104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kraawz
    Míg az MU 33M fontot kapott szponzoroktól, én 200ezret...
  • kraawz
    Magyar aranycipős :D

• zorrobomber
    te jó ég, képet! hogy lehet nem észrevenni a magasságot, első dolgok között nézem :)
  • ErEcH
    Yippijájé 3 meccs-0 pont

Kilátott már 213 centis wunderkidet?
    Talált scoutom 1-et leigazoltam 2 idényben,és csak msot tünt fel a magassága
    17 éves marokkói csatár 101 kilóval, 3 meccs 7 gól most adtam kölcsön..
  • Rudee
    Greve, Dánia
    2011-12

Kezdődik az új idény. Nyáron 2 távozóm volt. Az egyik legjobban teljesítő Lind már februárban elfogadta az egy osztállyal feljebb szereplő Aarhus Fremad ajánlatát, míg 30 éves védőm szerződését én nem hosszabbítottam meg. Kiszemeltjeim voltak ugyan szép számmal, de a vezetőség megint nem volt igazi partner. Az elmúlt 2 év céljait magasan túlszárnyaltuk, így most az akkori fizetési keretet csak akkor kaptam volna meg, ha a bajnoki címet tűzöm ki célul. Ezt jelenleg sem tartom reálisnak, így a nadrágszíj meg lett húzva, ráadásul elég szorosan. Érkezett azért 2 játékos, akik erősítést jelenthetnek, illetve visszatért a Malmötől az előző 2 idényben is kölcsönvett Nezirevic. Más, használható játékos nem fogadta el az ajánlatot.
    Az elmúlt szezonhoz hasonlóan idén is 3 idegenbeli meccsel kezdődik az év. Nyitómeccs az FC Kobenhavn II ellen lesz, aztán egy kupameccs jön a tavaly velem egy csoportba szereplő (de kieső) Vaerlose ellen. A harmadikon a Brondby II vendégei leszünk.
    Érdekes idény lesz, az biztos. Nagy hiba, hogy ebben az osztályban kb minden ezredik játékosért adna pénzt vmi komolyabb csapat, így nehéz lesz előre lépni. Bár kaptam egy új, 3 éves szerződést, mégis lehet, hogy év végén váltok.
    A média idén megin hátra, a 14. helyre vár.
  • ErEcH
    No Csapatrol és Igazolásokrol Infó:
    Átig.:
    Bejövő:-Vidal 5M-Leverkusen
    -Zárate 6M-Lazio
    -Da Costa 11M-Fiorentina
    Kimenő:
    -Somoza 210e-Málaga
    -Gonzalo Rodriguez 9,25M-Everton
    -Adriano 17,5M-Lyon

Csapat:
    C.Kameni(3M+pex)
    André Santos(425e,most 4.9M-ér),A.Vanden Borre(4,8M)
    Abdoulaye Meité(-6M-Év Védője tavaly-7.00 szerelési átlag)
    Felipe(8M a kieső(!) Udinesetöl)
    Matías Fernandez,Senna,Cani,Santi Cazorla,Nihat,Rossi
    Vidal(5M),Bruno,Sakho(ingyen),Aguino(ingyen)
    Douglas da Costa(1M),A.Valencia(pex),M.Zárate(6M)
    D.López,Manuel Da Costa(11M),Diego Godín,Salvatore Foti(1,7M)

Remélem Kivitelezhető,sry hogy nemtudok képet rakni..
  • ErEcH
    Csíter

Bajnokság sorsolása király lett 1 meccs Barca 4-2 re kivertek 2. utcsó gól szögiből Bojan papa mesterhármassal ütött minket pedig 2x annyit löttünk kapura
    2.meccs Real 2-0 14(lövés)-8(kapura) nekik meg csak 8-6 és Saviola duplájával kiütötek..
    persze Zárate bemutatkozása(6M-ba fájt) is jól ment volna ha 2 lesgólt megadja a biró,persze a szövetség halgat -.-
    most jön sevilla atl.madrid és valencia már kiesőjelöltek vagyunk..

