A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• bexinho
    Én ebben a játékban (2009) nem fogok más csapattal kezdeni. A York-kal viszem amíg meg nem unom. Bár motiváció mindig lesz :)
    Próbálok én is fiatalokat beépíteni mindig, csak az a baj, h MO-ról még a 18-19 évesek is visszalépésnek érzik h hozzám igazoljanak a 2. ligába. Mellesleg tavaly feljutóként 8. voltam. 6 Ponttal lecsúszva a play-off-ról... Idén más a helyzet. Kupákban is menetelünk/tünk, bajnokságban is 3. helyen vagyunk!
    Bár az első kettő együttvéve 2x kapott ki összesen, + 4 döntetlen v. 3, ahhoz képest a 3 helyet elég jó eredménynek tartom. A rájátszás lesz nagyon nehéz, ha sikerül tartanom jelenlegi formámat.
    Amúgy az első helyen lévő Pompey-nél játszik most a Ronaldinho. Meglepődtem, mikor első meccsünket toltuk egymással. Volt is esélyünk a 3 pontra, sőt mi vezettünk, de 2. félidőben jobbnak és szerencsésebbnek bizonyult az ellenfél.
    ui.: 2013. 7. 01. A nagy nap, amikor átadják az ÚJ 6000 férőhelyes stadiont a York csapatnak :D Vicc, de 2008 óta húzzál fel a falakat...