontra van a 3. hely, mely rájátszást ér.
  • MrIncredible
    9.3as peccsben már drága és nincs tarcsiban kb 4misiért adnák oda
  • Dzsoki Jujjing
    Jó reggelt mindenkinek, a Zaragoza elleni győzelem kicsit fellendítette a játékkedvem úgyhogy újra fut az FM :D Remélem sikerül a bent maradás.