104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Ezek az előrelátó fejesek a klubnál... 22ezres a stadion, 18ezer bérlet fogyott el. De szerintük felesleges bővíteni az arénát. -
Első meccsem a Serie A-ban, jobbak voltunk mint gondoltam. A Stadia Adraticoban senki sem mehet biztosra
-
Pescaranak ez az összeg úgy 2 éves költségvetése ×D -
Átállítottam euróba, 42 milliót ír ki. A második összeg pedig 64m -
Euróban ezek az értékek kb hogyan alakulnak? Mert forintban ki se tudom mondani akkor összeg :D -
Bojan nem gyenge utat járt be nálam az FM-ben eddig. Szabadon eligazolt a Sunderlandbe, aztán most visszamegy spanyolba a Realba 
-
karajjj #48744 ejjjj, nagyon szép! -
Grat mindenkinek!
Véget ért a 2. szezonom a Catanzaroval. Negyedik vonalból indultunk 2 éve, tehát újoncok voltunk a harmadik ligában. Nem tudtam annyira felmérni a csapatom erejét a többiekéhez képest, ezért biztosra mentem, és a középmezőnybe kerülést adtam meg célul a vezetőségnek. Titkon azért egy rájátszást érő helyben reménykedtem. Próbáltam erősíteni a keretet (megint pénz nélkül). Hoztam pár tehetséges fiatalt, és pár tapasztalt, nagynevű játékost is. Az átigazolásaim így alakultak.
Az olasz kupából a 2. selejtezőkörben estem ki a Verona ellen idegenben, de erre nem is fordítottam nagy hangsúlyt, gyakorlatilag csak az volt a kérdés, hogy mikor esünk ki. A C ligásoknak kiírt kupában elődöntőig mentünk, ahol a Ternana (a későbbi győztes) ejtett ki, bár volt esélyünk, nem sajnálom.
A bajnokságot vereséggel kezdtük, de jól játszottunk, így nem keseredtem el. Fordulóról fordulóra játszottunk egyre jobban. A hazain rendezett meccseket 1 kivételével megnyertük, és a szezon végére már idegenben is sorban nyertünk. A Ternana végig tapadt ránk (vagy mi rájuk, nézőpont kérdése :D). A 33. forduló előtt vezettem előttük 1 ponttal, ami a már említett meccsen (utolsó helyezett, 0 ziccer, csatáruk 1200 perce nem lő gólt, ellenem ver egyet, nyalóka) el is úszott, így az utolsó forduló kezdetekor 2 ponttal voltunk lemaradva. Szerencsére pont a nagy riválisunkat fogadtuk hazain, így a saját kezünkben volt a sorsunk. Hát, mit mondjak, óriási mákunk volt. A tabella tehát a 34. fordulóban nyerte el végleges formáját.
15. helyre vártak, ezt elég szépen túlszárnyaltuk. Az év menedzsere én lettem, az év játékosa Morfeo, Fava pedig harmadik a góllövőlistán.
Begyűjtöttük még mellé a szuperkupát is a Padova ellen(h2-1,i2-2), bár itt is esélytelennek tartottak.
Itt a keret, ami elérte ezeket az eredményeket, és itt az áttekintés.
Sok sikert mindenkinek! (kicsit hosszúra nyúlt, ahogy látom, bocs) -
Rudee #48742 Itt veszem át a csapatot (2009. január)
Ahogy elnézem, itt már nagy dolog, ha vkinek 2 számjegy jelzi egyik tulajdonságát
-
karajjj #48741 na majd hozzad a képeket! :D -
hamarosan kezdődik a Serie A-s idényem, sokat nem igazoltam, leginkább csak a padra. Ennek oka a kevés pénz. Cél a bentmarasáa lesz.
