104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• limperatore
    slf fájlt vmiért nem nyitja meg az fm mitől leheT?
  • zyndar
  • Matthew Prosac
    "fantasztikus magabiztossággal" hoztam a következő meccsem, a tabella sereghajtója ellen -.-
  • Matthew Prosac
    hopp, meccs utáni hírek:
    "70 percben lesérül a legértékesebb játékosom" - 4-5 hónap
  • Matthew Prosac
    Blackpoolal játszom idegenben (Wimbledonnal), vezetek 0-1-re, kiegyenlítenek, félidő előtt megint gólt rúgok 2-1 a szünetben. Második félidő, kezdek két kapufával, aztán jön két (állítólag) lesgól. 70 percben lesérül a legértékesebb játékosom, kihasználom a harmadik cserelehetőségemet. 80. perc 2-2, természetesen. 83. perc újabb játékosom sérült le, 10 emberrel folytatom, 86. perc 3-2 nekik.
    Az ENTER gombom félbetört, az "á" betű csak harmadszori leütésre működik.
  • Zsombinho
    Nekem is ez a problémám mint Palynak és ha új játékot kezdek akkor csapat kiválasztásnál kidob ezzel az invalid tokenes hibaüzenettel.Valaki tudna ebben is segíteni lécci?
  • DONGUBA
    na nagynehezen feljutottam crewevel de csak rajatszasban.Egy sztarom sincs......még:)
  • soma22
    vagy be kell állitani a 3 darabos mentést, akkor tuti megy az egyik
  • paly90
    OK köszi szépen mindenkinek!!!:)
  • zaki
    az sajna tényleg megy a levesbe, én is jártam már így sajna, csinálj mindig 2 mentést, az a tuti.
  • pinnacle
    elbaszódott a mentésed! Kuka.

Hacsak nincs egy régebbi állás lementve
  • Zsombinho
    Nekem is ez a problémám és már 2 napja nem tok játszani.
  • JackDaniels #51547
  • paly90
    Üdv!!A segítségeteket szeretném kérni.Ezt írja ki amikor belép a játékba és akkor is amikor beakarom tölteni a mentésem: not well-formed(invalid token) at line 1 of last saved game.xml
    meglehet ezt vhogy javitani?
    elöre is köszi
  • zyndar

• tobias88
    Nem Nem akar működni nekem ez az arc meg a logó dolog! Valaki tudna belinkelni egy arc és egy komplett logó csomagot + hogy pontosan hova kell bemásolnom és mit kell mellette még csinálni!?
    (Magyarítás + saját adatbázis)

Más:

Na erre mondja valaki hogy nem csalta el a meccset a sportárs! Első félidő hosszabbításának 7. percében rúgták a 2. gólt (kép), visszahoztam a meccset 2-2re, de a 95. percben kaptak egy tizenegyest, amit elnézett a bíró...

• zaki
    Hoppá, bővítik az így is ilyen gyönyörű szép 25ezres stadionomat 5500 ülőhellyel...

És sikerült Babelre lecsapnom 4.5m £-ért! Kellett egy jó balszélső is már...
  • zaki
    jaja, így szoktam én is igazolni. lényeg, hogy nem estünk ki, de olyan 2-3 éven belül már ott akarok lenni vmelyik kupát érő helyen... de most még olyan erős az az első 6 helyezett, hogy esélytelen vagyok velük szemben. de rajtuk kívűl van még pár kemény csapat, többi azonos szinten van velem, vagy gyengébben, na őket kellene megelőzni.
  • zyndar
    14. hely elsőre nagyon faszányos.A ködös albionban meg egy picit másképpen dobálóznak a pénzekkel, szóval ne aggódj szerintem. Júl. 2.-án meg nagyon érdemes szétnézni a lejárt szerződésű játékosok között. Akit addig nem tudtál esetleg kifizetni, azok közül sokan visszavesznek az igényekből csapat nélkül. Aztán jövőre fele ennyi gólt kapni és jó is lesz
  • soma22
    első évnek szerintem nem rossz ez, pl az mégiscsak pl

• zaki
    1. Premier ligás szezonomnak vége, a védelem az katasztrófa volt, még soha nem kaptam ennyi gólt még tökfőzelék csapattal sem. A rúgott gólokkal meg vagyok elégedve. Van pár nagyon nagy tehetségem, akit megpróbálok megtartani, vagy jó pénzért elpasszolni. (Villaluz, Ekici, Mineiro - 19 éves brazil középpályás ígéretes nagyon, Ander, Ched Evans). Olyan szarul ment a game, hogy elmentem fürdeni, aztán hagytam az assistant managert szenvedni, bentmaradtunk ez a lényeg, kövi szezonban avédelmet nagyon meg kell erősíteni, sok pénzem nincs, de majd megpróbálok ingyenléjákat hozni, ahogy eddig is. Anyagliag jók vagyunk, van 5 guriga igazolásokra, és 12 milkó az egyenlegen, év elején majd még jön egy kis mani úgyis.

