104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zsolt515
    Hogy tudtok 1 szezont 2 óra alatt lenyomni? Nekem minden meccset végig kell néznem meg ilyenek hogy csináljátok?
  • Matthew Prosac
    League 2 kipipálva, jöhet a League 1
  • Tojesz
    OMG, abbahagyom mára. Idegenben kikaptam a gyenge AC Parma ellen. Az az egy vigasztal hogy a Juve előtt vagyok egy ponttal, s ő is kicopott.
    AC Parma 1:0 Pescara
    77. percben sérülés, nem volt már cserém, 10 emberrel folytattam. Mire visszatlrek, 77. perc második sérülés. No comment.
  • soma22
    köszönöm, szurkolok a Pescarának:)
  • Tojesz
    Gratulálok, szép játék.
    Nálam nagyon necces lesz ez a bajnokság, Juventus nem tud botlani. Szó szerint. Szerintem 7 meccs óta min. csak győznek. Nekem meg becsúszott egy iksz (kamu volt, uraltam a meccset, aztán talált a végén egy gólt az ellenfél. bosszantó), és ugye egy pont hátrány. Mindegy, olyan nincs hogy nem csúszik be nekik egy hullámvölgy. Azt ki kell használni, most meg loholni utánuk.
    Am. most volt előbb, Udinese 1:2 Pescara (hátvédem akkora öngólt rúgott hogy öröm volt nézni:D)
  • soma22
    és a legszebb az egészben, hogy a csoda még mindig tart:)

• Fabio Capello
    Soma, Tojesz marhajók vagytok
  • Tojesz
    Bajnokság felénél, ha ugyanezt a teljesítményt nyújtjuk a második félévben is, akkor lehet meglesz a végső győzelem. Nehéz lesz, mert idegenben megyek a Juventushoz, de a Milant itthon fogadom, tőlük szenvedtem el egyetlen vereségemet a szezonban. Fiorentinát nem érzem veszélyesnek, a hazai meccsem nagyon sima volt ellenük, 3-0, szerintem idegenben is verem őket. De ne igyunk előre a medve bőrére, meglátjuk mi lesz majd. Cél a 87 bajnoki pont, eddig ennyi mindig elég volt a bajnoki címhez.
    Szurkoljatok

• Tojesz

Plusz még néhány ország játékosai betöltve, nem tudom pontosan melyikek, de cseh, svéd, argentín, brazil sztem be van, mert ezekből az országokból sok tehetség lepte el a játékot.
  • soma22
    igen, 2 magos
  • Ngeri
    értem
    egyébként ami neked van core duo az = a dual corral ugye?
  • soma22
    minden mentésemnél ezeket töltöm be, nem mondom hogy 2 óra alatt lemegy egy bajnokság, de elvagyok. közben netezek zenét hallgatok stb.

• Ngeri
    nem kevés ennyi ligához?vagy megy rendesen minden töltés?
    mer igy első ránézésre kevésre tűnik
  • soma22
    1.7es core duo(sima, nem c2d), és 1 giga ram, win 7
  • Ngeri
    köszi
    milyen procival és memóriával tolod?
  • soma22
  • bexinho
    Én ebben a játékban (2009) nem fogok más csapattal kezdeni. A York-kal viszem amíg meg nem unom. Bár motiváció mindig lesz :)
    Próbálok én is fiatalokat beépíteni mindig, csak az a baj, h MO-ról még a 18-19 évesek is visszalépésnek érzik h hozzám igazoljanak a 2. ligába. Mellesleg tavaly feljutóként 8. voltam. 6 Ponttal lecsúszva a play-off-ról... Idén más a helyzet. Kupákban is menetelünk/tünk, bajnokságban is 3. helyen vagyunk!
    Bár az első kettő együttvéve 2x kapott ki összesen, + 4 döntetlen v. 3, ahhoz képest a 3 helyet elég jó eredménynek tartom. A rájátszás lesz nagyon nehéz, ha sikerül tartanom jelenlegi formámat.
    Amúgy az első helyen lévő Pompey-nél játszik most a Ronaldinho. Meglepődtem, mikor első meccsünket toltuk egymással. Volt is esélyünk a 3 pontra, sőt mi vezettünk, de 2. félidőben jobbnak és szerencsésebbnek bizonyult az ellenfél.
    ui.: 2013. 7. 01. A nagy nap, amikor átadják az ÚJ 6000 férőhelyes stadiont a York csapatnak :D Vicc, de 2008 óta húzzál fel a falakat...
  • Ngeri
    sziasztok
    soma: milyen ligákat töltöttél be + országokat ?
  • soma22
    ha itt sikerül a továbblépés, akkor már a fiatalok jönnek. terveim szerint olyanok, akik még csiszolatlan gyémántok. akármi is lesz ők játszanak a köv ligában, addig amig feljebb nem jutunk, és igy szerintem nem lesz probléma:)

addigis rendbe kell rakni a pénzügyeket, és az edzéslehetőségeket.

persze mint minden mentésemben itt is min 10 idényre tervezek:)
  • bexinho
    és hajrá!!!
    Szerintem a 4. és a 3. liga könnyen fog menni. A 2. az már kicsit neccesebb.
  • soma22
    újoncként, itt is kesőjelöltként eddig nagyon jó!
    Igaz, szerintem jól sikerült erősiteni minden poszton, főleg a védelemben, és épp most küldi a fulham hoessent kölcsönbe, akit egyéként is kinéztem magamnak.