-
Szerintem sem ide tartozik, ezért találták ki az OFF topicot, vagy vegyétek fel egymást msn-re, vagy privát üzenetekben beszéljétek meg, teljesen felesleges ilyen dolgokkal teleirkálni a fórumot inkább valami jó karrier beszámolót írjatok, ha megoldódtak a problémák, hogy ki melyik játékban, milyen adatbázissal, milyen patchel nyomja. -
Mosmivan? Skilles a bácsi :D
Jól kezdtük a szezont. 5 meccs, 13 pont. Csak a Stuttgart ellen játszottunk 0-0-t, a Karlsruhet Belaid hajrában szerzett 2 góljával 3-1-re, a Hannovert 4-1-re, a Hansa Rostockot 1-0-ra, a Gladbachot 3-2re vertük. -
ha gond lenne szóltam volna, de nem szóltam, szóval nerinyálj
-
Rudee #48736 Azzal. -
Rudee #48735 Az a 2 oldal 13 hozzászólás, de sebaj. -
lol? :D::D:D -
Rudee FM09-el kezdted már? -
Megemlíteni lehet, a gond akkor van ha két oldalon keresztül ezt olvassuk, játékélmény pedig zéró -
-
Rudee #48730 Régen még ide tartozott. Amúgy meg az off topik szinte mindenről szól, csak FMről nem. De mindegy, lényegtelen. -
Rudee #48729 Dán 3. osztályt választom.
Valószinű a Greve csapata lesz az áldozat. -
Szerintem nem tartozik ide,h kinek akadozik az FM09 vagy a folyamatos patch kérés,meg facepack,meg mittoménmi kérése.
Nem1x irták már h ez nem ide tartozik... -
The next CéeR -
Rudee #48726 Nem a témához tartozik? -
Szerintem ez nem OFF Topic,h ezt itt kellene megbeszélni... -
De lehet én is inkább Fm09-el fogom tolni,ha nem találok normális frissítést a 08-hoz. -
Nálam az FM09-be az a **ar,hogy a meccset nézem 2d-be és akad. Úgy meg nem élvezetes. Meg lassabb az FM09 sokkal,mint az FM08. Szal én maradok a 08-nál sajnos. -
Rudee #48722 Lehet elkezdek egy 2009es gamet, mert most működik elég normálisan. -
Rudee,te most melyik frissítéssel fogod nyomni? Mert amit én linkeltem vannak benne hibák,PL: Hoffenheimhez azt írja,hogy Europa-Pokal,közben nem is lesznek ott.
És most nem tom,melyik frissítéssel nyomjam.
-
Olyan frissítést nem tudtok FM08-hoz,hogy csak az igazolások legyenek ujjak benne?
Ne legyen olyan,hogy Hoffenheim már Bundesligaba van mondjuk,maradjon 2 osztályba,de a frissítések ujjak legyenek benne. -
mgkp #48719 Na befejeztem az 1. szezont a Porto-val.
Egyetlen csalódás számomra csak a BL szereplés.Na de beszéljenek a képek:
Bajnokság
A bajnokságot könnyen hoztuk, ez nem okozott nehézséget.
Portugál kupa
A portugál kupát is megnyertük viszont a Liga kupából kiejtett a Benfica (Cardozo...)
BL
Sajnos még a csoportból se sikerült továbbjutnom az UEFA kupából pedig kiestem a Negyeddöntőben a Sevilla ellen.
Egyébként 1. évben Santon-t és Adrien-t igazoltam.
Megkezdtem a 2. szezonomat is:
Igazolások
Egyébként azért van ennyi kimenő ember mert a Portonak a játék elején van vagy 40 játékosa és abból pedig a fele kölcsönben van. Ezek most visszajöttek és a nagy részük felesleges volt így továbbpasszoltam őket. -
Hát te tudod,de szerintem így jó már hogy Burnley a PL-ben van. FM2010-el tuti nem jáccok,mert már az FM09 se megy rendesen a gépemen. FM08 legalább megy mint az atom. -
Rudee #48717 Nézőpont kérdése.
Ha a mostani bajnokságot akarom jáccani, akkor majd lesz FM2010. Ha az elejét akarom, akkor FM2009 :)
2008-09es szezonba ne legyen Premier League-es se a Burnley, se a Wolves. Nekem legalábbis ne. -
De szerintem amit én linkeltem frissítést az a legjobb,mert már a Burnley,Wolwes meg ilyenek már a PL-be vannak,meg egy csomó minden ugyan az,mint most a valóságban. -
Rudee #48715 Nincsen. -
Na és melyik ADM09-el tolod,mert van abból is több fajta... -
Van MSN-ed Rudee? Ha van akkor vegyél fel! Megbeszélünk ott mindent. -

Gratu kraawz & Utley! -
Rudee #48711 Azt gondoltam, csak ha kezdek egy szezont, akkor mindenki a helyén legyen és a jövőben igazoljon át. Én legalábbis ilyet csinálok.