104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kraawz
    Elment Seleznyov, 16.-ok vagyunk, cumi van ...
  • zorrobomber
    :/
  • Terminátor14
    Ezzel nem feltétlen tudok egyetérteni, nálam a Crewe csapatánál nem volt ilyen problem, első szezonban sem (8-12. hely valamelyikén voltunk végig), a másodikban meg csak 10-12 meccset játszottunk, talán 6 helyen jártunk, amikoris abbahagytam azt a mentést.
  • bexinho
    Hiába az erős keret, hiába a nagy bravúr (a gyors feljutások), a játék sztem reputation értékeket is figyelembe vesz a végeredmény szempontjából, ezért van nálam is az, h hiába megyek 30ponttal az uccsó előtti csapat előtt, hiába verem meg a 3. osztályban a Norwich és a Watford duót (3-4 -0-ra), de kikapok egy késői góllal v. egy szabaddal, amit szinte mindig bekapok, amióta ugrottam 2 osztályt... :/
    Pl. A stadionom helyett egy új épül, már 2 éve elkezdték (1932es stadionom), ami 9.600 fő befogadására képes (régi). Az új pedig !!!! 6.500 !!!! főt tud majd fogadni. Nos, lassan megyek a 2. osztályba, és nem hinném h ez annyira előny lenne. :S
  • Terminátor14
    Akkor ezek szerint ez itt már nem működik? :(
  • kraawz
    baszhatom, mindent beraktam :)
  • Terminátor14
    Állítsd be, hogy automatikusan utasítson el minden ajánlatot a játékosért.
  • kraawz
    Egy jó plejám volt, kösziiii

• Terminátor14
    Ehh, csöves Everton az utolsó 20 percre lerúgta két játékosom, cserém már nem volt és persze így kiegyenlítettek :(

Mindkét pléja 3 hónapra dőlt ki...
  • kraawz
    majd tolok

most jön megint a tottenham - arsenal- city kombó, aztán pool - everton - chelsea, tuti kiesőzónába kerülünk. Az a kérdés, utána hogy jövün ki!
  • Ngeri
    sziasztok
  • zorrobomber
    tolsz egy tábellát?
  • kraawz
    ezt csinálja, amióta PL-ben vagyok ..

Ha idén bent maradok, jövőre kamatostul visszaad mindent, ajánlom neki :D
  • zorrobomber
    pech :)
    én találtam egy überdurva figurát, büntetni fog
  • kraawz
    Csinálhatok én bármit, ha a gép eldönti, hogy nem nyerhetek. Ha akar, 91. percbe kiegyenlít szögletből, aztán még hogy jobban felbasszon, ad egy büntetőt, amit Seleznyov 100ból 99x belő, épp most nem. Meglepő ...

• zorrobomber
    nagygrat!
  • kraawz
  • Rudee
    No hát csak kérnem kellett. Edzőmeccsek gólínsége után parádé.
    Első tavaszi bajnoki mondjuk úgy, hogy jóra sikeredett. A forduló előtt 2. helyen álló -és mindkét alap szélső védőjét nélkülöző- Koge nem örülhetett. Én és a szurkolók annál inkább. A csereként fél óra játékidővel debütáló 17 éves középpályásom 2 gólpasszal tette le névjegyét.
    A kiállítás sok mindent nem befolyásolt, hiszem akkor már 5-0 volt.

• kraawz
    Ilyet sem láttam még

Sunderland elleni meccs, 83. perc ... Szélről beadják, Itandje lehúzza. Aztán dobná ki, de a 2 méterre álló csatárt fejbedobja, és bepattan a labda ... Ezzel kaptunk ki 2:1re. Szerintem köv meccsemen az FM hoz vmi hulligánt, aki leüti 3 plejám az 50. percben.
  • Rudee
    Greve, Dánia

Vége a téli felkészülésnek, folytatódhat a bajnokság.
    2 távozó volt, egyik a korábban említett sérült (#50815), míg másik egy amaőr szerződéssel rendelkező játékos volt, aki keveselte a játéklehetőséget. Egyértelmű, hogy előbbi a nagyobb veszteség.
    Edzőmeccsek alatt a tervezett felállás-módosítás be is következett, de 5 elég siralmas meccs után visszatértem az előző taktikához. Talán nyáron, kicsit több rendelkezésre álló idő alatt be tudják tanulni a 4-3-1-2-t is a játékosok, de ez a szünet nem lett volna elég.
    A meccsekről. Az 5ös gyengélkedés közepette ugyan elfogadható volt az összes eredmény (3-1-1), de a mutatott játék igen kevés volt. Utánna aztán beindult a henger. Egy 5-0ás siker mellett 2 kettő gólos győzelem jött, de ott is csak a csatáraimon múlott, hogy kicsi maradt az előny. A helyzetek megvannak és talán tavasszal már egy kis szerencsénk is lesz.
    Hátra van még egy meccs a tartalékok ellen, aztán folytatódik a bajnokság.
  • Magic Boy
    Hi & Gratt All!

