A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Matthew Prosac
    én is lehúztam vagy 10 évet Debrecenben. sosem az volt a kérdés hogy megnyerem-e a bajnokságot, hanem hogy hány ponttal illetve hogy veretlenül vagy sem. Váltakozva jutottam be az UEFA- illetve BL csoportköreibe, próbáltam minden évben más motivációt találni, de egy idő után nagyon unalmas tud lenni a 40-70-100 veretlenül megvívott sorozat a bajnokságban (nekem a DVSC-vel csak kb 40 jött össze), mert nem kihívás. ManUtd a kedvenc csapatom, mégis összesen az elmúlt 3 FM szériában kb 2x kezdtem velük és 10 bajnokiig jutottam. Nem élveztem. Kezdtem ezen kívül még egy Barcával 1x, egy Reállal 1x. Ott sem húztam sokáig. Ellenben az összes olyan mentésemet élveztem amik az alábbiak voltak: Real Oviedo, Rayo Vallecano, SE Ibiza-Eivissa, Welling United, Afc Wimbledon (jelenlegi), Győri ETO, Szolnoki MÁV, stb-etc...
    Annak is van feelingje, mikor fullamatőr csapattal (Ibiza/2008-as FM széria) nem tudsz fizut adni a játékosoknak (!) és 3 óráig kutatsz a luxemburgi, belga, spanyol, francia területi bajnokságokban erősítések után. merthogy én semmilyen mellékprogramot (scout-genie, vagy mi a neve) nem használok, nem veszem igénybe más fórumok segítségeit, mindent önerőből végzek. Végül mikor egy 5öd osztályú klubbot vérrel verítékkel felhozol és mondjuk az Arsenal-Tottenham páros közé ékelődve látsz, na az az igazi büszkén hátradőlős és cigire rágyújtós effekt..