104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Jelenlegi keretem:
GK: Asenjo, Kameni, Lupatelli
RB: Rafinha, Santacroce
CB: Amorebieta, Sokratis Papastathopoulos, Felipe, P.Cannavaro, F.Cannavaro
LB: Vitale, Guilherme
DM: Kacar(c), Blasi
MC: Aquilani, Fellaini(vc), Vukicevic, Riquelme
RW: A.Sanchez, Balotelli
LW: Di Maria, Marquinhos, Datolo
ST: Aguero, Lavezzi, Fleck
Ebben a Felállásban játszok:
------ST------
LW----------RW
----MC--MC----
------DM------
LB--CB--CB--RB
------GK------
És remélem idén megnyerem a bajokságot. Mit gondoltok ezzel a kerettel már van esélyem ugye? -
Szia! Őszintén ajánlom a Napoli-t!
Ilyen jót régen játszottam ezzel a játékkal, mint most az elmúlt 2 szezon alatt a Napoli-nál. Egy kicsit a csapatról és a kihívásról:
Adott a dicső múlt, bajnoki cím, Maradona és az ő visszavonultatott 10-es meze. A kiesés, a csapat eltűnése, majd a semmiből történő újboli felemelkedés. Újra ott vannak a Serie A-ban, sőt, egész jó játékosállománnyal. A legnagyobb közútálatnak örvendő klub, 16!!! riválisa van megnevezve az információs képernyőn!!! 45000 fanatikus szurkoló űzi hajtja a játékosokat minden mérkőzésen!
A cél adott, újra megnyerni a Serie A-t és felemelkedni a legnagyobb Európai klubok közé.
A keret:
Remek védelem: Vitale, Aronica, Cannavaro, Maggio
Két kiemelkedő középpályás: Hamsik, Blasi
És egy klasszis csatár: Lavezzi.
Rögtön az elején döntés elé fogsz kerülni, méghozzá azért, mert rengeteg csapat fog érdeklődni a fiatal sztár Hamsik után. A te döntésed: Vagy ragaszkodsz hozzá, vagy kisajtolsz 30 millió fontot belőle és jól bevásárolsz.
Folyamatos nehéz döntések kisérik majd utadat, ugyanis a fiatal tehetségek csak ugródeszkának használnak, nálam volt olyan is, aki 6 hónap múlva már távozni szeretett volna. (Persze a második szezonban aratott BL győzelmem után már nem ez a helyzet:))
Egyszóval ajánlom, mert hatalmas kihívás (A Serie A így a BL győzelem után is nehéz lesz, eddig 15 ponttal maradtam le mindkéteszer) és óriási sikerélmény győzelemre vezetni ezt a különleges csapatot!
Sok sikert hozzá! -
mgkp #50395 Egyre jobban szivat ez a szaros játék. Porto-Liverpool 1-2 természetesen úgy, hogy Liverppolnak 5 helyzet ebből 2 kapura és 2 gól ja és egyik sem volt ziccer. Nekem 17(!) helyzet ebből 5(!) ziccer 1 gól. -
Megújulás fél egészség! Kezd olyan csapattal és olyan országban, akivel még nem voltál, szerintem. Franciákat csak ajánlani tudom! -
Sziasztok, gratula mindenkinek!
Túl vagyok az érettségin (matek 81%, töri 93%, angol 94%, magyar 98%, német emelt 93%), úgyhogy mostmár méginkább efem.
Mivel időközben a Juvétól kirúgtak (bajnoki cím után 7. hely...)
átgondoltam hogy kikkel kezdhetnék.
Juve mégegyszer
Leeds -korábbi efemekben őket csak egy osztállyal tudtam még feljebb vinni
Augsburg - voltam már velük is, jó kis csapat
FC Köbenhavn - elég sokat játszottam velük, ide raktam be eredményeket is, nem volt rossz
Cisco Roma - korábban B ligáig mentünk
Padova - velük még nem voltam
Pro Vercelli - nagy múltú csapat, alacsony osztályban
De lehetne más országból is. Spanyol, francia, osztrák bajnokság. Esetleg egy kis hazai.
