A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• realgyula
    Ha nem haragszotok, akkor írnék egy "taktikai-elemzést" arról, ahogy én játszom a játékot
    Alapjáraton ezzel a hadrenddel kezdem a mérkőzéseket, de az ellenféltől is függ, hogy milyen mentalitással és felállással küldöm pályára a csapatot, mert ezen kívül még van három taktika, mindegyiknek megvan a maga szerepe!
    De egyenlőre maradjuk az első felállásnál!
    Itt a szélső hátvédek normál mentalitást kapnak, kevés kreatív szabadsággal, mert nem az ő dolguk, hogy megmutassák a kreativitásukat. A középpályán egy védekező és egy támadó/irányító középpályás helyezkedik el, nyilván a védekező inkább hátul segít be, és szűri az ellenfél támadásait (de felér a támadásokhoz, mert nem nyilazom vissza) az irányító pedig támadó mentalitással ellátott, sok kreatív szabadságot kapó játékos! A szélsők támadó mentalitással vannak ellátva, sok kreativitással (nyilván kevesebbel mint az irányító, de ők is kibontakoztathatják a kreativitásukat.
    Elöl pedig két ék, nyilván full támadó mentalitással, a kreativitásuknál pedig a csúszkát úgy állítottam, hogy normál és sok közé, tehát egy "riblikával" a sok alá...!
    Itt vannak a csapat utasítások! Az első három rész lényegtelen, mert azt minden játékosnál egyesével, személyre szabottan állítom be.
    Ebből ugyan nem látszik, de a rövid passzos játékot részesítem előnyben!
    Most pedig jöjjön az a felállás, amit akkor használok, ha szorul a hurok, gólt kell lőni, és az ellenfél gyakorlatilag feladja a támadás lehetőségét! Támadó felállás
    Itt a két szélső védő is támadó mentalitást kap, a két szélső és az irányító pedig full támadó mentalitást, igazából ennyiben különbözik az alap felálláshoz képest.
    A másik véglet a védekező taktika, kidolgoztam egy ilyet is: KATT
    A két szélső bekk védekező felfogásban, ahogyan a 2 belső középpályás is, a két szélső normál mentalitással (de az előrefutást azt hagyni szoktam, hogy felérjenek a támadásokhoz), elöl egy ék (ebben az esetben ő az egyedüli célember) mögötte pedig az egyik támadó játékos (Berbatov, Rooney vagy Tevez, attól függ kik vannak a pályán) akinek kötetlen a posztja és sok kreatív szabadsággal van ellátva, segíti a támadásokat, és mivel támadó középpályás, visszaér védekezni is (ha nem is a szó szoros értelmében, de legalább szűkíti a területet).
    Most már tuti, hogy elegetek van belőlem (ha egyáltalán lesz aki végigolvassa) de van még egy hadrend, amit általában idegenbeli mérkőzésekre állítok be, én úgy nevezem, hogy "biztonsági taktika". KATT
    Első ránézésre sokban nem különbözik a védekező taktikámtól, de mégis más ha ezt játszom, és más ha a védekezőt...!
    A két szélső védő itt is védekező, a középpályán az irányító és a két szélső játékos normál mentalitású, elöl pedig az ék mögött ugyan úgy egy szabad játékos, kötetlen poszttal. Itt megjegyezném, hogy Rooneyt, Tevezt és Berbatovot átképeztem támadó középpályássá. Ez a szerepkör a legjobban a bolgárnak fekszik mert ő kreatívabb és jobban passzol mint Tevez és Rooney!
    Nagyjából ennyi lenne, remélem azért lesz olyan aki ebből a "szösszenetből" valamit a maga javára tud fordítani, de ha esetleg valamit szerintetek rosszul csinálok, akkor örömmel veszem ha kapok pár kritikát a taktikai dolgaimra, és talán hasznosítani is tudom majd...!