104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zyndar
    Eddig:

Jó8 Urak!
  • DONGUBA
    na ismet hazaertem melobol jo ejt
  • realgyula
    ma belehúztam, magamhoz képest sok meccset játszottam:
    Everton
    Arsenal (győzni kellett volna, jobbak voltunk)
    PSVBlackburn (na ez gáz, téptem a hajam)
    Chelsea
    PSV
    Newcastle
    Blackburn
    Portsmouth
  • Gunnersboy
    Sakhtar (még az uefa kupa döntö elött kezdtem el velük :D)
    kiváncsi voltam milyen lehet egy keleti bajnokság élcsapatával lenni, ahol tőkeerős helyzet van és jó a keret
    eddig egész érdekes, csak ukrán játékost igazoltam (2 nevesebb Andriy Rusol 5 M-ér, meg O. Rybka 2 M-ér) légióst csak úgy igazolok hogy ha valaki elmegy, mivel itt mindenki légiósnak számít aki nem ukrán
  • Huni92
    Csapatod? :)
  • Gunnersboy
    én is szenvedek :D igaz én azér mert az ukrán bajnokságban megvan határozva hogy hány légios jácchat + kellenek saját nevelések + hazai játékosok
    ukrán játékosokbol is a jobbakat probálom elhozni de mind a riválisoknál vannak onnan meg nem eccerü
    shevát 50millioér akarta adni a milan, mondanom sem kell, nem jött :D
  • Huni92
    és ő sem...
  • Huni92
    Nem akar hozzánk igazolni..:(
  • MrIncredible
    Üdvözlet és gratula mindenkinek!
    Folytatódott a sunderland csapatával a játék. Most úgy néz ki a dolog, hogy 1 meccs után 4 vagyok a tabellán8-4-4 es stattal. sajna a manutól, a fulhamtől, és a hull citytől kikaptam. amit érthetetlen, hogy a fulham és a hull elég fosinger csapatok, és a stoke cityvel is csak 2-2 lett. valahogy gyenge csapatok ellen nem megy. szerintetek mi ennek az oka? kupában is röehejesen megy bár tovább jutunk, de a not forest és a cardigg ellen is csak hosszabításban jutottunk továbba legjobb 16 közé a liga kupában. nilmar eddig nagyon állat 15 meccs 10 gól 8 gólpassz. kikin se rossz bár még nem az igazi. Aki eddig pici csalódás az Cassani, és gordon a kapuban. enyeama a cseréje még gyengébb.Olyan bakis gólokat kapnak, hogy röhej. Eddig szerintem elég jól megy a csapatnak, csak ne lenne kis csapat fóbiánk. Ja és irgalmatlan gyakoriak a sérülések, pedig az edzések közepesek, de meccseken lerúgjám a játékosaim. volt olyan meccs hogy az első 10 percben a komplett középső kp szekciót cserélni kellet. remélem év végén egy nemzetközi kupa meg lesz, bár középmezőnyt ígértem, de a formánk most még jó. azért nagy meglepi sunddal bl helyen lenni. Bár a 08-as játékban első évben 6. lettem, másodikban 2. és uefa kupa gyyőztes, 3. évben bajnok és bl döntős. szóval kedvelem ezt a csapatot és örülök, hogy igaziből is bentmaradtak. csak ne szúrják el az igazolásokat. bocsi ha hósszú lett. Hajrá srácok és kitartást mindenkinek
  • Huni92
    Kaparnék én, de nemigazán jönne ide olyan ember, aki kiemelkedőt tudna nyújtani. Átadólistáról keveset tudok igazolni, mert pénz az nincs -bár most kaptunk 5,5 millió eurót a bajnoki helyezésért, igy +3 millióban vagyunk-, lejáró szerződésűek és szabadlistán levők meg elég gyenguszok.
    Akiket irtál, nem lennének rosszak, kettőt közülük már a harmadosztályban kinéztem, akkor viszont nem ide igazoltak, most meg vagy nem jönnének, vagy nincs pénz rájuk.
    Nembaj, júliusban úgyis átadóra kerül pár emberke...
  • zyndar
    Gratu Hunito, azért valami csatárt kaparjál össze.
    Nézz ré ezekre, ha gondolod: Fagerberg, Hallenius, Tsoumou, Peirone, Maurício Alves Peruchi, Zozulya.
  • Fabio Capello
    done, thx a türelmet
  • Fabio Capello
    Rakom be a képeket annak aki kérte
  • Huni92
    Befejeződött a 2. szezon a Fortuna kispadján. Év elején középmezőnyt igértem, és bár budkácsolva indult az idény, a végeredmény mindenképpen hizelgő.
    Igazolások
    Tabella
    Csapat
    Átnézés