• zorrobomber
    ez most akkor mi? meg mi az a játékos poszt vajon?
  • Holdpro
    Szép estét, grat mindenkinek !
  • soma22
    meg kell venni
  • KoniZTE
    17.számú !!!!
  • KoniZTE
    ManCityvel 4.évemben járok , mindent megnyertem de Torres a 4 évből 2őn egy árva meccset sem játsoztt és a tarcsiban van pedig nem is sérült...
    [IMG][/IMG]
  • bexinho
    Ejj de nagy a pangás pár napja. Hoztam egy képet, amin egy ligakupa találkozó látható. 2. osztályban ragadva megpróbálok a kupákban is eredményes lenni. Nem is akármilyen csapattal kerültem szembe. A jelenleg 4. helyen (1.oszt.) tanyázó Newcastle United csapatához mentünk vendégeskedni. Reméltem h egy tisztes döntetlennel kiharcoljuk a hosszabítást, és kihúzzuk a tizenegyesekig, de jött egy Katongo ki betalált a Szarkák ellen. Végig partiban voltunk, tehát a siker megérdemelt! Álmomban nem gondoltam volna h ideáig eljutok a York-kal, és h egy ekkora hírnevű csapatot üssek ki. Csapatom értéke: 7 M font, Newcastle-é: 82 M (110 M tartozás :D). Következő kört amúgy a Csítzenál ellen vívztuk, ami sajnos egy hazai 2-0ás vereség lett. Volt egy 1. percben kihagyott óriási ziccer, ami "ha" bement volna, akkor lehet másképp alakult volna a játék képe... Nembaj, egy elsőhelyezettes csapattól kaptunk ki, akik már tavalyi szezonban se találtak legyőzőre.

• Tojesz
    Sziasztok, mostanában nem vagyok olyan aktív a fórumban, de a játékkal azért foglalkozom.
    2016/2017-es idényben vagyok, nagyon összeállt a csapat, de ez leginkább a védelmemre igaz, betonbiztos lett. Bizonyítja ezt a 15 meccs alatt kapott 7 gól is. Ebben az évben talán meglesz a hőn áhított bajnoki cím az első osztályban is.

Íme a csapat:

Tabella, és egy kis érdekesség, régen kaptunk gólt bajnoki meccsen:

Végezetül pedig a meccsnaptár:
  • CsubakkaSandor
    Az A.C Milan ellen kell játszanom a BL nyólcaddöntőben ha kikapok való szinű hogy elküldenek mert a bajnokságban a tavaji 2. hoz képest most csak 9. dik vagyok.Megköszönném ha veleki adna 1 ütös taktikát vagy 1 tactic tac filet.PLS help
  • Matthew Prosac
    cseheknél meg szlovénoknál mindig érdemes körülnézni ezügyben
  • Terminátor14
    Nézegesd végig az ifiválogatottakat meg küldj ki megfigyelőket, azok majd találnak neked.
  • CsubakkaSandor
    Tud valaki olyan fiatal játékosokat akiket érdemes leigazolni?
  • Matthew Prosac
    baj van a wifivel? :D
  • myl0
    Bocsi a képért :(
  • myl0
    Gondoltam kezdek egy új karriert Franciaországban, mivel ott még korábban sohasem próbálkoztam.
    Választásom a PSG csapatára esett.
    A média a 11. helyre vár minket én középmezőnybeli helyezést ígértem.
    A csapatra ráfért az erősítés, de a kezdetben kapott 5,5 M font garancia volt arra, hogy nem lesznek eget verő változások.
    Főként a védelem erősítésére érkeztek uj játékosok: Salihamidzic (850e Font), Wasilewski, egy jobb szélső (Anderelchtből 150e ) és az Inter tartalék csapatából Nelson Rivas, középső védő pozicióba (850e) mondanom sem kell, hogy ők alkotják a védelem gerincét szinte minden meccsen. Hozzájuk csatlakozott Marquinhos 1 millió fontért a támadó szekcióhoz, de ő még csak kiegészítő ember.
    Télen érkezik egy bal szélső védő Rat személyében a Sakhtartól és Alex az Independie csapatából bal támadó középpályás posztra (bevethető csatárként is), ők a vezetőség jó indulátából hozzám vágott 7,5 M Fontnak köszönhetően érkeznek majd.
    Egyenlőre ennyi + még egy tabella a bajnokság féltávjáról, aminek fényben jó lenne kiharcolni egy BL selejtezős helyet minimum.
  • Fabio Capello
    nincs megfelelő magyar név hozzájuk rendelve az adatbázisban.
  • CsubakkaSandor
    Sziasztok!Kelene nekem egy kis segitség .4-4-2 játszok Igy álok fel Védök Osorio-Bolachruz-Vidal-Magnen.Kp.Bastürk-Hitzlsperger-Carlos Alberto-Aquino.Cs:Kisling-Gomez.Ha megszerzem a vezetést pl a 30 percben akkor legyen akár milyen gyenge az ellenfél a 34 ben már eggyenlit.Ezekkel a játékosokkal hogy álnátok fel?
  • Matthew Prosac
    4 tizi gecc, és mindegyiket bevágta :) szép teljesítmény :)
  • myl0
    Asszem a magyaritas hibaja miatt nem látszik.
    Nem tudom mi rá a megoldás, talán probálj meg frissebb lang.db-t használni (ez csak egy tipp)
  • DONGUBA
    Gratula biztos labu playa:)