104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zorrobomber
    Jaja, grat all! Reggel toltam meló előtt egy derbit, az élen maradás volt a kérdés, x esetén 2. helyre csúszás, vereség esetén 3. hely lett volna, de meglett, maradtunk az élen, ami a Bl-kiesést tekintve - kis túlzással - létkérdés számunkra.
    Roma - Lazio 1:3 (Podolski, Gignac, Fazio(11-esből) )
  • Utley
    Nagy grat mindenkinek!Volt egy kevéske kis időm játszani,és a Messinaval odaértem a 4 helyre a Serie C1-ben.Első kanyarban Lanciano ellen toljuk,és nem mi vagyunk az esélyesek.Bónusz meccsek a srácoknak :)
  • bexinho
    Na sikerült pár meccset a hátam mögé tudnom. 3 felkészülési mérkőzésem volt, egyik az élvonalbeli West Ham United. Ők kérték fel a klubomat egy összecsapásra... bár ne tették volna :) Bár a meccs kiegyenlített volt, azonban hősies kitartásunk győzelemre vezetett minket!

Az eddigi eredményeim. Sajnos ligakupából kicsusszantunk, de hát így több időt fordíthatunk az élmezőnybe kerülésért.

Sajnos az első számú kapusom kiesett 2hét-1hónapra(2meccs 7.55ös átlag), remélem a cserekapus tudja őt pótolni.
  • raziel.
    Sziasztok,

Legfrissebb database frissítést honnét tudnám leszedni? (átigazolás frissitésre gondolok)
  • kraawz
  • karajjj
    hát az pénz nélkül nem egyszerű :D
  • kraawz

Nekem fogy el a pénzem szépen, a semmire, jövőre pedig erősíteni kellesz.
  • soma22
    ezt adom, bár most nemtudom mi van velem, hogy 2. szezonra nagyon összeálltunk a szarkákkal.

mondjuk elég radikálisan változtak a dolgok
  • kraawz
    első pár szezonban azért az akkorismegszopatlak.config működik :)
  • soma22
    jaj, Áki, pont tőled nem várok ilyet, aki keni vágja ezt az egész gammát.:)
  • kraawz
    Nem igaz, hogy évek óta nem lehet az SInél megcsinálni, hogy a tök utolsó csapat ne verjen simán mindig...
  • kraawz
  • Terminátor14
    Hát, akkor ezt nemnek veszem :DD
  • Yulcsa
    még úgy sem, hogy ingyen hozhattam volna
  • Huni92
    Estét Hölgyeim!

Gratula a két kiscsapatnak (? :)), faszántosan csapjátok. És Somának is kijár a dicséret, merthát na..:)

Itsuki: realitása talán nincs, de Fm-ről besélünk ^^ Ismerve a német bajnokságot, simán bennevan :)
  • soma22

• Terminátor14
    Kiállításról jut eszembe, nektek sikerült már játékost rávenni arra, hogy ne pofázzon vissza a játékvezetőnek? Priskint és Torghellét is állították már ki nálam ezért, de nem hajlandóak változtatni :(
  • soma22
    mivel keménynek kell lennünk vagy eltaosnak, elég sok a pirosunk, de coloccini viszi a primet 3al az idén, most meg megint eltiltás 5 sárga miatt.

taylort lassan lehet le is cserélem, bassong sokkal jobban tolja amikor beáll
  • Yulcsa
    Milanba sem akart jönni, én is próbáltam
  • soma22
    lehet hogy a muba tényleg esélytelen, mert ugye valami konfliktus miatt ment el egyébként is

tényleg fingom sincs, de amióta visszajött angliába ujra válogatott kerettag:D
  • 5w0rdf15h
    Gratula

Taylor hányszor állítatta már ki magát? :D
  • DONGUBA
    esku....gondoltam visszahozom egykori kedvencuket erre baszik jonni:D
  • soma22
    nebassz

mondjuk mu-nál, még a demoban asszem probáltam és tényleg nem jött
  • DONGUBA
    csak aze kerdeztem mert pl manchesterbe meg barcelonaba aszongya ezse agaban sincs jonni:DDD looool
  • soma22
    kapusba rúgta a fasz:D, de egyébként nagyon jol játszott, ez az egyetlen szerencséje...
  • Gunnersboy
    Becks tizije olyan volt mint anno az EBn vagy VBn ?:D
  • Terminátor14
    Köszi srácok!

Soma: Meglátom, most van időm, lehet, hogy majd írogatok oda is :) De előtte mindenképp veszek egy normális klaviatúrát.
  • soma22
    1 év téli átigazolási szezonjában 3.5 misiért, 79ezres heti fizuval irt alá.eddigi tapasztalataim azt mutatták, hogy egy közepes klubbal is egész könnyen le lehet igazolni, mert ugye a la galaxynak igen kicsi a repje.
  • Csesza
    :D
  • Csesza
  • DONGUBA
    Szep soma....beckhamet hogy sikerult elhoznod?
  • DONGUBA
    szep gratula
  • soma22
    eszméletlen király karrier. ha szeretsz ilyen hosszan kitárulkozni, esetleg ajánlom figyelmedbe a bannerban található blog linket
  • soma22
    sosem gondoltam volna, hogy a 2. évben ennyire simán verjük a ligakupa döntőjében a full csapattal felálló cselzit.
    fantasztikus:)

• Terminátor14
    Sziasztok!

