104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• xmogyix
    kösz szépen
  • Fabio Capello
    olyan nincs, manager beállításokban fel tudod venni az u19 csapatot, hogy azt is te irányítsd, de nem tudod átadni másnak a nagycsapatot szerintem...

szerk: no a Német kupát legalább behúztuk a Bayern ellen, 0-2-vel :)
  • xmogyix
    máshogy kérdezem,mert kicsit hülyén fogalmaztam.hogy tudok egy utánpótlás válogatottat irányítani??(úgy hogy csak az utánpótlást irányítsam,a nagyot ne.)előre is köszönöm szépen!!
  • Fabio Capello
    FM06, HSV ötödik szezon.

Tipikus semmi nem jött össze szezon. A BL-ben a Barca ellen hullottunk ki a negyeddöntőben, a bajnokság pedig az utolsó fordulóban dőlt el...

Tabella:

Keret:

Vucinic, a gólkirály:

• xmogyix
    hogy tudom egy válogatott u19-es részlegét írányítani??úgy,hogy a felnőtt válogatottat ne én irányítsam?
  • zorrobomber
    szép
  • MrIncredible
    Üdv mindenkinek és gratulálok a sok szép eredményhez!
    Befejeztem első szezonom a PL-ben a Sunderland együttesénél. a célom a középmezőnybe kerülés volt. ennek függvényében kaptam - ha jól emlékszem - 15 millió eurót igazolásra. Sok selejtes játékos volt a csapatnál, akiktől megváltam. Kieran Richardson féle maguk által túlértékelt, sok fizetéssel rendelkező, és nagyon magas áron vásárolt játékosal volt tele a keret. Több mint a csapat fele kicserélődött. Akik maradtak pl: Gordon a kapuban, Leadbitter kp,, Ferdinand vk, Jones cs, Stoke cs(tarcsiba került mert nem tudtam eladni) Murphy szintén így. Kb ennyi. Érkeztek Mosquera vk, Reginiussen vk, Skjelbred kp, Nilmar cs, (a legjobb igazolás- összességében 33 gólt vágott kb 42 meccsen) Appiah, Buonanotte kp, Villaluz, tkpj, Di Maria tkpb(télen), Maduro kp(télen), Enyeama gk(nem a legjobb) - Marci kölcsön adtam az espanyolnak - Fonseca cs (mér meg is vette az everton 5,5 misiért), Cassani vj, Mathieu vb, Kolarov vb, Fleck, Bernardo,Solov, Vac. Kadlec, Santon, Ochirosii, és még sok olcsó és tehetséges játékos.
    Nehezen találtam meg a taktikám, de meglett és ez a lényeg. A liga kupában elég sokáig meneteltünk és az elődöntőig jutottunk, ahol is a Chelsea állíott meg minket, első meccsen 3-0 zakó, majd második meccsen 3-2-re nyertünk. Fa kupából kiestünk az 5. körben. És akkor a PL.
    Elég nehéz volt de azt kell mondjam kellemesen csalódtam. Végig a tabella első felében tartózkodtunk, volt, hogy vezettük is. Meglepetésre a Pool nagyon gyengén muzsikált, viszont a ManCity hihetetlenül felturbózta magát az euró 100milliókból és ennek egy 2. hely lett részükről az eredménye, én nagy csatában végül a hatodik helyen zártam,amivel kiléptünk európa színpadára. A Chelsea megnyerte a bajnokságot, és mutatja, hogy mennyire erősek voltak, hogy csak egy csapatnak sikerült megverni őket a 38 meccsen. Az viszont nem volt más, mint a Sunderland csapata. erre nagyon büszke vagyok. 2x sikerült elkapnunk őlet ebben az évben. az utcsó forduló előtt a 4. helyen voltam 2 ponttal az Arsenal, és 3 ponttal az Everton előtt, és pont az Arsenalhoz mentünk az utcsó meccsre. Sajnos kikaptunk 5-2re. A csapatot agyonnyomta a lehetőség a bl csoportkörért való indulás megszerzésért. mivel az everton nyert,így azonos ponttal végeztünk (számszerint 70) de nekik jobb volt a gólarányuk így lettem 6.a Manu 3. Arsenal 4. lett a Pool 7-ként zárta a Pl-t.
    Összességében elégedett vagyok. A védelmet kell erősíteni középen és jobb oldalt, vagy valamit kitalálnom a taktikában mert 38 meccsen 50 gólt kaptunk. Kigondoltam már egy 4-5-1-es taktikát ahol Nilmaré lesz a kulcsszerep, na meg az érkező Keirissoné. Őket egyébként úgy igazoltam, hogy pl Nilmarért fizettem keveset, és 50 bajnoki után kapnak még 20 millió eurot, de nagyon megérte. A másik csodacsatár pedig részletre jön 24 hó asszem 18 millió. Az anyagi mérleg pozitív, fizu keret alatt vagyok 82ezerrel és a költségvetésünk miután megkaptam a 17 milliót a bajnokságért amiből 1 millió ment a játékosoknak kb 33 millió körül van. Nilmar a második lett a góllövő listán, Mosquera az általa fejelt 11 góllal és 7,19-es átlaggal bnekerült az év csapatába én meg 3. lettem az menedzserek között. Cél a csoportkörből való továbbjutás és az első 4 hely valamelyike.
    Köszönöm, hogy elolvastátok!
  • soma22
    Jóreggelt!