• zyndar
    Grat Soma! Sok sikert egyel feljebb!

Nálunk félidő van:

• zaki
    simaliba
  • soma22
    ejj de nehéz volt, de megvan:)

• zaki
    nem semmi grat
    és persze mindenki másnak is
  • soma22
    jöhet a rájátszás ugyanők ellen

• soma22
    Nagy izgalmak a végére, de legalább jó formában vagyunk:

• Fisicofan
    Grat, nagyon szép eredmény, hamar sikerült feljutni a Premier League-be. Én nemrég a Mansfield-el próbálkoztam, de a Blue Square Premierből sem sikerült továbbmennem.
    A QUB fél év után a 2. helyen áll az észak-ír harmadosztályban, egy Antrim Trophy ezüstérmet szereztünk már, ez a csapat első említést érdemlő eredménye 100 év alatt. Az Intermediet Ligakupa elődöntőjében viszont elvéreztünk sajnos. Mostmár csak a bajnokságra koncentrálunk, cél a bajnoki cím.
  • bexinho
    Hello everybody, gratulálok kollégák! Egytől egyig remek idényeket lehet csak olvasni! Az elmúlt 1-2 hétben nem nagyon játszottam az FM-mel, inkább strandoltam, de most megint lesz időm folytatni csodás karrierem.
    Összefoglalóm a 2011/2012 idényről fog szólni.

York City

Végre feljutottam a Premier Ligába! A York fennállása óta először szerepelhet a nagyok között. Tavaly sajnos nem voltam elég jó, se a csapatom, így lecsúsztunk 2 hellyel a feljutásról. Viszont idén megerősítettem a keretet, a csapat kasszája valamelyest megduzzadt, így nem volt akadálya annak, h egy sikeres szezonnak vágjunk neki. Az első meccsek elég jól mentek. Új taktika, friss játékosok, bizonyítási vágy, busás prémium, feljutásért való küzdelem... Ezek voltak azok a dolgok, amelyek motivációt adtak a csapat tagjainak. Igyekeztem 1-2 fiatalt is beépíteni, valamint a fizetéseket egyensúlyban tartani (erre mindig oda szoktam figyelni). Ezután következett néhány döntetlen, de a 3-5. helyen mindig ott voltam. Szépen futott a szekér, persze voltak, akiknek úgy ment, mint 10 csapatnak összesen nem... Ipswich és Pompey (itt Ronaldinho volt a kreatív felelős). A tabellán látszik is, h ők végeztek az első 2 helyen. Igazából ez a felállás volt egész idény alatt. Na de legyen szó az én csapatomról. Ugye volt motiváció, volt siker, volt csapat öltözői hangulat, szurkolók csak úgy özönlöttek a meccsekre. Minden szép volt és jó volt, mindeaddig, amíg elnem érkezett január vége/február eleje. Nos innentől kezdve valami történt a csapattal. Elkezdtek jönni a megmagyarázhatatlan vereségek, potya gólok, elégedetlen játékosok (h én nem becsülöm őket eléggé, meg átvertem őket). Ezt nem tudtam mire vélni, mert én bizony eléggé rotáltam a csapatot (persze volt 1-2 játékos aki áldozatul is esett), valamint mindig dicsértem őket.
    Viszont ezek az apró csapaton belüli gondok annyira ráment a csapat teljesítményére, h lassan eltávolodtunk a 3. helytől, aztán a 4., 5., 6. helytől... Kezdtem aggódni, mert április eleje volt, de még mindig gödörben volt a csapat. Az öltözői hangulat elérte a 18% -ot! Nem tudtam mit tenni. Tanácstalan voltam. Nem akartam így lemaradni idén is a feljutásról. A sok potya gól, a sok 90+ gólok, amiket bekaptunk (persze fölénnyel játszottuk a meccsket) megviselték a csapatot. Ennek hatására taktikát váltottam. A régen bevált taktikát hoztam újból elő, némi átalakítással és a jelenlegi keretre formálással. 1 kölcsönjátékos kivételével mindenkit visszaküldtem a csapatához, elégedetlenkedőket elküldtem végkielégítéssel (az öreg tartalékok is potyogtak), és teljesen levéve a csapatról a terhet, küldtem őket a meccsre.
    Ennek meg is lett az eredménye, mert ezután szinte csak győzelmek jöttek. 3 meccsel a bajnokság "befejezése" előtt már el lett döntve, h play-offra szánt a sors engem. Mondom hajrá!

