104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Tojesz
    Ezek az előrelátó fejesek a klubnál... 22ezres a stadion, 18ezer bérlet fogyott el. De szerintük felesleges bővíteni az arénát.
  • Tojesz
    Első meccsem a Serie A-ban, jobbak voltunk mint gondoltam. A Stadia Adraticoban senki sem mehet biztosra
  • Tojesz
    Pescaranak ez az összeg úgy 2 éves költségvetése ×D
  • Tojesz
    Átállítottam euróba, 42 milliót ír ki. A második összeg pedig 64m
  • Dzsoki Jujjing
    Euróban ezek az értékek kb hogyan alakulnak? Mert forintban ki se tudom mondani akkor összeg :D
  • Tojesz
    Bojan nem gyenge utat járt be nálam az FM-ben eddig. Szabadon eligazolt a Sunderlandbe, aztán most visszamegy spanyolba a Realba
  • karajjj
    ejjjj, nagyon szép!
  • maffi
    Grat mindenkinek!

Véget ért a 2. szezonom a Catanzaroval. Negyedik vonalból indultunk 2 éve, tehát újoncok voltunk a harmadik ligában. Nem tudtam annyira felmérni a csapatom erejét a többiekéhez képest, ezért biztosra mentem, és a középmezőnybe kerülést adtam meg célul a vezetőségnek. Titkon azért egy rájátszást érő helyben reménykedtem. Próbáltam erősíteni a keretet (megint pénz nélkül). Hoztam pár tehetséges fiatalt, és pár tapasztalt, nagynevű játékost is. Az átigazolásaim így alakultak.

Az olasz kupából a 2. selejtezőkörben estem ki a Verona ellen idegenben, de erre nem is fordítottam nagy hangsúlyt, gyakorlatilag csak az volt a kérdés, hogy mikor esünk ki. A C ligásoknak kiírt kupában elődöntőig mentünk, ahol a Ternana (a későbbi győztes) ejtett ki, bár volt esélyünk, nem sajnálom.

A bajnokságot vereséggel kezdtük, de jól játszottunk, így nem keseredtem el. Fordulóról fordulóra játszottunk egyre jobban. A hazain rendezett meccseket 1 kivételével megnyertük, és a szezon végére már idegenben is sorban nyertünk. A Ternana végig tapadt ránk (vagy mi rájuk, nézőpont kérdése :D). A 33. forduló előtt vezettem előttük 1 ponttal, ami a már említett meccsen (utolsó helyezett, 0 ziccer, csatáruk 1200 perce nem lő gólt, ellenem ver egyet, nyalóka) el is úszott, így az utolsó forduló kezdetekor 2 ponttal voltunk lemaradva. Szerencsére pont a nagy riválisunkat fogadtuk hazain, így a saját kezünkben volt a sorsunk. Hát, mit mondjak, óriási mákunk volt. A tabella tehát a 34. fordulóban nyerte el végleges formáját.

15. helyre vártak, ezt elég szépen túlszárnyaltuk. Az év menedzsere én lettem, az év játékosa Morfeo, Fava pedig harmadik a góllövőlistán.

Begyűjtöttük még mellé a szuperkupát is a Padova ellen(h2-1,i2-2), bár itt is esélytelennek tartottak.

Itt a keret, ami elérte ezeket az eredményeket, és itt az áttekintés.

Sok sikert mindenkinek! (kicsit hosszúra nyúlt, ahogy látom, bocs)
  • Rudee
    Itt veszem át a csapatot (2009. január)