Magyar bajnoksághoz melyik grafikai kiegészítőket használjátok? -
Gratula a Genoa, Scunthorpe, Villareal, York és a Cook-szigetek vezetőinek!
Huni: Jarque nálam az Osasunánál állat volt fejjel, a szögeletek is rá hegyeztem ki, valami 12-14 gólt bólintott. -
na Genoa lepihen, jo8 :D -
vegyes érzelmekkel, de mindenképpen örömmel zártuk a szezont, majdnem alap kerettel szerintem jó eredményt sikerült elérnünk, nem sokkal maradtunk le a dobogóról sem :)
nade jöjjön inkább a képhalmaz:D
a keret:
az igazolások:
egyéb :D
ez meg mindenképp emlitésre méltó :D csakúgy szarta a gólokat a pali :D
-
visszavágón 3-2re nyertünk de idegenben lőtt góllal a samp jutott a döntőbe -
közben Napoli - Genoa 1:4, és rájöttem hogy az olasz kupa elődöntő már odavisszavágós igy még nembiztos hogy kiestünk :D
jo8 -
Ja, az utánpótlás tényleg faszántos. Én a spanyolokkal nyertem Olimpiát 2012-ben, még a 08-cas FMben. Most már tényleg bye :) -
Már előző nyáron gondolkodtam rajta, de végül megtartottam. Ha jól rmélik, 6,91-es átlagot produkált, ami nem túl acélos. Nem volt átadóra téve, de egyszercsak jött a Real 20 millióval, mondom ennyiért vihetitek. Az árából gyakorlatilag 4 játékos jött, valamint érkezett pótlás is. Szerintem erősödtünk.
EGyébként Cuéllar volt az elsődleges célpont, de az AV nem volt hajlandó 15 alá hozni az árát, igy esett az üzlet, és ezért jött Jarque.
Jobboldalra pedig Azpilicuetat néztem ki már 1 éve, de az AtMaba igazolt. Szerződésben 1,6 milliót kért, adtam volna 2,5 misit évente. Nem fogadta el. Nézem, az Atleticonál 4,4 milliót fog keresni. Okéköszi :D
Még Cyganon kellene túladnom, de ingyen se viszik a dögöt.
Ezt leszámitva tudtam tartani az időpontot, és augusztus első napjára kialakult a keret.
Na, elteszem magam mára, jóéjt.
-
és évközbe átvettem az olasz u21es válogatottat, eddig egy meccsünk volt azt 1:0ra nyertük az észtek ellen, Balotelli volt a nyerőember, még szokniuk kell az uj taktikát a srácoknak, de egész érdekes kihivás ez az utánpotlás válogatott :) -
Genoa - Milan 1:1, elúszott a 3. hely, 34. forduló után 6 pontra van tőlem a 2. + a 3. is :(
de azért Militó utcahosszal lesz gólkirály, most is ő lőtte a vezetőgólunkat, viszont Dentinho (az egyetlen nyári igazolásom:D) megsérült nemtudom játszik e még a szezonban, szerencsére van helyette egy Palladinom -
Gonzalo Rodriguezt hogyhogy eladtad? :O
-
Ime, itt van a kép.
A bajnoki cimért való harcot igértem, igy 37 millió eurós átigazolási és 52 millió eurós fizetési keretet (20 misivel több, mint tavaly) adtak.
Ahogy az látszik, a védelmet erősitettem meg, spanyol játékosokkal. Egyedül gago az, aki nem spanyol, a Cobas gyerek pedig egy generált jobbszélső. The next Joaquin.
Diego López - Iraola-Jarque-Marcano-Enrique - Senna-Mati Fernández - Cazorla - Cani - Rossi-Nihat. Ez az elképzelés, ami persze még képlékeny, és változhat.
A védelembe lesz a legnagyobb rotálás, ahogy elnézem, hiszen van még Eboué, Godin, Rivas és Capdevila is. Dehát sérülések, eltiltások, miegymás, szóval azt hiszem, épp jó ez igy.
