104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Amúgy biztató.. Pénzem nincs, és az elmúlt 3 évben, aki feljutott PL-be, következő évben ki is esett :D -
Jó persze, de ezzel csak azt akartam mondani, hogy értékei alapján tipikus középső védő lenne, mer azon a 3 fontos tulajdonságon kívül a többi gagyi, viszont középen sem biztos, hogy oké lenne a magasság meg a jumping miatt. :) Szélre meg nem raknék ilyen játékost, mert nem elég technikás.
Persze ez lehet, hogy az én hülyeségem és pont ez kéne a stabilabb védelemhez :DD -
Azt nem mondtam hogy a PL sztárja lesz, viszont a crossing-ja nagyobb eséllyel fog 10 felé menni mint a 4-es jumping :) Ergo ha választani kell, mindenképp inkább szélen játszatnám. Nem rá kell építeni a taktikát :D -
Én oda sem szeretem az ilyen embereket, crossing, dribbling, passing 0 gyakorlatilag :( -
Ezaz, lett hirtelen -8M fontom. Ebből aztán igazolás nem lesz... -
A thaiföldi csókát szerintem is ki kell képezni szélsőhátvédnek, oda faszántos lesz!
-
Nálam lehet sztár lenne :D
Papin papa már 2 gólos
3-2re vertük Chester-t idegenben. Iszonyat sok meccs van még hátra, nem szarral gurigáznak ebben a negyedosztályban... :/
-
Vezetőség megígérte, hogy fejleszti az edzéseket. Aztán bejelentették, hogy a stadionra ráhúznak 3500 főt, így a másikra már nem lesz pénz. Igaz, így sincs, de azért örülök :) -
Rudee #50710 Itt a dán 3. osztályban megválasztják minden naptári év legjobbját. Az idei 5 jelölt közt 3 játékosom is ott van 
Lekötöttem a felkészülési meccseket is. December végére egy 2. osztályú csapat hívott ki, a jegybevétel reményében elfogadtam. Aztán majd január végétől további 6 meccset jáccok gyengébb csapatok vendégeként. Zárásként házon belül a tartalékokkal és az ifikkel is megmérkőzünk. Kiváncsi vagyok, hogy az új felállás hogy fekszik a csapatnak. -
4-es dzsámpinggal és 175 centivel biztos, hogy jó lesz középső védőnek? :D
Egyébként gratu!
Atma elvert 1-3 arányban. Nem tudjuk belőni a ziccereinket. -
Munkvállalásit elvétve kaptak össze-vissza, néha a felleblezés segített. Yarmolenko idén csak 4. számú csatár lett volna, így nem játszott és nem fejlődött. -
Korábban érdeklődtem hogy Yarmolenko hogy vált be mennyire jó, ő illetve a fiatalok simán kaptak munkavállalásit? -
Rudee #50706 Annyira nem vészes. Bár a finn emntésem anno vmivel izgalmasabb volt. Igaz, ott azért komolyabb játékosok voltak terítéken, mint itt. Ha lenne kicsit jobb fizetési keret, akkor nem lenne gond, viszont amatőr szerződéssel csak nagyon bénákat tudok igazolni. -
Scunthorpe United 2010-2011 Championship
A tavalyi szezon után idén nagyon féltem, hiszen a vén rókák most már aggastyánná öregedtek. A számlámon majd 3M font csücsült, de még Izraelből és Csehországból sem jöttek el hozzám. Viszont itt a semmiből jött egy áttörés, és az ingyen pleják eljöttek hozzám.
Elsősorban mostanában generált ifiket vettem, akik később érnek majd be, így az elején nincs is ismerős név. Elsősorban védőre volt szükségem, erre a célra egy thaiföldi srác érkezett, halatmas tehetség. Idén sajnos fél szezonben sérült volt, de fejlődésnek indul majd.
Aztán elkezdtek jönni a nevek.. Lavecchia , aki jobb védő/jobb kp, A már lassan 40 éves James és a mindkét szélen bevethető Touré. Nem nagyágyúk, de másodosztályba tökéletes. Aztán eljött a kapuba a 39 éves James, de nagy fogás volt Capuano is, aki PLben is megállja majd a helyét. Mivel kapussal nem voltam kisegítve, kellett még valaki. Josh Lambo nem akart eljönni Bulgáriából, de a pénz meggyőzte, ő a jövő majd. Aztán ingyen eljött a sokszoros svéd válogatott Wilhelmsson, aki széleken játszik. És most jöttek a nagyobb nevek.. Ingyen eljött Itandje, aki első számú kapus lett, mivel James már nagyon gyorsan korhadt. Viccből bepróbálkoztam Bostocnál, aki örömmel jött a Tottenham tartalékokból, szépen fejlődik és irányít. Aztán ingyen jött egy generált török MC, Yücel, de a legnagyobb fogás a Citynél lejárt szerződésű Sturridge volt.
A szezonben sok meccset az assistom játszott, amikor szopatott a gép. Hihetetlen, ellenem mindig mákolt, assist 7 meccset nyert zsinórban kapott gól nélkül.. Érdekes.. Most pedig jöjjön a végeredmény és a csodatevők!
