A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Sziasztok!
Most egy elég nagy regény következik, akit csak a tények érdekelnek, az az első kép feletti bekezdéstől olvassa! :D
"Kissebb" szünet után újra benéztem a topikba és kedvet kaptam a fórumozáshoz :)
Az FM 2009-cel játszom, a Fradival volt két mentésem, de azokat már untam, az utóbbiban a a bl-győzelem is sikerült talán 2016-ban...
Valami nagyon újra vágytam, ezért az angol 3. oszályban kedztem egy új játékot.
A választásom a Crewe csapatára esett, mert eléggé hátul volt rangsorolva (a 24 csapatból a 21. helyre...), viszont szimpatikus volt a jó utánpótlás illetve edzési lehetőség, és a csak ülőhellyel rendelkező stadion is tetszett.
3. osztály, az alap játékosok elég bénák, de sebaj, legalább szabadon is tudok igazolni és ráadásul sok magyar játékos elfér a csapatban :)
Íme az első év érkezői: Igazolások
A szabadon érkezők közül Kovács, Zombori és Kemenes vált be, bár utóbbi csak csereember lett Bogdán kölcsönvétele miatt. Insúa is óriási erősítés volt a Pooltól, ráadásul őt a 2. szezonra is megkaptam :) Randall és Mérida is jók voltak, a másik két kölcsönjátékos nem kapott sok lehetőséget. Királyt megvettem lejáró szerződése ellenére, így már a télen megjött és nem halászták el előlem. Óriási vétel volt, a csapat legjobb és legstabilabb tagja. Telek Csaba is szép igazolás volt, a Fradi generált 16 éves középhátvédje azóta is kezdő nálam :)
Itt kell megemítenem, hogy Molnár Marcell viszont nagyon gáz volt, semmire nem mentem vele, így köv. évre el is adtam.
Szerencsére a 195cm-es Zola és a 15-ös távoli lövéssel bíró Elding lőtték a gólokat, így sikerült végül kiharcolni a feljutást.
tabella
A következő szezonban ismét lesajnáltak minket, nem emlékszem pontosan, de talán 21. helyre vártak minket a 2.osztályban.
Így megint rengeteget igazoltam....:igazolások 2
Hát igen, Priskin nem volt kibékülve a csapatával, így olcsón meg tudtam szerezni, nagy fogás volt, ahogy a szezon 2. felére érkező Torghelle is. A 3. vonal két vitéze viszont már nem volt elég jó egy osztállyal feljebb, így Zolát eladtam, Edlinget pedig a mai napig próbálom :D Jose Manuel nevét érdemes még megjegyezni, 16 évesen vettem és stabil kezdő, óriási pléjer lesz belőle.
A másik fiatal titán Jan Dolezal, ő is megér egy misét :)
Szóval 2. évben cél a bentmaradásért való harc, mondta a vezetőség...egy fenét, megint megcéloztam a felsőházat!
Ez már jóval keményebb dió volt, itt viszonyleg jó játékosok vannak, úgyhogy a célkitűzés elérhetetlennek tűnt a szezon elején, a 16.-20. hely között ingadozott a csapat, de kieső helyen soha nem voltunk. A szezon 2. felére az erősítéseknek köszönhetően egész jól formába lendültünk és végül a 15. helyen zártunk.
tabella 2
A 3. szezonra újfent a kiesés elkerülését tűzték ki célul, én viszont húztam egy merészet és beígért a harcot a feljutásért :)
A téli szezon erősítései miatt éreztem, hogy van keresnivalónk, csak néhány jó játékos kell a sikerhez.
Íme: tabella 2igazolások 3
A felső holland srác egy 22 éves középső védő, nagyon megbízható.
Szekeres. Scarazzato és Stewart igazából csak azét jöttek, mert olcsóak és a cserék cseréjeinek megteszik :D
Scarpelli, Bedimo és Murphy kulcsembernek jöttek, Káck cserének. Aztán végül Murphy is inkább csere lett.
A csapat kezd összeérni, már a játék sem rossz és eredményesek vagyunk.
Zárásként jöjjön a 3. szezon 22. meccse előtti tabella és néhány játékos :)
Tabella:
tabella
És a játékosok :)
Dolezal: klikk
Manuel: klikk
Ruud van der Rijt: klikk
Telek Cs.: klikk
Huhh, hát ezt begépelni is egy emberöltő volt, főleg úgy, hogy nincs n és b betűm, azokat másoglattam :DD
Hát respeket annak, aki végig tudta olvasni :) Ha esetleg valakinek kérdése van, akkor fülelek :)