104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Én is használnék ilyen Genie programot, még ha csak érdekességből is, de sajnos nem találtam eddig neten 9.1.0-ás verzióhoz. Csak 9.3.0-ást. Bajnokságban York-kal (3.oszt.-ban) eddig 5 meccsből 3 győzelem - 2 vereség. 6. helyen tanyázok. PLAY-off :) Aranyos (kis fiatal HUN gyerek) elég jól tolja. Lőtt is egy bombát. Majd vhogy megprób beszerkeszteni ide. -
-
sajnálom.. elég röhejes sajnos
kiscsapatokkal (értsd: ilyen 3. osztály) , mint én is tolom, muszáj a Genie, anélkül lehetetlen bármit is kezdeni. -
Kérdés?
Nihat megsérült, Llorente kezdőbe került. Khm 8))
Na, zyndar, jöhet a bajnoki cim ^^ -
jó igazolások (Y) -
*38 meccsen ofkorsz... -
Üdv Urak!
Befejeztem az átigazolásokat, erősödtünk, az tuti:) A komplett védelmet kapusostól lecseréltem, tavalyi 50 gól 3 meccsen sok volt kicsit. A képen látható úriember megszerzésére különösen büszke vagyok. Renatoval együtt kegyvesztettek lettek a Sevillánál, hát én tárt karokkal vártam őket.
-
Ha nincs ez a hülye stadionbővítés (amit nem tudom miért kellett, mióta kész van és 10.000 férőhelyes, azóta sem érjük el a 3000-es nézőszámot), akkor szépen tudtam volna tovább építkezni. Ezen múlt minden. -
Gyerekek én feladom az Ibiza-Eivissa csapatával a szélmalomharcomat. Impossible! Ügyebár idén feljutottam a harmadosztályból a másodosztályba. Valakik azonban úgy gondolták hogy lehetetlenné teszik a vállalkozást. Mikor feljutottam volt 750.000 a klubkasszába. A vezetőség viszont úgy gondolta hogy 7,5 millióért stadiont bővít...
"Eivissa in financial crisis" - jöttek az üzenetek, én meg annyit tudtam csak csinálni hogy a két legjobb játékosom eladtam összesen 500.000ért. A szezonban egész sokáig húztam, a 30. fordulóig tudtam küzdeni a benntmaradásért, de a játékosaim már-már negyedosztályúak, ráadásul az anyagi gondok miatt a moráljuk a béka segge alatt van. 4 forduló van hátra, 6 pont a hátrányom a még bennmaradást jelentő helytől, a sorsolásom miatt esélytelen a dolog, oké kiesek és építkezek előröl - gondoltam én.
De az adósságot csak 5,8M-ra tudtam lefaragni, havonta pedig max 100.000-el tudom csökkenteni ezt. Játékost eladni nem tudok, mert a játékosok átlagértéke 50.000 körül mozog. Igazolni normális embert nem tudok, még ingyen sem, mert 500/w fizetést tudok neki adni max.. Nem látom a fényt az alagút végén. -
ákoskám, figyelj h ne legyenek illuminált állapotban :):) -
MECCSENKÉNT 16X LÖVÜNK KAPURA, ABBÓL 2-3X TALÁLJUK EL ^^ -
mgkp #50506 Benfica meg egy csítcsapat 7 mérkőzésen lőttek 23 gólt és 1-et kaptak. Megjegyzem sokkal szarabb játékosaik vannak mint nekem csak hát ugye ott van Cardozo. BL-ben is rúgdossák a gólokat a nagycsapatoknak. Mindegy addig jók amíg velem nem találkoznak utána romlik majd a teljesítményük :) -
-
megnyugtatlak, velem is ezt csinálja... -
mgkp #50503 aha: vicces -
Hihetetlen.. A kapusom egyet hibázik egész meccsen, utána fog vagy 2 ziccert meg sok lövést, de a végén 5.1-et kap... -
Feltámadás -
-
Féltávnál -
Hogy lehet megverni? Nehezen. Ahogy telnek az évek, valamivel könnyebbé válik, de akkor sem lesz sétagalopp. -
Csítcsapat, őket még a nagyobb csapatokkal is nehéz verni.
