104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Eddig:
Jó8 Urak! -
na ismet hazaertem melobol jo ejt -
realgyula #47788 ma belehúztam, magamhoz képest sok meccset játszottam:
Everton
Arsenal (győzni kellett volna, jobbak voltunk)
PSVBlackburn (na ez gáz, téptem a hajam)
Chelsea
PSV
Newcastle
Blackburn
Portsmouth -
Sakhtar (még az uefa kupa döntö elött kezdtem el velük :D)
kiváncsi voltam milyen lehet egy keleti bajnokság élcsapatával lenni, ahol tőkeerős helyzet van és jó a keret
eddig egész érdekes, csak ukrán játékost igazoltam (2 nevesebb Andriy Rusol 5 M-ér, meg O. Rybka 2 M-ér) légióst csak úgy igazolok hogy ha valaki elmegy, mivel itt mindenki légiósnak számít aki nem ukrán -
Csapatod? :) -
én is szenvedek :D igaz én azér mert az ukrán bajnokságban megvan határozva hogy hány légios jácchat + kellenek saját nevelések + hazai játékosok
ukrán játékosokbol is a jobbakat probálom elhozni de mind a riválisoknál vannak onnan meg nem eccerü
shevát 50millioér akarta adni a milan, mondanom sem kell, nem jött :D -
és ő sem... -
Nem akar hozzánk igazolni..:( -
Üdvözlet és gratula mindenkinek!
Folytatódott a sunderland csapatával a játék. Most úgy néz ki a dolog, hogy 1 meccs után 4 vagyok a tabellán8-4-4 es stattal. sajna a manutól, a fulhamtől, és a hull citytől kikaptam. amit érthetetlen, hogy a fulham és a hull elég fosinger csapatok, és a stoke cityvel is csak 2-2 lett. valahogy gyenge csapatok ellen nem megy. szerintetek mi ennek az oka? kupában is röehejesen megy bár tovább jutunk, de a not forest és a cardigg ellen is csak hosszabításban jutottunk továbba legjobb 16 közé a liga kupában. nilmar eddig nagyon állat 15 meccs 10 gól 8 gólpassz. kikin se rossz bár még nem az igazi. Aki eddig pici csalódás az Cassani, és gordon a kapuban. enyeama a cseréje még gyengébb.Olyan bakis gólokat kapnak, hogy röhej. Eddig szerintem elég jól megy a csapatnak, csak ne lenne kis csapat fóbiánk. Ja és irgalmatlan gyakoriak a sérülések, pedig az edzések közepesek, de meccseken lerúgjám a játékosaim. volt olyan meccs hogy az első 10 percben a komplett középső kp szekciót cserélni kellet. remélem év végén egy nemzetközi kupa meg lesz, bár középmezőnyt ígértem, de a formánk most még jó. azért nagy meglepi sunddal bl helyen lenni. Bár a 08-as játékban első évben 6. lettem, másodikban 2. és uefa kupa gyyőztes, 3. évben bajnok és bl döntős. szóval kedvelem ezt a csapatot és örülök, hogy igaziből is bentmaradtak. csak ne szúrják el az igazolásokat. bocsi ha hósszú lett. Hajrá srácok és kitartást mindenkinek -
Kaparnék én, de nemigazán jönne ide olyan ember, aki kiemelkedőt tudna nyújtani. Átadólistáról keveset tudok igazolni, mert pénz az nincs -bár most kaptunk 5,5 millió eurót a bajnoki helyezésért, igy +3 millióban vagyunk-, lejáró szerződésűek és szabadlistán levők meg elég gyenguszok.
Akiket irtál, nem lennének rosszak, kettőt közülük már a harmadosztályban kinéztem, akkor viszont nem ide igazoltak, most meg vagy nem jönnének, vagy nincs pénz rájuk.
Nembaj, júliusban úgyis átadóra kerül pár emberke... -
Gratu Hunito, azért valami csatárt kaparjál össze.
Nézz ré ezekre, ha gondolod: Fagerberg, Hallenius, Tsoumou, Peirone, Maurício Alves Peruchi, Zozulya. -
done, thx a türelmet -
Rakom be a képeket annak aki kérte -
Befejeződött a 2. szezon a Fortuna kispadján. Év elején középmezőnyt igértem, és bár budkácsolva indult az idény, a végeredmény mindenképpen hizelgő.
Igazolások
Tabella
Csapat
Átnézés
Érdekesség: amint eldőlt, hogy nem lesz meg a rájátszás, 1 mérkőzés kivételével mindegyiket nyertük, némelyet elég nagy arányban. utolsó 7 meccsből 6 győzelem, 1 x. 4-et kapott az Ahlen és a Köln is, mely Podolskival feltámadt a szezon 2. felére. -
Ehh
-
Gólerős. -
-
Ismerős ez a sztájl valahonnét... -
realgyula #47772 kinek mi az izgalmas, meg érdekes...! 
engem az köt le és azt élvezem, ha minden sorozatban a győzelemre törhetek!
nyilván nagyobb dicsőség egy kisebb csapattal sikereket elérni, mint az egyik legjobbal, de én ezt élvezem, ennyi!

