A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Itsuki
    köszi. 1 kérdés,ha azt irja az aszisztensem,hogy túl szük a védösorom és széthuzza mégjobban az ellenfél akkor mit tegyek? 1 embert tegyek hátra?

FC Ajka-AS Roma

véletlen a magyar bajnokságban használt taktikkámal (hatalmas hiba...) küldtem ki a fiukat. sima 3-0át beszedtünk. de visszaálltak a vendégek,mi meg feltámadtunk porainkból a szaudi védöm bombafejesével,és a magyar bajnokság legjobb csatára visszahozta a reményeket. Nekem sose volt csodatévő szirupom,elégedett vagyok az eredménnyel,és ugy megyünk az Olimpicoba hogy minden esélyünk megvan a továbbjutásra.

szezon igazolásai

mondjuk ezt csak az összegek miatt tettem be,senkit se érdekel h kiket igazolok,meg ugye senki se ismeri öket... 1 játékos Fabrizio Berger nem volt zsákbamacska,mert anno a danubiotól jött pár ezer euroért. nálunk sztár lett,és visszament. és mivel kelett 1 balszélső és tudtam hogy milyen jó visszajött. Izlandi vvédöt meg csak azért vettem meg,mert kelett vkit hoznom utolsó nap. igy a 19 éves sztárom hosszabitott mivel ö ajánlotta:)