104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Először jutottam be az Olasz Kupa döntőbe, de hogyan...
4 sérült (mind 1 hónap) + középhátvédem sárga miatt nem játszhat a döntőben
-
vagy nem eleget. a felállás ugyanaz a 4-4-2 mint amit sokan használnak, feljebb tolt szélső kp-kal, bal oldali kpk visszanyilazva, jobb oldali kpk előre. pl sortin is fenn van -
"És akkor álljon itt az első meccs:" -
-
rég írtam már . közben kivittem a 13-14 -es szezont a readinggel.
ha emlékeztek tavaly egy uefa- kupás helyezést értem el, mégsem indulhattam rajta . még mindig értetlenül álllok a dolog előtt. most már a 4. helyet sikerült elérnem, kíváncsi vagyok hogy itt már játszhatok-e.
még igy áprilisban sikerült 30 milláért megvenni ben arfa-t és nani-t 21-ért. a nyáron jönnek. nem is értem miért akartak idejöni de végül jöttek. igaz átadón voltak kérésre. ben arfa a juve-tól. nani a REAL-tól jött.
13-14.bajnoki -
na erről se hallottam még... :D -
Ez mi? 

-
nagyon jó igazolások, sok sikert egy osztállyal feljebb -
van egy igencsak ajánlott taktika a neten, amivel igencsak megkönnyül a játék. -
Zsombinho #51269 Az Újpesttel vok és a Manchester City! leigazolta tőlem Balajczát! 

-
janek91 #51268 http://imagerz.com/QERPXktvAwIAVVlOGAVX -
janek91 #51267 Leeds Uniteddal kezdtem egy karriert, elvégre jó lenne őket ismét a Premier Ligában látni... Hát ez egy szép kihívás lesz. A keretet néhány rutinos és néhány fiatal játékossal erősítettem meg: Ivan Helguera(ingyen), Fernando Couto(ingyen), Fran Merida(kölcsön), Possebon(kölcsön). És akkor álljon itt az első meccs: -
Mi az a "csittaktik " ?
-
Kitűnnek? Alázni fogsz! -
jelenlegi keretem összetétele: 16 cseh, 1 angol, 1 szlovén, 1 francia, 1 kajmán-szigeteki játékos xDDD -
Feljutottam ügyebár a Coca-Cola League Two-ba. Szerintem egy két nyári igazolás egész jól sikerült, "merész" jóslatom szerint kitűnnek majd az angol negyedosztályból:
-
York city - 2. ligás csapatommal X-re hoztam a nálunk 10x jobbra értékelt ellenfél elleni eredményt! Igaz lesz egy visszavágó idegenben jan. 18-án, de már így is csúcsot döntöttünk, pl. jegyeladásban! Eddig 150e Font, most 275e font jött össze. Ezzel jelentősen növelve a csapat pénzét.
-
am Stéphane Porato volt az ominózus kapus, aki elkövette. Íme:
-
nekem a Leeds-i bajnokok ligája győzelem (viszont angol bajnok nem voltam velük), illetve a spanyol másodosztályban lőtt egészpályás kapusgólom az, ami beugrik legnagyobb eredmények címszó alatt :)
(+ Asier Del Horno Debrecenbe igazolása 33 évesen, Orlando Engelaar pedig 32 évesen xD ) -
Itsuki #51259 +1
nekem annyi különbségem van,hogy én a német 2be is ált. csak az ingyen hozható játékosokat böngészem de 2-3 óra 1 csapat kialakitása,de Ajkával vpét ez több is...
hihetetlen h legnagyobb fmbe elért cimem az NB1 diadala...lol -
én is lehúztam vagy 10 évet Debrecenben. sosem az volt a kérdés hogy megnyerem-e a bajnokságot, hanem hogy hány ponttal illetve hogy veretlenül vagy sem. Váltakozva jutottam be az UEFA- illetve BL csoportköreibe, próbáltam minden évben más motivációt találni, de egy idő után nagyon unalmas tud lenni a 40-70-100 veretlenül megvívott sorozat a bajnokságban (nekem a DVSC-vel csak kb 40 jött össze), mert nem kihívás. ManUtd a kedvenc csapatom, mégis összesen az elmúlt 3 FM szériában kb 2x kezdtem velük és 10 bajnokiig jutottam. Nem élveztem. Kezdtem ezen kívül még egy Barcával 1x, egy Reállal 1x. Ott sem húztam sokáig. Ellenben az összes olyan mentésemet élveztem amik az alábbiak voltak: Real Oviedo, Rayo Vallecano, SE Ibiza-Eivissa, Welling United, Afc Wimbledon (jelenlegi), Győri ETO, Szolnoki MÁV, stb-etc...
