104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• realgyula
    - Real Madrid (Bajnokok Ligája elődöntő, visszavágó)
    kellett Asenjo, meg a védekező felfogás, de egy percig se volt kérdéses a továbbjutás...
    - Tottenham (PL, 36. forduló)
    csak nyerni kellett volna, hogy bajnokok legyünk... "csak"
    - Man. City (PL, 37. forduló)
    hála Ronaldonak ez behúzva, de természetesen az Arsenal is nyert, szóval az utolsó forduló előtt 3 pont az előny, de még nincs bajnoki cím, mert:
    MU-Arsenal 1-1
    Arsenal-MU 0-0
    gólkülönbség pedig:
    nekünk: 78-15
    nekik: 89-21
    undorító csapat ez!
    az uccsó kör előtt jön viszont a BL döntő, ki más, mint az Arsenal ellen
  • Fabio Capello
    csaba:

• Fabio Capello
    szerintem jobban örülne a csabának :D ne csak a logot nézzétek, húzzátok rá az egeret a logora, alatta ott a nick :)
  • Wayne Rooney
    Las Palmas: Toto Tamuz,Robert Lewandowski,Kadlec,Németh Krisztián,Welbeck,Alberto Paloschi,Henri Saivet,Willians Santana,Christian Benitez,Mario Mandzukic,Eugene Seleznyow,Branimir Kostadinov,Damien Le Tallec.....
  • Wayne Rooney
    Ha ő élvezi még mindig a Reallal,akkor nyugodtan tolja tovább én azt mondom. Nem az számít milyen csapattal vagy, kis vagy nagy csapattal,az a lényeg,hogy élvezd velük szerintem...... és ő szerintem élvezi a Real Madriddal. Am Grat ALL!
  • ErEcH
    Ok,kössz

Las Palmas:még ezt a szezont akartam én is letolni de akkor kezdek egy újat,nézek valami jó kis csapatot...
  • szabocsaba1983
    Nah, kiárusítást tartottam, hála a jó eredményeknek, mindenkit áron felül adtam el. Van money. Csatár kell. Aki gólokat lő! Tippek? (ne ilyen rooneyetoovilla stb. mondjatok)
  • szabocsaba1983
    Rosszindulat nélkül:

1. Hagyd abba, innét már nincs fejlődési lehetőség-->nincs értelme
    2. Képméret: már beírták
    3. Kezd egy 2. ligás (spanyol) csapattal és szolj, ha ugyanezen a szinten vagy!
  • Fabio Capello
    nem ban csak figyelj oda. A méretezést megoldhatod az Irfanview nevű programmal, mint a painben, beszúrod a képet, utána Ctrl-R és ott átméretezed
  • ErEcH
    Ha megmondod h oldjam meg akkora legyen akk Okés:DD
    Ezért most akk Bann?:S
  • Fabio Capello
    na, az zsír :) szóbelik majd 15 körül?
  • Huni92
    A feltölthető maximális képméret: 750x563 pixel!
  • ErEcH
    ["Teljes erővel támadáson" taktikkal tolom :DD
    Szóval minden meccsen van szinte gól!]<--Nemirtam oda hogy ellenünk!
  • ErEcH
    Nah a Regényem:
    Igazolások:
    Jól kezdtük a szezont,de sok volt a sérült és megnehezitette a dolgot.Nistelrooy(4 hónap),Kalou(2 Hónap),Higuan(1 hónap) és később Saviola is kifeküdt (1 hónapra),nameg alapbol Sneijder(4 hónap).Igy jobb oldalra pár meccsig leigazoltam Giuly-t gondoltam nem rinyál majd ha utána nem jáccik,demég Higuan felsem épült már ő is lesérült :S
    Igy Robben játszott jobb oldalon és Drenthe(silány teljesitménnyel o.O) balon...
    (Nemtudom Drenthe kinek jött be de nekem 5-ös teljesitménnyekkel tolja..)
    Aztán eljött a félév,Milan dobott Marcelora 5,5M-ás ajánlatot és a Vezetőség elfogadta igy baloldalon is tragédia játék folyt..
    Pár hét mulva hirtelen mindenki visszatért a sérülésböl és már túl sok játékos nemtudott jáccani jöttek az aggódások
    De mikor megvolt a csapat 4-5-6 gólokat rugtunk egy meccsen,és előre segitette a csapatot eddig:

