A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Köszönöm szépen! Remélem 4 éven belül fentleszek a legjobbak között. :) York City legjobb eredménye fennállása óta a 2. osztály 17. helyezése még vmikor '74-ből. Viszont csak azt bánom, h nem vagyok fent a kedvelt személyek listáján sem a klub adatlapján. Pedig pár általam idehozott játékos már fent virít. :( Régebbi FM-ekben jobban becsülték a managereket.
Amúgy mindig elolvasom a "helyzet-jelentéseidet" a Cook-szigetek-ről, és elég jól hozod a meccseket! Viszont az lenne a kihívás, ha a VB-re kivinnéd őket :) Mondjuk nem elképzelhetetlen, ha folyamatosan jobbnál jobb eredményeket érsz el, így feljebb lép az ország a ranglistán, ezáltal talán egyre jobb player-eket generál a játék. De mindenesetre NAGY GRAT!!!
kraawz: Nekem is volt már sok sérültem egyszerre (8-9 kb), ebből a fele kulcsjátékos, akik nem sok időre (1-2-3-4 hét) sérültek le, de sajnos pont akkor, mikor szükség lett volna rájuk. Amikor ilyen volt, az edéseknél az egységes csíkot picit lehúztam úgy 70%-osra. Az segített, és így inkább csak az ifi sérülget, akik ugye külön beosztáson vannak (max-ra húzva a terhelés, had fejlődjenek:)).
Scouser: Asenjo és Kameni nagyon jó kapusok, pont egy Napoli felfogású team-be illenek. Nevek kissé ismeretlenek (kivéve Di Maria, Lupotelli, Marquinhos, Lavezzi), mert olaszba nem nagyon szoktam kikacsingatni, azonban ahogy elnézem kiket ütöttél ki a BL-ben, nem kicsit tehetségesek.