A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Hello everybody, gratulálok kollégák! Egytől egyig remek idényeket lehet csak olvasni! Az elmúlt 1-2 hétben nem nagyon játszottam az FM-mel, inkább strandoltam, de most megint lesz időm folytatni csodás karrierem.
Összefoglalóm a 2011/2012 idényről fog szólni.
York City
Végre feljutottam a Premier Ligába! A York fennállása óta először szerepelhet a nagyok között. Tavaly sajnos nem voltam elég jó, se a csapatom, így lecsúsztunk 2 hellyel a feljutásról. Viszont idén megerősítettem a keretet, a csapat kasszája valamelyest megduzzadt, így nem volt akadálya annak, h egy sikeres szezonnak vágjunk neki. Az első meccsek elég jól mentek. Új taktika, friss játékosok, bizonyítási vágy, busás prémium, feljutásért való küzdelem... Ezek voltak azok a dolgok, amelyek motivációt adtak a csapat tagjainak. Igyekeztem 1-2 fiatalt is beépíteni, valamint a fizetéseket egyensúlyban tartani (erre mindig oda szoktam figyelni). Ezután következett néhány döntetlen, de a 3-5. helyen mindig ott voltam. Szépen futott a szekér, persze voltak, akiknek úgy ment, mint 10 csapatnak összesen nem... Ipswich és Pompey (itt Ronaldinho volt a kreatív felelős). A tabellán látszik is, h ők végeztek az első 2 helyen. Igazából ez a felállás volt egész idény alatt. Na de legyen szó az én csapatomról. Ugye volt motiváció, volt siker, volt csapat öltözői hangulat, szurkolók csak úgy özönlöttek a meccsekre. Minden szép volt és jó volt, mindeaddig, amíg elnem érkezett január vége/február eleje. Nos innentől kezdve valami történt a csapattal. Elkezdtek jönni a megmagyarázhatatlan vereségek, potya gólok, elégedetlen játékosok (h én nem becsülöm őket eléggé, meg átvertem őket). Ezt nem tudtam mire vélni, mert én bizony eléggé rotáltam a csapatot (persze volt 1-2 játékos aki áldozatul is esett), valamint mindig dicsértem őket.
Viszont ezek az apró csapaton belüli gondok annyira ráment a csapat teljesítményére, h lassan eltávolodtunk a 3. helytől, aztán a 4., 5., 6. helytől... Kezdtem aggódni, mert április eleje volt, de még mindig gödörben volt a csapat. Az öltözői hangulat elérte a 18% -ot! Nem tudtam mit tenni. Tanácstalan voltam. Nem akartam így lemaradni idén is a feljutásról. A sok potya gól, a sok 90+ gólok, amiket bekaptunk (persze fölénnyel játszottuk a meccsket) megviselték a csapatot. Ennek hatására taktikát váltottam. A régen bevált taktikát hoztam újból elő, némi átalakítással és a jelenlegi keretre formálással. 1 kölcsönjátékos kivételével mindenkit visszaküldtem a csapatához, elégedetlenkedőket elküldtem végkielégítéssel (az öreg tartalékok is potyogtak), és teljesen levéve a csapatról a terhet, küldtem őket a meccsre.
Ennek meg is lett az eredménye, mert ezután szinte csak győzelmek jöttek. 3 meccsel a bajnokság "befejezése" előtt már el lett döntve, h play-offra szánt a sors engem. Mondom hajrá!
Sikerült a feljutás! Rögtön kaptam sok-sok fontot, ami nagyon jól jött! Lehetett igazolni új játékosokat (persze módjával, nehogy a többiek megint bezizizzenek idény közepére). Nem kaptunk sokat (3,5), azonban a jó gazdasági érzékemnek köszönhetően évről évre felhalmoztunk nyereségeket, így a fizetéseket elég magasra tehettem a jövőbeli jelöltek örömére. Idén azért már többen jöttek volna szívesen a csapatomhoz, viszont akiket tavaly figyeltem, vagy szerződésben voltak és drága lett volna kivásárolni, vagy nem ütötte meg az 1. osztály szintjét. Íme az átigazolási ablak:
A csapat pénzben mért értéke jelentősen megugrott, viszont a nevem még idén se került fel sehova a csapaton belül... :( Ez FM hiba?? Régieknél ilyenkor már bálványoztak, de itt... (pedig a sajtóban odáig vannak értem).
Végre felépült a 2008-ban elkezdett stadionunk (NEW), büszkeséggel tölt el, h 6000 szurkoló szoríthat értünk minden meccsen. :) Sajnos bővíteni nem akarják a vezetőségben, azonban az utánpótlást és az edzőközpontot végre elkezdtük fejleszteni! CSODA!
Itt van az idei szezonnak nekivágó csapat:
És 2 embert kiemelnék, akik sokra vihetik! Az egyik magyar tehetség (sok magyart találok, akik elég jól játszanak az angol bajnokságban), és egy saját nevelés (igen sz@r utánpótlásközpontunkkor neveltük ki). Ez a saját nevelés már igen korán elkezdte a felnőtt csapatban való megfelelést (15 évesen).
Egy kép az edzőstábról. Itt szintén előfordulnak magyarok. :)
Végezetül pedig a soron következő meccsek a bajnokságban. Lesz egy időszak, amikor mind a 3 naggyal összefutunk egymás után. Na remélem akkr nem fog csökkenni a playa'k motivációja...:
További szép napot és sikereket mindenkinek :)