104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Elment Seleznyov, 16.-ok vagyunk, cumi van ... -
:/
-
Ezzel nem feltétlen tudok egyetérteni, nálam a Crewe csapatánál nem volt ilyen problem, első szezonban sem (8-12. hely valamelyikén voltunk végig), a másodikban meg csak 10-12 meccset játszottunk, talán 6 helyen jártunk, amikoris abbahagytam azt a mentést.
-
Hiába az erős keret, hiába a nagy bravúr (a gyors feljutások), a játék sztem reputation értékeket is figyelembe vesz a végeredmény szempontjából, ezért van nálam is az, h hiába megyek 30ponttal az uccsó előtti csapat előtt, hiába verem meg a 3. osztályban a Norwich és a Watford duót (3-4 -0-ra), de kikapok egy késői góllal v. egy szabaddal, amit szinte mindig bekapok, amióta ugrottam 2 osztályt... :/
Pl. A stadionom helyett egy új épül, már 2 éve elkezdték (1932es stadionom), ami 9.600 fő befogadására képes (régi). Az új pedig !!!! 6.500 !!!! főt tud majd fogadni. Nos, lassan megyek a 2. osztályba, és nem hinném h ez annyira előny lenne. :S -
Akkor ezek szerint ez itt már nem működik? :( -
baszhatom, mindent beraktam :) -
Állítsd be, hogy automatikusan utasítson el minden ajánlatot a játékosért. -
Egy jó plejám volt, kösziiii
-
Ehh, csöves Everton az utolsó 20 percre lerúgta két játékosom, cserém már nem volt és persze így kiegyenlítettek :(
Mindkét pléja 3 hónapra dőlt ki... -
majd tolok
most jön megint a tottenham - arsenal- city kombó, aztán pool - everton - chelsea, tuti kiesőzónába kerülünk. Az a kérdés, utána hogy jövün ki! -
sziasztok -
tolsz egy tábellát? -
ezt csinálja, amióta PL-ben vagyok ..
Ha idén bent maradok, jövőre kamatostul visszaad mindent, ajánlom neki :D -
pech :)
én találtam egy überdurva figurát, büntetni fog
-
Csinálhatok én bármit, ha a gép eldönti, hogy nem nyerhetek. Ha akar, 91. percbe kiegyenlít szögletből, aztán még hogy jobban felbasszon, ad egy büntetőt, amit Seleznyov 100ból 99x belő, épp most nem. Meglepő ...
-
nagygrat! -
-
Rudee #50861 No hát csak kérnem kellett. Edzőmeccsek gólínsége után parádé.
Első tavaszi bajnoki mondjuk úgy, hogy jóra sikeredett. A forduló előtt 2. helyen álló -és mindkét alap szélső védőjét nélkülöző- Koge nem örülhetett. Én és a szurkolók annál inkább. A csereként fél óra játékidővel debütáló 17 éves középpályásom 2 gólpasszal tette le névjegyét.
A kiállítás sok mindent nem befolyásolt, hiszem akkor már 5-0 volt.
-
Ilyet sem láttam még
Sunderland elleni meccs, 83. perc ... Szélről beadják, Itandje lehúzza. Aztán dobná ki, de a 2 méterre álló csatárt fejbedobja, és bepattan a labda ... Ezzel kaptunk ki 2:1re. Szerintem köv meccsemen az FM hoz vmi hulligánt, aki leüti 3 plejám az 50. percben. -
Rudee #50859 Greve, Dánia
Vége a téli felkészülésnek, folytatódhat a bajnokság.
2 távozó volt, egyik a korábban említett sérült (#50815), míg másik egy amaőr szerződéssel rendelkező játékos volt, aki keveselte a játéklehetőséget. Egyértelmű, hogy előbbi a nagyobb veszteség.
Edzőmeccsek alatt a tervezett felállás-módosítás be is következett, de 5 elég siralmas meccs után visszatértem az előző taktikához. Talán nyáron, kicsit több rendelkezésre álló idő alatt be tudják tanulni a 4-3-1-2-t is a játékosok, de ez a szünet nem lett volna elég.