Most egy elég nagy regény következik, akit csak a tények érdekelnek, az az első kép feletti bekezdéstől olvassa! :D

"Kissebb" szünet után újra benéztem a topikba és kedvet kaptam a fórumozáshoz :)

Az FM 2009-cel játszom, a Fradival volt két mentésem, de azokat már untam, az utóbbiban a a bl-győzelem is sikerült talán 2016-ban...
    Valami nagyon újra vágytam, ezért az angol 3. oszályban kedztem egy új játékot.

A választásom a Crewe csapatára esett, mert eléggé hátul volt rangsorolva (a 24 csapatból a 21. helyre...), viszont szimpatikus volt a jó utánpótlás illetve edzési lehetőség, és a csak ülőhellyel rendelkező stadion is tetszett.
    3. osztály, az alap játékosok elég bénák, de sebaj, legalább szabadon is tudok igazolni és ráadásul sok magyar játékos elfér a csapatban :)

Íme az első év érkezői: Igazolások

A szabadon érkezők közül Kovács, Zombori és Kemenes vált be, bár utóbbi csak csereember lett Bogdán kölcsönvétele miatt. Insúa is óriási erősítés volt a Pooltól, ráadásul őt a 2. szezonra is megkaptam :) Randall és Mérida is jók voltak, a másik két kölcsönjátékos nem kapott sok lehetőséget. Királyt megvettem lejáró szerződése ellenére, így már a télen megjött és nem halászták el előlem. Óriási vétel volt, a csapat legjobb és legstabilabb tagja. Telek Csaba is szép igazolás volt, a Fradi generált 16 éves középhátvédje azóta is kezdő nálam :)

Itt kell megemítenem, hogy Molnár Marcell viszont nagyon gáz volt, semmire nem mentem vele, így köv. évre el is adtam.
    Szerencsére a 195cm-es Zola és a 15-ös távoli lövéssel bíró Elding lőtték a gólokat, így sikerült végül kiharcolni a feljutást.

tabella

A következő szezonban ismét lesajnáltak minket, nem emlékszem pontosan, de talán 21. helyre vártak minket a 2.osztályban.

Így megint rengeteget igazoltam....:igazolások 2

Hát igen, Priskin nem volt kibékülve a csapatával, így olcsón meg tudtam szerezni, nagy fogás volt, ahogy a szezon 2. felére érkező Torghelle is. A 3. vonal két vitéze viszont már nem volt elég jó egy osztállyal feljebb, így Zolát eladtam, Edlinget pedig a mai napig próbálom :D Jose Manuel nevét érdemes még megjegyezni, 16 évesen vettem és stabil kezdő, óriási pléjer lesz belőle.
    A másik fiatal titán Jan Dolezal, ő is megér egy misét :)

Szóval 2. évben cél a bentmaradásért való harc, mondta a vezetőség...egy fenét, megint megcéloztam a felsőházat!
    Ez már jóval keményebb dió volt, itt viszonyleg jó játékosok vannak, úgyhogy a célkitűzés elérhetetlennek tűnt a szezon elején, a 16.-20. hely között ingadozott a csapat, de kieső helyen soha nem voltunk. A szezon 2. felére az erősítéseknek köszönhetően egész jól formába lendültünk és végül a 15. helyen zártunk.

tabella 2

A 3. szezonra újfent a kiesés elkerülését tűzték ki célul, én viszont húztam egy merészet és beígért a harcot a feljutásért :)

A téli szezon erősítései miatt éreztem, hogy van keresnivalónk, csak néhány jó játékos kell a sikerhez.
    Íme: tabella 2igazolások 3

A felső holland srác egy 22 éves középső védő, nagyon megbízható.
    Szekeres. Scarazzato és Stewart igazából csak azét jöttek, mert olcsóak és a cserék cseréjeinek megteszik :D
    Scarpelli, Bedimo és Murphy kulcsembernek jöttek, Káck cserének. Aztán végül Murphy is inkább csere lett.

A csapat kezd összeérni, már a játék sem rossz és eredményesek vagyunk.

Zárásként jöjjön a 3. szezon 22. meccse előtti tabella és néhány játékos :)

Tabella:

tabella

És a játékosok :)

Dolezal: klikk

Manuel: klikk

Ruud van der Rijt: klikk

Telek Cs.: klikk

Huhh, hát ezt begépelni is egy emberöltő volt, főleg úgy, hogy nincs n és b betűm, azokat másoglattam :DD

Hát respeket annak, aki végig tudta olvasni :) Ha esetleg valakinek kérdése van, akkor fülelek :)
  • Itsuki

de ,jött:D heti 4500as fizu neki elég:D mondjuk 31 csapat akarta még. csak most jön a bibi hogy Sanyit is hoztam...
  • DONGUBA
    nem valszinu
  • Itsuki
    gratulálok nagyon szép eredmény és iromány. asszem 28 éves... ha jön biztos bentmaradunkXD
  • Matthew Prosac
    attól függ hány éves
  • Itsuki
    fiuk? van annak realitása hogy Halil Altintop aki 26 válogatott meccsel a tarsoláyba ingyen és bérmentve eljöjjön a Sandhausenbe?