104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Huni92
    [
    IMG]http://noob.hu/07/0530/m1.jpg[/IMG]
  • Huni92
    Engen nem befolyásol az időjárás, a biró viszont néha igen. Ha tudom, hogy idegbeteg hisztispicsa biró lesz a meccsen, a szerelést levesezm könnyűre, és csak a középhátvédeknek és a vkp-nak marad normálon.

Btw üdv a topikban :)
  • Spring35
    Annyit szeretnék kérdezni tőletek, hogy ti szoktátok figyelni a játékban az időjárás előrejelzést? Én e szerint állítom be, a bíró szerint, és az ellenfél szerint a taktikámat. De lehet, hogy rosszul csinálom
  • Spring35
    Sziasztok!

Teljesen új vagyok még itt, körülbelül 1 hónapja találtam rá a fórumra, de most szántam rá magamat, hogy regeljek.
    Üdv mindenkinek!
    Nagyon sok szép karriert toltok, öröm olvasni a beszámolókat

Én a Numancia-val kezdtem egyet (spanyol bajnokság, 19. helyére várnak), célul a bentmaradást tűztem ki! Ami szerintem meg is lesz, mert a Sporting Gijon-nal, a Malaga-val egypartiban vagyok, de biztos vagyok benne, hogy okozok majd meglepetéseket! Kidolgoztam egy taktikát, amiben 2 VKP-val, 1 KP-val, 2 TKPj/B-al és 1 csatárral állok fel. Eddig nagyon bejövős, a Lazio ellen csak 2-1-re kaptam ki, de nagyon sok helyzetet dolgoztak ki a fiúk! Mascio-val (aki sajnos tapasztalatlan, de már ahol kezdek oda mindenhova leigazolom, és beszokott válni) erősítettem. Sajna nincs sok pénz átigazolásokra. A keret viszonylag jó, én a 16. helyre várom magunkat

Jó játékot mindenkinek, üdv!

• Huni92
    Jó kis játékosok, és fasza eredmények

Az én mentésemben csak Blazek van benne, ő Kolozsváron játszik. Nem rossz, viszont nem férne be hozzám.
  • realgyula
    az Arsenal nagyon jó, nem gondoltam volna, hogy tudják tartani a lépést, de eddig nagyon jól mennek...
  • Tojesz
    szép, nagyon szép. ahogy látom itt a PL-ben nem nagyon lehet hibázni ha az ember bajnok akar lenni
  • Tojesz
    Jövőre a középmezőnyt fogom megcélozni a Serie B-ben, aztán meg remélhetőleg a dobogót. Megfigyelőimmel folyamatosan keresek fiatal tehetségeket, a hollandot is ők találták Őt tervezem jövőre irányítónak használni
  • realgyula
    íme a mai termés:
    - Hertha
    - West Brom
    - Man. City
    - Wigan
    - Celtic
    - Birmingham
    - Liverpool
    - Fulham
    - Tottenham
    - Man. City
    itt pedig a bajnokság állása az őszi szezon után:
    KATT
    majd az eddigi teljesítmény dióhéjban:
    KATT
  • zaki
    az jó sztem, én is akkorára nyomom őket... 750-es jó az sgre, de itt a topicban az is nagy...
  • zaki
    jó kis pléják, kapus sztem simán jó lesz a 2. osztályba.
  • Tojesz
    még egy kérdés, mekkora legyen a képek mérete? most 700×438-ra vannak méretezve
  • Tojesz
    Akkor töltök fel pár képet
    Csapatomban meglepően sok fiatal tehetség volt, itt van a kettő legtehetségesebb:

Őt szezon elején igazoltam, ontja a gólokat

Két jövőbeni igazolásom, ők már biztos jönnek (a kapus nem egy nagy szám, de a mostani szerintem gyenkécske)

Itt pedig az utóbbi mérkőzéseim láhatóak
  • zaki
    szép, grat! szimpi csapat lehet ez a Pescara!
    nyomassál majd még képeket
  • Tojesz
    rendben
  • Itsuki
    csak méretezd léccives...
  • zyndar
    Hát Zaki, én arra sem emlékszek, hogy egyáltalán láttam-e ennyi kapuralövést valaha egy meccsen
    Tojesz, tegyél pedig sok-sok képet a jövőben!
  • Tojesz
    Sziasztok, régi FM-es vagyok, újra elkezdtem játszani, gondoltam tolok egy képet
  • giorgio81
  • giorgio81
    Megkezdtük a BL-t + volt 2 meg nem adott gól

