104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Fabio Capello
    esküszöm, a titok nyitja a játék indításában rejlik. Többször volt már, hogy egész végig csak szar eredmények jöttek, aztán egy újratöltés után ugyanazok a meccsek ugyanazon a beállításokon majdnem mind x-re jöttek, harmadjára pedig csúcs játékkal vagy 15-20 meccses veretlenségi szériánk volt

Valahogy olyan, mintha a játék generálásakor lenne három lista, amit random módon tölt be a gamma induláskor...
  • Huni92
    Ez nem erről szól. Ha FM azt akarja, hogy kiszopj, kifogsz szopni :) Ha beállsz, akkor is, ha nem, akkor is.
  • Tojesz
    Tabacco 3 hónapra esett ki. Így legalább megoldódott a kérdés, hogy merjem-e játszatni a szupertehetséges, frissen igazolt Aguilart. Muszáj lesz
  • Tojesz
    Szerintem törjed a játékot cserélgess, meg húzzad az időt a 88. perctől a meccseiden necces szituban. Nem ez az első kép ma amikor 90. perc után kapsz ki
  • Fabio Capello
    grat és nemgrat egyszerre... nemszeressem ha verik a juvét :D
  • Huni92

Nocomment.
  • Tojesz
    Pescara 4:0 Juventus
    Szerintem másnaposak voltak a Juve játékosai, vagy nem tudom
    3 meccs 6 pont a bajnokságban eddig, ráadásul, nem is voltak könnyű meccsek.
    Parma 2:1 (h)
    Inter 0:2 (i)
    Juventus 4:0 (h)
  • Rudee
    Idén már a Lincolnban jáccik, de pár hónapot volt kölcsönben még tavaly előtt a Yorknál. Akor volt a Chesterfield játékosa.
  • Tojesz
  • Rudee
    Nekem délután volt egy jó kis áramszünetem, pont mikor a Brondby II 4-0ás legyőzésével szinte biztos volt a 3. hely. Most újra szenvedhetem a meccseket a 22. vagy 23. fordulótól...
  • Utley
    Óhh hihetetlen...Most nézem,hogy januárba van az Óceániai Kupa.A 22fős keretemből 5en sérültek,és korrekt dolog volt,mert nem tudtam helyettük nevezni senkit.Megint 5 csapat van,és itt van Új-Zéland is:) Abszolúte esélytelenek vagyunk 15 egészséges mezőnyjátékos alkotja a keretem.Na este megálmodom a felállást.Jó éjt és grat mindenkinek:)
  • zyndar
    Itt a vége, fuss el véle. Bentmaradunk
    Jövőre jön egy 1szeres brazil válogatott védő Lyonból, meg egy értelmes kapus, talán azt az 50 kapott gólt levisszük 40re.

• bexinho
    Neeee :D

János Kovács - Chesterfield -ben kezd a játékban. Játszott kölcsönben a York-ban??? Egy magyar?:) Picit meglepő, de azthiszem leigazolom hozzánk (YORK)
  • DONGUBA
    Az mig meg nem hal szopatni fog:)
  • Tojesz
    Ibrahimovic kiöregedhetne már az Interből, 32höz közeledve is copat
  • bexinho
    4. Osztályban vagyok, feljutóként a York-kal. Kapusom előző évben is itt volt. 22 éves srác a Fulhamből köcslönben. 2. 3. liga érett játékos az asszisztens és az értékei szerint is. AMúgy állóhelyzetben kapom, a csapatöltözői hangulat 78%-os. :( Lehet h a gép nem akar feljuttatni. 2 év alatt 2 szintet lépni azért elég nehéz és a gépnek is feldolgozhatatlan:D
  • DONGUBA
    Ne torold mar lecci majd ha kocsog vagyok vagy faszsagokat irok akkor koszonom.
    Csak nem szeretem ha gyanusitgatnak.
  • Tojesz
    Ha kapura ment lövésből kapod, akkor egy jó kapus a megoldás. Ha beadásokból, akkor a védőid hibáznak, alacsonyak, rosszul fejelnek.
  • kraawz
  • bexinho
    valaki?
  • Fabio Capello
    Soma, Guba töröltem a hozzászólásaitokat, nem szeretném ha nagyobb flém indulna belőle, értsétek meg.
  • Utley
    A srácok szinte mind amatőr játékosok.Így az 1000 eurós emberke már sztár:)Pontrúgás variációt ha valaki okosba megcsinálja,szerintem sanszos a földrészen belül egy-egy jobb eredményre.Pl én sok gólt láttam,hogy a kapus beüti magának..De talán Új-Zélandi csapattal esetleg ki lehetne jutni VB-re is.A többi szerintem sansztalan.
    Élvezetes mindenkinek ajánlani tudom:)
  • Utley
    Köszönöm szépen:)Szerintem élvezetes a játék,de hosszú távon nem lehetek sikeres..Pl Világbajnokságra szerintem 2200.ig nem jutok ki.:D
  • kraawz
    Watford:Scunthorpe 2:4

