A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Üdv, és grat mindenkinek!
Haladtam a Fradival másfél idényt, az első NB1-es idény jól sikerült, bajnokok és MK győztesek lettünk, szóval az alapelvárás bőven meglett.
Aztán a BL-selejtezők komoly csalódást okoztak, a Maccabi és a Ventspils viszonylag simán meglett, a csoportba kerülésért jött a Bruges. Idegenben 1-0 nekik, ami egészen bíztató volt. Hazai pályán aztán hamar berámoltak egy gólt, ami nem kedvezett, de a csapat hamar egyenlített. A második félidő legelején már vezettünk, és szerintem ez volt a döntő momentum, túl hamar rúgtuk a gólt, és a csapat azt hittekönnyen szerezhetünk mégegyet, de ez nem jött össze, így jött az Európa Liga. Ez rendesen keresztül húzta a számításaimat, mert pénzügyileg azért sokat javulhattunk volna. Na mind1 majd jövőre.
A bajnokságot egészen elképesztően szarul kezdtük, pedig a keretünk szerintem a legerősebb a mezőnyben. Aztán hirtelen összeszedtük magunkat és 7 meccses győzelmi sorozatot hoztuk. Most az őszi szezon végére megint szétestünk, így csak a 2. helyen várjuk a tavaszt. Ez a hullámzó teljesítmény sztem két dolognak köszönhető: az egyik hogy néhány fiatal rinyál hogy el akar menni nagyobb klubhoz, az idősebbek közül pedig sokan vannak akik már nem igazán férnek be a csapatba, ők meg azért sírnak. A másik pedig ez a rohadt idegesítő vezetőség váltás, ami még a nyár közepe-vége fele kezdődött, és még most, December utolsó napján sem ért véget, ami azért komoly kihatással van a játékosamira.
A fordulónkénti helyezésink:
Tabella féltávnál:
A keret
És legidegesítőbb meccsem, épp az előbb játszottuk, rengeteg pontatlan lövés, aminek az eredménye egy nagy kalap sz*r :D:
Hozzáteszem utána a Vidi ellen az első félidőban alig mertek lőni a srácok, 3 kísérletünk volt, mind eltalálta a kaput:D
És akkor még az Európa Ligáról kicsit:
Mondhatni az egyik legkönnyebb csoportba került, egy lett volna jobb ennél, így bizakodva vártam a meccseket, de sokminden nem jött össze sajnos, beszéljenek a képek:
Cél innentől a bajnoki cím,semmi más, a vezetőség MK döntőt is akar, engem az annyira nem izgat, de azért sztem meglesz.
Jah és csak a poén kedvéért megmutatom az egyik tartalékos meccsemet XD:
+még 1-1 gól Diaznak és Valeevnek
Hozzáteszem hogy amint látható sok első csapatbeli játékos volt, éppen hosszú pihenőn voltak, és gondoltam berakom őket, hogy azért pár kilométer legyen bennük, a Pápa tartalékok meg generált játékosokból áll, szóval tényleg csak a poén kedvéért raktam be:)
Elég hosszúra sikeredett, de most írhatnékom volt :)
Sok trófeát mindenkinek