104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
-
Sporting Lisszabonos mentésem parkolópályára állitottam, és kezdtem egy karriert a német harmadosztályban szereplő, egykor szebb napokat is látott Fortuna Düsseldorf csapatával.
Pénz semmi, célkitűzés a felsőházi helyezés, fizukeret alacsony, játékosok gyengécskék, magas fizetéssel.
Igazoltam pár embert, és kölcsönbe is érkezett néhány játékos. Glöden, Hegeler, Caceres, Sadrijaj, Ibelherr voltak azok, akik meghatározó(bb) szerepet töltöttek be a szezon során a nyári igazolások közül, a télen érkezettek közül pedig egyértelműen Shao Jiayi és Alex voltak azok, akik oszlopos tagjai lettek a csapatnak. Shao már az elején átadós volt, de akkor még majd' 1 millió euróért kinálták. A hónapok alatt lement az ára, és ingyen sikerült megszerezni, ami hatalmas tettnek bizonyult.
A szezon eleje bukdácsolós volt, többnyire x-ek jöttek, féltávnál 9. helyen álltunk, kb 6-9-4-es sorozattal. Aztán kezdtek összeszokni a fiúk, jöttek az eredmények, és az utolsó bajnoki meccs döntött a 3. hely sorsáról, mely osztályozós szereplést ér.
A Bundesliga II. 16. helyezettje lesz az ellenfél, oda-visszavágó, első meccs hazai pályán, a jóval esélyesebb Osnabrück ellen kell kivivnunk a feljutást.
Ezt a skint használom. Bejött :) -
Itsuki #47308 hát hogy is mondják az ilyet? nem tudom,csak hogy überszerencséd volt,ebbe a gyözelem se volt szerintem nem hogy a kiütés...:) de mondjuk engem a ligakupa a döntöbe érdekelt mindig is,csak oda ritkán jutok el:D -
Grat, szép eredmény, engem sajnos már a 2. fordulóban kiütött az Újpest a Magyar Kupából.
Ahogy várható volt elszenvedtem az első vereségemet Jászberényben, szinte ott sem voltunk a pályán.
Viszont a vereség jót tett a csapatnak, némi taktikai váltás után mentünk a Bozsik Stadionba:
A második félidőre elképsztően motiváltan mentünk ki, és szép győzelem lett a jutalmunk. És felértékeli ezt a győzelmet az hogy a Honvéd 12(!) ponttal vezeti az NB1-et a Debrecen előtt -
Itsuki #47306
sziasztok,gratu nektek. -
Melyik skint használod Huni? Am nagy GRAT neked! -
Csak igy tovább, fradisták!
Nostehát... -
tomzoo #47303 Most sikerült ingyé leigazolni Tiszát :D -
Az izgalmas lesz. Ahogy tudom, ott elég kevés a pénz, de a Boavista mégis csak egy nagyobb portugál csapat. Majd mutasd a képeket! -
tomzoo #47301 Én is most fejeztem be az 1. szezont a Fradival.
Sikerült megnyerni az MK-t , nem is akárhogy, nagyon sokszor a sírból hoztuk vissza meccset.
Ligakupából simán kiestem nem is nagyon érdekelt, a feljutás meg simán megvolt.
Márkusba kellemesen csalódtam, sok gólt lőtt és ő lett az Év játékosa is :D Mellette még Lipcsei, Ashmore és Kamate volt nagyon jó.
Tabella
Magyar Kupa
A következő évet EZEKKEL az igazolásokkal kezdtem.