Egyik legnagyobb büszkeségem McCann, aki az alap keret tagja , nálam is 3 éve játszik szinte folyamatosan és azóta kirobbanthatatlan az Észak-Ír válogatottból. -
Még olcsón megúsztad :)
Méghogy slight underdogs ->
-
Favágó banda... -
még donfabio-nak írtam, próbált építő javaslatokat tenni
Kurva jól nyomtuk, na :) Természetesen két bődületes hibánk döntött el mindent. Első gólnál Manny Panther odapasszolta Zhirkov-nak olyan Korolovszky módra a zsugát, másodiknál meg kb hárman felszabadíthattak volna, de összetökölték. Szar volt a City, na.
-

Zorro: emlékszem, hogy 4-2-2-2-ben toltad, még képet is mutattál róla. Csak ez a leirás nem ugrik be :D -
Te jó ég, kurva jól nyomjuk -
Hozom a kanalat fater!
-
Jah, már Lazio-nál is kb ez volt az alaptaktik. Persze nem teljesen, folyamatosan változgatott azóta, de az alapelv kb. ez. D'Alessandro, Arhavin, mind szélen tolták ezerrel, középen két MC, egyik hajszállal támadóbb, de mind2 inkább ilyen univerzális figura, szvsz ez a 2 a kulcsposzt a taktikban. Ha jó figurák játszanak ott, nyomhatják hard-ban a szerelést és onnantól kezdve nincs gond. -
Én is leszek szerintem egy ideig :) -
Szerintem leszek, de csak 11 után :D De utána jó sokáig... Vizsga időszak letudva, így mehet az FM :D -
nebasszatok ki velem, kb ugyanilyennel tolom én is saját kutfőből. annyi a kül, hogy szinte teljesen feltolt védelemmel:) -
Tényleg? :o
Magyarország - Németország 0-2. X-es meccs volt pedig :( -
Nyugi, egyszer már leírtam korábban úgyhogy tudom hogy nyúltad :DDD -
Jólvan. Leleplezem magam...Huni Geller vagyok
/überszar volt :D:DD/ -
Eastbourne borough
velük erölködöm most:)
Huni:
lesz -
Egy utolsó (előtti) baglyozást tervezek ma éjjelre, lesz partnerem? 8D -
jól leírtad a taktikámat 
hazaértem, most kezdtem olvasni a csodaeredményeket, egész nap!! nem volt netem.
-
Ez a karrier gondolom nem kicsit veszi igénybe az idegrendszeredet :)
Kitartás! -
Rudee #50687 Greve, Dánia
Nem kicsit vártam már, hogy véget érjen az őszi szenvedés.
A nehézkes szezonkezdetről már írtam (5 meccs után 0-4-1). Ezt követően gyorsan megszereztük első 2 győzelmünket és már-már reménykedtem, hogy idén tényleg nagyot alkothatunk. De nem. Legalábbis egyenlőre. A sok iksz miatt mit sem ér a hazai veretlenség (4-4-0), főleg annak tudatában, hogy idegenben nem sikerült még győzni (0-4-5).
A gyengélkedésben erősen közrejátszott, hogy november elején lecsapott ránk egy kis sérüléshullám. Szerencsére "csak" 4 játékost kellett nélkülözni, de közülük mindenki alapember. A viszonylag megszokottnak mondott középpályát igen erősen fel kellett bolygatni.
Talán nem meglepő, hogy sokkal jobb tavaszt kell produkálni. A vezetőség és a szurkolók elégedettek, én viszont nem annyira. Pozitívumként ősszel csak azt tudtam elkönyvelni, hogy a gyengébb formája miatt az egyik játékosom 2 meccset pihent, majd a következő 8 találkozón 6 gólt lőve hátán vitte a csapatot. Az utolsó fordulóra aztán eljött a pillanat, hogy a sérülésekről már csak múlt időben beszéljünk. Remélem a télen se lesz komoly hiányzó.
Lehet, hogy a januári barátságos meccseken kipróbálom a korábban Finnországban már bevált 4-3-1-2-es felállás. A keret megfelelő rá és 2 támadóval talán veszélyesebbek leszünk.
-
eladtam FORLÁNT 25Misiért a Realnak most jön helyette Vagner Love 10Milláért a szurkolók meg örülnek a fejüknek hogy milyen jó igazolást csináltam.XD 
-
-
Forlánt vinni akarja a Real és aBarca de nem adom oda nekik 13M és 10M-ért akarják de majd talán jővőre odaadom. -
Patricio Rodríguez-ről valaki tud képet dobni,aki már előrébb van a játékban? -
Jójó értem amugy kemény 15perc alatt kidolgoztam egyet saját kezűleg 4-4-1-1.
Csak a játékosoknak állítottam az utasítást a többit hagytam.
Majd szezon végén elmondom az eredményt. BL-ben hogy bejussak a csoportba a Juve ellen játszok. -
Egy fenét :D
VdV sztorija: Madridban játszott 3 meccsen. Elment a Barcaba, első évben 6, másodikban 11 meccsen lépett pályára. A 2 év barcelonai kitérő után visszament a Realba, ahol nem nevezték a bajnokságba :DD -
Mivan a Van Der Vaart-ot akarod leigazolni?:)
zsolt515: Én inkább megérteném a helyedben az egészet és akkor nem fog kelleni ilyen taktika... -
Sziasztok! 2009hez új adatbázis Májusi adatbázis