104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Huni92
    Csak igy tovább! :)

Daver, neked pedig sok sikert!

Közben elkezdődött a bajnokság, a kaoutikusnak mondható felkészülés után nem számitottam arra, hogy saját pályáján verjük meg a bajnokság toronymagas favoritját.
    De megtörtént.
    Ő Cejas.
  • karajjj
    szép beszámoló, gratula :D
    amúgy én ilyen bő kerettel nem tudnék dolgozni, minden elismerésem
  • tobias88
    ő se 1,5 milliót ér...
  • daver88
    képek nem lettek jók...:(

akkor így:

Tabella
    Fernandinho
  • Fisicofan
    Üdv, és grat mindenkinek!
    Haladtam a Fradival másfél idényt, az első NB1-es idény jól sikerült, bajnokok és MK győztesek lettünk, szóval az alapelvárás bőven meglett.
    Aztán a BL-selejtezők komoly csalódást okoztak, a Maccabi és a Ventspils viszonylag simán meglett, a csoportba kerülésért jött a Bruges. Idegenben 1-0 nekik, ami egészen bíztató volt. Hazai pályán aztán hamar berámoltak egy gólt, ami nem kedvezett, de a csapat hamar egyenlített. A második félidő legelején már vezettünk, és szerintem ez volt a döntő momentum, túl hamar rúgtuk a gólt, és a csapat azt hittekönnyen szerezhetünk mégegyet, de ez nem jött össze, így jött az Európa Liga. Ez rendesen keresztül húzta a számításaimat, mert pénzügyileg azért sokat javulhattunk volna. Na mind1 majd jövőre.
    A bajnokságot egészen elképesztően szarul kezdtük, pedig a keretünk szerintem a legerősebb a mezőnyben. Aztán hirtelen összeszedtük magunkat és 7 meccses győzelmi sorozatot hoztuk. Most az őszi szezon végére megint szétestünk, így csak a 2. helyen várjuk a tavaszt. Ez a hullámzó teljesítmény sztem két dolognak köszönhető: az egyik hogy néhány fiatal rinyál hogy el akar menni nagyobb klubhoz, az idősebbek közül pedig sokan vannak akik már nem igazán férnek be a csapatba, ők meg azért sírnak. A másik pedig ez a rohadt idegesítő vezetőség váltás, ami még a nyár közepe-vége fele kezdődött, és még most, December utolsó napján sem ért véget, ami azért komoly kihatással van a játékosamira.
    A fordulónkénti helyezésink:

Tabella féltávnál:

A keret

És legidegesítőbb meccsem, épp az előbb játszottuk, rengeteg pontatlan lövés, aminek az eredménye egy nagy kalap sz*r :D:

Hozzáteszem utána a Vidi ellen az első félidőban alig mertek lőni a srácok, 3 kísérletünk volt, mind eltalálta a kaput:D
    És akkor még az Európa Ligáról kicsit:
    Mondhatni az egyik legkönnyebb csoportba került, egy lett volna jobb ennél, így bizakodva vártam a meccseket, de sokminden nem jött össze sajnos, beszéljenek a képek:

Cél innentől a bajnoki cím,semmi más, a vezetőség MK döntőt is akar, engem az annyira nem izgat, de azért sztem meglesz.
    Jah és csak a poén kedvéért megmutatom az egyik tartalékos meccsemet XD:

+még 1-1 gól Diaznak és Valeevnek
    Hozzáteszem hogy amint látható sok első csapatbeli játékos volt, éppen hosszú pihenőn voltak, és gondoltam berakom őket, hogy azért pár kilométer legyen bennük, a Pápa tartalékok meg generált játékosokból áll, szóval tényleg csak a poén kedvéért raktam be:)
    Elég hosszúra sikeredett, de most írhatnékom volt :)
    Sok trófeát mindenkinek
  • daver88
    Üdv!!!

Gondoltam kipróbálok valami újat az európai bajnokságokon kívül. Cruzeirót választottam Brazíliában...
    Érdekes lebonyolítás van. 2007. decemberében kezdődik a szezon. 11 meccset kell lejátszani az Állami bajnokságba, utána jön csak (májusban) a brazil bajnokság...Állami bajnokság végeredménye ez lett:

többnyire alacsonyabb osztályú csapatok vannak, sokaknál csak a gólkülönbség a kérdés...de azért az első 4 helyezett már erősebb játékerőt képviselt.
    A 46 gólomból 11-et a jobbhátvédem rúgott...:D :D

simán megállná a helyét Európában is.
    Ezenkívül vannak még tehetséges játékosok, akik komolyabb tulajdonságokkal bírnak, és viszonylag fiatalnak mondhatók...pl.: Ramires (KPK), Wágner (TKPK), Fabio (GK)....

Brazil kupában már a 3. körben vagyunk, viszonylag könnyű ellenféllel...
    2 hét és kezdődik a Brazil bajnokság is, cél a Libertadores kupában való indulás, bár az átigazolási összeg csekély 450.000 €...de majd lesz valahogy, az eddigiek alapján bíztató :)
  • Zsolti9014
    Sziasztok! Mégis beteszem ide, mert az offtopikot kevesen olvassák. :D

Kisebb kihagyás után megint nekilátok az FM-nek, most kb. 1 hónapja a 09-cel nem játszottam, és néhány hete a 07-et is hanyagoltam.