• zaki
    nem is emléxem mikor lőttünk utoljára ennyit kapura :D

• Wayne Rooney
    Kezdj mondjuk Angolba: Everton,Newcastle,Portsmouth,Boro
    Németbe: Hertha,Wolfsburg,Dortmund,Hoffenheim
    Olaszba: Napoli,Sampdoria,Udinese,Genoa
    Franciába: PSG,Nancy,Saint Etienne, Rennes
    Spanyolba: Real Betis,Valladolid,Ath.Bilbao,Villarreal
    Hollandiába: Breda,Feyenoord,Twente

Ha nagyobb kihívást akarsz,akkor meg ezeknél gyengébbeket válassz,de ha tudtam segíteni akkor őrülök neki.
  • giorgio81
    ország?
  • Forza Italia
    Srácok grat mindenkinek. Kezdek egy ujjat de nem tom kivel. Tippek??
  • BBeno2
    nem kicsit lennék ideges ha ez fordítva történt volna. :D

• Huni92

Kijárna már egy uefa kupa :)

Közben megerősitettem a csapatot, úgy gondolom, minőségi játékosok érkeztek, célunk a flejutás lehet. Az alapozás után kupameccsel kezdjük a szezont.
  • zyndar
    Nagyon jó szezon, gratula!
  • giorgio81
    Grat Zyndar és Csabi!

9. éve koptatom az ETO kispadját, otthon már nagyon nincs kihívás, MK és LigaK simán ment, de idén először a Fradinak sikerült annyira megszorongatnia, hogy csak az utolsó fordulóban nyertem meg a bajnokságot, ráadásul csak pontegyenlőséggel. Ősszel egy kicsit elaludtunk, de csináltunk egy nagy győzelmi sorozatot így meglett a 9. bajnoki cím. Nemzetközi porondon szerencsére vagy sajnos elbuktuk a BL csoportkört, a Monaco és az Udinese is előttem végzett, csak a CSZKA Moszkát előztük meg. Az utolsó meccsen a Moszkában kikaptunk 4-0ra és ez betette a kaput. Következhetett az UEFA. Deportivo volt az első ellenfél, ezért a télen felkészültem spanyol csapatokkal, megvertem az Almeriát, Gimnasticot és az Osasunát, így 7-3al elintéztem a Deport is. Aston Villát nagy nehezen 5-3al vertük, következett a Fiorentina 6-3 hazaküldtük őket, az otthoni 4-1nek köszönhetően. Az elődöntőben a OM már nagy falat volt otthon még 2-1re vertük őket, de idegenben megérdemelten nyertek 3-1re.
    Tehát van még mit tenni Európában, de addig nem adom fel míg nem lesz valami kupa, bár az előző évi UEFA kupa döntő már szép eredmény volt.

• zyndar
    Hoppszá! A válasz nem... A mostani fizum 9,5-szerese.

• Wayne Rooney
    Grat ALL!
  • Huni92

Első igazolás
  • zyndar
    11 perc alatt méginkább...
  • zyndar
    Welliton 9 perc alatt vágott 3mat

• Huni92
    :D_SAD:ASF_A:FASF_AS:DF?ASD_AS
  • Csesza
    hol a képem te rákos? :D
  • Csesza
    köszcsy
  • Utley
    Lehetne kicsit nagyobb a betű "Kapi" ? Ha sokat vagyok gépnél,egy idő után a szemem kifolyik,és hangyákat képeznek ezek a betűk.Köszi
  • realgyula
    igen, elég sokat befújnak nekünk, de az a bolond kihagyja
    azóta már átállítottam, hogy ne ő rúgja, előtte van a sorban már Diego és Hargreaves is
  • Huni92
    Én is toltam velük, faszántos csapat :)
    Gratu zyndar!
  • Darthmushroom
    jó sok 11st kihagy ronaldo, meg sokat kapsz!!:D