104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Huni92
    Nem voltunk fölényben
  • zsolt515
    Most amit HUNI adott ezt a cuccot abban is vannak taktikák szted érdemes valamelyikeket kipróbálni?
  • zsolt515
    Kösz ebben látom vannak taktikák is kipróbálom majd lehet valammelyiket!
  • Scouser
    Természetesen a játékosokat is. Sőt a csapat instrukciók felét hiába változtatod, mert ha minden játékosnak külön van beállítva akkor hiába.
  • zsolt515
    Te csak a csapat instrukciókat változtatod vagy a játékosok utasításán is szoktál változtatni?
  • zsolt515
    Ezt már olvasom.
  • Huni92
    Ja, mert ABC sorrendben van mindkét verzióban :)
  • Scouser
    Zsír:) Mondjuk a játékot is angolul játszom, mert zavar, hogy a játékosok képességeinek sorrendje a magyarban felcserélődik és nem olyan sorrendben vannak ahogy megszoktam:) Pl szerelés alulról a második stb...:)
  • Huni92
    A lap alján megtalálható ez a cucc leforditva :)
  • Scouser
    Erre a taktikára csak azt tudom mondani, hogy a modern fociban a 4-4-2 kezdi elveszíteni uralkodó szerepét. Majdnem minden nagycsapat 1 kimondott csatárral és 2 nagyon támadó szellemű szélsővel játszik, illetve egy támadó kp-val aki segíti a csatárt(legjobb példa a Torres-Gerrard kettős)

Az általad vázolt taktikában 1 darab középpályás próbál megszerezni és megjátszani mindent a középpályáról, és a 4-3-3-at játszó csapatok esetében ez 3szoros túlerőt jelent az ő javukra...

Sok barátomnak és nekem is nehéz volt lemondani a 2 csatár alkalmazásáról, de megérte mert sokkal jobbak az eredmények. Érdemes venni 1 sztár csatárt, illetve 3-4 olyan szélsőt akiket be lehet rotálni 1-1 meccsre középcsatár posztra is. Legalábbis nekem ez a filozófiám...
  • Scouser
    Csak ehez a játékhoz már nem elég letölteni egy taktikát és azt használni 3-4 éven keresztül. Itt már érteni kell a taktikát és a játékosokra szabni azt. Ez már teljesen más játék, mint az előbbiek. Én pl egy alap 4-3-3-at töltöttem le és azt szabtam rá a játékosaimra és folyamatosan módosítom ahogy változik a keret.

Jelenleg az egyik legfontosabb beállítás az a játékosok mentalitása. A hivatalos fórumon található egy frankó és elég hosszú leirás. Ilyen néven keresd: "Tactical Theorems and Frameworks '09" a Tactics & Training Tips fórumban. Igaz angolul van, de minimális nyelvtudással át lehet rajta vergődni. Ezt elolvasva kész csodának tartottam, hogy az eddigi játékokban képesek voltunk jó taktikákat összeállítani...

(és zárójelben azért ajánlom a 9.3 patch használatát, bár ezt ugye eredeti játékra a steam felrakja ugye...)
  • zsolt515
    A taktikám ez csak ilyen minta de ugyanilyen:http://kepfeltoltes.webxclub.com/viewer.php?file=55k5vlhguq3s3fp087g.jpg
  • zsolt515
    Üdv!
    Tudom hogy ez kihívás csak nekem retenetesen szarul megy a játék. Már elég rég nyomom ezt a játékotés a legjobb eredményem eg ETO-s Nb1 2. hely és egy Magyar Kupa győzelem. Ezétr próbálok a ti képeitekből tanulni e nem megy egyszerűen hiába töltök le taktikát SORTI-ról hiába igazolok jó edzőket és a játékosokat is én választom ki akik szerintm a legjobbak a csapatból és azokkal nyomom végig a szezont. A terhelést nem naon szoktam bántani mert az jó ahogy van csak naon ritkán amikor egy csomó szünet van.
  • Huni92
    4-2-2-2 :D Nem mindegy azér. Amúgy előző szezonban is ezt toltam, és bevált.
    A szélső védők mix felfutással operálnak, igy a széleken nincs nagy vész. A kp-n van egy szervező-irányitó pléjör Mati személyében, mellette meg egy védekező(bb) Gago személyében. Nem a klasszikus ütköző-brusztoló vkp, mint Yaya Touré vagy M. Diarra IRL. Sokkal inkább egy összekötő kapocs a védelem és az irányitó/szélsők között, normál mentalitással. Szélsők azok ilyen kreativ figurák, csatárok detto. Eddig bevált :)
  • zyndar
    Te Hunito! Így munka közben megkérdezlek már :) : Nem lesz túl támadó az alakzat ezzel a 4-2-4-el? Kísérleti szinten volt ilyenem, de gyakorlatilag támadást alig vezettem. Esetleg előrébb tolt poszt alacsonyabb mentalitással?
  • janek91
    jó értettem és mégegyszer bocsi:( De segíteni tud valaki avagy sem?
  • DONGUBA
    jobeszesz apa:)
  • Fabio Capello
    már hogyne járna, aki topiklakó, azoknak a többségében favoritban van a topik és látja ha van új üzenet.
  • Huni92
    Akkor vegyük elejétől. Itt, ahol irsz, szép piros és nagy betűkkel van kiirva, hogy NO WAREZ. Legalábbis nálunk. Azt hiszem innentől egyértelmű a dolog :)
  • janek91
    Akkor Huni vagy valaki oda beírnátok az esetleges megoldást ha kérhetem? És bocsi az előbbi hangvételért, csak nagyon felbaszta az agyamat a dolog
  • janek91
    oks de gondolom oda meg nem jár senki......
  • DONGUBA
    Az a baj hogy ez itt nem erre van kitalalva hanem az offtopikba valo a kerdesed.
  • janek91
    Okés értem én, hogy már ki van ezzel a tökötök, de segíteni nem tudtok vagy nem is akartok? Mert okés h jót röhögtök az ilyen magamféléken, de eddig mindent megoldottam egyedül, elbaszódott a játék, most újra le kellett szednem erre meg baszakszik a felrakással. Gondoltam megkérdezem a nagyokosokat. Erre kiderül hogy azok szarnbak belém nagy ívben......
  • Huni92
    És bármily meglepő, itt senki nem fog válaszolni neked :)
  • janek91
    okés offtopic... de ettől még nem megy nálam a gém:(
  • DONGUBA
    offtopik
  • Scouser
    EPIC FAIL....
  • Utley
    Hát ez über király nagy:)
  • Huni92