Annak is van feelingje, mikor fullamatőr csapattal (Ibiza/2008-as FM széria) nem tudsz fizut adni a játékosoknak (!) és 3 óráig kutatsz a luxemburgi, belga, spanyol, francia területi bajnokságokban erősítések után. merthogy én semmilyen mellékprogramot (scout-genie, vagy mi a neve) nem használok, nem veszem igénybe más fórumok segítségeit, mindent önerőből végzek. Végül mikor egy 5öd osztályú klubbot vérrel verítékkel felhozol és mondjuk az Arsenal-Tottenham páros közé ékelődve látsz, na az az igazi büszkén hátradőlős és cigire rágyújtós effekt.. -
norbinhOOO #51257 Helló!!
Szép kis keret!!
Én éppen karrier kezdés előtt állok, többnyire én is kis csapatokkal szoktam kezdeni, de most valami nagy csapatra vágyom
-
Miezapangás?
Íme a keret, amivel az 5. szezonnak vágok neki.
-
Itsuki #51255 azért mondtam,csak vmi gubasz van...:D -
http://www.tryfml.com/ -
SOCCER #51253 remélhetőleg meglesz a 200 veretlen mérkőzés is, elvégre reális hogy egy csapat 106 találkozón sem talál legyőzőre egy olyan ligában, ahol azért befigyel egy Arsenal, egy Chelsea, egy Liverpool és pár erős középcsapat. szerintem is próbáld ki magad alsóbb osztályban, ha mást nem a következő verzióban a Newcastle-lel, velük biztos simán veszed a másodosztályt, így a kecske is jól jár és a káposzta is megmarad : ) -
Nálam pont fordítva van minden, nagy csapattal nem élvezem a játékot. Előre meg van adva a bajnoki címre esélyes keret, amit rögtön el is várnak. Kapsz egy tengernyi zsét amiből a végén már csak kínodban veszel valakit 50 m euróért. Míg egy kiscsapatnál ezt mind fel kell építeni úgy, hogy közben a nagyok sem tétlenkednek -
Itsuki #51251 gyertek fm livezni:) -
Győzni mindenki szeret. -
realgyula #51249 lehet, hogy majd be fogom látni, de ez az idő még nem jött el! :D
most is felugrottam örömömben, amikor a Liga-kupa döntőjének 112. percében Diego belőtte a győztes gólt...! :)
szóval az a veszély nem áll fent egyenlőre, hogy "megunjam a győzelmeket" :) -
"nekem az a kihívás, hogy az összes sorozatban amelyben elindulok a győzelemre törekedhetek"
Ez a mondat ebben a formában értelmetlen. Aki kiscsapattal van szerinted nem győzelemre törekszik? Senki nem mondta hogy nem fejldőtél, sőt. Egy idő után viszont be fogod látni hogy kiscsapattal győzelemre törekedni sokkal nagyobb fun, mint nagycsapattal, mert jobban fogsz örülni a győzelmeknek. Most is nyertél 100at zsinórban, és? Közben nosztalgiázok is egy kicsit, tavalyi Leeds-emmel így kezdtem az első PL évet:
pár év után már M. Fernandez, Kaká, CR - Villa, Agüero támadósorral nyertem a meccseket. -
variálni mindig is kell, mert minden felállásnak megvan az ellenkezője. -
realgyula #51246 nálam biztos, hogy nem látsz "csittaktik"-ot, alap 4-4-2-t játszom, nincs benne semmi csit!
nem azért adtam fel a Tottenham-et fél szezon után, mert nem voltam első, hanem mert nem élveztem! minden sorozatban a győzelemre akarok törni, ezt élvezem! valaki meg azt, hogy az alsóbb osztályokból csinál évek alatt élvonalbeli csapatot...ízlések és pofonok...!
nekem az a kihívás, hogy az összes sorozatban amelyben elindulok a győzelemre törekedhetek, és a csapatom taktikailag ne egyhangú legyen, hanem tudjak váltani bizonyos játékszituációkban...! -
Az előző szezonban én is majdnem kikáztam a Milwall mentésem, 17.-ek lettünk 1 vagy 2 pontra a kieséstől végül.
