A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Utley #50295 Ismét jelentkezek,ezúttal Új-Zélandról!
Óceánia Kupa.A lebonyolitás:Csoportban 5 csapat,és mindenki 1x játszik a másikkal.
Az első kettő Márciusban csatázik,oda-visszavágós rendszerben a térség legjobbja címéért.
És akkor lássuk Cook-szigetek eredményeit.
Első mérkőzésen bemelegitésként Tahiti.Sajnos kevés játékosom volt,és a legnagyobb sztárom Tuka Tisam is éppen csak 70%-os
erőben volt,így padra ültettem csak.Szerencsére nem kellett játszania:)
Következő meccsen az előselejtezőből velem továbbjutó Pápua Új-Guinea volt az ellenfelem.Szoros meccset játszottunk.
De a lelkesedésünk eredményre vezetett.
Harmadik meccsen Új-Kaledónia volt az ellenfelünk,és itt beakartuk húzni a továbbjutást,mert egy döntetlennel meglett volna biztosan a csoport 2. helye.Hát nem sikerült,pedig majdnem felálltunk a padlóról...Szerintem még 1db szöglet kellett volna...
Az utolsó forduló előtt,amikor is Új-Zéland volt az ellenfél a 2. helyen álltunk.És Pápua Új-Guinea - Új-Kaledónia mérkőzéstől függtem,
mert ügye biztosra vettem,hogy hazai közönség előtt pontot nem veszt új-Zéland.Reménykedtem,hogy Pápua legalább 1 pontot elcsen ellenfelétől.
Óhajom teljesült,mikőzben a torna egyetlen csapataként gólt rúgtunk új-Zélandnak:)
Végeredmény:
Így készülhetünk Új-zéland ellen,hogy megmutassuk mienk óceánia legjobb csapata.Világranglista helyezésem:127.hely.
Na de ezt majd legközelebb:D