104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• soma22
    ohbazz:D
  • Csesza
    akkor sorry, én csak most fedeztem fel, de közben rájöttem h én a 07el játszok :D
  • soma22
    régi joly joker:)
  • Csesza
    ajánlom figyelmetekbe

játék elején - Danny Szetela - Amerika (Columbus)

középcsapatba sztem tökéletes
  • Yulcsa
    akkor lehet ezért nem találom
  • Huni92
    Persze, hogy bennevan. Az más kérdés, hogy nem mindig generálja bele a játék az éppen aktuális mentésbe.
    Arsenal - Leverkusen - S04 - Arsenal - Werder - Hertha - Vfb sorozattal inditjuk az évet.
  • Diego85
    benne van.. legalábbis én már régebben láttam őt
  • Yulcsa
    ti megtaláltátok Cissokho-t a játékban? ő a Milan új igazolása (ha átmegy az orvosin)
  • Huni92

• Tojesz
    Azt hiszem jó manager lesz belőle

• Tojesz
    Vége a 2011/2012-es szezonnak, a csapat elérte a kitűzött célt (min. 7. hely). Jövőre irány Európa!
    Tabella
    Csapat
    TOP10 játékosok
  • Fyrex
    :O durva
  • Fabio Capello
  • Huni92
    Fasza szezon, és szép összefoglaló
    Sok sikert a következő idényben!
  • zyndar
    Mivel folyamatában derülnek ki az infók, ezért módosítok: Kár, hogy nem tudtál többet ajánlani érte! :)
    Járhattál volna így is
  • bexinho

Nos, elérkezdtem 1. szezonom végéhez a York City-vel. Pár napja írtam félszezonbeli eredményemről, reményeimről, most viszont megosztanám veletek pár sorban a szezon végeztét.
    Elvárásaimat szerencsére teljesíteni tudtam, csapatom is partner volt ebben teljes mértékben. A végjáték kifejezetten izgalmasra sikeredett. Mivel ez a bajnokság is 46 fordulóból áll, mint pl. a 2.,3.,4. liga, így elég sűrű volt a meccsnaptár. A fiúk a lehető legjobb szakmai stábbal voltak körülvéve, azonban sajnos így sem tudtam elkerülni a rosszkor jövő, idegesítő "2hét-1hónapos" sérüléseket. Voltak meccsek, mikor a két gólvágom esett ki, vagy éppen a védelem tengelyéből hiányzó remek formában futbalozó játékosaimat kellett helyettesíteni egy nem éppen nagy tapasztalatokkal rendelkező, gyenge képességű ifivel. Hál'istennek az eredmények jöttek, annak ellenére h becsúszott 1-2 vereség, vagy éppen pár döntetlen. Április környékén egy 18 meccses veretlenségi sorozatot szakított meg az akkor 2. helyen lévő Oxford együttese (én 4. voltam, 5 ponttal lemaradva tőlük), azonban sikerült ímmel ámmal kilábalni a hirtelen jött negatív meglepetésből. Akkor a sajtó már teljes mértékben megvolt elégedve velünk, de mi nem adtuk fel! Mi fel akartunk jutni! Nos, mivel én nem voltam 1. az idényben egyszer sem, így csak futottam az egyetlen /közvetlen feljutó/ hely után. Nem akartam a "pillanatnyi forma-döntős" play-off-ra bízni magamat. 45. fordulóban 3 pont választott el az 1. helyen álló Histon csapatától, akinek a szezonbeli eredményessége teljes mértékben megegyezett a mienkével, csak a gólkülönbség volt jó +3 -mal. Reménykedtem h megcsíphetjük az 1. helyet, de sajnos ők hozták a kötelező 0-0 döntetlent, ami így play-off-ra kötelezett minket. Nos erről tennék be egy képet, ami a visszavágóról készült, nem akármilyen kitartást tanusítva szereztük meg a győztes gólt az utolsó percekben:

Itt pedig a play-off döntője, amit csak 11-esekkel lehetett eldönteni. Itt azonban megjegyezném, h 4 alapemberem esett ki eltiltás, illetve sérülés miatt. Mivel itt mi bizonyultunk higgadtabnak, így nagy örömmel juthattunk fel a Coca-Cola League 2-be!

A főnökség is megvolt lepve:

Végezetül pedig a végső tabella:

Remélem a felsőbb osztályban helyt tudunk állni, és a bentmaradást véghez tudjuk vinni! :)
  • Huni92

Mati Fernández góljával vezetést szerztünk, Marquinhost lerúgták, Filipet lerúgták, igy jöhetett a 37 éves Didier Drogba. Nem sokkal később befejelt egy középre tartó szabadrúgást, ezzel 2-0-ra alakitva az eredményt. Eközben a Leverkusen 3-0-ra vezetett a Stuttgart ellen. Végül 2-1-re nyertünk mi, és 3-2-re a leverkusen, igy kialakult a végső sorrend.
    Átnézés
    Igazolások
    Tabella
    Statisztikák
    Csapat
  • Huni92
    Jaigen, neked is gratu!