Ahogy elnézem, itt már nagy dolog, ha vkinek 2 számjegy jelzi egyik tulajdonságát
  • karajjj
    na majd hozzad a képeket! :D
  • Tojesz
    hamarosan kezdődik a Serie A-s idényem, sokat nem igazoltam, leginkább csak a padra. Ennek oka a kevés pénz. Cél a bentmarasáa lesz.
  • Dzsoki Jujjing
    Szerintem sem ide tartozik, ezért találták ki az OFF topicot, vagy vegyétek fel egymást msn-re, vagy privát üzenetekben beszéljétek meg, teljesen felesleges ilyen dolgokkal teleirkálni a fórumot inkább valami jó karrier beszámolót írjatok, ha megoldódtak a problémák, hogy ki melyik játékban, milyen adatbázissal, milyen patchel nyomja.
  • Huni92
    Mosmivan? Skilles a bácsi :D
    Jól kezdtük a szezont. 5 meccs, 13 pont. Csak a Stuttgart ellen játszottunk 0-0-t, a Karlsruhet Belaid hajrában szerzett 2 góljával 3-1-re, a Hannovert 4-1-re, a Hansa Rostockot 1-0-ra, a Gladbachot 3-2re vertük.
  • Fabio Capello
    ha gond lenne szóltam volna, de nem szóltam, szóval nerinyálj
  • Rudee
    Azzal.
  • Rudee
    Az a 2 oldal 13 hozzászólás, de sebaj.
  • Fabio Capello
    lol? :D::D:D
  • Wayne Rooney
    Rudee FM09-el kezdted már?
  • Fabio Capello
    Megemlíteni lehet, a gond akkor van ha két oldalon keresztül ezt olvassuk, játékélmény pedig zéró
  • Huni92
  • Rudee
    Régen még ide tartozott. Amúgy meg az off topik szinte mindenről szól, csak FMről nem. De mindegy, lényegtelen.
  • Rudee
    Dán 3. osztályt választom.
    Valószinű a Greve csapata lesz az áldozat.
  • ErEcH
    Szerintem nem tartozik ide,h kinek akadozik az FM09 vagy a folyamatos patch kérés,meg facepack,meg mittoménmi kérése.
    Nem1x irták már h ez nem ide tartozik...
  • Huni92
    The next CéeR
  • Rudee
    Nem a témához tartozik?
  • ErEcH
    Szerintem ez nem OFF Topic,h ezt itt kellene megbeszélni...
  • Wayne Rooney
    De lehet én is inkább Fm09-el fogom tolni,ha nem találok normális frissítést a 08-hoz.
  • Wayne Rooney
    Nálam az FM09-be az a **ar,hogy a meccset nézem 2d-be és akad. Úgy meg nem élvezetes. Meg lassabb az FM09 sokkal,mint az FM08. Szal én maradok a 08-nál sajnos.
  • Rudee
    Lehet elkezdek egy 2009es gamet, mert most működik elég normálisan.
  • Wayne Rooney
    Rudee,te most melyik frissítéssel fogod nyomni? Mert amit én linkeltem vannak benne hibák,PL: Hoffenheimhez azt írja,hogy Europa-Pokal,közben nem is lesznek ott.
    És most nem tom,melyik frissítéssel nyomjam.
  • Wayne Rooney
    Olyan frissítést nem tudtok FM08-hoz,hogy csak az igazolások legyenek ujjak benne?
    Ne legyen olyan,hogy Hoffenheim már Bundesligaba van mondjuk,maradjon 2 osztályba,de a frissítések ujjak legyenek benne.
  • mgkp
    Na befejeztem az 1. szezont a Porto-val.
    Egyetlen csalódás számomra csak a BL szereplés.Na de beszéljenek a képek:
    Bajnokság
    A bajnokságot könnyen hoztuk, ez nem okozott nehézséget.
    Portugál kupa
    A portugál kupát is megnyertük viszont a Liga kupából kiejtett a Benfica (Cardozo...)
    BL
    Sajnos még a csoportból se sikerült továbbjutnom az UEFA kupából pedig kiestem a Negyeddöntőben a Sevilla ellen.
    Egyébként 1. évben Santon-t és Adrien-t igazoltam.

Megkezdtem a 2. szezonomat is:
    Igazolások
    Egyébként azért van ennyi kimenő ember mert a Portonak a játék elején van vagy 40 játékosa és abból pedig a fele kölcsönben van. Ezek most visszajöttek és a nagy részük felesleges volt így továbbpasszoltam őket.
  • Wayne Rooney
    Hát te tudod,de szerintem így jó már hogy Burnley a PL-ben van. FM2010-el tuti nem jáccok,mert már az FM09 se megy rendesen a gépemen. FM08 legalább megy mint az atom.
  • Rudee
    Nézőpont kérdése.
    Ha a mostani bajnokságot akarom jáccani, akkor majd lesz FM2010. Ha az elejét akarom, akkor FM2009 :)
    2008-09es szezonba ne legyen Premier League-es se a Burnley, se a Wolves. Nekem legalábbis ne.
  • Wayne Rooney
    De szerintem amit én linkeltem frissítést az a legjobb,mert már a Burnley,Wolwes meg ilyenek már a PL-be vannak,meg egy csomó minden ugyan az,mint most a valóságban.
  • Rudee
    Nincsen.
  • Wayne Rooney
    Na és melyik ADM09-el tolod,mert van abból is több fajta...
  • Wayne Rooney
    Van MSN-ed Rudee? Ha van akkor vegyél fel! Megbeszélünk ott mindent.
  • Huni92

Gratu kraawz & Utley!
  • Rudee
    Azt gondoltam, csak ha kezdek egy szezont, akkor mindenki a helyén legyen és a jövőben igazoljon át. Én legalábbis ilyet csinálok.