Ezzel a kerettel vágunk neki az új idénynek
    Első bajnoki

17609 szezonbérlet fogyott el, szóval mindet elvitték :)
  • DONGUBA
  • soma22
    ki ez a bognor regis?:D

keretéről dobj már pikcsört
  • DONGUBA
    erdekesen alakult a bajnoksag _:)))))

• Scouser
    Különben biztosan Pablo-t választanám Kapitányak a helyedben
  • Scouser
    Szvsz ettől még szebb is a játék. Pont a kihívás a lényeg az egészben. Nekem a fél csapatom kicserélődött már a Napolival a kezdés óta. Kezdődött úgy, hogy rinyált Hamsik és eladtam 30 misiért, majd megvettem Veloso-t meg Moutinho-t 10-10-ért. Másfél év múlva Rinyált Veloso és Moutinho ezért eladtam őket 20-25 misiért, után megvettem Fellaini-t meg Dos Santos-t és Rossit-t az árukból. Fél év múlva el akart menni Rossi és Dos Santos is és eladtam őket 30 illetve 34 millióért. Azóta persze megnyertem a BL-t a második szezonomban, így hát inkább jönni akarnak a játékosok mint elmenni.

De egy kis klubnak ezt el kell fogadnia, hogy nem tarhatja meg a játékosokat örökre, ha el akarnak menni. Ami pedig a CsK-t illeti olyat kell választani aki sokat játszik és magad az Influence és Determination értéke.

Nálam Paolo Cannavaro volt az első szezonban és akkor ő még végig játszott is. A második szezonban is maradt, de végig padozott ezért a BL negyeddöntő előtt Gojko Kacar-t választottam CSK-nak. Mindenki örült a kinevezésének, még Fabio Cannavaro is:) Persze Paolo odavolt, de kapott egy új szerződést amiben már nem az volt, hogy meghatározó játékos és most bírja a padozást.
  • zorrobomber
    Grat!
    Yarmolenko-ról tolsz egy képet? Hogy kapott munkavállalásit?
  • Utley
    Nagy grat!Zozulya-t még a Trofense mentésembe fedeztem fel,és látom nálad is óriási zsugás:)Sok sikert a köv szezonra is:)
  • Terminátor14
    Ilyen értékű játékost nem szabad 25-30 milka alatt elpazarolni.

Ha nyafog, hogy menni akar, akkor leinted, játszik 5 jó meccset és megbékél, esetleg adsz neki új szerződést.
  • zorrobomber
    Szvsz emiatt ne kezdj újat, tálcán kínálja magát a kihívás :)
  • zsolt515
    Az igaz de menni akart a Real 22Milliót adott volna érte de közben 17Milláért leigazolt vkit mikor már a 12Milliót vissza utasítottam mér akkor panaszkodott meg stb. De mind1 majd vhogy megoldom max kezdek egy új játékot mert csak 3 mecset játszottam eddig.
  • zorrobomber
    Offtopic-ban 23 hsz-t kellett volna visszaolvasnod, egyébként ide ->
    dokumentumok/si/fm09/graphics/pictures/logos
    Ha nincs ilyen könyvtár létrehozod.