Érdekesség: amint eldőlt, hogy nem lesz meg a rájátszás, 1 mérkőzés kivételével mindegyiket nyertük, némelyet elég nagy arányban. utolsó 7 meccsből 6 győzelem, 1 x. 4-et kapott az Ahlen és a Köln is, mely Podolskival feltámadt a szezon 2. felére.
  • zyndar
    Ehh

• Huni92
    Gólerős.
  • McFrost
  • McFrost
    Ismerős ez a sztájl valahonnét...
  • realgyula
    kinek mi az izgalmas, meg érdekes...!
    engem az köt le és azt élvezem, ha minden sorozatban a győzelemre törhetek!
    nyilván nagyobb dicsőség egy kisebb csapattal sikereket elérni, mint az egyik legjobbal, de én ezt élvezem, ennyi!
    ha nem tetszik nem kell reagálni az írásaimra!
  • Dzsoki Jujjing
    realgyula, igaz mindent nyertél eddig amit lehetett? mert úgy az izgi :)
  • Wayne Rooney
    Realgyula neked van msn címed?
  • szabocsaba1983
    Marcos Márquez első gólja az első osztályban. 35 évesen. 8 éve még a harmadosztályban... most meg a legjobbak között. Azthiszem, akár most abbahagyhatnám...

/de eszembe sem jutott /

• realgyula
    megállapodtam Ignacio Camachoval, aki a szezon végén csatlakozik a kerethez... a figyelőm sincs rossz véleménnyel róla! egyébként Carrick fog távozni, Hargreaves parádésan játszik! túl jó a játékban, a valóségban messze nem jó ennyire, mondjuk az is igaz, hogy rengeteget bajlódik sérüléssel is! idén még nem láttam pályán...
  • Utley
    Nemzetkőzi porondon is megállom a helyem:)Trofense-Glentoran 4-0 ill 3-2,Omonia Nicosia 2-3 ill 6-1.Gyüllik a zseton a stadionra
  • Darkon
    Micsoda "fiicsorok" vannak itt
  • zorrobomber
    nem tapasztaltam negatív hatást sosem
  • karajjj
    ejjj, látom bepróbáltad a scripted :D
  • tarti19
    Sziasztok meccs indításnál "array access out of bounds" ezt a nem éppen hibaüzit dobja ki, viszont a játékból kilép s innen továbbmenni nem tudok... Esetleg tudtok rá valamilyen orvoslást?
  • realgyula
    a posztátképzésnek van valami negatív hatása az adott játékos felé?
  • zorrobomber
    "1 gonddal kevesebb"
  • DONGUBA
    na hazaertem melobol jo ejt :)
  • szabocsaba1983

• szabocsaba1983
    Valaki?
  • szabocsaba1983
    Mit tesz a feljutás...

Igazolások:

• szabocsaba1983
    1 kis baglyozás...
    Lezúztuk s felkészülést az első osztály előtt. Magasra tettem a lécet. Nem vagyok elégedetlen:

Jó lenne, ha csak ennyi lenne a különbség köztünk.

Ja és a Sevilla ellen:

• realgyula
    íme a mai meccseim:
    Hertha
    Bolton
    Preston
    Aston Villa
    Celtic

De Silvestri eddig állat, Asenjo is jó, Joveticet pedig az ősszel csak csereként küldöm pályára, hogy szokja a légkört, de így is gyakran villan, remek játékos...!
    ennél sokkal több meccset nem játszom egy nap alatt, egyrészt, mert lassú is a játék, sokáig tölt, másrészt meg nem kockulok egész nap!
  • kraawz
  • szabocsaba1983

Egyéni vélemény: NEM TETSZIK.

• Utley
    Így szerepeltünk,de nem gondoltam volna,hogy a 6. is EL-be indul :) Szerencsére a nagyok a kupákba is jól mentek!
  • Itsuki
    jujjj elfelejtettem h belinkeltem elöl...:D