104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Itsuki
    4en voltunk,de amint a bél taktikra átáltam,nem irta,bár lehet a roma is változtatott...
  • soma22
    mennyien vannak hátul?ha 4en akkor ne értem, talán a csapat instrukcióknál kellene szélesebbre venned a játékstílust
  • Itsuki
    tartalék,ifi. blbe jáccó 11em addig nem jáccot a magyar pór ligákba,igy is 10 pont elönyöm van. bár vicces az a szombat vasárnapXD
  • soma22
    ismerős a probléma, de egy jo csapat mindig minden helyzetben jo:)
  • Itsuki
    köszi. 1 kérdés,ha azt irja az aszisztensem,hogy túl szük a védösorom és széthuzza mégjobban az ellenfél akkor mit tegyek? 1 embert tegyek hátra?

FC Ajka-AS Roma

véletlen a magyar bajnokságban használt taktikkámal (hatalmas hiba...) küldtem ki a fiukat. sima 3-0át beszedtünk. de visszaálltak a vendégek,mi meg feltámadtunk porainkból a szaudi védöm bombafejesével,és a magyar bajnokság legjobb csatára visszahozta a reményeket. Nekem sose volt csodatévő szirupom,elégedett vagyok az eredménnyel,és ugy megyünk az Olimpicoba hogy minden esélyünk megvan a továbbjutásra.

szezon igazolásai

mondjuk ezt csak az összegek miatt tettem be,senkit se érdekel h kiket igazolok,meg ugye senki se ismeri öket... 1 játékos Fabrizio Berger nem volt zsákbamacska,mert anno a danubiotól jött pár ezer euroért. nálunk sztár lett,és visszament. és mivel kelett 1 balszélső és tudtam hogy milyen jó visszajött. Izlandi vvédöt meg csak azért vettem meg,mert kelett vkit hoznom utolsó nap. igy a 19 éves sztárom hosszabitott mivel ö ajánlotta:)
  • giorgio81
    Az a baj, hogy rohadt sok meccsem elmaradt a BL meg UEFA miatt és most van olyan hogy egy hétvégén lejátszok 2 fordulót is, ráadásul tele vagyok sérültekkel

• soma22
    nemsemmi, hajrá a döntőben
  • szabocsaba1983
    3. nagy igazolás:
    /mit tesz a feljutás, rögtön lehet normális játékost igazolni/

• szabocsaba1983
    Ez is megérdemli a tapsot
    grat!
  • soma22

• Itsuki
    nagygrat neked is giorgio bácsi

kezdem azt hinni hogy beverem az AS Roma arcát. minná jön a meccs a képpelXD
  • giorgio81
    Grat all!
    Folytatom az ETO-t
    Bejutottunk az UEFA kupa döntőbe, idegenben kikaptunk 1-0, de az ETO parkban 15984 néző kiszurkolta a továbbjutást.
    Dőntőben csíter Arsenal az ellenfél, esély semmi

• Itsuki
    nem teszel fel a taktikáról képet?:)P
  • soma22
    köszi mindenkinek.
    végre nem szenvedtünk a pélyán, jobbak voltunk, és biztos lábakon álltunk
  • Itsuki
    Nagy grat Soma bácsi!

2020ra meg már a ligue 1 böl igazolok (strasbourg...)
  • lemieux66
    Soma nagy vagy, grat.
    Alakul a Las Palmas (Witsel egyébként nagy király, nekem is megvan a Lyonnál), drukkolok.
  • szabocsaba1983

• Fisicofan
    Ez igen, nagygrat
  • szabocsaba1983
    2. igazolás. Alakul...

• soma22
  • szabocsaba1983
    Első igazolás. Brazil válogatott. Ingyen.