Nagyon jól toljátok.
  • Forza Italia
    Tele van a hócipőm a vezetőséggel. A semmiből jött játékosokból csinálok jó játékosokat erre a vezetőség a kezébe veszi az irányítást és eladja őket:@
  • szabocsaba1983
    Hi & Gratt All!

Gondoltm kéne kezdeni a PSG-vel, úgy, hogy főleg francia játékosoka építek.
  • dudusrac
    Féltávnál:
  • dudusrac
    Hello mindenkinek. Elég rég írtam ide, nem nagyon volt időm játszani, de most kezdtem egy karriert a Jászberény csapatánál. Nuku pénz+a fizetési keret is minuszban. Játékosokat csak ingyen tudtam hozni, de eddig nagyon jól teljesítenek. Az első komolyabb eredményt az 5. fordulóban értük el:
    Erre büszke vagyok, mint ahogy a 13. meccsem utáni tabellára is:
    A média a 8. helyre vár, és bár nem álmodozom feljutásról, azért jó lenne megőrizni ezt a teljesítményt.
  • zsolt515
    De mondom semmi taktikát semmit nem állítottam csak kiválasztottam a játékosokat és kész!!! Mert még nem tudtam hogy kell játszani meg ilyenek.XD
  • shad0w
    így van, bocs ha nem volt vmi érthető :)
  • zorrobomber
    ja most már értem, a bajnoki helyezés miatti panaszkodást-hupákolást szünteti meg!
  • shad0w
    hát képet maximum az üzenetről tudnék most már mutatni, amit kaptam utána. annyi szerepelt benne, h a megbeszélés rendben zajlott, és csak 1-2 játékos volt akinek továbbra sem tetszett a helyzet, a többiek mindent megtesznek a jobb eredmények érdekében. a megfelelő ember nálam a csk lett volna, de ő is sírt, szóval azt kértem meg, akit az érintettek közül többen is kedveltek a csapatban, nem mellesleg 20-as befolyással rendelkezik, darijo srna :) a látható eredmény pedig az volt, h több játékosnál is eltűnt a kis panaszkodást jelző ikon, valamint a morál kicsit feljebb ugrott, a következő meccseken pedig értelmesen játszottak.
  • zorrobomber
    képet tolnál róla? ki a "megfelelő ember"?
  • shad0w
    valóban van ilyen lehetőség, és ami a legszebb az egészben, h működik is a dolog, csak a megfelelő embert kell kiválasztani hozzá. :) nagyon köszönöm!
  • zorrobomber
    A másik dolog hogy Barcával kvázi bukás a bajnoki 3. hely.
  • Gnome
    azért sokkal könnyebb a top csapatokkal úgymond agy nélkül nyomulni ahol még a 3. számú védő is godlike közeli mint egy középcsapattal, ahonnan rögtön kezdéskor elvágyódik az összes jobb játékos...
  • Kreaal
    Copa Del Rey :)
  • gabor9
    hogyan lehet egy játékost más posztra átképezni? balhátvédből kéne megtanítani jobbhátvéd posztra is. pls help!
  • DONGUBA
    te akkor ma eltel?:)
  • zsolt515
    Érdekes mikor meglett a játék a Barcaval mentem és megnyertem a Bl-t és a Copa De Rey-t vagy hogy írják a bajnokságban 3.lettem úgy hogy dunctom sem volt mit kell csinálni a taktikaval edzőkkel stb. Érdekes nem?
  • zorrobomber
    Micsoda gondok :)
  • Tojesz
    Egy kiutat látok, hozok vmi méregdrága klasszis szélsőt. Most költekezni fogok
  • Tojesz
    OMG, nem elég hogy rosszul megy a csapatnak, még az ág is húz minket. Előző meccsen szemet hunytak egy büntetőm felett, most meg Roma ellen behúztak lesre egy szabályos gólomat. (1-1 lett)