A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Üdv, előző félresikerült szezonom (8. hely) után kezdődik az újabb, és úgy érzem nem lesz nehéz megszerezni a BL indulást érő helyezést, mivel kiesett +10 BL meccs a naptárból, a srácok kondícionálisan topon lesznek. Célom min. 4 hely, Olasz Kupa elődöntő.
Igazolások terén nagon jók voltunk (pénzügyileg), eladtam egy középhátvédemet az Internek 10.5 milliárd forintért (kb. 40 millio euró), plussz emellett sikerült elpasszolnom a lassan 34 éves Ibrahimovicot (marha sokat keresett, idős volt, most még jó áron el tudtam passzolni) 2.3 milliárd forintért (kb. 9-10 m euró), akit előző szezonban 1.6-ért vettem. Az igazsághoz hozzátartozik hogy 2 évig fizetek neki bérkiegészítést, de összességében nagyon megérte a tranzakció.
Emellett jött Balotelli (Inter 0-ért eladta... ×D), Molinaro (tartaléknak, 32 éves), plussz egy 19 éves olasz khátvéd a Juventusból, kb. 4 m euróért. Pár év múlva az olasz válogatott középhátvéde lesz szerintem. A kiesett BL pénzt azt hiszem sikerült pótolni igazolások terén, nagyon stabilak vagyunk anyagilag.
A célok adottak, csak teljesíteni kell őket. Eddig 2 meccs 4 pont.