104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• soma22
    ne fogd vissza magad, jo darabig leszek:)
  • Fabio Capello
    szépséges

csak be kéne tölteni egy mentést, már hiányzik :D
  • soma22

hogyazakurvageci.
    megteszem a 3. cserémet a 69. percben, akit le is rugnak a 70.ben, de még ez sem elég, lerugnak mégegyet. ennyit tudnak a faszcibálók:)
  • Terminátor14
    Nem akarja az igazat, így is túl kicsi, vagy nem vágom...talán a szélesképernyő miatt.
  • zyndar
    Irfanview-el kijelölöd a területet és azt méretezed 750x563-ra.
  • zyndar
    Ilyen indokot sem láttam még :P
  • Terminátor14
    Sajnos max így tudom levágni :(

• Huni92
    Csatlakozom :)
    Lehet, hogy leszek bagolynak, elkezdem a 9. szezont.

Közben meg Olasz-Brazil...jómeccs :D
  • zyndar
    Gratulálok a szezonhoz, a képekből pedig azon kívül, hogy ez nem a pacman, nem sok látszódik :) Nyesd meg Irfanview-vel, ne az egész képernyőt méretezd.
  • Terminátor14
    Nahh közben én is folytattam a játékot, csak a gagyi bellintyűzetem miatt inkább nem erőltettem a beszámolót :)

Szóval ott tartottunk, hogy Crewe, 3. szezon fele körül magabiztosan vezetjük a másodostály tabelláját...

Vagyis csak vezettük, ugyanis a szezon második felére a csapat teljesen összeomlott, mintha kicserélték volna. Minden meccs irtózatosan nehéz volt és sokszor, sőt legtöbbször már a döntetlennek is örültem. Ez azért volt nagyon veszélyes, mert bár 10 ponttal vezettem a Fulham előtt, de volt még legalább 20 meccs a szezonból, és ha osztályozót kell játszanom, akkor nem valószínű, hogy feljutok...

Hát mit ne mondjak, szerencsénk volt, nem kicsit, de végül meglett a 2. hely:

Így a 4. évben jöhetett a PL :)
    Az igazolásokra szánt pénzzel nem volt nagy gond, ugyanis a a TV-s jogdíjaknak köszönhetően kaptunk a szezon elején kb 30 millió eurót. Végülis célnak a nemzetközi indulás kiharcolását határoztam meg (igen, elég merész...:DD), abból kiindulva, hogy elég sok játékost sikerült igazolni ingyen illetve olcsón :)

Hát íme az ezévi transzferek:

Javier és Juan Antonio 17 ill. 18 éves csatártehetségek, nagyon jók lesznek, már most is azok :) (Bár egyelőre csak a tulajdonságaik :( )
    Szalai és Fabioano alkotják a védelem közepét, mindketten 20 évesek, nagyon jók. Cserének elhoztam Vaskót mert nagyon olcsó volt és az értékei elég jók.

Bodor és Mesto a két szélső védő, szintén jól teljesítenek egyelőre. Kapusposztra elhoztm Lobontot, és mint később kiderült, nagyon jól tettem, ugyanis Király lesérült 8 hónapra, majd közölte hogy a szezon végén visszavonul. :(

Nayar egy 23 éves ígéretes vkp, Navarro pedig egy 19 éves iszonyatosan fejlődőképes és gyors középső védő, sajnos sokat hibázik.

Santiago is óriási tehetség, de fiatal kora miatt még nem tud egyenletesen teljesíteni sajnos. Audel egy tűrhető balszélső/csatár, kélnyszerből hoztam szezon közben, mert a széleken gyenge volt a csapat.

Szóval mint látszik megint rengeteg igazolásunk volt, amit kicsit megnehezített a mindössze 180k-s fizetési keret és a maximálisan adható 20k/hét fizetés, végül az átigazolási pénz egy részét átcsoportosítottam a fizetésekhez, így lett a keret 250k.

A csapat nagyon bíztatóan szerepel, egyelőre pontosan 50%-os teljesítménnyel állunk a PL 7. helyén 19 meccs után.
    Egyetlen probléma, hogy nagyon kevés gólt rúgunk, az új csatárok jónak tűnnek, de valahogy mégsem túl eredményesek, Priskinék pedig próbálkoznak, de nem minden esetben elég jók már ezen a szinten :(

Tabella:

Végül pedig egy-két játékos:

Remélem jó a képméret és látszik is, nekem így 1920*1080-ban elég kicsik :DD
  • zyndar
    Leszek, háttérben az Brazil-Olasz meccs... szerencsétlenek.
  • soma22
    lesz valaki baglyozni ma?
  • zyndar
    Féltáv:
  • zyndar
    Otthon bárkinek elkapjuk a tökét, idegenben... na azt inkább hagyjuk. Helyzetkihasználás powa (mindkét oldalon )

• Rudee
    A téli szünetben a tervezettel ellentétben 1-2 dolog megváltozott a Greve csapatánál.
    Először is a szezon elején kölcsönvett játékosok szerződése lejárt. Közülük Nezirevic lett volna az, akit megtartottam volna. Volna... a Malmö ugyanis nem hajlott a kölcsön megújítására. Na sebaj, majd lehetőséget kap vmelyik fiatal.
    Kissé változtattam a felálláson is. Az eddigi 4-5-1 jó volt, de jobb lenne, ha kicsit több gól esne. 4-2-3-1 lett az új felállás. Az eddigi 6 felkészülési meccsen 16-3 a gólkül., talán javulunk majd a bajnokságban is. Még hátra van egy barátságos meccs, aztán folytatódik a bajnokság.
  • soma22
    mert rossz hatással van a hangulatra, és speciel nincs szükségem a pénzre, mert minden erősítéssel készen vagyok idénre

több a rossz a dologban mint a jó
  • Magic Boy
    Miért nem?
  • soma22

nem vagyok boldog emiatt
  • Zsombinho
    Liverpool úgy vert 1-0-ra,hogy végig én támadtam és voltak helyzeteim.:(
  • subscribee
    http://subscribee.mybrute.com/ JOjo (:
  • zsolt515
    Üdv!
    Befejeztem a 2. szezonomat a GYŐRI ETO-val és 2. helyen értem célba a magyar NB1-ben kemény 56 pontom lett az első az újpest lett 70 ponttal. A magyar kupa és a lliga kupában nem voltam olyan erős mert a negyeddöntőben kiestem mnd a kettőnél. Pedig tavaly megynyertem a magyar kupát. Valahogy még mindig nem sikerült megtalálnom a megfelelő taktikát sajnos de még dolgozom vele most visszaálltam a szezon végére egy 4-4-2-es taktikára mert ezt mindegyik csapat ismeri.
  • Itsuki
    valahogy nem akartam a sandhausennel menni,lemondtam. a karrieremet folytatom de 1 másik csapatnál.
  • Huni92
    Természetesen nem a 3., hanem a 2. helyen végeztünk a csoportban.
    Thx all :)
  • Forza Italia
    Nos elkezdtem a Leedsel a bajnokságot.
    Igazolások
  • soma22
    effektive örültem hogy elment
    értéke 4.9 volt, iszonyat fos volt mindkét évben, sok piros, sok 6 alatti osztályzat, igy mág jol is váltam meg tőle.
  • 5w0rdf15h
    Gratula kis csíter :D
  • 5w0rdf15h
    nem kevés az a 10 misi Colocciniért?
  • soma22
    igy sikerült elköltenem a 3. idényre adott 53 milliot átigazolásokra. nagyon tetszetős keret jött össze, sokat fűzök ehhez az idényhez.
    Amikor elkezdtem a szarkákkal, a fő szempont az volt, hogy újra egy gazdag klub legyen, amit 2 idény alatt sikerült is elérnem.

• xmogyix
    tudom,hogy nem szép dolog amit most kérni fogok de..nincs olyan valaki aki tudna nekem egy linket küldeni vagy esetleg egy torrent file-t ahonnan gyorsan le tudnám tölteni az fm09-et.mert amiket eddig találtam azok iszonyat lassan hozták lefele.(3óra 16%)aki tudna segíteni az plz írjon pm-t!előre is köszi és bocsánat még1x!!
    amúgy grat mindenkinek az eddigi sikereihez
  • Itsuki
    a csiteeer:) GRATU
  • Terminátor14
    Széééép eredmények, grat! :)
  • soma22
    turnstyle
  • zyndar
    Ez meik skin?
  • karajjj
  • zyndar
    Szép volt Huni! Szép volt Huni!
  • soma22
  • Yulcsa
    Hát sajnos nincs ötletem mi lehet... Még esetleg azt próbáld meg hogy mentés más néven, hátha írásvédett a fájl, vagy valami ilyesmire tudok gondolni.
  • Huni92
    Fortuna Düsseldorf, 2016/2017

8. szezont is befejeztem a Fortuna Düsseldorf élén, és kétségkivűl ez volt a legsikeresebb. BL csoortkörbe ugyan nem jutottunk be, hiszen az Arsenal oda-vissza megvert az utolsó selejtező körben, de az Európa Ligában folytathattuk szereplésünket. Egy elég laza csoportban végeztünk a 3. helyen, rosszabb gólkülönbségünk miatt. Az Olympiakosz, a Fiorentina, a Stuggart, valamint a Pool testén keresztül döntőbe jutottunk, ahol...

...emberhátrányban lőttük a győztes gólt. Ezzel a csapat 121 éves fennállásának első nemzetközi kupáját nyertük az 1979-es Kek győzelem óta.

Német Kupában a Halle, FSV Frankfurt, Werder, HSV, Eintracht Frankfurt, Bayern München útvonalon haladtunk, mely út végén....

...elhóditottuk a trófeát.

Bajnokságban végig kiegyensúlyozott teljesitményt nyújtottunk, a mi csapatunk kapta a legkevesebb gólt, és mi is rúgtuk a legtöbbet, mely azt eredményezte, hogy 1933 után ismét a Fortuna Düsseldorf hóditotta el a bajnoki titulust.

A szezon befejezése után ŐKET ünnepelték....

.....a szurkolók
  • Ramox
    Erre nem lehet mást mondani mint...
  • zyndar
    Üdv Urak! Van időm ma játszani, soha jobb kezdést egy naphoz. Majdnem teltház (25000-es a stadion, eddigi nézőcsúcs valami 13000 volt) Viszont megint milyen gólt kaptam már... Jövőre keresek egy új kapust.