Eddig lement két barimeccs, 5-0 a River, és 12-0 az Oviedo ellen ^^ Ez utóbbi meccsen az első félidőben a full spanyol csapat nyomta, lőttek is 9 gólt :D -
Vagyok, épp végeztem az igazolásokkal. Mindjárt tolok egy pikcsőrt. -
van még valaki? sztem befejezem a szezont pár forduló van hátra
olasz kupa elődöntőben Samp egy talált Cassano góllal megvert, többet kapu fele se jött a labda :|| -
őőő :D
-
Köszönöm szépen! Remélem 4 éven belül fentleszek a legjobbak között. :) York City legjobb eredménye fennállása óta a 2. osztály 17. helyezése még vmikor '74-ből. Viszont csak azt bánom, h nem vagyok fent a kedvelt személyek listáján sem a klub adatlapján. Pedig pár általam idehozott játékos már fent virít. :( Régebbi FM-ekben jobban becsülték a managereket.
Amúgy mindig elolvasom a "helyzet-jelentéseidet" a Cook-szigetek-ről, és elég jól hozod a meccseket! Viszont az lenne a kihívás, ha a VB-re kivinnéd őket :) Mondjuk nem elképzelhetetlen, ha folyamatosan jobbnál jobb eredményeket érsz el, így feljebb lép az ország a ranglistán, ezáltal talán egyre jobb player-eket generál a játék. De mindenesetre NAGY GRAT!!!
kraawz: Nekem is volt már sok sérültem egyszerre (8-9 kb), ebből a fele kulcsjátékos, akik nem sok időre (1-2-3-4 hét) sérültek le, de sajnos pont akkor, mikor szükség lett volna rájuk. Amikor ilyen volt, az edéseknél az egységes csíkot picit lehúztam úgy 70%-osra. Az segített, és így inkább csak az ifi sérülget, akik ugye külön beosztáson vannak (max-ra húzva a terhelés, had fejlődjenek:)).
Scouser: Asenjo és Kameni nagyon jó kapusok, pont egy Napoli felfogású team-be illenek. Nevek kissé ismeretlenek (kivéve Di Maria, Lupotelli, Marquinhos, Lavezzi), mert olaszba nem nagyon szoktam kikacsingatni, azonban ahogy elnézem kiket ütöttél ki a BL-ben, nem kicsit tehetségesek. -
Hát az durva. -
A keret a következő volt:
Gk: Asenjo, Kameni, Lupotelli
Df: Santacroce, P.Cannavaro, F.Cannavaro, Amorebieta, Sokratis P...(valami görög neve van), Vitale, R.Rat, Mazzarani
Mid: Dzagojev, Riquelme, Fellaini, Blasi, Kacar, Sanchez, Di Maria, Marquinhos, Datolo
FC: Lavezzi, Fleck, G.Rossi
A dolgot nehezítette, hogy januárban el kellett adnom Moutinho-t és Veloso-t, és a helyükre igazolt játékosok (Rossi, Fellaini) nem játszhattak a BL-ben.
Gyakorlatilag ezzel a csapattal nyertem:
Asenjo, Vitale, Amorebieta, Sokratis, Santacroce, Kacar, Dzagojev, Blasi, Sanchez, Di Maria, Marquinhos.
Lavezzi meg sérült volt az utolsó 3 hónapban.
Kivertem a kieséses szakaszban a MU-t, a Chelsea-t és a Marseille-t, a döntőben pedig az Inter-t 3-1-re. -
az attól függ...
viszont nekem 13 sérültem van, szóval mentettem és kiléptem a picsába. -
Az durva, ha a Napolival a második szezonban Bajnokok Ligáját nyertem? -
A meccs előtt 3. volt a Reading
-
-
Utley #50371 Szóval Óceánia Kupa döntő!
Fantasztikus eredmény már ez is tőlünk,de ha már eddig eljutottunk,akkor megakartuk nyerni.