Átigazolások:
    probálok spanyolokat hozni de nem jönnek,Mata-t már az elejétöl hivom de sose akar jönni
    Gonzalo Rodrigez távozott 2 idényen át elégedetlen volt mert nemengedtem el 13M árbol 5M vergődte le magát és 9,25M ért vitte az Everton
    Adrianot leküldtem C-be és "Nincs szüksége rá a klubnak" státuszt kapta Lyon bepróbálkozott 8M-val kértem emgitn 17,5M erre megadták és elis vitték
    rájöttem miért kelett nekik a csatár,mert Benzemáért 40M kinált a real..
  • Magic Boy
    Nyugi jövőre megerősíted a csapatot pár Magyarral, megdöntögd a győzelmi és veretlenségi rekordját a klubnak, gurítasz egy 4-es (úgy hogy örülhetnek, hogy csak annyit kaptak) az Arsenalnak Londonban és kijutsz a nemzetközi porondra.

Amúgy Nagyon jól toljátok mindannyian.
  • DONGUBA
    az
  • Tojesz
    Elég gnóm feje van
  • realgyula
    átléptük a 100-as álomhatárt, ami a zsinórban veretlenül megvívott bajnokikat illeti. :)
    99. MU-Wigan 1-0 (az eredmény ellenére sima volt a játék képe alapján)
    100. Arsenal-MU 1-3 (nem adtunk nekik esélyt, oda-vissza vertük őket a bajnokságban)
    101. Everton-MU 0-1 (nyögve nyelős, talán egy X igazságosabb lett volna)

február elején járok a 4. szezonban, és eddig aligha panaszkodhatok...!
    kezdésnek bezsebeltük az európai és az angol szuperkupát, majd a klub vb következett (Sao Paulo ellen nyertük meg).
    a Liga kupában ott vagyunk a döntőben, az FA-kupában eddig 2 ellenfelen gázoltunk át, a BL-ben a PSV-t kaptuk a 16 között, a bajnokságban pedig 7 pontra nőtt az előny az ágyúsokkal szemben...
  • DONGUBA
  • DONGUBA
    en most igazoltam a kis kopaszt aszongya scut jo lesz:))

http://kepfeltoltes.webxclub.com/wxc/0xq3qbq2c4z73h00xxs.jpg
  • kraawz
    Mester Krisztián

• soma22
    névszerint kicsoda?
  • kraawz
    Magyar srác nyerte meg a PL gólkirályi címét :D

Anno 2. osztályban le akartam igazolni MTKtól, 200e font lett volna, de a Birminghambe ment. Most 11M font és 26 góllal egész PLt beverte.
  • kraawz
    Hát, idén sem marad sok pénzem ... Mondjuk 2 év alatt majdnem megduplázták a stadion befogadó képességét, nem rossz

• kraawz
    Végülis az utolsó 2 meccsen 0 pon ( MU , Portsmouth AA) , de így is 15.-nek futottunk be, ami klubrekord és kaptam érte 6.25M fontot ! :)
  • kraawz
    bezony, már csak pleják és pénz kellene hozzá :D
  • zorrobomber
    jövőre úgyis "visszaadja" :)
  • kraawz
    megmondom neked, ha a gép nem lett volna idén ekkora faszcsíter, simán lenne 50 pontunk...
  • zorrobomber
    meleg helyzet :)
    Csítzenál meg látom tolja ahogy szokta.
  • kraawz
    Legyen már vége, könyörgöm..