Armando megsérült ugyebár....konkrétan lábtörés. 6 hónap off. Fenomenális befejezése a szezonnak.
  • Huni92
    , de a képméretre figyelj oda.

Helyzetjelentés. 3-2-re nyertük a Bochum elleni meccset, de 3-0-ra is vezettünk. 35 perc emberhátrány során szedtünk be 2 gólt. A Dortmund x-elt a Bayernnel, ez pozitiv, viszont a Stuttgart, de méginkább Eden hazard kivégezte a Schalket, 3-0. Igy 1 fordulóval a vége előtt a helyzet az, hogy nyerni kell a Dortmund ellen, és a Leverkusennek x-elnie kell legalább a Stuttgarttal. Ekkor meglesz a 3. hely.
  • Tojesz
    Pescara 4:2 Juventus
    Jó kis meccs volt, három 11-essel is
  • Diego85
    10 meccs után, eddigi legjobb szezonkezdésem:
  • Huni92
    Hannover igen durva. Utolsó helyen állnak, jó esély van a pottyra -végre-, de azért a Werder ellen a kupát megnyerték, igy jövőre EL lesz nekik :D Ilyent csinált pár éve a Freiburg, annyi különbséggel, h a B2 5. helyén végeztek, de kupát nyertek.
  • Diego85
    ez naggyon lol! :D ilyent még nem láttam! :D
  • karajjj
    aztapicsa :O
    honnan volt ennyi pénze? :DDDDDDDDDDDDD
  • Yulcsa
    ez jó!
  • Huni92
  • kraawz
    Na, 09-es karrieremnek nekivágok, hosszú táv, szép skin meg minden megvan :)

• Fyrex
    fejtsd ki kérlek akkor, hogy hogyan tudtam volna érte több pénzt kérni, mert én nemtudom! :)

nem tudtam érte 1.5nél nagyobb ajánlatot tenni, és az viszi aki nagyobbat teszi. mivel kellett volna elérnem, hogy a milan 2.1 helyet tegyen rá 12 millát?
  • zyndar
    Különben nyomhatod itt a tabellákat, csak a csajszi látszik
  • Huni92
    Namostakkorizévan...
    Frankfurt ellen a jól megszokott Viola góllal kiszoptunk, megjegyzem, ha statokat nézzük akkor teljesen megérdemelten, viszont lőttünk 5 kapufát, ami azért nem kevés...
    Utolsó 4 meccsünk: Hertha, Bayern, Bochum, Dortmund.
    David Luiz épp most dőlt ki, szezonjának vége.
    Bochum köztudottan az a csapat, amely ellen nem megy nekünk. 2 fordulóval ezelőtt a Karlsruher 0-2ről felállva hozta x-re a meccset, az sem volt egy egyszerű történet. Bayern ellen szopóka-nyalóka lesz, BVB elleni meg háromesélyes.
  • zyndar
    Miva?Miva?Miva? Örülök, ha bentmaradok, jött 7 ember a kezdőbe, lehet nem szoktak össze annyira 6 felkészülési meccsen.
    Gratu Tojesz! Mostmár mehetsz efemezni.
  • Itsuki
    hát jobb is h meglett,mert szétrugtam vna a segged ha elcseszted volna:) gratula hozzá:)

további jó kockulást.
  • Huni92
    Csatlakozom :)

Zyndar, te meg nyerd meg azt a bajnokságot! :D
  • karajjj
    gratula az érettségihez!
  • zyndar
    Felkészültünk a szezonra, cél a bentmaradás
  • Huni92

Megvertük a Hoffenheimet, enyhe mákkal fűszerezve. Kike Uranga nevezetű kapusom az utóbbi időben kiszoritotta Vivianot, ám mivel megsérült pár napja, igy a Hoffenheim ellen az olasz állt a kapuba. 8,2 és MoM. Paloschi gyönyörű emelésével nyertünk.
    Gueye kidőlt a szezon hátralévő részére, David Luiz 2 hetes pihenőn van, mig a fiatal tehetséges Burns egy hónapra lett offos. Igy az Opare-Pejcinovic-Castellini-Brasseur védelem fog egy ideig játszani.
  • Tojesz
    Üdv, az utóbbi napokban nem jártam erre, készültem a szóbeli érettségire. Azonban már sikeresen lement, mehet az FM
    Pescara!!
  • zorrobomber
  • zorrobomber
    jee :)
  • myl0
    Nah tehát mivel sikerrel jártam az off topicban bátorkodom megpróbálni még egyszer a dolgot:
    Igazolások:
    Kép
    Tabella:
    Kép
    Rájátszások:
    Kép
    Kép
    Döntő:
    Kép
    Remélem sikerül :D