104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• 6600GT
    hello
    amikor kezdenék egy uj játékot akk rámegyek oldalt h bemutatkozás és visszadobb a főmenüne,nem tom beálítani a nevemet meg kedvenc csapat stb...kösszi előre is a segítséget!
  • Forza Italia
    tudsz dobni a keretről egy képet?
  • Ramox
    Hát ő kötelező darab :D
    Egyébként kíváncsi leszek mennyi pénzt kapok. Nem érzem túl erősnek a csapatot.... Nem tudom helyt tudunk-e állni a prermier ligában.
  • Forza Italia
    látom nálad is ott van Aquino:D
  • Huni92
    21 meccs :D Almeria ellen 3-2-re nyertünk, a 2. fi elején 12 perc alatt lőttünk 3-at, igy megforditottuk a meccset. Madrid bukott, 1 pontra a 3. hely.
  • Ramox
    .... Pedig bajnokok lehettünk volna. még 2 forduló. Nekem 109 pontom van Sunderlandnek 105 .... Szoros a vége :S
  • Tojesz
    Grat!
    Az a 28 óra nem gyenge, kb. 18-19 meccs
  • Huni92

Mati Fernández vádliszakadás. Vége a szezonjának ://

Ez volt a szezonbeli 3. gólja 30. meccsén....Válogatottban 4 meccs/6gól.
  • Utley
    Tumma a skin nev,csak átlöttem Blue-ra:)
  • Tojesz
    Üdv mindenkinek, betöltöm a játékot 1-2 órára. Kezdésnek Real Madrid idegenben (BL csoport)
  • Rudee
    A tegnapi áramszünetben szerecsére csak 2 meccsem veszett el. Az Ølstykke elleni 2-2 ma 1-3 lett, a Brøndby II elleni 4-0 meg 2-1.
    6 meccs van hátra, remélem már nem kell többet újra lenyomni.
  • Huni92

Villarreal - Chelsea 1-0 :o
  • Huni92
    Nem kérdeztünk 8))

Eszembe jutott egy érdekesség ezzel a random-nem random dologgal kapcoslatban. 08-ban próbáltuk ki, hogy a sorsolások mennyire véletlenszerűek. Ha sorsolás napján mentettél, és onnan folytattad a játékot, 150 sorsolásból 150x ugyanazok a párositások jöttek ki :D

• Forza Italia
    Jelenleg így állunk a bajnokságba

És a legjobb játékosom
  • lemieux66
    Ez a meccsmotor kérdés tényleg érdekes dolog.
    A Tottenhamos mentésemben a Liverpoolt fogadtam, és egyik vkp-m azonnali prosat kapott, egyik vk-m meg 2 sárgát, sima zakó lett a vége. A meccs után azonban lefagyott a játék, ezért újra játszottam a meccset. Újra sima zakó, ugyanaz a vkp-m azonnali pirosat kapott, egyik másik vk-m pedig két sárgát. Ez valószínűleg meg volt előre írva.
    Mondjuk aznapra annyi volt a játék......

Egyébként gratulálok manager fejedelmeknek, csak így tovább...
  • zsolt515
    Üdv!
    Nekem is szokott ilyen lenni hogy mindig kikapok nem tudom van-e aki még emlékeznik rá hogy egyszer mondtam hogy 12 meccsel a szezon vége előtt kikaptunk meg mindig döntetlent játzottunk meg ilyenek lehet akkor is ez volt a baj. Egyébként van olyan is hogy az nb1 jól megy a magyar kupából meg hip-hop kiesek.
  • mgkp
    És akkor tényleg igazatok volt. Ha a játék azt akarja, hogy ne juss tovább vagy kikapj akkor ki fogsz kapni.
  • mgkp
    Ilyenkor tudnám az összes fejlesztőt szarrá verni:
    Valószínű, hogy ilyen megtörténik
  • DONGUBA
    ez mejlik skin?
  • zorrobomber
    Egyelőre Nigériát fogom a vb-n vezetni a nyáron, Lazio-nál a lemondást még nem tudom mikorra időzítem. Nagy a kísértés hogy még egy szezonig erősítsem őket, nincsen olyan szabad csapat akihez mehetnék és érdekel is. Szívesen mennék olasz másodosztályú csapathoz, de mindegyiknél ok a security. Leverkeusen szabad, meg Milan-nál bizonytalan az edző helyzete, ennyi.

Apropó, FM2010-ben el tudnék képzelni több job security-vel kapcsolatos médiát, pl. kijelenteni hogy új kihívást akarok, itt meg itt tudnám elképzelni magam, a lényeg hogy jobban el lehessen adni magad. Már télen sejtettem hogy ez lesz az utolsó szezonom, Guus Hiddink az élő példa hogy jó viszonyban is lehet együtt dolgozni a vezetőséggel úgy hogy tudják hogy elmész szezon végén.
  • Huni92

Zorro: Melyik csapat lesz a következő 'áldozat'?

Barcelona - Villarreal 3-1 :( Emberhátrányban kiegyenlitettünk ugyan, de 3 perc múlva tizit kaptak, és végül még lőttek egy gólt.
  • zorrobomber
    Búcsúzásképp még behúztuk az olasz kupát...
  • Utley
    Ismét jelentkezek,ezúttal Új-Zélandról!
    Óceánia Kupa.A lebonyolitás:Csoportban 5 csapat,és mindenki 1x játszik a másikkal.
    Az első kettő Márciusban csatázik,oda-visszavágós rendszerben a térség legjobbja címéért.
    És akkor lássuk Cook-szigetek eredményeit.
    Első mérkőzésen bemelegitésként Tahiti.Sajnos kevés játékosom volt,és a legnagyobb sztárom Tuka Tisam is éppen csak 70%-os
    erőben volt,így padra ültettem csak.Szerencsére nem kellett játszania:)

Következő meccsen az előselejtezőből velem továbbjutó Pápua Új-Guinea volt az ellenfelem.Szoros meccset játszottunk.
    De a lelkesedésünk eredményre vezetett.