Nem rossz, 4 meccsen 15 gól...
  • Tojesz
    90+6. percben nyertem meg a szezonnyitó meccset
  • Csesza
    és 1.000eurós a legértékesebb? :)
  • kraawz
    Na, kezdünk feltámadni. Utóbbi 3 meccsünket zsinórban nyertünk, és végre gólokat is rúgunk ( QPRt 4:1re vertem otthon, Doncastert 4:0ra idegenben )

• Utley
    A "narancsom"

És a legjobb játékosom.Magassága révén szerencsére bólintgatott 1-2gólt.
  • zyndar
    Mondomén :D
    Javíccsad fel a beadásaidat, mán jelleggel.
  • Huni92
    Jól :/

Nesze, csit :D
  • zyndar
    Jól gondolom, hogy nem tudom megnézni azt, hogy hány tzit fújtak ellenünk ezek a csalógecik??????
  • shad0w
    nem nagyon szoktam ide írni, csak olvasgatni, de ehhez muszáj gratulálnom. csak így tovább, alig várom a következő beszámolót :)
  • Tojesz
    értelek, az még messze van. :)
    Bár most BL-ben indulok végre, csoportkörbe is bejutottam. Hátha látok még innen egy kis pénzt. (csoportkörért már megkaptam)
  • Huni92
    Azhát, csitcsapat ^^ Nihat 1 -egy- gólt lőtt eddig a szezonban. Eladnám, de csak kölcsönbe vinnék.

Cook-szigetek powa
  • Csesza
    dobjál már 1-2 képet a játékosokról

legértékesebb játékos, meg akkor erről a gólvágóról is :D
  • soma22
    kb 60-70 millio euro egy stadionfejlesztés, ezért...
  • Tojesz
    Hogy lehet rávenni a vezetőket a stadionfejlesztésre? Már kezdetektől kezdve próbálom, de nincs eredménye. Pedig szükség az lenne rá, már 4 éve folyamatosan elkel az összes bérlet (17200) és mindig teli van a stadion (22500). Kezdeteknél még értettem, kb. 0 ojró volt a számlán, de mostmár 4,5 milliárd Ft van, ami kb. 15-20M euro. De most is nemleges a válasz...
  • Utley
    Húúú nem tudom ki az aki végig szokta nézni a meccseit,de a szemem kigúvad a végére.:)
  • bexinho
    Mit lehet az ellen tenni, h NE kapjam a szezonban a 1100. gólomat szabadrúgásból?! A szerelés közepesen van, de minden meccsen jön 1etlen gól, ami mindent eldönt. Így kezdek lecsúszni a biztos feljutást érő helyről, és lehet csak osztályzó lesz ebből (ami azért elég rizikós), vagy az sem. :S Valami 5let?
  • Utley
    Óceánia Kupára való kijutáshoz "elő" selejteztek.
    Ez 2db 5fős csoportból áll,és az első 2 megy tovább.Konkrét célom nem volt,nem akartam utolsó lenni.:)
    Salamon-szigetek ellen kezdtünk,és hol máshol mint Salamon-szigeteken van a torna.Szerintem az esélyekről ez mindent elmond.
    A mérkőzés:
    Egy 4-4-1-1-t találtam ki remélve,hogy egy döntetlenre jók lehetünk.
    KÉP:

Az eredmény...No mindegy.Megdícsértam a sráckat,gondoltam a következő meccsre lesz hatása,ezen meg felesleges keseredni.
    És láttam csodát a morál mindenkinek remek lett.Óhh mondom akkor jöhet a támadó foci.:)
    Következő meccsen Tonga volt az ellenfél..Ezek barbárok!!!Srácokat feltüzeltem,és ha engedték volna akkor focizunk.De ezek,
    ahol érték ott rúgták az embereimet,ez jól látható a képen.4-4-2 rombusz felállást találtam ki.
    KÉP:

Szerencsére egyszer a "narancsom" elindult a félpályáról,és a kapust átemelve gólt vert.
    A tervem teljesült egy meccset behúztunk.Ellenben 5 emberem lerúgták..A hangulat remek volt,ellenben az orvosaim túlóráztak rendesen.
    Remek eredmény után a játékosok elmondták,hogy már az oroszlántól se félnek:)
    Vanuatu:
    Felállás 4-4-2 rombusz.
    Az óriásom parádéja!!!Szegényeknek 3x csengetett a srác,ez már majdnem világklasszis,de minimum óceániai:)

Az utolsó forduló előtt az első helyen álltunk.Az utolsó forduló nem egy időben volt,így egy Salamon-szigetek-Vanuatu mérkőzésen ha X van,akkor tuti megvan a 2.hely.
    Sajnos ez nem jött be,mert Salamonok hazain behúzták a kötelezőt.
    Így még sajnos téttel bírt az utolsó meccs nekem is.Bár nagy esélyünk volt,mert akár 1 gólos vereség is elég lett volna a 2. helyhez,de egy döntetlennel csoport győztesek vagyunk.
    Pápua Új-Guinea:
    A felállás maradt 4-4-2 rombusz.

Elején mentek a "Pápuaiak" de még ez is elég lett volna a 2.helyhez,de jött az Óceániai "sztárom" és bólintott jókor jó helyre.A második félidőt védekezéssel töltöttem és vártuk a végét.
    Maradt a mindkét csapatnak megfelelő X,és ezzel kipöciztük Salamon-szigeteket.
    Végeredmény: