104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• maffi
    Mondta már pár ember, hogy rakj képet, könyörögni nem fognak neked.
  • realgyula
    itt a nép "nem vevő" az olyan Managerekre akik nagy csapattal játszanak, mert nincs benne kihívás...!
    én is a MU-val nyomom, 4. szezon közepén tartok, képeket nem teszek! :D
  • Tojesz
    Most kötöttem egy kontinentális hírű kínai csapattal ilyen szerződést, fizetek neki 1.5 m eurót évente, remélem hasznom is lesz belőle
  • zsolt515
    Én a Bl a csoportjába kerültem és Roma, Arsenal, Celtic az ellenfeleim a Celticet 3:1-re vertem az Arsenal meg 2:0-ra vert a Atleticoval. Ebből nem hiszem hogy továbbjutás lesz.
  • janek91
    Hali!
    Tolom a MU-val, eddig megvan az Európai Superkupa (Zenit 1-0), és a Community Shield (Pompey 1-0). A góllövéssel vannak gondjaim, eddig 8 meccsen 10 rúgott gól mindössze a bajnokságban, elsősorban a helyzetkihasználáson kellene javítanom. Nani már harmadszor sérült a szezonban, szerencsére egyetlen nyári igazolásom, Villaluz egyelőre legalább egy jó átlagos produkcióval tudja helyettesíteni. A BL-ben Roma Spartak Moszkva, Steaua a csoprtom, 3 meccs elteltével (Steaua 5-0, Spartak 2-2, Roma 5-1) vezetem a kvartettet. A bajnokságban jelenleg 5. vagyok 4 ponttal lemaradva a vezető Arsenal, Chelsea, West Brom(!) triótól, de egy meccsel kevesebbet játszottam. Vélemény?
  • ErEcH
    Reggelt!

Nagygrat!

Tojesz:Gondolom ott is eladnak mezeket meg ilyesmi,de nemtudom énsem
  • Tojesz
    Szisztok!

FM-ben a kereskedelmi kapcsolat egy fiókcsapattal az mit takar? Nekem is lesz hasznom belőle, gondolom ilyen mezeladások, ajándékok, stb.?
  • zyndar
    grt
  • Matthew Prosac
    Rövid leszek :)

Egyszemélyes gólüzemem:

Drukkoljatok, jön a negyedosztály, ez már nehezebb dió lesz :)
  • Utley
    Én most Szlovákiát akarom meghódítani,elvégre Magyar vagyok :D
  • Matthew Prosac
    vagyogatok :) nyomom a Wimbledonommal:)
  • Fabio Capello
    akad még valaki?
  • Tojesz
    Jó kis meccs volt, bemutatkozott az új szerzeményem a középpálya közepén, Diasnak meg már mondani akartam hogy nem akar menni neki a góllövés. Ezért klasszis, akkor lő gólt mikor kell. Pontokat érnek a góljai, mégha Balotelli többet is vág gyengébb képességekkel.

