104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Ja es valaki adhatna egy valaszt ket csapat miert nem latszik a tabellan?? -
Na hella.
Kezdtem egy uj jatekot a crewe alexandra csapataval.
Itt vannak az igazolasok stat es tabella minden igenyt kielegitve.Ha egyeb keres van johet.
igazolas
statisztika
tabella
-
Rudee #51437 Másfél évvel ezelőtt a klub legnagyobb győzelmét arattuk az akkor (is) esélyesebb Køge ellen.
Idén meg mitörténik? A következő
19 éves szélső védőm lába nem remegett meg egyik büntetőnél sem.
-
Utley #51436 Nagyon nagy grat neked,és mindenkinek:) Ja és a Wimbledon mentésben tessék több Angolt keresni :D -
Zsombinho #51435 Úgy meg jött a kedvem a kiscsapatokhoz,hogy bár mindig jópár idényt lenyomok,de most szüneteltetem az Újpestes mentésemet és kezdtem egyet az angol hatodban.A Vauxhall csapatát választottam 22. helyre várnak eddig 4 bajnokiból 2 győzelem 2 vereség.Első évben célom a tisztes helytállás. -
CsubakkaSandor #51434 kössz -
Zsombinho #51433 CSubakka íme a cspatinstrukciók:Instrukciók -
Minden elismerésem! Ilyenkor jóérzés végig tekinteni a szezonon, majd ismét kezdeni izgulni, kikkel is tudsz erősíteni a magasabb osztályra.:) Szeressük a kis csapatokat, nekem valahogy nem sok kedvem van mostanság ilyen izgalmakhoz.:)) -
Gratulálok. Azért itt is befigyelt néhány sérülés -
nos megvolt a rájátszás, sorrendben jöjjön a 3 kép:
hihetetlen idény volt, egy hihetetlen eredménnyel.nemtudom hogy voltunk erre képesek, szinte focizni tudo játékosunk sem volt, pedig voltak olyan csapatok akiknek egy játékosa annyit keresett mint nálunk az összes keret. és mégis, a kis csapat, rendkivül szerény erőforrásokkal elindult felfelé, egy fiatal tehetséges menedzserrel élükön, ki sikerre éhes:)
-
előtte meg 7 meccsen téptem a halyamat, és elbasztuk az első helyet:(
rájátszásban nem sok esélyt látok sajna a jelenlegi formával:S -
B kerettel legyőzni egy felsőházbelit szép teljesítmény :)
gratu
-
hát sikerült elérni a rájátszást, bár egyáltalán nem vagyok elégedett.
kb 8 meccsel ezelőtt még vezettük a tabellát gyönyörű játékkal. aztán gondolt egyet a gép és mind a 11 játékosomat a kezdőből 1 hét alatt kiszórta:10 sérülés(min 3 hétr) és egy 3 meccses eltiltás
ennek eredményeképp ennyire vért izzadosan jött össze a dolog:
-
CsubakkaSandor #51426 okok -
Zsombinho #51425 Sorry de arról már csak holnap tok képet dobni,de majd szólj rám. -
CsubakkaSandor #51424 THX!!És hogy állitod be a csapat istrukciokat?? -
Zsombinho #51423 Szurkolok neked Soma.
-
Zsombinho #51422 Csubakka ez a taktikám:
-
10 sérültem, egy eltiltottam van, 2 forduló van hátra és 3.ak vagyunk 3 pontra az első helytől. a legszebb a dologban hogy mind a 11 pleja a kezdőből van...elmehet az anyjába -
CsubakkaSandor #51420 Mi a taktikád az újpest csapatával? -
Zsombinho #51419 Ennek az eredménynek azért örülök
:Újpest-Paris SG
-
CsubakkaSandor #51418 Helo!!Az edzés terveket hol lehet beimportálni a játékba? -
Rudee #51417 Greve, Dánia
A keret úgy néz ki összeállt. Sok a fiatal, tartalék bajnokságba fognak jáccani néhányan közülük, aztán ha kell, akkor jönnek a nagyokhoz.
A felkészülés alatt a NAC csak 11esekkel vert meg 2-2es rendes átékidő után. Aztán a belga Roeselare vert meg 2-1re. Kis csapatok ellen volt 6-2 is. Remélem sikerült maradandót alkotni.
A bajnoki nyitányon rögtön az első helyre várt Frem csapatát látjuk vendégül.
Kis fiatal nigériai védőmet pedig behívták az olimpiára készülő kerethez. -
Zsombinho #51416 Zenittől idegenben 3-1-re kikaptam,2-0-nál Aquino szépített,majd kitámadtukn és kaptuk a gólt. -
Elhiszem, minden elismerésem. -
ne tudd meg mi munkám van ebben a helyezésben -
Na az ilyet nem vágom. Tisztára, mint egy nő:
-
Soma, nekem a 3. helyen ne szenvedgessél 
Lent pedig lelkes kis csapatunk első európai kupamérkőzése:
-
szerintem képesek lehetünk rá idén, bár szenvedgetünk igy közeledve a vége fele -
world-finances-hungary :D avagy világ-pénzügyek-Magyaro. :)
Csak azokat az országokat tudod megnézni, amelyeket kezdésnél bejelölted. -
Hol találom a leggazdagabb Magyar klubok listáját?