Bl:-ben menetelésünk jól ment Csoportot végig futottuk:
    És aztán ,bár azt hittem hogy a Manchester kiejt minket,de megoldottuk a dolgot...
    De még 1 nagy problémám vavn,nemtudom eladni a játékosokat és igy már kövi szezonomba is Drenthe a nyakamon ül pár felesleges játékossal együtt(Cannavarro,Salgado)...
    Elkezdődött kövi szezon:Eddig 6 bajnoki meccs után,6 gyözelem 14 meccs után veretlenségi sorozat megy, 1 döntetlen volt Bayernel BL-ben..
    Jó pénzügyi helyzet miatt és jó fizetési keret sakkba tartása miatt kaptam még jópár milliót igazolni és a 2,9M fizetési keretből is leszivtam 2,6M-ra a pénzt igy bőven megerősithettem a keretet..:Igazolások:
    Taktika,felállás:
    Pénzügyek:
    "Teljes erővel támadáson" taktikkal tolom :DD
    Szóval minden meccsen van szinte gól!
    Kritikát,hozáfűzést kérek! :P
  • szabocsaba1983
    Grat
  • kraawz
    érdekes, idén IRL is 24 gólt lőtt. Uefa-ba bejutottem, 700k állt a konyhához, a költségvetésem negyede :) Este majd folytatom , legyetek ^^

( Elég jól, minden ötös. angol 97% , töri 92% (ezt a kettőt viszem), földrajz 90%, magyar 83%, matek 80% [matekot sajnálom, azt én qrtam el, 90 meglehetett volna simán]
  • Huni92
    Elég random mód generálja a játékosokat. Sok ember van, akik pl a zaras mentésemben benne voltak, itt nincsenek, pedig ugyanazok a beállitások -ofkorz spanyol helyett német ligák-.
  • szabocsaba1983
    Alex Witsel a szezon igazolása (pedig a Barca és a Real sem tétlenkedett)
  • Fabio Capello
    nyugi még nekem se bukkant fel, pedig én nagy adatbázissal tolom :D

[érettségi hogy sikerült?]
  • kraawz
    nekem a gammában nincs benne gignac:o
    3 liga, normál database :|
  • kraawz
    jamm, csak ahhoz kellett fasza keret :P

Betis:Racing 2:3

Christian Fernandez (ML) duplázott, aki pár évvel előttem jár, tegyen róla képet please. Egyetlen értelmes pleja, aki nem kölcsönben van. A 3.at meg a 4. számú csatárom lőtte, aki nem is csatár és nem is az enyém, csak kölcsön :D
  • Fabio Capello
    mitakarsz, még három meccs és kiismered a játékot, osztán jöhet a móduszosmediános alázótaktika XD
  • kraawz
    Hát, nálam sem túl rózsás a helyzet a Racingnál

Almeria:Racing 2:2
    Racing:Valladolid 2:1
    Racing:Rapid Wien 2:0
    Villareal:Racing 2:0 ( esélyünk nem volt, és lerúgták Zigicet 2 hétre)
    Racing:Atlético 0:1 ( egy kapufa itt, egy meg nem adott büntető itt, egy lesgól ott)
  • ErEcH
    Nagy csapatok tartalék keretéböl jó játékosokat lehet kölcsön kérni kis csapatokba..
  • pzoli00
    éppen ezért kérdeztem, dehát az idei átigazolási keretem 110 000 €, ami valljuk meg nem nagy eresztés.
  • szabocsaba1983
    Erre jön ez:

Namostaztán tejben fürdünk...
  • ErEcH
    Reggelt and Grat All..