Off: Gabi lepihent
  • Itsuki
    lol mikor adtam ki kuranyira 2,5 milliót,azthittem csak 2 millió,ezért nem jött a győri Kink:D
  • Itsuki
  • webibebi
    ááá nincs kedvem:P
  • Itsuki
    na készen vok az átigazolásokkal. ez még a Bundesliga 1be is elég erös ...
  • Itsuki
    mtv adja,de talmát ugyse fogjuk látni 23.40töl v mennyitöl...
  • Matthew Prosac
    mondjátok már el hogy mi adja plz?!:) (MotoGP futamot)
  • Itsuki
    rakj:P
  • Tojesz
    Szia, én most jöttem és leszek Talmáig
  • webibebi
    az klassz:D akkor nem rakok képet a csapatról:D
  • Itsuki
    Sandhausenbe anno Halil Antiltopot hoztam,most még 1 Schalkessal tárgyalok... de már 1 sztárjuk itt van:D
  • soma22
    mikor lesz?
  • ErEcH
    mert?
  • Itsuki
    amugy itt az én fm karrierembe valami nagyon történt a Schalke 04 csapatával... bugos vagy nem tudom...
  • Fabio Capello
    Laguna Seca? mégjóhogy :D
  • bexinho
    Én leszek, de sztem tovább is :D
  • Matthew Prosac
    no, ahogy az várható volt a hatodosztályban galoppozva bajnoki címet nyerő csapat elég lesz az ötödosztály megnyeréséhez is (+3 Arsenal-os kölcsönjátékos és egy új csatárral a fedélzeten):
  • Itsuki
    lehet az a gubanc...:D sőt tuti
  • webibebi
    ez klassz!akarok a csapatról print screent de az asztalt "fényképezi" le:D win7em van
  • webibebi
    én leszek
  • Itsuki
    Sandhausent elhagytam a Borussia Mönchengladbach kispadjáért... uj csapatot kell épitenem,mert nem tudtak visszajutni,ennyi meg nekik elég volt...
  • Itsuki
    valaki lesz talmáig?
  • DONGUBA
    biztos csitelsz:DDDDDD
  • bexinho
    2. liga, York City. Itt azért már kiütközik a csapatom és az ellenfeleim közti különbség, hiába a jó igazolások. Mondjuk rosszul nem állunk jelenleg a bajnokságban, azonban a kapott góljaink száma rémes. Főleg h volt 2 olyan meccsünk (Leeds ellen 4-4 - linkeltem már) (Ipswich kiütött 7-0 -ra idegenben) ahol azért jól megtoltuk a statisztikánk.

A 7-0-ás meccs. York City-s pályafutásom legcsúfabb veresége. Hozzáteszem ebben a szezonban az elsőszámú esélyes az Ipswich csapata. Nem is értem mivolt 1. félidőben. Bár sajnos a 2 gólvágom kiesett, és minden héten van 1-2 kulcsfigura, aki táppénzre megy. Sajnos ezen a meccsen is csak 3 kapufáig jutottunk, meg egy meg nem adott 11-esig.

Az jelenlegi eredményeim. Sajnos idén nagyon sok a kapufa. Ez ellen lehet tenni vmi ? :S Idénre igazoltam +2 edzőt csak támadásra (18-19 értékűek), mert 5 helyett már 7et foglalkoztathatok...

Linkelem a menedzser adataim:

Valamint a pénzügyi helyzetem. Ittviszont észrevettem, h folyamatosan csökken a pénzem. Pedig a fizetések is bőven a megengedett értéken belül vannak. Na mind1. Remélem évvégéig kibírom, h ne mennyek minuszba. Bár ahogy számoltam, Elfogom érni, mégha csak éppenhogy...

Ezt az idényt igazából az összeszokottságnak és a gazdasági megerősödésnek szentelem. Nem bánkódok majd ha nem jutunk fel, mert már így is szép eredménynek tartom h ide juttottunk. Amúgy van 1 playam, aki az 5. osztályból tartott velem, és most is remek játékos. Bár mondjuk idén csak csereként számítok rá, mert van 1 jobb kölcsönjátékos most nálam. A neve a kitartó KP-mnak: Rothery.
  • Terminátor14
    Marquinhos hozzám a 3. szezonban eljött a Millwall-be (PL) és azonnal kapott munkavállalásit is. Meg egy Romário nevű 18 éves középhátvéd is jött, csak korosztályos válogatott meccsei voltak, és mégis megkapta az engedélyt.

Csak kiegészítésképp.
  • zyndar
    PARIS FC 2000, negyedik szezon.

A bajnoki tabellán ugyan 1 helyet léptünk feljebb, viszont 12 ponttal többet gyűjtöttünk.

Számomra a kupa elhódítása jelenti az abszolút sikert, a klub történetében először.

Ő pedig a házi gólkirály nevetséges 15 góllal...
  • DONGUBA
    naon jo vagy
  • zsolt515
    ÉN!!!