• Tojesz
    3 meccs hét pont. A bolognaiak favágók voltak, 3 játékosomnak inthetek búcsút 2-4 hétre.
  • Tojesz
    Üdv, előző félresikerült szezonom (8. hely) után kezdődik az újabb, és úgy érzem nem lesz nehéz megszerezni a BL indulást érő helyezést, mivel kiesett +10 BL meccs a naptárból, a srácok kondícionálisan topon lesznek. Célom min. 4 hely, Olasz Kupa elődöntő.
    Igazolások terén nagon jók voltunk (pénzügyileg), eladtam egy középhátvédemet az Internek 10.5 milliárd forintért (kb. 40 millio euró), plussz emellett sikerült elpasszolnom a lassan 34 éves Ibrahimovicot (marha sokat keresett, idős volt, most még jó áron el tudtam passzolni) 2.3 milliárd forintért (kb. 9-10 m euró), akit előző szezonban 1.6-ért vettem. Az igazsághoz hozzátartozik hogy 2 évig fizetek neki bérkiegészítést, de összességében nagyon megérte a tranzakció.
    Emellett jött Balotelli (Inter 0-ért eladta... ×D), Molinaro (tartaléknak, 32 éves), plussz egy 19 éves olasz khátvéd a Juventusból, kb. 4 m euróért. Pár év múlva az olasz válogatott középhátvéde lesz szerintem. A kiesett BL pénzt azt hiszem sikerült pótolni igazolások terén, nagyon stabilak vagyunk anyagilag.
    A célok adottak, csak teljesíteni kell őket. Eddig 2 meccs 4 pont.
  • zsolt515
    Hát a tököm tele van ezzel a 930-as patchel a Racinget kiütöttem BL-ben 5:1-re utána csoportkör Celticet 3:1-re vertem aztán a Spanyol liga Real Betis 1:1, Barcelona 1:1, Getafe 1:0-ra kikaptam! Hát mondom anyád se szeret én nem játszok lehet visszarakom az alap verziót vagy a 920-at aztán kész!!!
  • DONGUBA
    most tettem fel mozillat gondoltam kiprobalom
  • Grusi
    Torold a cookie-kat.
  • DONGUBA
    51001 re nem tudsz segiteni?????
  • Grusi
    Ha a "compress save game" be van ikszelve, torli a regi meccseket. Ha nincs, akar 30 evre visszamenoleg is megnezheted barmelyiket, viszont kurva lassu lesz a jatek :D
  • Grusi
    Végletekig van csiszolva, frankón nem a taktik itt a ludas, hanem a játék. Lehet visszarakom az alapverziót, abban kurva jó voltam, a peccs után kezdődött ez az egész kálvária...
  • ErEcH
    Keci jóvagy!
  • DONGUBA
    Finomits kicsit rajta hagyd hogy megszokjak.
  • ErEcH
    Reggelt..

Fellépek Tabellára kiválasztom előző idényt --> Meccs eredmények -->Megkeresem a meccset--> katt rá --> (és) semmi
    nemjön be..

loading Vreal
  • Grusi
    Most áthoztam a régi, atleticos taktikát, egy kicsit talán jobb a helyzet, de még mindig sokkal-sokkal szarabb vagyok, mint a játékosállomány alapján lennem kéne. Lehet öregszem, fasztudja :)
  • DONGUBA
    Sziaa grusi.
    Taktikad ugyanaz volt?
    En ugyvettemeszre konnyebb lett az uj patchel.
  • Grusi
    Hellohello, rég írtam ide nagyon.
    Felraktam nemrég a legújabb peccset, megszenvedtem vele, krekkeltem meg minden, és toltam tovább a régi atleticos mentésemet, fosba aláztam mindenkit, de túl jó játékosaim voltak már, meguntam. Gondoltam kezdek egyet, és jött a hidegzuhany: szinte bármilyen csapattal voltam, bárki ellen, agyonvertek szinte. Alig lőttem kapura, a csatáraim az 1000%-os ziccereket mellélődözték, én pedig folyamatosan nyomás alatt voltam, kivéve, ha az ellenfél legalább 2 osztállyal alattam volt. Lassan 10 éve tolom CM-FM-el, még soha nem rúgtak ki sehonnan, de a Monacótól 5 hónap alatt repültem, és teljesen jogosan. Ez valamiféle copy protection? Ennyire egészen biztosan nem nehezebb az új peccs... Vagy igen? Mit lehet tenni?
    Köszi előre is.
  • DONGUBA
    sziasztok valaki segitsen!!!!
    Firefox alatt nem enged belepni sg-re...beirom a nevem a jelszot es kiirja hogy csak regisztralt felhasznalo lephet be....de ie-be beenged
  • zsolt515
    Szép eredmény
    Amugy nekem is ez a taktikám az Atletico Madridnál!!
    Ezzel a taktikával vertem a Rangers-t 2:1-re hogy bejussak a BL csoportkörbe.
    Remélem nem lesz nehéz a csoport!!
  • DONGUBA
    Rakd atadolistara es ajalgasd be15 millaert csapatoknak.