Jobb védő sztem nemrosz,de hát a nagymami gyorsasága.. o.O
    Kapusod sem hiszem valami nagyon jól remekel,13 meccs;25 gól! az elég durva..
  • szabocsaba1983
    Megcsináltam-->így is német maradt-->leszarom.
  • pzoli00
    A legjobb védőim akikkel rendelkezem:

Kapus

Bal hátvéd
    Jobb hátvéd
    Középső védő 1
    Középső védő 2

Szerintetek mennyire jó ez a védelem egy holland másodosztályban?
  • szabocsaba1983
    Bassz, tök megörültem, írják: a vezetőség pályaűtést tervez. Ja, csak most nézem, ez 6.5 millióba került... Egyenleg:1 millió. Ebből nem lesz csatár...
  • Huni92
    A szezon első fele letudva, kissé visszaestünk a végére. Játékban fejlődzünk ugyan, de ez az eredményekben nem tükröződik sajnos.
    Azért továbbra is . Schalke ellen 8 percet voltam kénytelen nézni a meccset, amig végül a 87. percben megszerezték a győztes találatukat. 5 perces hosszabbitás meg lepörgött jelenet nélkül...
    Féltávnál
  • szabocsaba1983
    De, csak nagyon lusta vok bemásolgatni az update mappába is a file-okat. Napi 1-1.5 órát tudok csak játszani, de most hogy vége a szezonnak, azthiszem megcsinálom.
  • Huni92
    Gratu, de téged nem zavar, hogy a szövegek egy része németül van? :)
  • szabocsaba1983
    Szezon összegzés:

Mondhatjuk, hogy kiegyensúlyozott teljesítmény, idén 20 játékos szerzett gólt, jövőre szeretnék igazolni vkit, aki egyedül szerez 20 gólt :)

Idei két legjobb pléja (a két szélső)

Amire nagyon büszke vok: feljutóként a legsportszerűbb csapat!!! (ez nem "túl gyakori" irl)

Egy díjjat azért besöpörtünk: 19. helyre rangsoroltak, 7. lett belőle (tabellát már beraktam #48406)

• zorrobomber
    reggelt!
    bajnoki nyitány:
  • Dzsoki Jujjing
    Hát jól működik, csak néha összeomlik a "rendszer" hátul aztán kapok 2-3at. :D De általában jól szuperál.
  • Huni92
    Armando kettő darab ziccert rontott el :(
  • realgyula
    nincs! ritkán szerzek gól szögletből, akkor is inkább kavarodás után kotorja valaki be a kapuba...! Vidic viszont 16-ról vágta a Real Madridnak!
  • kraawz
    gratula, szépek

van valami szöglet kombód? vidic meg ferdinand gólja miatt gondolom :D
  • realgyula
    - Newcastle (PL)
    Tevez döntött...
    - Portsmouth (PL)
    sima...
    - Porto (Bajnokok Ligája negyeddöntő, első mérkőzés)
    nem rossz ez idegenben, de többet is ki lehetett volna hozni ebből a meccsből...
    - West Brom (PL)
    a végét kicsit izgalmassá tettük, de megérdemelt győzelem...
    - Porto (Bajnokok Ligája negyeddöntő, visszavágó)
    nagyon meglepett a Porto...jobbak voltak Tevez góljáig...
    - Wigan (PL)
    erre szoktam azt mondani, hogy "vicc"...
    - Birmingham (PL)
    sima győzelem, de ha már kikaptak a favágók, azért Tevezt lerúgták...
    - Real Madrid (Bajnokok Ligája elődöntő, első mérkőzés)
    erre mit mondjak...? én nem akartam...
    - Liverpool (PL)
    még nem biztos, de ez lehet a kulcs - a kiváló Arsenal ellen - a bajnoki címhez...! Rio Ferdinand--->