104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zyndar
    Franciaország?! Fene a szádat
  • Fabio Capello
    jóvagy zakikám
  • zaki
    jah, voltam 1 évet a szöv kapitány szenegálban (AK 4. hely), aztán az eb után a franciák elfogadták a jelentkezésemet, így velük tolom most.
  • zaki
    nem semmi, nagy grat!
    na jah, fio elég erős 3., 2,. 5., 2. volt a helyezésük eddig.
  • Fabio Capello
    hamachival, de az OFF/HELP topikban valaki biztosan tud részletesebb leírást adni
  • Fisicofan
    Ez vicces, a Fehérvár elleni Ligakupa meccs előtt szerződést ajánlottam Simek Petinek, nagynehezen megvertem őket, és ezután rögtön visszadobta az ajánlatomat :)
  • bandy85
    Üdv!! Segítség kellene!!Onliine akarunk játszani ketten de nem tudjuk hogyan kell!!Vki segítene és leírná??? köszi
  • zyndar
    Gratu Zaké! Fio elég erős, nem szokásuk.

Én is befejeztem a szezonomat, az első az Osasuna padján, összeségében a negyedik,úgy, mint a helyezésünk, ami igen szívderítő :P
    Azok hárman ott elöl meg másik dimenzió.

• szabocsaba1983
    Hy & Grat All!!

Évek óta ez van: a csapat jobb az ellenfeleinél, csak ez eredményekben nem mutatkozik meg

• zaki
    Folytatom én is a gamet az Udinesevel, 4. évben 3. lettem, eddigi legjobb helyezésem, ám idén féltávnál már 9 ponttal vezetünk. Remélem nem kerülök hullámvölgybe, és meg tudom tartani az előnyömet.

• maffi
    Grat mindenkinek!
    Befejeződött az átigazolási szezon. Azt kell mondjam, elég jól sikerült. Pár igazán jó nevű nagy öreget is sikerült megszerezni (pl.: Van der meyde, Morfeo, S. Inzaghi) és persze a fiatal tehetségeket sem hanyagoltam. Pénzt nem költöttem, mindenki ingyen jött, bár az eladásokból se folyt be nagy pénz, de beszéljen inkább a kép. :)
  • maffi
    18-19 körüli a szabadrúgása. Régebbi fm-ekben is figyeltem már, hogy nagyon osztja a pontrúgásokat. Gondolom vele lövette a szabikat.
  • zyndar
    Egyébként mit etettél a szélsőhátvédeddel, hogy 12őt vert?
  • zyndar
    Gratu!
    Tegnapi gyenge pillanatomban arra próbáltam rávilágítani, hogy a csapatodban szereplő Sodinha és Felipe Monteiro szerintem egy ember. Egy napon születtek, a teljes nevük ugyanaz. Persze lehet, hogy Brazíliában az ikreknek lehet egyforma a nevük:P
  • Fabio Capello
  • Darthmushroom
  • DONGUBA
  • inter94
    Bari 1.szezon
    Átnézés
    Bajnokság
    Csapat statisztikák
    Játékos statisztikák
    Keret
    Meccsek 1
    Meccsek 2
  • maffi
    Vki egy hatalmas olasz facepackkal nem tudna megdobni? A hatalmast úgy értettem, hogy ha lehet a legalsó osztályig legyenek benne az arcok.
  • John Cena
    igazolás volt... egy-egy poszt túltelítettsége van leszúrás csak ritkán de akkor köszi akkor meg lessz csak valahogyan
  • Utley
    Na akkor ott valami komoly befektetés volt :) Van még 70K euróm igazolni,és most adtam el 2 makonya emberkét október végén összesen 500K euróba 24 havi részletre.Januárba meglesz a 100K igazolni:)Kell egy csatár,és akkor minden okés lesz.
  • maffi
    Ha gyengék az eredmények és/vagy gyakran leszúrod a csapatot meccsek végén, akkor szokott általában lemenni a morál. De lehet még ok a csapattagok közti viszály, a rövid idő alatt végrehajtott sok igazolás, egy-egy poszt túltelítettsége stb stb. Nézd meg, hogy melyik eset lehet nálad.
  • John Cena
    srácok Moral ellen mit lehet tenni ha alacsony??? mert srácokat játszatom kezdő 11-et és mindegyik gyenge meg stb. a kispadosok meg Nagyon jó meg Rendben mi ennek az oka?:S
  • Itsuki
    hát valahogy érthetöbben nem megy? tedd fel azt kész...
  • kisa1994
    légyszi irjátok meg h mit csináljak...
  • DONGUBA
    Nekem valakit megvett trofense tolem par millioert.
  • Itsuki
    grat all.

ujratettema gépet,és leformáztam a vinyot ahol az fm mentésem volt...:'(
  • kisa1994
    sziasztok!multhéten kékhalált kapott a gépem és elszált minden letöltötema a játékot de nincs sports interactive:(h tom felrakni
  • zyndar
  • Fabio Capello
    most semmi, az új Simset húzom le és próbálom ki, szal jelenleg read-only üzemmód
  • zyndar
    Monopolival mizu?
  • Fabio Capello
    nem is rossz :)
  • zyndar
    Féltáv

• zyndar
    na jó hagyjuk... mentem aludni :)

• zyndar
    Hmm nem lesz jó, benéztem.

Szóval ez a két srác valójában egy szerintem :P

• zyndar
    Aki nagy adatbázissal játszik és a Mantova csapatánál felfedezi, hogy mi a turpisság, az kap egy szóbeli vállonveregetés.
  • MrIncredible
    Nilmar az internacionalból
  • Utley
    Én okosba a Trofense-el tolom,és qrva jó a csapatom,csak csatárom nincs :) Ahoz,hogy 1 évet túléljek 2 "klasszist" kell eladnom (1et már eladtam 1m euróba. Treviso mentésem sajna laptop bibi miatt kiesett...És ezen az asztali gépen nagyon lassan szalad a cucc.
  • MrIncredible
    Estét urak!
    Folytattam a karrierem a Sunderlanddal. Volt egy újabb bajnoki a Wigan ellen amit 3-1re nyertem. Kitaláltam egy jó taktikát. a lényege, hogy a csapatjáték szűk és a passz fókusz szélre megy. középre bevonom a középpályásokkal és a csatárokkal a védőket, és ezt a szélsőim kihasználják s megszaladnak, majd középre beadják, és vagy Fonseca befejeli, vagy Nilmar meglódul és kiugorva delövi. eddig jól működik. Wigan után jött a Bolton, akiket 2-1re vertem idegenben. Majd egy liga kupa meccs a Bristol city ellen amit a full b csapattal 1-0ra hoztam. És akkor jött a nagy fekete leves. az összes védőm megsérült. Kénytelen voltam felhozni középsővédőknek a tarcsiból Rapnjikot és a listás McShanet. Íg vártam a Cselszkit. Gondoltam cél a gól lövés. Elkezdődött a meccs. Nem szaporítom a szót irgalmatlan jó meccsen 3-2re nyertem teljes tartalékos középső védelemmel. és egy napig vezettem is a tabellát. 6 meccs 5 győzelem 1 döntetlen, 2. hely. Majd egyszer rakok képeket is csak nincs net a Pc-n. Remélem nem untattam senkit.
    és grat mindenkinek!
  • Sergio RamosS
    André-Pierre Gignac,Vagner Love,Oscar Cardozo