A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Grat Zyndar és Csabi!
9. éve koptatom az ETO kispadját, otthon már nagyon nincs kihívás, MK és LigaK simán ment, de idén először a Fradinak sikerült annyira megszorongatnia, hogy csak az utolsó fordulóban nyertem meg a bajnokságot, ráadásul csak pontegyenlőséggel. Ősszel egy kicsit elaludtunk, de csináltunk egy nagy győzelmi sorozatot így meglett a 9. bajnoki cím. Nemzetközi porondon szerencsére vagy sajnos elbuktuk a BL csoportkört, a Monaco és az Udinese is előttem végzett, csak a CSZKA Moszkát előztük meg. Az utolsó meccsen a Moszkában kikaptunk 4-0ra és ez betette a kaput. Következhetett az UEFA. Deportivo volt az első ellenfél, ezért a télen felkészültem spanyol csapatokkal, megvertem az Almeriát, Gimnasticot és az Osasunát, így 7-3al elintéztem a Deport is. Aston Villát nagy nehezen 5-3al vertük, következett a Fiorentina 6-3 hazaküldtük őket, az otthoni 4-1nek köszönhetően. Az elődöntőben a OM már nagy falat volt otthon még 2-1re vertük őket, de idegenben megérdemelten nyertek 3-1re.
Tehát van még mit tenni Európában, de addig nem adom fel míg nem lesz valami kupa, bár az előző évi UEFA kupa döntő már szép eredmény volt.