ha nem tetszik nem kell reagálni az írásaimra!
-
realgyula, igaz mindent nyertél eddig amit lehetett? mert úgy az izgi :) -
Realgyula neked van msn címed? -
Marcos Márquez első gólja az első osztályban. 35 évesen. 8 éve még a harmadosztályban... most meg a legjobbak között. Azthiszem, akár most abbahagyhatnám...

/de eszembe sem jutott/
-
realgyula #47768 megállapodtam Ignacio Camachoval, aki a szezon végén csatlakozik a kerethez...
a figyelőm sincs rossz véleménnyel róla!
egyébként Carrick fog távozni, Hargreaves parádésan játszik! túl jó a játékban, a valóségban messze nem jó ennyire, mondjuk az is igaz, hogy rengeteget bajlódik sérüléssel is! idén még nem láttam pályán...
-
Utley #47767 Nemzetkőzi porondon is megállom a helyem:)Trofense-Glentoran 4-0 ill 3-2,Omonia Nicosia 2-3 ill 6-1.Gyüllik a zseton a stadionra
-
Micsoda "fiicsorok" vannak itt
-
nem tapasztaltam negatív hatást sosem -
karajjj #47764 ejjj, látom bepróbáltad a scripted :D -
Sziasztok meccs indításnál "array access out of bounds" ezt a nem éppen hibaüzit dobja ki, viszont a játékból kilép s innen továbbmenni nem tudok... Esetleg tudtok rá valamilyen orvoslást? -
realgyula #47762 a posztátképzésnek van valami negatív hatása az adott játékos felé? -
"1 gonddal kevesebb"
-
na hazaertem melobol jo ejt :) -
-
Valaki? -
Mit tesz a feljutás...
Igazolások:
-
1 kis baglyozás...
Lezúztuk s felkészülést az első osztály előtt. Magasra tettem a lécet. Nem vagyok elégedetlen:
Jó lenne, ha csak ennyi lenne a különbség köztünk.
Ja és a Sevilla ellen:
-
realgyula #47755 íme a mai meccseim:
Hertha
Bolton
Preston
Aston Villa
Celtic
De Silvestri eddig állat, Asenjo is jó, Joveticet pedig az ősszel csak csereként küldöm pályára, hogy szokja a légkört, de így is gyakran villan, remek játékos...!
ennél sokkal több meccset nem játszom egy nap alatt, egyrészt, mert lassú is a játék, sokáig tölt, másrészt meg nem kockulok egész nap!
-
-
Egyéni vélemény: NEM TETSZIK.
-
Utley #47752 Így szerepeltünk,de nem gondoltam volna,hogy a 6. is EL-be indul :) Szerencsére a nagyok a kupákba is jól mentek!
-
Itsuki #47751 jujjj elfelejtettem h belinkeltem elöl...:D

35 évesen. 8 éve még a harmadosztályban... most meg a legjobbak között. Azthiszem, akár most abbahagyhatnám...
/