Viszont az új szezonban alakulni látszanak a dolgok :) -
nem erről van szó.
nagycsapatnál megvan az anyagi forrás ahhoz, hogy összevásárold a legbrutálabb csapatot, a csitplejákat, akik nevét számos netes fórumon megtalálsz. sokatoknál pedig a neten behirdetett csittaktik felállását látom, érdekes mód még a nyilak is egyeznek. ez igy nem kihivás, már ne haragudj.
kezd el egy 5. osztályúval, és mutasd meg, hogy tudsz szarból várat épiteni, és nem feladni egy fél szezon után, mert nem te vagy az első.
rengeteg fórumozot láttam már probálkozni, de ha nem vezette a tabellát, vagy éppen 3x kikapot zsinorban, akkor szar volt a játék, kilépett, és ujat kezdett... -
realgyula #51243 1 szóval sem mondtam, hogy ez a legértékesebb eredmény! ;) csak pl. zorro szerint ez gyerekjáték, azért taglaltam kicsit bővebben ezt a dolgot...
azért írtam azt is, hogy tudom, hogy még van mit tanulnom, mert én sem nyerek meg minden szezonban minden sorozatot, ha így lenne valszeg én sem élvezném...minden szezonban van olyan amit elbukok, eddig azt hiszem az első 3 szezonban 1szer sem nyertem meg mindent. -
Az a problem, hogy egy nagycsapatnál alapból elvárás a bajnoki cím, sok a pénz, nyerhető a bl stb...Nahh legtöbbünket meg ez nem köt le :P
Úgyhogy lehet, hogy nem fogsz itt 100 meccses veretlenségi sorozatot látni mástól, de nem is biztos, hogy ez a legértékesebb eredmény :) -
realgyula #51241 akkor én kérek elnézést! :D
ha gyerekjáték, akkor tegyetek már be olyan képeket ahol még hosszabb veretlenségi sorozatot tudtatok produkálni... ;)
nem fényezni akarom magam, sőőt...tudom, hogy van még mit tanulnom erről a játékról, de kb. 1 éve kezdtem, 0-ról az egészet, azt se tudtam, hogy létezik ilyen, hogy Football Manager (tényleg én azt hittem, hogy csak Fifa Manager van) és hiába csak a Real Madriddal és most a MU-val játszom, de sokat tanultam és fejlődtem...
tudom, hogy ezt csak akkor tudnám bebizonyítani nektek, ha kezdenék 1 kicsivel, és velük érnék el sikereket, de nem! próbáltam a Tottenhamel de nem élveztem, nem kötött le...stb.
várom a képeket, de legalább olyat mutassatok, ami 106 veretlen meccsnél több... ;) -
Igen, az. -
realgyula #51239 tudom, hogy mondták, de semmi reakció, semmi...
múltkor beírtam, hogy több mint 100 bajnokin nem kaptam ki zsinórban, arra sem reagált senki, pedig MU ide vagy oda, szerintem az nem kis teljesítmény...
ez van, én nem az angol 5. osztályba kezdtem...
egész pontosan, 106 bajnokin nem találtam legyőzőre...a sorozat 2009.05.02-án kezdődött a Liverpool 2-0-s legyőzésével, most 2012.02.28-a van a játékban...!
2009.04.25-én kaptam ki a Fulham otthonában 1-0-ra, ami azt jelenti, hogy az első szezon (!) hajrájában szenvedtem vereséget legutóbb a bajnoki mérkőzéseket tekintve...
biztos ez is gyerekjáték egy MU szintű csapattal...tudom én ;) :D