• BBeno2
    aza a poén hogy évközben a readingnél megkeresett az atalanta hogy mennék-e oda és ott több volt az átigazolási keret mint a bajoroknál :D
  • szabocsaba1983
    Szép eredmény. Grat!
  • szabocsaba1983

Nem, nem...
  • Huni92
    Szép pofon :D
  • BBeno2
    kész a Readinggel a 2010-11. szezon. ebben az évben jutottam fel. a média a 17. helyre várt. nem telejesítettem túl jól, de nem is vészes sztem.

• szabocsaba1983
    Izgalmas lehet....
  • realgyula
    megvettem Asenjot (9M) Van der Saar, De Silvestrit (18M) Neville és Joveticet (25M) Giggs pótlására...! az első szezonban a ligakupa döntőjében az Arsenaltól kikaptunk, és aBL elődöntőjében a Chelsea úgy vert ki minket 2-1-el (1-0,0-2) hogy az odavágót igazából 3-0-ra nyertem (1-0 helyett) csak ahogy vége lett a meccsnek jött egy áramszünet...
    a többi mind meglett (Bajnokság,Angol és Európai szuperkupa,Klub VB és FA kupa)
    az első tétmeccsen a Community döntőjében az Arsenal ellen Asenjo kezdett a kapuban...2-2-es döntetlen után 11-espárbaj következett, ahogy 5-ször (!) hibáztak az ágyúsok, abból 4-szer a fiatal srác hárított...
  • zyndar
    Mondom megnézem, hogy végzett a Genoa tavaly....

• zyndar
    Megvolt a BL sorsolás, Irakisszal nehezebből mentünk tovább, bizakodó vagyok.

• myl0
    Közben lejátszottam a Bl elődöntőket is, ahol az Inter volt az ellenfél
    Idegenben pocsék volt a teljesítményünk és 1-0 vereséget szenvedtünk, de otthon ez megváltozott (ismét).

A döntőben az ellenfél az Arsenal lesz, akik a Chelsea-t győzték le.
  • myl0
    Thx.

(Majd meglátjuk mi lesz:))
  • Magic Boy
    Grat!

(Lehet, hogy elfogadnád IRL is, de a két alapvédő hiány a miatt a Manchester United támadószekciója szerintem megeszi a Barcelona védelmét, mivel Valdes nem az a szint ami egy Barcelona szint kell.)

Mindenki nagyon jó. Grat mindenkinek.
  • myl0
    Hi & Grat all!!
    A Bl negyeddöntőben (a Porto kiverése után) a Manchester United csapatát kaptuk
    Az old traffordon bár uraltuk a meccs nagy részét a helyzeteink rendre kimaradtak és ez meg is bosszulta magát. 2-0 vereséget szenvedtünk és ezzel a nem túl jó előjellel vártuk a visszavágót (őszintén szólva nem hittem a továbbjutásban)
    Aztán hazai pályán megtörtént a csoda:

(ezt az eredményt elfogatnám irl szerdán:P)
  • Fisicofan
    Hi és grat, főleg a Las Palmasnak
    Végre végetért a borzasztó hosszúnak tűnő NB2-es idény, az eredmény sima feljutás, bár tény hogy nem volt a legjobb a csapat, kevés gólt lőttünk, és szerintem sokat is kaptunk:
    Tabella
    Minden
    Igazolások
    Hrepkát mindenképp jó hogy sikerült elhoznom, eddig 2 felkészülési meccsen 3 gól
  • Huni92

8 emberrel fejezték be a meccset
  • zyndar
    Közben két TÖKSIMA meccsen bejutottunk a BLbe
    A visszavágó 89. percében Cardozo vert egyet, de les volt, még most is sajog a térdem. Aztán még 2 gól belefért :D

Mára ennyi, jó8!
  • szabocsaba1983
    Na, jó 8, márakinek
  • Fabio Capello
    a Nagy Testvér mindent lát... :D
  • szabocsaba1983
    Kikiki mimi ezzz??? Rosszullától csak.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egyébként téllleg, de legalább tudom, hogy figyelsz :)