Egyelőre ezek az erősítések a 2. idényre szarkáknál, illetve várok még ilsinho munkavállalási engedélyére, és küszködök capoue aláírásáért. sajnos velosot 30 misi alatt nem adják.

• kraawz
    Racing:Depor 2:0

G:Saviola (2)

Ezzel lépek is, aki még lenne, annak jó8
  • kraawz
    köszi
  • zaki
    amúgy nagyon nagy grat
  • kraawz
    az lesz, a 2. hely 6 ponra van, Real és Barca mindent hoz, és még velük játszom is a vége felé, a 4. hely meg 10 pont, annyit csak nem bukok.
  • zaki

vén trottyost játszasd amíg bírja :D
  • realgyula
    - Tottenham (PL)
    megint Ronaldo dönti el...
    - Middlesbrough (PL)
    Tevez visszatért...
    - Wigan (PL)
    sima...
    - Newcastle (PL)
    Owen megijesztett, de nem lett baj a végére...
    Blackpool (FA-kupa)
    a vendégcsapat helyzetkihasználása figyelemre méltó, példát kéne vennünk tőlük, mert 100%-ban éltek a lehetőségeikkel illetve a lehetőségükkel, így helyesebb...
    "B" csapattal álltam fel, debütált Kirkland a kapuban, rajta kívül még Rafael,Brown,Evans,Evra-Camacho,Diego-Martin,Nani-Tevez,Welbeck!
  • kraawz
  • zaki
    képet plz
    Casillas nálam már 169X válogatott, pedig most múlt még csak 35 éves :D
    200 is meglesz ha így folytatja :D
  • kraawz
    Nálam Munitis ilyen, most is egy állat még. Mindig is Racingos volt, szóval innen vonul vissza :)
  • zaki
    nálam most 39 éves, de még mindig játszik Palermoban :D
  • kraawz
    Most is kurva Sevilla 2 szögletgóllal ver meg, mi a tökömet csináljak -_-

Számlámon a mínusz meg csak nő, szóval az év végi pénzeket elrakom, maximum 1 játékos jön, szóval jövőre sem vagyunk még esélyesek semmire.
  • kraawz
    igen, azért. 133%os teljesítmény :D

gratula. Huni , neked meg hajrá, mostanában én is szopok, de 3. hely elég tutinak tűnik.
  • Huni92
    Alighogy leirtam, feljöttünk 3-2re, de Benitez megkapta a 3. gólpasszát is tőlünk, és 4. gólját belőve beállitotta a végeredményt.
  • zyndar
    Mé? Mer 3 kapura tartó lövésből 4 gól? :P
    Itt meg a "B" csapat játszott.

• Huni92
    Alakul az :)

Itt meg alakulóban egy hullámvölgy(ecske). Leverkusen nemkicsit szopat, Benitez triplázott, kapura sem lőttünk.
  • karajjj
    élmunkások :D
  • kraawz
    Sztahanovista Racing

• zorrobomber
    Jah, nekem is most kezdődik a klub-vb, már alig vártam :)
  • zorrobomber
    Őszt...lehet aludnom kellene már inkább
  • Huni92
    Tavaszt?
    Egyébként minket is megvisel a hármas terhelés, de valahogyan csak megbirkózunk vele.
    Azt hiszem, egy klaszis kapus igazolása nem lenne rossz ötlet, mert Toselli elééggé rapszodikusan teljesit.
  • zyndar
    Féltáv. Damien Le Tallec megszerezte első akciógólját fél év alatt, jupííí! (zsenge kora miatt nem teszem csak ki száradni)

• zorrobomber
    Mi döcögve kezdtük a tavaszt, de ha ezután a meccs után behúzunk még egyet Udinese ellen, akkor 1. helyen kanyarodunk be a januári folytatáskor.

• Huni92
    Ő már tavaly is jó volt.
    Ajax ellen 2-2, naná, hogy a 92. percben egyenlitettünk :D
  • karajjj
    mióta ittvagyok, nem kaptunk ki

• zorrobomber
    Én Neymar-ról olvastam irl, ő gaméban sem túl rossz.
  • Huni92
    mircen dumáltunk és oda másoltak be egy hirt bizonyos Nainggolanról, akit tehetségesnek tartanak, és meglestem, milyen az FMben. Szar. :D
  • Gunnersboy
    ki az a NAING akinek a keresésben van a neve?:D:DD
  • Fabio Capello
    mákoskurvaanyád :D
  • Huni92
    Azigen o_O

Öööö....mogyoró? nem. dió? azsem. Makk? Azhát. :D
  • zorrobomber
    fogtam a fejem...

• Huni92
    Minket is elvertetek, büdöskecik :[ Jankovic és Ballack lőtt gólt, Belaid csak szépiteni tudott. Mondjuk fél óra emberhátrány volt, mert David Luiz megsérült a 63. percben és cserém már nem volt.
    Közben dejavu, Bielefeld ellen 4-0ra megyünk, 2 öngól és 2 Belaid találattal, erre Trpjant lerúgják a 74.ben. 4-1 a vége.
  • zorrobomber