104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Méghogy nyugis karrier :) Tesz róla a game hogy ilyen ne legyen :) -
Kreáltam egy mappát graphic néven , majd áthúztam a skin, logo tartalmakat a mappába, de mikor indítom a játékot a beállításoknál semmi újat nem tudok álltani... -
Fe-no-me-ná-lis. I-mád-ni-va-ló.
Llorente 6 hét. Capdevila 4 hét. Cani 1 hét.
Atletico Madrid: A mészárlás
A lemészároltak -
frak
-
paff
[/flash]http://www.youtube.com/v/Ve7e2ZNWiow&hl=en&fs=1&[/flash]
fene se tudja mit csináljon az ember egy ilyen játékossal, alapjában véve közepes-jó képességű, nem klasszis, de kiváló formában van, küzd, gólokat lő, és van előtte a sorban egy Santiago Cazorla... Nem szerencsés a fiú :)
Off: tegnap este akartam több meccset tolni, de sztem minor agyrázkódást szenvedtem miután kétszer fejbe rúgtak labdával, nem gyengéden :) kb mintha 5 üveg whiskeyt toltam volna le előző nap, úgyhogy alvást tűztem napirendre
Hajrá Cook-szigetek! :) -
Teszentségesatyaúristen o_O O_o
Sok sikert a tornára! :D
zyndar: jobb klikk az edző nevére, nemzeti válogatott, munkaajánlat xy válogatottjához. -
Beteg! 
Hogyan is kell válogatotthoz edzőket igazolni? Lehet én vagyok a béna. -
Utley #50148 Cook-szigtek
Úgy éreztem bepályázok egy válogatott csapatot.Neten lestem tájakat,és megtetszett ez az ország.
A vezetőség nem támasztott nagy igényeket a csapat elé,csak annyit, hogy feleljunk meg a hagyományoknak.
Egy világranglista 202.csapattól vajon mit várnak?!VB-re még turistaként se volt sanszunk kijutni.
Keretemről essék pár szó:
Mondjuk azt,hogy van az embereimnek 2 lába,de nem mindegyik tudja mire használni.Így elkezdtem az alapokkal.
Fizikailag nem nagyon kellett a srácokat fejleszteni,mert elég jó "anyagok".
Találtam egy Holland-Cook szigeteki srácot,gondoltam gyorsan rácsapok,nehogy "narancsba" öltöztessék :D
Taktikát egy támadó 4-1-3-2,4-4-2,és 4-4-1-1 próbálom majd meg váltogatni ellenféltől függően.És nagy hangsúlyt fektetünk a pontrúgásokra.Persze csak akkor,
ha valaki betudja adni a labdát középre.Értékeket meglesve,erre nem tenném a nyakam.:)
Szakmai stábom nincs,így azt is össze kell kanalaznom.
Lássuk kiket sikerült megfűzni az edzői stábunkba:
Andrew Tereapii,Luka Wilson,Brendan Scalzi,Juuso Heikuranen,Kim Wishart,David Harris.Szóljon ha valakinek ismerős nevek:)
Amerikai Szamoa (otthon)
Végig kézben tartottuk a meccset,már az elején letámadtuk őket a saját térfelükön.Sima meccs...2-1
Tonga (idegenben)
Végig mi irányítottunk,de irtó nagy durungok voltak.Előzetesen elfogadtam volna a döntetlent,így elégedett voltam.1-1
Újra Amerikai Szamoa(otthon)
Első félidőben eldöntöttük a mérkőzést.Ezek nálunk is ügyetlenebbek.4-2
Salamon-szigetek(idegenben)
Na előzetesen itt egy nagy arányú vereséget kalkuláltam be.Kellemes csalódás volt a játék,de sajnos kapusunk alibizett.2-3
Madagaszkár:(otthon)
A Világranglistán több mint 50 hely volt köztünk,így egy döntetlent aláírtam volna.Hát sajnos nem sikerült.1-2
Észak-Marianna-sziget:
Ranglistán nem jegyzik őket...Gondoltam simán agyon verem őket,hááát nagyon meleg volt.3-1
Pápua Új-Guinea:
Ők egy beugró csapat,mert alapban Észak-Ír csapattal csaptam volna össze,de a 39.helyezésük miatt átszerveztem.Nem akartam
kiütéses vereséget szenvedni.
Hazai pályán csak a győzelem elfogadható,és a srácok teljesítették is.3-1
Összességében csodás felkészülés volt,az Óceániai Nemzetek Kupájára,mint az eredmények mutatják:4győzelem,1döntetlen,2vereség.Világranglista 165.hely...
Persze a neheze csak most jön.A sorsolás borzalom:Pápua Új-Guinea,Salamon-szigetek,Tonga,Vanuatu,Cook-szigetek.
Az első kettő megy tovább,és Tonga,Salamon-szigetek a csoportom 2 nagy esélyese.
De mindezt már csak holnap.Bocs a terjedelemért
-
data mappában hozz létre egy graphic mappát, és oda -
Megpróbálom:P Esetleg a letöltött skin, logo+egyéb dolgokat hová kell berakni, mert nem találtam readme fájlt, vagy a helyét a dolognak ahová berakhatnám ?
Köszi előre is:P -
Utolsó 5 meccset meghagyom holnapra. Sajnos, a kezdőből öten sérültlistán, szóval ha megtartom a pozíciót, már jó. Bye
-
valami minimálisat változtass a taktikán, pl passz stilus vagy sebesség, vagy védősort told feljebb -
1 taktikán mentem végig, sérülés nem volt a spílerek nem fáradtak el mindig 90% felett volt a kondíciójuk, morál nem ugrott le egy darabig:P
Nem tudom, de valami frankó taktika után kell nézi, mert így kötél lesz a nyakamon:P
Igaz én nem vagyok csak hobbi fm-es , nem úgy mint ti akik márprofi szinten zűzzátok a műfajt, így biztos van némi tipp, ötlet a tarsolyotokban:P
-
Rotálj, állíts kicsit a taktikán vagy csak véletlenül elállítotál valamit. :) Ez baromságnak tűnik, de nekem már sikerült 08-ban és kb. 10 meccsel később vettem csak észre. -
Iraklisnál volt nálam, kb. 30 meccsen lőtt 2őt, eladtam a vételára 1400szorosáért. Mondanom sem kell, hogy új capatában már fosta a gólokat. -
Srácok basszus nem tudom mi lelte a csapatom , de elkezdtem tegnap egy bajnokságot Wycombe együttesével s összehoztam 27 meccsen 22 győzelmet 2 döntetlent 3 vereséget utána meg 17 meccsen csak 2 döntetlent s 15 vereséget, mi történt velük???
Úgy lecsúsztam, hogy buktam is a feljutást... van még ugyan hátra , mert voltak bari s kupa meccsek is, de kész vagyok idegileg... -
Akkor 3 év múlva tudom max. teljesíteni, de te addigra már nyaralsz keci! :) -
Millwall : Scunthorpe 1:2
Ezzel be is fejeztem most, nagyon megyünk elől. Zozulya -t csekkoljátok le, istenpleja nálam ! -
Jól csapod kraawz! Zyndar, te meg húzzá bele, mer bajnoki cimmel tartozol nekem 
Villarreal.
Első bajnokin szerencsés 0-0 a Riazorban, majd 0-1-es vereség a Valenciatól. BL-ben az Arsenal, Panathinaikosz, Dinamo Kijev csoport jutott, eddig a londoniak ellen 0-0.
Gijón elleni bajnokit 3-0-ra nyertük. Azt azért érdemes tudni, hogy mindeddig nem játszott sem Rossi, sem Nihat, de még Mati Fernández sem.
És akkor a Barca elleni bajnoki -
Majd valamelyik nap írok beszámolót első félévemről, abban benne lesz minden :) -
lassan féltávnál, eddig ellánálhatatlanok vagyunk :D
-

(Muti a srácot...) -
realgyula #50133 még fotózgathattam volna egy darabig amíg az összes meg lett volna! :D -
18 meccse veretlenek vagyunk, új klubrekord :)
Olyan régi nagy nevek játszanak nálam, mint Babayaro vagy Litmanen :) -
A két legjobb lőtte. Értsd ez alatt, hogy: penalty taking 14, composure+concentration 25 meg 26. Nincs jobb sajna.
Muti azt a gól/meccses arcot. -
[URL=http://www.freeweb.hu/huncm/tippek.html]Igy talán egyszerűbb ^^[/URL] -
Sac/kb. ezek vannak a 2009-ben is egy kettővel kiegészítve -
realgyula #50128 gondoltam egyet és elkezdtem fotózgatni! :D
miközben tölt a játék, vagy mentésnél ugye kiír olyanokat, hogy tippek és trükkök, vagy csak simán olyan dolgokat ami hasznos lehet...ezeket próbálom lefotózni, és be is teszem ide!;) hátha valakinek hasznos lesz!
eddig ennyit sikerült lefotóznom:
-
:\
állítsd be a lövőket
közben 3:0 ismét, viszont a 21 meccsen 21 gólos csatárom kapott 2 hónapot, a másik csatárom pedig egyet. Még jó, hogy vanv agy 5 csatárom :D -
Idén 4 tizenegyest kaptunk, ebből sikerült 1et (azaz egyet) belőni. Az a rohadás kapu 7,3m x 2,4m, nemigaz, hogy nem lehet beletalálni... -
Fúú de jó vagy! 
Gratula, nem rossz kezdet. -
Kik ezek?
Kontratámadás FTW!
-
Most megy a szekér :)
-
itldj #50122 Üdv!
Regebben jatszogattam meg a cm4 vagy akkortajt a cuccal aztan volt egy kis kihagyas meg par ev hütlenseg a total club manager iranyaban :)
Steam-en keresztül vettem meg a jatekot, remelem van aki hasonlo cipöben jar es tud segiteni. Elvileg 5x telepitesi jogot enged a DRM ha jol vettem ki, a kerdesem a következö, leledzik a cucc az asztali gepen, ha en szoktam utazgatni es a laptopon is szeretnem tolni akkor az hogyan valosithato meg? Feldobom arra is a Steamet bejelentkezek es letöltöm ujbol? Illetve ha en különbözö okositasokat probalok beletuszkolni, teszem azt magyaritas, vagy nehany extra logo/stadoin stb azt ebben a verzioban is szabad-e, illetve maga a jatek az most a Steam mappan belül van valahol, vagy hol kell keressem? :) Egyelöre ennyi majd ma este szerintem komolyabban nekiugrok es ha meg birjatok jön elmenybeszamolo is :D -
Mint a talajvíz...
-

Llorente-show -
Grat szép eredmény. Látom Aquino nálad is szárnyal. Hozzám is eljött a leedsbe sokat várok tőle. -
tudnátok linkelni 1-2 edzést az fm09-hez?ami bevált nektek és szépen fejlődnek az ifik és a "nagyok is"(ha lehet akkor ifi és felnőtt edzés is legyen)előre is köszi -
Zsombinho #50117 Aquino elkapta a fonalat.Egyébként nekem is ez az első mesternégyesem a 09-ben.
-
Közben nekem 09-ben megvolt az első mesternégyesem, Waldir Saenz (35, Peru) érte el, így idegenben 4:1re nyertem.