Kérdésem: 09-ben hány bajnokságot (vagy hány ország játékosait) érdemes betölteni Intel D220 procival és 2 giga rammal a laptopon, hogy ne legyen számottevő/nagyon észrevehető a lassulás?
    És ha alsóbb osztályban kezdek, mely országokat érdemes még betölteni, ahol jó játékosokra lehet találni?

Köszi előre is.
  • realgyula
    grat mindenkinek! ;)
    a 2014/2015-ös szezonra "kicsit" átalakítottam a keretet, és újítottam a taktikán is...
    íme az igazolások:
    KATT
    Veloso értelemszerűen a kiöregedett (nálam kiöregedett) Hargreaves helyére érkezett...
    Pjanic Diego helyére, Tevez is ment, a helyén Anderson játszik (bár inkább csak csere, mert Agüero és Rooney van elöl többnyire...), így irányítóban Pjanic és Toni Kroos van! :)
    Mattock a 33 éves Evra helyére érkezett, remélem jó megoldás lesz, nem akartam Marcelot, mert ő már sokat játszott a kezeim alatt!:D
    Ramage pedig Wes Brown helyett érkezett, aki a tartalékok között szerepel, ameddig vissza nem vonul...
    tudom, hogy döbbenetes összegeket áldoztam, de új tulaj vette meg a csapatot, és megdobott több mint 200 millió euróval, én meg akkor nem spóroltam...!
    a 15/16-os szezonban pedig lesz még 2 érkező, Sakho (Vidic is nálam kiöregedett) és Vela az Arsenalból (az összegeket le sem merem írni, mert azt mondjátok, hogy oltári nagy barom vagyok :D)
    100 körül volt mind a 2 játékos! :D
    ezek után így néz ki a keret és a taktika:
    KATT
  • zsolt515
    ÁÁÁááá!! Werder Bremen ellen a 89-dik percig 1:0-ra vezettem! Kiss csinált egy büntetőt, utána Nagy hibázott egyet, és az ő hibájából gólt kaptun!
  • Huni92
    Ty.

2. helyen végeztünk ebben a szuperkupa történetben. Egy győzelem és egy vereség (mindkettő 2-1 arányú) a mérlegünk.
  • zsolt515
    Itt van! Tudom hogy drága de mikor elkeztem játszani nagyon olcsó volt! Már 2m€-ot ajánlanak érte de hülye leszek eladni!

• karajjj
    na shit, meghoztátok a kedvem, visszaülök a bayernhez egy kicsit :D
  • karajjj
    na csak meglett a végén :D
  • zsolt515
    Aha!
  • Huni92
    Végéhez ért a Serie C2/C 2008-2009-es idénye...
    Najó, nincs ihletem. Inkább csak képeket dobok.

Átnézés
    Tabella
    Játékos statisztikák
    Csapat
    Carbonaro

Közben egy érdekes lebonyolitású szuperkupát játszunk. A Serie C2 A, B és C csoportjainak a győztese egy csoportban van, és mindenki játszik mindenkivel. Elsőt elveszitettük a B csoport bajnoka ellen, 2-1-re diadalmaskodtak.

Zsolt: Duduról egy képet dobsz?
  • zsolt515
    Werder ellen kezdem!
  • Huni92

Mindjárt jön a szezon összefoglalója.
  • zsolt515
    Na akkor jöjjön a csoport!

• zsolt515
    Nagyszerű hazai közönség!

• giorgio81
    Szép egyérintős játék
    Én jelentkezek Karesz stábjába vizes fiúnak, ha pl. a Milanhoz v. Reálhoz mennél
  • Huni92
    [URL=http://noob.hu/2009/08/24/joga.gif]Azért tudunk ^_^[/URL]
  • Utley
    Ha valami jó helyen leszel edző,akkor tudom ajánlani magam belső középpályásnak
  • Huni92
    Szoros? Dehogyis.
  • Huni92
    Csodajóság, hogy a 3. helyezettet 4-0-ra megütjök, és a 14. ellen 0-0-t játszunk ^^ Még 4 forduló, 4 pontra a listavezető.
  • Huni92
    Na, bazdmeg Huni. Ofkorsz 2-0 után 2-2-re feljött a kiesőjelölt Scafatese, méghozzá egy 92. perces egyenlitőgóllal.
    Ugrott a pole.
  • karajjj
    bazz, komolyan mondom, egyszer ha fociedző leszek, a topikból rakom össze a stábot :D
    mekkora eredményeket produkál itt a nép
  • Huni92
    Most jó formában vagyunk, 10 meccse veretlenül csapjuk, és a forduló végén az élre is kerülhetünk :D
    Carbo mondjuk egy kicsit visszaesett..
  • karajjj
    nehogymár csak második legyél :D
  • Huni92
    24 forduló után.
  • karajjj
    itthon némelyik nb1-es csapat is megirigyelné
  • Huni92
    Merthogy? :D
    Szép stadion. Majdnem hétezer férőhelyes :D
  • karajjj
    ezt a stadiont még most se tudom agyilag feldolgozni... :D