104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Franciaország?! Fene a szádat
-
jóvagy zakikám
-
jah, voltam 1 évet a szöv kapitány szenegálban (AK 4. hely), aztán az eb után a franciák elfogadták a jelentkezésemet, így velük tolom most. -
nem semmi, nagy grat!
na jah, fio elég erős 3., 2,. 5., 2. volt a helyezésük eddig. -
hamachival, de az OFF/HELP topikban valaki biztosan tud részletesebb leírást adni -
Ez vicces, a Fehérvár elleni Ligakupa meccs előtt szerződést ajánlottam Simek Petinek, nagynehezen megvertem őket, és ezután rögtön visszadobta az ajánlatomat :) -
bandy85 #47464 Üdv!! Segítség kellene!!Onliine akarunk játszani ketten de nem tudjuk hogyan kell!!Vki segítene és leírná??? köszi -
Gratu Zaké! Fio elég erős, nem szokásuk.
Én is befejeztem a szezonomat, az első az Osasuna padján, összeségében a negyedik,úgy, mint a helyezésünk, ami igen szívderítő :P
Azok hárman ott elöl meg másik dimenzió.
-
Hy & Grat All!!
Évek óta ez van: a csapat jobb az ellenfeleinél, csak ez eredményekben nem mutatkozik meg
-
Folytatom én is a gamet az Udinesevel, 4. évben 3. lettem, eddigi legjobb helyezésem, ám idén féltávnál már 9 ponttal vezetünk. Remélem nem kerülök hullámvölgybe, és meg tudom tartani az előnyömet.
-
Grat mindenkinek!
Befejeződött az átigazolási szezon. Azt kell mondjam, elég jól sikerült. Pár igazán jó nevű nagy öreget is sikerült megszerezni (pl.: Van der meyde, Morfeo, S. Inzaghi) és persze a fiatal tehetségeket sem hanyagoltam. Pénzt nem költöttem, mindenki ingyen jött, bár az eladásokból se folyt be nagy pénz, de beszéljen inkább a kép. :) -
18-19 körüli a szabadrúgása. Régebbi fm-ekben is figyeltem már, hogy nagyon osztja a pontrúgásokat. Gondolom vele lövette a szabikat. -
Egyébként mit etettél a szélsőhátvédeddel, hogy 12őt vert? -
Gratu!
Tegnapi gyenge pillanatomban arra próbáltam rávilágítani, hogy a csapatodban szereplő Sodinha és Felipe Monteiro szerintem egy ember. Egy napon születtek, a teljes nevük ugyanaz. Persze lehet, hogy Brazíliában az ikreknek lehet egyforma a nevük:P -
good -
-
-
Bari 1.szezon
Átnézés
Bajnokság
Csapat statisztikák
Játékos statisztikák
Keret
Meccsek 1
Meccsek 2 -
Vki egy hatalmas olasz facepackkal nem tudna megdobni? A hatalmast úgy értettem, hogy ha lehet a legalsó osztályig legyenek benne az arcok. -
igazolás volt... egy-egy poszt túltelítettsége van leszúrás csak ritkán de akkor köszi akkor meg lessz csak valahogyan -
Utley #47450 Na akkor ott valami komoly befektetés volt :) Van még 70K euróm igazolni,és most adtam el 2 makonya emberkét október végén összesen 500K euróba 24 havi részletre.Januárba meglesz a 100K igazolni:)Kell egy csatár,és akkor minden okés lesz. -
Ha gyengék az eredmények és/vagy gyakran leszúrod a csapatot meccsek végén, akkor szokott általában lemenni a morál. De lehet még ok a csapattagok közti viszály, a rövid idő alatt végrehajtott sok igazolás, egy-egy poszt túltelítettsége stb stb. Nézd meg, hogy melyik eset lehet nálad. -
srácok Moral ellen mit lehet tenni ha alacsony??? mert srácokat játszatom kezdő 11-et és mindegyik gyenge meg stb. a kispadosok meg Nagyon jó meg Rendben mi ennek az oka?:S -
Itsuki #47447 hát valahogy érthetöbben nem megy? tedd fel azt kész... -
kisa1994 #47446 légyszi irjátok meg h mit csináljak... -
Nekem valakit megvett trofense tolem par millioert. -
Itsuki #47444 grat all.
ujratettema gépet,és leformáztam a vinyot ahol az fm mentésem volt...:'( -
kisa1994 #47443 sziasztok!multhéten kékhalált kapott a gépem és elszált minden letöltötema a játékot de nincs sports interactive:(h tom felrakni -
-
most semmi, az új Simset húzom le és próbálom ki, szal jelenleg read-only üzemmód -
Monopolival mizu? -
nem is rossz :) -
Féltáv
-
na jó hagyjuk... mentem aludni :)
-
Hmm nem lesz jó, benéztem.
Szóval ez a két srác valójában egy szerintem :P
-
Aki nagy adatbázissal játszik és a Mantova csapatánál felfedezi, hogy mi a turpisság, az kap egy szóbeli vállonveregetés. -
Nilmar az internacionalból -
Utley #47433 Én okosba a Trofense-el tolom,és qrva jó a csapatom,csak csatárom nincs :) Ahoz,hogy 1 évet túléljek 2 "klasszist" kell eladnom (1et már eladtam 1m euróba. Treviso mentésem sajna laptop bibi miatt kiesett...És ezen az asztali gépen nagyon lassan szalad a cucc. -
Estét urak!
Folytattam a karrierem a Sunderlanddal. Volt egy újabb bajnoki a Wigan ellen amit 3-1re nyertem. Kitaláltam egy jó taktikát. a lényege, hogy a csapatjáték szűk és a passz fókusz szélre megy. középre bevonom a középpályásokkal és a csatárokkal a védőket, és ezt a szélsőim kihasználják s megszaladnak, majd középre beadják, és vagy Fonseca befejeli, vagy Nilmar meglódul és kiugorva delövi. eddig jól működik. Wigan után jött a Bolton, akiket 2-1re vertem idegenben. Majd egy liga kupa meccs a Bristol city ellen amit a full b csapattal 1-0ra hoztam. És akkor jött a nagy fekete leves. az összes védőm megsérült. Kénytelen voltam felhozni középsővédőknek a tarcsiból Rapnjikot és a listás McShanet. Íg vártam a Cselszkit. Gondoltam cél a gól lövés. Elkezdődött a meccs. Nem szaporítom a szót irgalmatlan jó meccsen 3-2re nyertem teljes tartalékos középső védelemmel. és egy napig vezettem is a tabellát. 6 meccs 5 győzelem 1 döntetlen, 2. hely. Majd egyszer rakok képeket is csak nincs net a Pc-n. Remélem nem untattam senkit.
és grat mindenkinek! -
André-Pierre Gignac,Vagner Love,Oscar Cardozo