Alfred Arthur
Vedran Vinko
Szerintem velük jól jártam nagyon. -
En kezdtem a portugal masodosztalyban boavistaval... -
hát mostanában semmivel nem találom a csapatom mind1kit csak elkezdem -
hi&grat all
idény eleje a Fradival:
Alapvetően elégedett vagyok, mert még az NB1-es csapatok sem tudtak megverni a ligakupában, bár azért a Baktalórántháza és a Barcika elleni döntetlen elég kínos, és a REAC valamint a Fehérvár ellen is vezettünk sokáig. Most zsúfolt időszak jön, úgyhogy lassan végetér a veretlenségi sorozatom szerintem -
Jó szoros lett, de Xavi behúzta nekünk 3 pontot!! -
Mostanában melyik csapattal játszol? -
egyik ism igényt tartott a psg és hoffi karierem képeire ezért aki aki akarja letöltheti:
http://www7.zippyshare.com/v/42221094/file.html -
Grat All! -
Zuiverloon? -
hogyne tartanék igényt :) majd dobok képet -
Dejan Lovren (jobb és közép), Opare (jobb), Reznik (jobb), Moretti (bal), Giannoulis (bal), Medjani (közép) -
Közben gondolkodtam, és ajánlom Antonio Barragant illetve a Valladolid jobboldali védőjét Pedro Lopezt. Ha jól rémlik, 3,6 millió euró a kivásárlásija. Esetleg Bodnár Laci..:)
Bal oldalra Joe Mattock, elején olcsón hozható, és nagyon jó playa lesz. -
Zorro: taktikaváltás. Számomra egyértelmóű, hogy kiismerték a taktikát. Változtathatsz felállást is, csapat isntrukciók, ésatöbbi. Ha dobsz egy képet a csapatinstrukciókról, akkor délután majd megpróbálok tanácsot adni, persze, csak ha igényt tartasz rá.
Soma: melyik posztra? -
-
igazolások:
mindjárt tolok egyet a keretről is.
védőt tudtok mondani?lehetőleg fiatalt, de jót, olyan 6 misiig -
grat
keretről meg igazolásokról dobnál képet -
tökéletes :) -
realgyula #47284 tudom... 
-
eddig tetszik az erősítések szereplése, a kapuban hilário lett a meccs embere, akinek a cselzinél lejárt a szerződése:
-
norbinhOOO #47282 Hali!
Tudtok ajánlani valami patchet vagy frissítést ami már tartalmazza a téli átigazoásokat mert én 8.0.1-es patchel játszok, a 8.0.2 és a 8.0.3 nem működik nálam. -
Neuville, az Olivier. Akire te gondolsz az Neville :D -
realgyula #47280 G. Neuville utódnak megfelelő lenne De Silvestri? :) őt néztem ki...! :) -
Kérdés:
Élveztem -e Serdar(7-es befejezés, szezonban 1. gólja) kifli-bomba-über gólját?
Mit mondtam volna? Igen, a gatyámba élveztem?
Jóéjt all :) -
Még pont egy ilyen meccs hiányzott, leszarom, cserébe lenyomja a kondit, morált, és még a góljaink is szarok voltak(szögi,tizi), Catania-ban persze (költői túlzással élve) élete góljait nyomta mind2 gólszerző. Mondtam már hogy Buonanotte egy kalap szar? :)
-
Itsuki #47277 1 49szeres grúz válogatott a dán aalborgból jött...:) jóéjt -
hallod, taktikra valami? :/ -
Itsuki #47275 és mien fehér a fogai:) -
Estét Urak!
Ma van időm megint játszani egy kicsit, lassan kezdődik a szezon is. Aki jobb oldali védőt keresne annak ajánlom figyelmébe, Osasuna-nevelés és 21 évesen ő a csk:
-
Uborkasalata #47273 Juventusszal játszogatom mostanság. Első szezonban jött Sakho és Oscar Cardozo. Bajonki cím, Kupagyőzelem és BL egyaránt meg volt. 90 ponttal a Serie-A, 5:1-el az olasz kupa döntőjében az Udinese ellen tizikkel pedig a BL-döntőben az Arsenal ellenében.
Cardozo gólkirály lett 25 találattal. 17(!) gólt kaptam a bajnokság során és egész(!) szezon alatt csak 1x kaptam ki akkor is már eldőlt a BL-ben a továbbjutás sorsa Atletico Madrid ellen.
Nyáron jött Piqué, Cáceres, Juan Mata... Jelenleg Januárban vagyok. 54 ponttal vezetem a tabellát. 7 kapott gól és 0 vereség. Apropó 60 meccse nem kaptam ki a bajnokságban. :)
Cardozo egy állat Sampdoria ellen 3 szabadrúgás 3 Cardozog-gól. Inter ellen 3 góljával nyertünk 3:2-re. :)
Nyáron egy jó csatár vételét tervezem, aki valószínűleg Agüero lesz. -
Itsuki #47272 de nyerd meg...:)
köszönöm,de nem tudok ünnepelni,a kapusom azthiszi ö a májer (közbe 1 béna) és el akar menni. és nem szokásom 2. számu kapust tartani,me sose jáccik,azt bontja a rendet csak. azaz most bajba vagyok. na keresek vmi sztár kapust,ha nem is akar jönni adok neki 15ezer ojrót azt csak jön...:) azt go aludni -
széép :)