Van egy Liverpoolos mentésem, amiben 2012-ig 16 meccsünk volt elleük, 5 győzelem, 3 döntetlen és 8 vereség, szóval elég durva. -
Mikor a Manchestert irányítottam, akkor a játék elején (ők nyerték veretlenül a bajnokságot) jó ha X-re hoztam a meccset. Ha ki is kaptam, akkor partiban voltunk legalább. Viszont múlt az idő, játékosaim összeszoktak, és ettől kezdve az Arsenál nem remekelt ellenem. Volt mikor 4-0-ra is simán vertem őket. -
lemieux66 #50495 A **rva anyját az FM készítőknek, a ki**szott, túlhúzott , az életben zsenge arsenal kivert a 8 között a Bl- ből 2-1-es összesítéssel. Otthon kiállították az egyik játékosomat, Londonban meg a kapusa lett a meccs legjobbja (Fabianski).
Kicsit vagyok ideges, ez a szezonom is mehet a levesbe.
Ja, a Lyonnal vagyok.
Nagy mágusok, hogy lehet megverni ezeket a **zikat? A Tottenhames mentésemben is 10-ből 0 győzelem ellenük.
-
Rudee #50494 BrondbyII-t azt már megvertem :D -
Utley #50493 Cookon nagy gáz van,bár én voltam a hülye!Argentína után még akartam Ausztráliával is tolni,és nem figyeltem oda,hogy már az első meccsen felmossák velem a szigetem:( -
rég volt ekkora kihalás :D -
Patch miatt :)
Villarreal loading. -
pinnacle #50490 örülök h. sikerült, de nem mondtam h. anyáztál, csak hogyha nemsikerül, akkor fogsz:)
-
Keztem eg yúj menedzsert a Blackbournel a támadás naagyon jó de a védekezés egy nagy ... de igazoltam embereket abból a pénzből amiért eladtam Santa Cruzt 16Milláért.
De a középső védőim még mindig nagy ...-ok -
sikerült megoldani a problémát és minden anyázás nélkül nagyon szépen köszönöm Huninak a segítségét. (és bocsánat h le mertem írni mi a problémám )
-
nem azért de most ki anyázott?? én csak annyit írtam h hiába teszem be akkor sem műkszik.itt hol van anyázás?? -
Én azt vettem észre, hogy mióta fentvan a 9.3-as patch, azóta a 3d betöltése sokkal gyorsabban megy. Nálatok is? (Vagy ezt inkább írjam az új os számlájára?) -
pinnacle #50485 érdekes, mindenkinek jó előbb vagy utóbb, bár akinek utóbb, az sokat anyázik, h. mi vagyunk a fogyatékosok és igy nem jó nekik.
Aztán mindig jó:( -
:O hiába rakom be akkor is hibaüzenetet ír ki -.- -
updates/930 mappába is bekell rakni a magyaritás megfelelő fájljait -.- -
huni te 9.3-as peccsel nyomod?ha igen akkor elmondanád hogy tudtad megoldani azt h magyarítással tudj játszani.mert nekem hibaüzeneteket rak ki.előre is köszi -
Közben december közepe van itt, BL-ben -hatalmas mákkal- csoportgyőztesek lettünk.
Bajnokságban épp most volt egy rangadó, Real ellen játszottunk hazai pályán. 2 sérülés itt, 1 ott, Senna piroslap, és Rossi gól. Sajnos rossz kapuba lőtte, igy 0-1-re kikaptunk. -
Hát ekkorát még álmodni se mertem.... 3. évem... Friss feljutóként.... Ligakupa győzelem :) Ráadásul bajnokságban is jelenleg 6. helyen állunk. Védelmünk hihetetlen de a támadószekció! :) A legtöbb gólt kapott csapatok egyike vagyunk, de a legtöbbet rúgottak között is TOP 3ban vagyunk :) Szezon végén hozok képet :)
Ez a meccs meg hihetetlen volt. A sorsolás nagyon kedvező volt mert szinte nem találkoztam nagy csapattal a döntő előtt. A City a legerősebb csapatával állt fel. Nézem 1. perc gól. eltelik 10 perc és már 3-0... Minden jól ment kaptuk az elsőt a másodikat.... és a 3.-nál azt hittem széjjel verem a gépet :) 2 perces volt a hosszabbítás erre a gól 90+4 :S De aztán szerencsére a büntetőknél visszaadta a gép....
-
pinnacle #50479 én mondjuk ki akartam baszni, de nem tudtam átadólistára tenni és ezért megnéztem, erre kiderült, h. már edző:D -
Nálam még a 37-38 éves trottyok sem akarnak nyugdíjazódni. Ha meg megemlítem hogy jó lenne, mondja hogy a játékra akar koncentrálni
De nem játszik, max néha megmutatom neki 5 percre a pályát

)