A meccsekről. Az 5ös gyengélkedés közepette ugyan elfogadható volt az összes eredmény (3-1-1), de a mutatott játék igen kevés volt. Utánna aztán beindult a henger. Egy 5-0ás siker mellett 2 kettő gólos győzelem jött, de ott is csak a csatáraimon múlott, hogy kicsi maradt az előny. A helyzetek megvannak és talán tavasszal már egy kis szerencsénk is lesz.
Hátra van még egy meccs a tartalékok ellen, aztán folytatódik a bajnokság. -
Hi & Gratt All!
Nagyon jól toljátok.
-
Tele van a hócipőm a vezetőséggel. A semmiből jött játékosokból csinálok jó játékosokat erre a vezetőség a kezébe veszi az irányítást és eladja őket:@ -
Hi & Gratt All!
Gondoltm kéne kezdeni a PSG-vel, úgy, hogy főleg francia játékosoka építek.
-
Féltávnál: -
Hello mindenkinek. Elég rég írtam ide, nem nagyon volt időm játszani, de most kezdtem egy karriert a Jászberény csapatánál. Nuku pénz+a fizetési keret is minuszban. Játékosokat csak ingyen tudtam hozni, de eddig nagyon jól teljesítenek. Az első komolyabb eredményt az 5. fordulóban értük el:
Erre büszke vagyok, mint ahogy a 13. meccsem utáni tabellára is:
A média a 8. helyre vár, és bár nem álmodozom feljutásról, azért jó lenne megőrizni ezt a teljesítményt. -
De mondom semmi taktikát semmit nem állítottam csak kiválasztottam a játékosokat és kész!!! Mert még nem tudtam hogy kell játszani meg ilyenek.XD -
így van, bocs ha nem volt vmi érthető :) -
ja most már értem, a bajnoki helyezés miatti panaszkodást-hupákolást szünteti meg! -
hát képet maximum az üzenetről tudnék most már mutatni, amit kaptam utána. annyi szerepelt benne, h a megbeszélés rendben zajlott, és csak 1-2 játékos volt akinek továbbra sem tetszett a helyzet, a többiek mindent megtesznek a jobb eredmények érdekében. a megfelelő ember nálam a csk lett volna, de ő is sírt, szóval azt kértem meg, akit az érintettek közül többen is kedveltek a csapatban, nem mellesleg 20-as befolyással rendelkezik, darijo srna :) a látható eredmény pedig az volt, h több játékosnál is eltűnt a kis panaszkodást jelző ikon, valamint a morál kicsit feljebb ugrott, a következő meccseken pedig értelmesen játszottak. -
képet tolnál róla? ki a "megfelelő ember"? -
valóban van ilyen lehetőség, és ami a legszebb az egészben, h működik is a dolog, csak a megfelelő embert kell kiválasztani hozzá. :) nagyon köszönöm! -
A másik dolog hogy Barcával kvázi bukás a bajnoki 3. hely. -
azért sokkal könnyebb a top csapatokkal úgymond agy nélkül nyomulni ahol még a 3. számú védő is godlike közeli mint egy középcsapattal, ahonnan rögtön kezdéskor elvágyódik az összes jobb játékos... -
Kreaal #50845 Copa Del Rey :) -
gabor9 #50844 hogyan lehet egy játékost más posztra átképezni? balhátvédből kéne megtanítani jobbhátvéd posztra is. pls help! -
te akkor ma eltel?:) -
Érdekes mikor meglett a játék a Barcaval mentem és megnyertem a Bl-t és a Copa De Rey-t vagy hogy írják a bajnokságban 3.lettem úgy hogy dunctom sem volt mit kell csinálni a taktikaval edzőkkel stb. Érdekes nem? -
Micsoda gondok :) -
Egy kiutat látok, hozok vmi méregdrága klasszis szélsőt. Most költekezni fogok -
OMG, nem elég hogy rosszul megy a csapatnak, még az ág is húz minket. Előző meccsen szemet hunytak egy büntetőm felett, most meg Roma ellen behúztak lesre egy szabályos gólomat. (1-1 lett)