Hazai pályán fogadtuk a sztárokkal felálló Új-Zélandot.
Gondoltam meglepem őket és letámadjuk őket az elején,hátha "beszarnak",és bejött.
Bár a 2. félidőben egy másik ellenfél jött ki,és a 16-on kivülre is csak ritkán tudtuk kibikázni a labdát.
Az álom szertefoszlani látszott.
A visszavágó.
Majdnem telt ház,és pokoli hangulat fogadott minket.Nagy reményeim az első meccs után nem voltak.
Srácok mindent megtettek,de ennyire lett elég az akarás.
A ciklusnak vége,de egy szép eredményt Cook-sziget is elért,mert Óceánia Aranycipőcskéjét a centerem nyerte:)
Gőzerővel készülünk a következő megmérettetésre:)
Grat mindenkinek,és sok sikert!!!
Hajrá "cooki"

-
Utley #50370 Nagyon nagy gratuláció!Sok sikert a 3. ligában is.3-4 év és Premier:)
Töltöm fel a képeket a Cook-szigeti eredményekkel :D -
Első szezonom végéhez értem a Villarreal kispadján. Nem volt rossz szezon, elégedett vagyok a fiúkkal. Kicsit fájó a Chelsea elleni búcsú a BL nnyolcaddöntőjében.
Nihat a szezon első fele után magára talált, elkezdte lőni a gólokat, igy azt hiszem, hogy megtartom.
Rossi lett az év 3. legjobb játékosa, a szezon gólja Nihaté, a BL 2. és 3. legszebb gólja egyaránt Mati Fernandezé. A PD év csapatába bekerült Rivas (kezdőbe), Cazorla, Rossi és Nihat (padra). Érdekesség, hogy egyedül Agüero volt az, aki nem az első 4 helyne végzett csapatok valamelyikéből került be az álomcsapatba.
Tabella
Statisztikák
Igazolások
Átnézés
Kupadöntő
Csapat -
Szerencsére nekem még ilyen nem volt egy FM-es játékban sem. Próbáltad már másik mentéssel (ha esetleg nem 1re mented)? Vagy esetleg ne te vezesd le a meccset (menj szabadságra), hanem az asszisztens? -
eLiXir #50367 #50346 valaki !? -
hoppááá
-
pinnacle #50365 lehet h. van ilyen, csak az alsóbb osztályokból nem nagyon jönnek hírek.
Szal a szűrőn nem jut át:( -
irl mért nem hallani ilyenekről ... :D -
Végre én is nyertem meccset, a 93. percben
Ha nem pukkadunk ki, akkor még az osztályozó is meglehet, jelenleg 6. vagyok ( ez még osztályozót ér) és a 7. hely már valami 6 ponttal le van maradva. -
pinnacle #50362 akkor jatszott a válogatott meccsein, mióta nálad van nem játszott és asszem egy bizonyos százalékán kell h. játszon, h. újra megkapja
vagy nagy tehetségként volt beállítva, de mostmár rájöttek h. nem az:D -
Gratu a Yorknak, és kitartást neked, kraawz!
Ezt elbuktuk. -
Ez még a kedvencem...
Srác 2 éve nálam játszik, de lejár a szerződése.. Adnék én neki újat, csakhát wp-t nem kap.. Akkor meg hogy került ide, kérem ? -
én is így kezdtem, nekem majdnem 150e fontom volt. Igazolni nem igazoltam, a plejáimat viszont jó áron eladtam, így 2M font lenne igazolni, de ha senki nem jön... -
Hozzám se jönnek igazából. Még a cserék se. Mondjuk elég nehéz dolgom is van, mert idén rekordösszegű átigazolási díjat adtak: 26.000 FONT :D :C
Ezért inkább a költségvetésnél átirányítom az átigazolási összeget a fizetésekhez, így ha valakit sikerül is rávennem h ide jöjjön, akkor egy "nagyobb" (1.000-1.400font - és ő már túl van fizetve :)) fizetéssel hozzánk tudom csalogatni.