104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Gunnersboy

• Huni92
    Sporting Lisszabonos mentésem parkolópályára állitottam, és kezdtem egy karriert a német harmadosztályban szereplő, egykor szebb napokat is látott Fortuna Düsseldorf csapatával.
    Pénz semmi, célkitűzés a felsőházi helyezés, fizukeret alacsony, játékosok gyengécskék, magas fizetéssel.

Igazoltam pár embert, és kölcsönbe is érkezett néhány játékos. Glöden, Hegeler, Caceres, Sadrijaj, Ibelherr voltak azok, akik meghatározó(bb) szerepet töltöttek be a szezon során a nyári igazolások közül, a télen érkezettek közül pedig egyértelműen Shao Jiayi és Alex voltak azok, akik oszlopos tagjai lettek a csapatnak. Shao már az elején átadós volt, de akkor még majd' 1 millió euróért kinálták. A hónapok alatt lement az ára, és ingyen sikerült megszerezni, ami hatalmas tettnek bizonyult.

A szezon eleje bukdácsolós volt, többnyire x-ek jöttek, féltávnál 9. helyen álltunk, kb 6-9-4-es sorozattal. Aztán kezdtek összeszokni a fiúk, jöttek az eredmények, és az utolsó bajnoki meccs döntött a 3. hely sorsáról, mely osztályozós szereplést ér.

A Bundesliga II. 16. helyezettje lesz az ellenfél, oda-visszavágó, első meccs hazai pályán, a jóval esélyesebb Osnabrück ellen kell kivivnunk a feljutást.

Ezt a skint használom. Bejött :)
  • Itsuki
    hát hogy is mondják az ilyet? nem tudom,csak hogy überszerencséd volt,ebbe a gyözelem se volt szerintem nem hogy a kiütés...:) de mondjuk engem a ligakupa a döntöbe érdekelt mindig is,csak oda ritkán jutok el:D
  • Fisicofan
    Grat, szép eredmény, engem sajnos már a 2. fordulóban kiütött az Újpest a Magyar Kupából.
    Ahogy várható volt elszenvedtem az első vereségemet Jászberényben, szinte ott sem voltunk a pályán.
    Viszont a vereség jót tett a csapatnak, némi taktikai váltás után mentünk a Bozsik Stadionba:

A második félidőre elképsztően motiváltan mentünk ki, és szép győzelem lett a jutalmunk. És felértékeli ezt a győzelmet az hogy a Honvéd 12(!) ponttal vezeti az NB1-et a Debrecen előtt
  • Itsuki

sziasztok,gratu nektek.
  • Wayne Rooney
    Melyik skint használod Huni? Am nagy GRAT neked!
  • Huni92
    Csak igy tovább, fradisták!

Nostehát...
  • tomzoo
    Most sikerült ingyé leigazolni Tiszát :D
  • maffi
    Az izgalmas lesz. Ahogy tudom, ott elég kevés a pénz, de a Boavista mégis csak egy nagyobb portugál csapat. Majd mutasd a képeket!
  • tomzoo
    Én is most fejeztem be az 1. szezont a Fradival.
    Sikerült megnyerni az MK-t , nem is akárhogy, nagyon sokszor a sírból hoztuk vissza meccset.
    Ligakupából simán kiestem nem is nagyon érdekelt, a feljutás meg simán megvolt.

Márkusba kellemesen csalódtam, sok gólt lőtt és ő lett az Év játékosa is :D Mellette még Lipcsei, Ashmore és Kamate volt nagyon jó.

Tabella
    Magyar Kupa

A következő évet EZEKKEL az igazolásokkal kezdtem.

Alfred Arthur
    Vedran Vinko

Szerintem velük jól jártam nagyon.
  • DONGUBA
    En kezdtem a portugal masodosztalyban boavistaval...
  • Darthmushroom
    hát mostanában semmivel nem találom a csapatom mind1kit csak elkezdem
  • Fisicofan
    hi&grat all
    idény eleje a Fradival:

Alapvetően elégedett vagyok, mert még az NB1-es csapatok sem tudtak megverni a ligakupában, bár azért a Baktalórántháza és a Barcika elleni döntetlen elég kínos, és a REAC valamint a Fehérvár ellen is vezettünk sokáig. Most zsúfolt időszak jön, úgyhogy lassan végetér a veretlenségi sorozatom szerintem
  • myl0

Jó szoros lett, de Xavi behúzta nekünk 3 pontot!!
  • zyndar
    Mostanában melyik csapattal játszol?
  • Darthmushroom
    egyik ism igényt tartott a psg és hoffi karierem képeire ezért aki aki akarja letöltheti:
    http://www7.zippyshare.com/v/42221094/file.html
  • Wayne Rooney
    Grat All!
  • Gunnersboy
    Zuiverloon?
  • zorrobomber
    hogyne tartanék igényt :) majd dobok képet
  • zyndar
    Dejan Lovren (jobb és közép), Opare (jobb), Reznik (jobb), Moretti (bal), Giannoulis (bal), Medjani (közép)
  • Huni92
    Közben gondolkodtam, és ajánlom Antonio Barragant illetve a Valladolid jobboldali védőjét Pedro Lopezt. Ha jól rémlik, 3,6 millió euró a kivásárlásija. Esetleg Bodnár Laci..:)
    Bal oldalra Joe Mattock, elején olcsón hozható, és nagyon jó playa lesz.
  • Huni92
    Zorro: taktikaváltás. Számomra egyértelmóű, hogy kiismerték a taktikát. Változtathatsz felállást is, csapat isntrukciók, ésatöbbi. Ha dobsz egy képet a csapatinstrukciókról, akkor délután majd megpróbálok tanácsot adni, persze, csak ha igényt tartasz rá.

Soma: melyik posztra?
  • soma22
  • soma22
    igazolások:

mindjárt tolok egyet a keretről is.

védőt tudtok mondani?lehetőleg fiatalt, de jót, olyan 6 misiig
  • Darthmushroom
    grat
    keretről meg igazolásokról dobnál képet
  • zorrobomber
    tökéletes :)
  • realgyula
    tudom...
  • soma22
    eddig tetszik az erősítések szereplése, a kapuban hilário lett a meccs embere, akinek a cselzinél lejárt a szerződése:

• norbinhOOO
    Hali!
    Tudtok ajánlani valami patchet vagy frissítést ami már tartalmazza a téli átigazoásokat mert én 8.0.1-es patchel játszok, a 8.0.2 és a 8.0.3 nem működik nálam.
  • Fabio Capello
    Neuville, az Olivier. Akire te gondolsz az Neville :D
  • realgyula
    G. Neuville utódnak megfelelő lenne De Silvestri? :) őt néztem ki...! :)
  • zorrobomber
    Kérdés:
    Élveztem -e Serdar(7-es befejezés, szezonban 1. gólja) kifli-bomba-über gólját?
    Mit mondtam volna? Igen, a gatyámba élveztem?

Jóéjt all :)
  • zorrobomber
    Még pont egy ilyen meccs hiányzott, leszarom, cserébe lenyomja a kondit, morált, és még a góljaink is szarok voltak(szögi,tizi), Catania-ban persze (költői túlzással élve) élete góljait nyomta mind2 gólszerző. Mondtam már hogy Buonanotte egy kalap szar? :)

• Itsuki
    1 49szeres grúz válogatott a dán aalborgból jött...:) jóéjt
  • zorrobomber
    hallod, taktikra valami? :/
  • Itsuki
    és mien fehér a fogai:)
  • zyndar
    Estét Urak!
    Ma van időm megint játszani egy kicsit, lassan kezdődik a szezon is. Aki jobb oldali védőt keresne annak ajánlom figyelmébe, Osasuna-nevelés és 21 évesen ő a csk:

• Uborkasalata
    Juventusszal játszogatom mostanság. Első szezonban jött Sakho és Oscar Cardozo. Bajonki cím, Kupagyőzelem és BL egyaránt meg volt. 90 ponttal a Serie-A, 5:1-el az olasz kupa döntőjében az Udinese ellen tizikkel pedig a BL-döntőben az Arsenal ellenében.
    Cardozo gólkirály lett 25 találattal. 17(!) gólt kaptam a bajnokság során és egész(!) szezon alatt csak 1x kaptam ki akkor is már eldőlt a BL-ben a továbbjutás sorsa Atletico Madrid ellen.

Nyáron jött Piqué, Cáceres, Juan Mata... Jelenleg Januárban vagyok. 54 ponttal vezetem a tabellát. 7 kapott gól és 0 vereség. Apropó 60 meccse nem kaptam ki a bajnokságban. :)
    Cardozo egy állat Sampdoria ellen 3 szabadrúgás 3 Cardozog-gól. Inter ellen 3 góljával nyertünk 3:2-re. :)

Nyáron egy jó csatár vételét tervezem, aki valószínűleg Agüero lesz.
  • Itsuki
    de nyerd meg...:)

köszönöm,de nem tudok ünnepelni,a kapusom azthiszi ö a májer (közbe 1 béna) és el akar menni. és nem szokásom 2. számu kapust tartani,me sose jáccik,azt bontja a rendet csak. azaz most bajba vagyok. na keresek vmi sztár kapust,ha nem is akar jönni adok neki 15ezer ojrót azt csak jön...:) azt go aludni
  • Fabio Capello
    széép :)