104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
toronymagas esélyes volt a Bradford
-
Leginkább az érdekelne, hogy a logokat hova rakjam? -
Vista/Win 7 alatt egész pontosan hova és hogyan kell bemásolni pl az arcokat mezeket logokat?
-
Grat. Nem rossz. Én a Leedsel vagyok és én az első évben simán megvolt a feljutás a másodosztályba és innen is szeretnék egyszerre feljutni. Engem az elnök idegesít de nagyon. ha van egy jó játékos akkor biztos h eladja:S -
Hehe grat, nagyon finom :)
Nem semmi e a Zozulya srác, hihetelen. Valszeg én választottam rossz csapatokat, de én ilyen pléját nem találtam az elején. A kép mikor készült? Csak az értéke miatt kérdezem, az sem gyenge. -
le a kalappal, én is angol kiscspatozok immár, de még lejjebbről probáltam elindulni:) -
Gratulálok, szép eredmények! -
na jól van ákos, nem csalódtam benned, gratta :) -
Scunthorpe United
2008-2009 League One
2008 júliusában új menedzser érkezett a Glanford Parkba, névszerint a magyar származású menedzser, Türk Ákos. A klubot a média az 5. helyre várta, ami osztályozót jelentett volna és onnan esélyt arra, hogy első évben felkerüljünk a Championshipbe. Természetesen 3. osztályú klub létünkre nem állt hatalmas összeg sem a kasszában, sem fizetésekre, sem igazolásokra, így elsősorban az alap keretre tudtam támaszkodni, az öregebb játékosokra és a kölcsönökre. Ennek szellemében igazoltam:
Waldir Saenz-re az egész fizetési keretem kishíján ráment, hiszen havi 2,000 fontot kért. Már 35 éves volt, de az értékei alapján bíztam benne, és 30 góljával nagyban hozzájárult feljutásunkhoz. Azóta sajnos visszavonult, de a klub büszkén emlékszik rá. Sajnos a 80x-os Guatemalai válogatott Carlos Ruiz nem váltotta be a hozzá fúzött reményeket, így ő a következő szezonban jó áron távozott. Etuhu és Ruddy John állandó kezdők voltak, szintúgy Lansbury, aki hihetetlenül jól játszott a középpályán. Babayaro és Litmanen azóta kiöregedett és sajnos a sok sérülés miatt nem volt esélyük sem játszani. Zozulya viszont azóta is top igazolásom, nálam játszik és húzza a csapatot. Anno mint láttátok, 3 ezer fontért érkezett.
Még mindig csak 21 éves, szerintem alapember lesz a jövőben is, ha el nem viszik.
Ezzel a játékos állománnyal könnyen vettük az akadályokat, és simán feljutottunk a másodosztályba.
2009-2010 Championship
Friss feljutóként nem is tudtam, miben reménykedjek. Sajnos pénzem még mindig nem volt, a bajnoki címért 100e fontot kaptunk. Ennek szellemében kellett igazolnom:
Csak idős játékosok jöttek, a csapat nagypapákból és kölcsön játékosokból állt. Cygan-Gerardo-Repka együtt 100 éves, nincs mit hozzáfúzni. Egyedüli nagy igazolásom Pernia volt, ő hozta is a formáját. A védelembe és mindenhova szinte kölcsön játékosok jöttek csak, így kezdtünk neki. Az első 6 forduló után még a kieső zóna közelében jártunk, de végül megcsíptünk egy 6. helyet, ami osztályozót ért.
Itt sajnos még a jóval erősebb Bristol Cityvel játszottunk, kettős vereséggel búcsúztunk az első körben.
Mivel a beszámoló hosszú lett, az idei szezonról (2010-2011) később, most csak egy képet osztok meg veletek. Tömör, de lényegretörő.
-
A bírót fizessed már le 
-
Igen, az a legidegesítőbb az FM-ben mikor hátvéd ott áll a partvonal mellett, és senki sem húzódik vissza a helyére
-
Tényleg nem.
Az istenit már ennek a szarnak. Első gólnál Diarra megrúgja Gagot, aki a 16oson belül fekszik, és igy persze nincs les. Labda be, Love utána, gól. Faszomat.
Második gólnál meg RIvast a kispad mellett ápolták, és 1 védő volt középen. Imádom. -
-
nem perkálsz eleget :D -
Folynak a tárgyalások Fortuna istenasszonnyal, ám nem akarnak közeledni a felek egymáshoz, melynek ez az eredménye :( -
az egy dolog hogy szotyipénzért adtad el a csapat legjobbját, de vszeg pótolni se tudod, és még csak megfelelő utódja sincsen, aki mentálisan összetartja a csapatot -
Öh. 15 millió Maxiért? 30-ér se adtam volna el a helyedben :D -
eladtad a csapatkapitányt és gondolom nem a legmegfelelőbb utódot választottad a helyére -
Itsuki #50619 ilyen hosszú 1 mondatot is rég láttam... -
Üdv!
Az Atletico Madridtól eladtam Maxi Rodriguez nevű játékosomat 15M€-ért a Manchester Citynek és összeomlott a csapat Espanyoltól 3:1-re kaptunk ki még a Fenerbachetól 6:3-ra de az volt a szerencsém itthon győztem 4:1-re és tovább mentem most nem tudom mit kezdjek a csapattal hisz öszeomlottak. -
Kérem a házigazdát törölje a hozzászólásaimat... -
-
Bocsi valami nem stimmelt... -
-
Elkezdtem a 3. szezonomat a Napoli csapatával és elképesztő módon belekezdtünk. Így még nem kezdtem még a Liverpoollal sem a sokadik szezonomban.
Íme a csapat:
A sorsolás:
És a tabella:
Még gólt sem kaptam a bajnokság kezdete óta.... -
Reális eredmény, csak azért egy kicsit bosszantó. Ha nem az utolsó percekben, akkor az előtte lévő 30-ban is simán megnyerhették volna, kiállítás kicsit tönkre vágta a csapatot.
-
OMG két hónapra kidőlt a kapusom, megpróbálom injekciókkal életben tartani, nagyon fontos láncszeme a csapatnak. -
Ez lesz az eddigi legjobb szezonom, ez már szinte biztos. 29 forduló után célom a 3. hely, szerintem ez meg is lesz. Olasz Kupából, BL-ből, UEFA-ból már kiestem, így csak ide kell koncentrálni, ez is segítség.
-
-
-
Első két bajnoki...
Érzem, hogy ezt még kamatostul vissza fogja venni.
-
-
Zsombinho #50605 Na már elvonási tüneteim vannak a Betises mentés hiányában
,így nem tudom miért folytattam a Realos mentésemet.(minden évben velük kezdek,már első évben mindent megnyertem)Mondjuk lehet totál újat kéne kezdenem,ugyanis Betisszel már csak a BL győzelem lehet a cél.
-
Nekem se ártana egy feeder club, bénák a vezetők, nem találtak. -
Hmm, igazi főnyereménynek tűnik :) -
A Győrből igazolt csodakapusom első meccse 10 percig tartott -> csuklótörés, 2 hónap 
-
Meg ja, bejelöltem Conference-t is ha netán kiesnénk :) -
ez sem lesz sétagalopp
-
Megkértem a vezetőséget, hogy nézzünk fiókcsapat után. Én választhattam ki a csapatot, mondom 2. osztályból a Stade de Reims. Erre megkaptam a Valenciát anyaegyesületnek... -
Rudee #50598 Én a 2008ban pont a Merthyrrel nyomtam a conference-ben, miután feljutottak. Na az sem volt egyszerű.