Sikerült a feljutás! Rögtön kaptam sok-sok fontot, ami nagyon jól jött! Lehetett igazolni új játékosokat (persze módjával, nehogy a többiek megint bezizizzenek idény közepére). Nem kaptunk sokat (3,5), azonban a jó gazdasági érzékemnek köszönhetően évről évre felhalmoztunk nyereségeket, így a fizetéseket elég magasra tehettem a jövőbeli jelöltek örömére. Idén azért már többen jöttek volna szívesen a csapatomhoz, viszont akiket tavaly figyeltem, vagy szerződésben voltak és drága lett volna kivásárolni, vagy nem ütötte meg az 1. osztály szintjét. Íme az átigazolási ablak:

A csapat pénzben mért értéke jelentősen megugrott, viszont a nevem még idén se került fel sehova a csapaton belül... :( Ez FM hiba?? Régieknél ilyenkor már bálványoztak, de itt... (pedig a sajtóban odáig vannak értem).

Végre felépült a 2008-ban elkezdett stadionunk (NEW), büszkeséggel tölt el, h 6000 szurkoló szoríthat értünk minden meccsen. :) Sajnos bővíteni nem akarják a vezetőségben, azonban az utánpótlást és az edzőközpontot végre elkezdtük fejleszteni! CSODA!

Itt van az idei szezonnak nekivágó csapat:

És 2 embert kiemelnék, akik sokra vihetik! Az egyik magyar tehetség (sok magyart találok, akik elég jól játszanak az angol bajnokságban), és egy saját nevelés (igen sz@r utánpótlásközpontunkkor neveltük ki). Ez a saját nevelés már igen korán elkezdte a felnőtt csapatban való megfelelést (15 évesen).

Egy kép az edzőstábról. Itt szintén előfordulnak magyarok. :)

Végezetül pedig a soron következő meccsek a bajnokságban. Lesz egy időszak, amikor mind a 3 naggyal összefutunk egymás után. Na remélem akkr nem fog csökkenni a playa'k motivációja...:

További szép napot és sikereket mindenkinek :)
  • JackDaniels #51530
  • zyndar
    C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Dokumentumok\Sports Interactive\Football Manager 2009\graphic\pictures\face mondjuk. Nekem itt van még a logo mappa is.

Íme a francia bajnokság góllövölistájának élmezőnye 13 forduló után...

• tobias88
    Lenne egy másik kérdésem!

Leszedtem egy Arc csomagot, de akárhogy másolom (mindenhol máshova írják), nem veszi be a játék, vagy nem mindet! Hova kell pontosan bemásolni, és milyen formulában (Saját adatbázist használok)
  • myl0
    Először is mindenkinek grat a nagyszerű eredményekért.
    Én ezt nem mondhatom el a csapatomról. A tavalyi évben féltávnál 3. helyen álltunk a PSG-vel, aztán az efem ugy döntött megszop@t. A 38 fordulós bajnokság utolsó 10 meccsén nem hagyott nyerni és elindultunk lefelé, egészen a 11 helyig (eről ugy gondoltam nem rakok képet :))
    Elérkezett a nyár és vele együtt az átigazolási időszak. Röviden összefoglalva rengeteg távozó és érkező volt, a csapat mondhatni kicserélődött:
    Kép
    Aztán jött is az első nagyobb eredmény:
    Kép
    Ugy néz ki most sinen vagyunk: Az első 5 meccsen 4 győzelem 1 vereség.
    Csak maradjon is igy :D
  • Itsuki
    csiiiter:) szép skalp:)
  • Suffering
    Miért van az hogy miután kiválasztottam a saját adatbázisom új játék inditásánál. a választhato bajnokságoknál eltünik Magyarország. viszont ha az alapot töltöm be akkor nem tünik el. hol állithattam el valamit az adatbázis szereskztőben hogy Magyarországot kiszedte? leellenörztem az adatbázis szereksztőben Magyarország meg vn nincs kiötörölve és mindenhez ugyanaz az érték van beirva mint za alap adatbázisnál. egyedül Fradinál van változás az alap adatbázishoz képest. oda hoztam 1-2 játékost és edzői stábot. de csak ennyi. hol tudom visszaállitani a magyarokat?
  • Gunnersboy
    estét ! grat mindenkinek, nemolvasok vissza :D

(most jött meg peströl, 4 nap szülők és net nélkül:D)
  • Tojesz
    manager -> csapat -> csapat beállítások
    itt vedd ki a manager asszisztens feladatai közül hogy szerződéseket hosszabbítson. ( ne csak a felnőttcsapattól, hanem tartalék, ifi is kedved szerint)
  • tobias88
    Hali, sok idő után újra kezdtem a játékot, és egy kérdésem lenne!

Hol lehet beállítani, hogy a tartalék csapat játékosainak ne ajánljanak szerződést? (mert nagyon sokat adnak)
  • Magic Boy
    Amúgy nagyon jók vagytok!

Olvasslak titeket naponta és látom a kiválló eredményeket , de mivel nincs nagyon időm játszani így inkáább nem nagyon írogatok.
  • Magic Boy
    Na hogy ne csak beszéljek, hanem képet is hozzak az vegyik bravúromról: