A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Utley #50148 Cook-szigtek
Úgy éreztem bepályázok egy válogatott csapatot.Neten lestem tájakat,és megtetszett ez az ország.
A vezetőség nem támasztott nagy igényeket a csapat elé,csak annyit, hogy feleljunk meg a hagyományoknak.
Egy világranglista 202.csapattól vajon mit várnak?!VB-re még turistaként se volt sanszunk kijutni.
Keretemről essék pár szó:
Mondjuk azt,hogy van az embereimnek 2 lába,de nem mindegyik tudja mire használni.Így elkezdtem az alapokkal.
Fizikailag nem nagyon kellett a srácokat fejleszteni,mert elég jó "anyagok".
Találtam egy Holland-Cook szigeteki srácot,gondoltam gyorsan rácsapok,nehogy "narancsba" öltöztessék :D
Taktikát egy támadó 4-1-3-2,4-4-2,és 4-4-1-1 próbálom majd meg váltogatni ellenféltől függően.És nagy hangsúlyt fektetünk a pontrúgásokra.Persze csak akkor,
ha valaki betudja adni a labdát középre.Értékeket meglesve,erre nem tenném a nyakam.:)
Szakmai stábom nincs,így azt is össze kell kanalaznom.
Lássuk kiket sikerült megfűzni az edzői stábunkba:
Andrew Tereapii,Luka Wilson,Brendan Scalzi,Juuso Heikuranen,Kim Wishart,David Harris.Szóljon ha valakinek ismerős nevek:)
Amerikai Szamoa (otthon)
Végig kézben tartottuk a meccset,már az elején letámadtuk őket a saját térfelükön.Sima meccs...2-1
Tonga (idegenben)
Végig mi irányítottunk,de irtó nagy durungok voltak.Előzetesen elfogadtam volna a döntetlent,így elégedett voltam.1-1
Újra Amerikai Szamoa(otthon)
Első félidőben eldöntöttük a mérkőzést.Ezek nálunk is ügyetlenebbek.4-2
Salamon-szigetek(idegenben)
Na előzetesen itt egy nagy arányú vereséget kalkuláltam be.Kellemes csalódás volt a játék,de sajnos kapusunk alibizett.2-3
Madagaszkár:(otthon)
A Világranglistán több mint 50 hely volt köztünk,így egy döntetlent aláírtam volna.Hát sajnos nem sikerült.1-2
Észak-Marianna-sziget:
Ranglistán nem jegyzik őket...Gondoltam simán agyon verem őket,hááát nagyon meleg volt.3-1
Pápua Új-Guinea:
Ők egy beugró csapat,mert alapban Észak-Ír csapattal csaptam volna össze,de a 39.helyezésük miatt átszerveztem.Nem akartam
kiütéses vereséget szenvedni.
Hazai pályán csak a győzelem elfogadható,és a srácok teljesítették is.3-1
Összességében csodás felkészülés volt,az Óceániai Nemzetek Kupájára,mint az eredmények mutatják:4győzelem,1döntetlen,2vereség.Világranglista 165.hely...
Persze a neheze csak most jön.A sorsolás borzalom:Pápua Új-Guinea,Salamon-szigetek,Tonga,Vanuatu,Cook-szigetek.
Az első kettő megy tovább,és Tonga,Salamon-szigetek a csoportom 2 nagy esélyese.
De mindezt már csak holnap.Bocs a terjedelemért