Nagyon jók vagytok!
Grat all!
-
Szép kis csatár-párharc volt :)
-
Zsombinho #51407 Újpest
2008/2009
Úgy döntöttem,hogy kezdek egy karriert Magyarorstágon és nem nagyon mertem kiscsapathoz menni,így az Újpestre esett a választásom.Beígértem,hogy küzdeni fogok a bajnoki címért,majd elkezdtem igazolgatni:Igazolások Az volt a célom,hogy a védelmemet megerősítsem,úgy hogy leigazoltam Coutot és Domoraudot.Akik nem ingyen jöttek,azokat mind részletre vettem.Zozulya ért kb 500 ezret,de ki volt rakva átadólistára 3000-ért,erre én megpróbáltam a Kijev elfogadja-e cserébe az egyik játékosomat és elfogadta:D. Mint látható Manchester City elvitte télen Balajczát.Már ősszel,amiko 1,8 mill euró ért Balajcza 1-2 érdeklődő klub miatt beajánlottam 2,5-ért.Erre jött a City annyival,de én elutasítottam,mert reméltem el tom adni nekik 3-ért:D De nem jtt ajánlat csak télen megint 2,5-ért és ezt már elfogadtam.Nem volt jó kapusom,ezért elhoztam Szűcs Lajost a Pápától:D
Előzetesen a magyar kupa nem nagyon érdekelt,a liga kupa teljesen nem,így magyar kupában csak elődöntőig jutottam,liga kupában pedig ahol végig a B-csapatom játszott ott kiestem a csoportból:D
Bajnokságot szinte végig vezetve megynertem:Bajnokság
A játékoskeretem hatalmas volt,így az volt a célom,hogy szűkítsem mert még kölcsönből is jöttek vissza.
2009/2010
A vezetőség elvárja bajnoki címet így elkezdtem az erősítést.Mint korábban mutattam eljött hozzám Aquino.És még egy két meghatárotó játékos,akiket Terminátor igazolásai közzül néztem:D Páran nem jöttek el pl. Kanta Amerikában több pénzt ajánlottak neki,Ljungberg aki egyik amerikai csapatból ment a másikba:D és még sorolhatnám.:D
Ezek után:Igazolások
Jött a BL selejtező ahol egy noname montenegrói cspat után a Beitar Jerusalem csapatát ejtettem ki és után jött Zürich akiket sikeült kiejtenem:BL
Ezek után pénzügyileg megerősödtem és megnéztem leggazdagabb magyar klubok listáját melyet a Hévíz vezet,miután átvette egy milliárdos:D
BL-ben ebbe a csoportba jutottam:BL csoport
Itt a célom a tisztes helytállás esetleg 1-2 pont megyszerzése.:D
Folyt. köv.,köszi ha elolvastad
-
Van még valaki? :D -
Sziasztok.
Megvolt az első. s rögtön azután a második meccsem melyen a válogatottat irányítottam.
Norvégia ellen 3-0, barátságos meccs volt.
Örményország ellen ugyancsak 3-0, de ez már selejtező volt.
A két meccs alapján megállapítottam hogy unalmas a válogatottat irányítani, pláne egy Olaszország szintűt. Gyengébb, ilyen Magyarország szintűvel lenne vmi kihívás, de itt nem sok. Majd a VB, de addig 10-12 gagyi felvezető meccs. VB után sztem mondok is le. -
Mire beírtam lesérült még egy kezdő középhátvédem. -
Nagyon finom, csak így tovább! :)
Közben nálunk 6 kezdő és 2 csere is sérült, ennek ellenére az eddigi legsikeresebb hónapon vagyunk túl :) És Dzsudzsák se rossz :DD
-
nem is rossz ifi, reméljük beválik! közben én elég szeszélyesen teljesítek a League Two-ban 
Kicsit elbíztam magam a jó igazolások okán, aztán jöttek a pofonok, bár nem állok rosszul:
-
"én szeretnék kb tízzel feljebb végezni." Mekkora szöveg! :DDDD
Ámen ;) -
Rudee #51400 Greve, Dánia
2012-13
Elkezdtem a felkészülést az új idényre. Elment a tartalék és U19es keretből 23 fiatal, ezzel talán sikerül eleget spórolnom. Utánpótlás bajnokságra nem is neveztem, majd jövőre.
2 év után ismét kaptam egy használhatónak tűnő ifit, remélem jó lesz valóban.
Az előző 3 évben kölcsönvett Nezirevic szerződése Malmöben lejárt, így ingyen hozzám kerül. múgy egy fiatal kapus társaságában teszi át székhelyét Svédországból Dániába. Jön kölcsönbe a Lygbytől egy fiatal védő is. Az első csapatból egy távozó volt, az eddigi CSK 35 évesen már nem kapott új szerződést :)
Előző éves TVs díjakból kaptam kemény 62.000€-t.
A média idén a 11. helyre vár, én szeretnék kb tízzel feljebb végezni.