104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kraawz
    asztajókurva
  • zorrobomber
    Fini kis meccsen nyertem meg a klub-vb-t :) Eléggé cserecsapat jellegű bandával álltam fel, azok is hullafáradtak voltak. Monteiro, aki kb. 3. számú megoldás a posztján, 90%-os kondival kezdett, Stendardo idén még nem lépett pályára. Emellett kezdett egy 34 éves görög veterán középpályásom, plusz két 17 éves fiatal... Közülük Oliveira kihagyta a kezdő tizenegyest, Adani viszont villogott, van egy olyan érzésem hogy nem utoljára kezdő a csapatomban :) Benzema hosszú 10 percekre eltűnt mellette...
  • karajjj

őt kéne megszereznem :DDDDDD

• Huni92

Toljá egy pikcsőrt erről az Abelsről. Köszcsipuszcsi.

Lokomotiv Moszkva lesz az ellenfél Uefaban. Meglestem őket, hozható lesz.
  • karajjj
    szép estét az uraknak

• Gunnersboy
    én még leszek sztem
  • Huni92
    Féltávnál. Reménytelen.
  • zyndar
    Totálfüggő-Huni meg én biztos.
  • kraawz
    10 meccs a végéig, esti baglyozással azt letolom. Valaki majd ?
  • zyndar
    Nem mindig vannak képben a firkászok, 21 kör után harmadikok vagyunk.

• Huni92
    nem tudom, hogy a hármas terhelés, és a több meccs-e az oka, vagy valami más, de nagyon ratyi lett ez az őszi szezon. Még van egy VFB elleni bajnoki, és lökök képet tabelláról.
    BL-ben a 3. helyen végeztünk, EL-ben talán több esélyünk lesz a jobb eredményre, de pénzügyi szempontból a BL kedvezőbb lett volna. Első helyen a Milan, másodikon a Bruges (!) ment tovább.
    Volt egy bizonyos Borac Csacsak nevű csapat is a csoportkörben, akik rekordot döntöttek. Azt hiszem, hogy még nem volt olyan csapat, aki 6 BL meccset nemcsak, hogy pont, de rúgott gól nélkül hozott volna le, ami mellett 32 (!!) kapott gól is van. Több, mint 5-ös gólátlag.
  • zyndar
    Hmm Rómának 4et? Nemisrossz
  • Gunnersboy
    idegenbeli sima 2-0ás zakó után :D
  • farkasnor
    sziasztok van valaki itt??
  • Tojesz
    Omg, Olas Kupában bejutottam az elődöntőbe (Milant megvertem otthon 2-1-re), és persze hogy az Intert kaptam... Másik ágon Roma - Sampdoria, mindkettő csapatnak örültem volna.
    Ha valahogy továbbjutok az Interen, akkor már biztos lenne a kupaszereplés, mégha ki is kapnék a döntőben
  • soma22
    megnézem, köszi hogy szóltál
  • Tojesz
    Amúgy alapból benne van a játékban, Pescara, olasz harmadosztály. Mellette még Ekanit ajánlom a Pescarából, jobbszélső, hasonlóan nagy állat lesz.
  • soma22
    huh, mit nem adnék egy ilyenért most:)

tényleg állat
  • Tojesz
    Ha már tehetségeknél tartunk, ő tényleg nagy játékos lesz, most négy csillagra taksálják, lehetséges maximum pedig hat csillag
  • soma22
    a 3. és 5. szerintem szép jövő előtt áll, a többieket inkább jó játékosnak mondanám majd.
  • Tojesz
    Üdv mindenkinek, kiszabadultam a tételek közül, muszáj játszanom egy kicsit
  • realgyula
    hozzájuk mit szólsz Soma?

• pzoli00
    az első szezonom:

már elkezdtem a második szezont, cél a 9. hely és felfelé, ami rájátszást érő pozíció!
  • realgyula
    nem néz ki rosszul a srác, de ha már a fiataloknál tartunk, akkor van nálam is pár kiscsávó aki a jelentések alapján nagy játékos lesz, majd később teszek róluk képet...
  • soma22
    nefélj, fizikálisan tudnak a leginkább fejlődni
  • Huni92
    Jó lesz ő, ha leckéket vesz a kengyelfutó gyalogkakukktól. Szélsőként azért nem hátrány, ha tud futni az emberünk :)
  • realgyula
    örülök neki, hogy tudtam segíteni...! :)
    csináltam egy hülyeséget!
    a januári átigazolási időszakban megállapodtam Agüeroval, az ára 41 M euró volt, de záradékokkal együtt több is lehet mint 50M!
    nem is ez a baj, hanem a következő: megfigyelés alatt volna Laurito is, mert ugye csatárt kerestem és megfigyeltettem több játékost is! először jött egy üzenet h el akar menni az Udineseből mert nagyobb csapatban akar játszani! van ilyen, nem foglalkoztam vele, aztán nem sokkal késöbb jön az üzenet, hogy kínűlja az udine...!
    8,25 M euróért... most meg azt látom, hogy folyamat fogadják el az ajánlatokat...!
    örülök Agüeronak, de kb. a negyedéért meg tudtam volna venni Lauritot...
  • soma22
    realgyuszi:

szerinted belőle két év múlva mekkora spíler lesz?:)ingyen volt, megfigyelő által, első idény végén:

• zsolt515
    Király ez a támadó felállás meg amit előtte írtál akarom mondani hogy a támadás felállás előtt a játékos utasításokat nagyon jó mert eddig csak 15 meccsből 1-szer kaptam ki a HONVÉd ellen 1-0-ra
    %. vagyok az ETO-val és elégedett vagyok a fiúk teljesítményével! Mondjuk annyi helyzetünk vagy hogy egy jobb csatár 2 gólt lőhetne meccsenként csak nincs pénz igazolásokra!
  • fordjee
    Tényleg hasznos az irományod, grat.
    Fiorentinával kezdtem és megcsömörlöttem, a második fordulóban a Palermo a 4 perces hosszabítás 7. percében lőtt gólt, kikaptam 2-1-re, ráaásul többet támadtam, a következő meccsen pedig a Bl-ben a Barca ellen kaptam a 92. percben egy gólt. Az meg 0-1 lett. Ugyanannyit támadtunk, bárki nyerhetett, persze nem én lettem az. Úgyhogy föladtam, nem kell a szívroham este 10-kor:)
  • realgyula
    végre valamiben "sikeres" vagyok a ti szemetekben is
  • Magic Boy
    Grat All!
  • Forza Italia
    Hamarosan kezdem a 2.évem az Atl. Madriddal. Védelembe+középpályára kéne erősítés. Tippeket adjatok léci?
  • Gunnersboy
    napot
    töltöm Genoa-t
  • zsolt515
    Király vagy már akartamkérdezni ti milyen felállásal játszotokot ugy-hogy nagyon jó hogy feltetted én biztos a "támadó taktikát" alkalmazom mert imádom ha potyognak a gólok! Még egyszer nagyon király vagy!!!
  • karajjj
    Zlatan 33 évesen is termel... :D

• karajjj
    na négy osztálynapló digitalizálása után hazaértem és töltöm a Bayernt :P
  • Huni92
    Az éjjeli baglyozásomat és számitásaimat keresztülvágta a természet, és az áramkimaradás. Most viszont betöltöm a mentést, mert odakint ramaty idő van :s
    MrHihetetlennek és gyulának gratula -egyébként átolvastam a taktikai elemzésed-, kápelló bácsi meg szedje össze magát
  • Csesza
    köszi
  • realgyula
    Ha nem haragszotok, akkor írnék egy "taktikai-elemzést" arról, ahogy én játszom a játékot
    Alapjáraton ezzel a hadrenddel kezdem a mérkőzéseket, de az ellenféltől is függ, hogy milyen mentalitással és felállással küldöm pályára a csapatot, mert ezen kívül még van három taktika, mindegyiknek megvan a maga szerepe!
    De egyenlőre maradjuk az első felállásnál!
    Itt a szélső hátvédek normál mentalitást kapnak, kevés kreatív szabadsággal, mert nem az ő dolguk, hogy megmutassák a kreativitásukat. A középpályán egy védekező és egy támadó/irányító középpályás helyezkedik el, nyilván a védekező inkább hátul segít be, és szűri az ellenfél támadásait (de felér a támadásokhoz, mert nem nyilazom vissza) az irányító pedig támadó mentalitással ellátott, sok kreatív szabadságot kapó játékos! A szélsők támadó mentalitással vannak ellátva, sok kreativitással (nyilván kevesebbel mint az irányító, de ők is kibontakoztathatják a kreativitásukat.
    Elöl pedig két ék, nyilván full támadó mentalitással, a kreativitásuknál pedig a csúszkát úgy állítottam, hogy normál és sok közé, tehát egy "riblikával" a sok alá...!
    Itt vannak a csapat utasítások! Az első három rész lényegtelen, mert azt minden játékosnál egyesével, személyre szabottan állítom be.
    Ebből ugyan nem látszik, de a rövid passzos játékot részesítem előnyben!
    Most pedig jöjjön az a felállás, amit akkor használok, ha szorul a hurok, gólt kell lőni, és az ellenfél gyakorlatilag feladja a támadás lehetőségét! Támadó felállás
    Itt a két szélső védő is támadó mentalitást kap, a két szélső és az irányító pedig full támadó mentalitást, igazából ennyiben különbözik az alap felálláshoz képest.
    A másik véglet a védekező taktika, kidolgoztam egy ilyet is: KATT
    A két szélső bekk védekező felfogásban, ahogyan a 2 belső középpályás is, a két szélső normál mentalitással (de az előrefutást azt hagyni szoktam, hogy felérjenek a támadásokhoz), elöl egy ék (ebben az esetben ő az egyedüli célember) mögötte pedig az egyik támadó játékos (Berbatov, Rooney vagy Tevez, attól függ kik vannak a pályán) akinek kötetlen a posztja és sok kreatív szabadsággal van ellátva, segíti a támadásokat, és mivel támadó középpályás, visszaér védekezni is (ha nem is a szó szoros értelmében, de legalább szűkíti a területet).
    Most már tuti, hogy elegetek van belőlem (ha egyáltalán lesz aki végigolvassa) de van még egy hadrend, amit általában idegenbeli mérkőzésekre állítok be, én úgy nevezem, hogy "biztonsági taktika". KATT
    Első ránézésre sokban nem különbözik a védekező taktikámtól, de mégis más ha ezt játszom, és más ha a védekezőt...!
    A két szélső védő itt is védekező, a középpályán az irányító és a két szélső játékos normál mentalitású, elöl pedig az ék mögött ugyan úgy egy szabad játékos, kötetlen poszttal. Itt megjegyezném, hogy Rooneyt, Tevezt és Berbatovot átképeztem támadó középpályássá. Ez a szerepkör a legjobban a bolgárnak fekszik mert ő kreatívabb és jobban passzol mint Tevez és Rooney!
    Nagyjából ennyi lenne, remélem azért lesz olyan aki ebből a "szösszenetből" valamit a maga javára tud fordítani, de ha esetleg valamit szerintetek rosszul csinálok, akkor örömmel veszem ha kapok pár kritikát a taktikai dolgaimra, és talán hasznosítani is tudom majd...!