Harmadik meccsen Új-Kaledónia volt az ellenfelünk,és itt beakartuk húzni a továbbjutást,mert egy döntetlennel meglett volna biztosan a csoport 2. helye.Hát nem sikerült,pedig majdnem felálltunk a padlóról...Szerintem még 1db szöglet kellett volna...

Az utolsó forduló előtt,amikor is Új-Zéland volt az ellenfél a 2. helyen álltunk.És Pápua Új-Guinea - Új-Kaledónia mérkőzéstől függtem,
    mert ügye biztosra vettem,hogy hazai közönség előtt pontot nem veszt új-Zéland.Reménykedtem,hogy Pápua legalább 1 pontot elcsen ellenfelétől.
    Óhajom teljesült,mikőzben a torna egyetlen csapataként gólt rúgtunk új-Zélandnak:)

Végeredmény:

Így készülhetünk Új-zéland ellen,hogy megmutassuk mienk óceánia legjobb csapata.Világranglista helyezésem:127.hely.
    Na de ezt majd legközelebb:D
  • Mike94
    sunderland :)
  • Huni92
    Akkor irok én...:D
    Megszakitva a sorozatot, ezúttal nem 1-2, hanem 0-2 arányban kaptunk ki a kupameccs odavágóján idegenben. Ez már elődöntő, AtMa ellen.
    Dpoer ellen pedig Llorente végre betalált, 850 perc góltalanság után kettőt lőtt. 3-2-re nyertünk, 22 forduló után 2 pont előnyünk van a Sevillaval, és 3 pont hátrányunk a 3. helyen álló Reallal szemben.
    Barca, AtMa, Chelsea sorozat jön majd.
    Jaigen, Nihat gólt lőtt a válogatottban..^^
  • Huni92
    Nézze meg az ember, s az asszony...hogy mivannak o_O
    Irjá má vmi FM-eset. Kivel bünteted a világot? :D
  • bexinho
    4 meccs + rájátszás van még a York-kal. Remélem feljutunk a 3. ligába.
  • bexinho
    Én is :D
  • Gunnersboy
    jelen, de már nem jáccok mer kiléptem, felhuzott a játék :D
  • Mike94
    éne
  • Huni92
    Van még valaki?
  • bexinho
    Én is észrevettem ezt! Nem kizárt, mert végülis gép. De tényleg volt olyan h ugyan az a beállítás egyik nap sorra hozta a meccseket, másnap ugyanaz viszont semmi. X, vereség, néha győzelem. Azthiszem ma a rosszabbik eset fordul elő velem... :( :S
  • soma22
    engem ezek a "verhetetlen" csapatok dühítenek a legjobban.undorito módon hozza őket előnybe a játék. utóbbi 5 meccsemen mindig kaptam golt az első 2!!!!!!!! percben...még be sem töltötte a 3d-t már az ismétlést látom
  • Huni92
    Még összesen sem. Uefa/EL nem jó befektetés. Kajakra mondom, több pénz elmegy a prémiumokra meg miegymásra, mint amennyit belehet szedni.
    Egyébként ez volt a 2. ilyne vereségem ma :) És ha azt nézzük, csak egy volt, mert a Valencia elleni már nem tegnap volt /nálam/ x))

Soma...nem tudok mit mondani. Ez az Arsenal mindig ilyen lesz, azt hiszem.
  • Tojesz
    Húha, 170 millio forint jár egy BL győzelemért?Gyümölcsöző lesz ez a BL, UEFA kupában kb. összesen kaphattam ennyit.
  • soma22
    akkor én most mentek egyet, és ujra betöltöm, mert kezdek kiakadni mára
  • soma22
    akkor ez most elmehet a mocskos kurva anyjába.2 hét alatt 3x játszottunk velük, mindannyiszor 4 vagy több golt rugtak...

73. perctől 10 emberrel harcoltunk.talán ha nem akarja a gép ennyire(nem rugja le elanot) akkor meg is lett volna.

• Tojesz
    Ez igaz, nálam is előfordult, hogy játszottam, 5 meccsen volt egy győzelmem, el is ment a kedvem, elmentettem. Később betöltöttem és kb. 5 meccsből 4-5 győzelem, jobb csapatokat vertem meg, beindult a góllövés.
    Én is szoktam beszopni hosszabbításban vereséget, de naponta kb. egyszer. Maximum. Húzom az időt, ha marad cserém cserélek non-stop. Ahogy valóságban is szokták. Visszaállni viszont sosem szoktam védekezni, az nem bejövős. Bár ezeket szerintem tudod
  • Huni92
    Figyelj, elég sokat játszottam ezzel a játékkal, és sok mindent kiismertem benne. Capello mond valamit. Van, hogy leülök játszani, és nem megy semmi, mentek és otthagyom. Másnap ismét leülök, folytatom a mentést, és mintha kicseréltek volna mindent, megy a joga bonito, jönnek az eredmények.
    Nem hiszem, hogy itt taktikai hiba lenne a dologban. Ha megtudod mondani, mit kell tenni, hogy 4 perces hosszabbitásnál ne a 96. perces szögivel legyen szopóka-nyalóka, készségesen várom. iszom szavaid.
  • Tojesz
    Jó, jó, van amikor semmi sem jön össze. Való életben is van rossz napja egy csapatnak, 30 helyzetből egy sem megy be, vagy hosszabbításban kikap.
    De ennyiszer nem