104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zyndar
    Nem akarok hülyeséget mondani, ezer éve nem voltam válogatottal, de talán hirdetni kell az állást.
  • zyndar
    Tizi, kapus véd, 14en ráugranak a labdára, újabb tizi, gól
  • tobias88
    Elküldöd, vagy beszélgetsz vele mindig a formáról, kéred a véleményét...

De még mindig nem válaszolt senki a kérdésemre, hogy milyen aszisztenseket kell a nemzeti válogatottba felvenni?

• zsolt515
    Az öltözői hangulatot hogy tudom feljebb vinni? Mert jött egy olasz játékos és nem tudott beilleszkedni ezért az öltözői hangulat a béka segge alatt van!
  • Ars3nal
    ezt a hihetetlen mákot, már ami az eredményt illeti, első félidőben már cserélni kellett hármat, mert lerúgták a játékosokat, két szélsővédőm volt középen, Kanta is lesérült... nem gondoltam volna hogy nyerünk...

• zsolt515
  • karajjj
    Championship Manager 2010
  • zsolt515
    Mi a teljes neve?
  • karajjj
    CM 2010 demója
  • zsolt515
    3800 ülőhelyel bővül a stadion!:D
  • zsolt515
    Debrecennel megint bajnok lettem, és megnyertem a Liga Kupát! A Magyar Kupát nem sikerült mert a Honvéd 1-0-al kiejtetett minket! De a ligaa kupában megbosszultam mert 4-1 vertük őket!:D
  • Matthew Prosac
    + Bogdanovic, Lenicheck srác, 3 bolíviai, meg egy két unname öreg:
  • Matthew Prosac
    hali. hagytam a Debrecent a francba, csomóan velük nyomultok.. inkább visszatértem az első elképzelésemhez, a Tatabányához. lezárult az átigazolási időszak, volt egy két szép kapás így az NBII-be:

Eladtam az egész keretet, így 200e jutott átigazolásokra. A keret 95%-a 5-10e-ért jött, egyedül ezt a Kolsi gyereket vettem drágán, de részletre! :)
  • gyepesjoint
    asszem visszavonom az előbbi kijelentésemet....Arsenal-Bayern-Marseille-Loki
    végülis nem vagyok dühös,miért is kaptuk volna a 3. kalapos kyev-et,vagy a Panathinaikoszt....ezek ellen még lett is volna esély....
  • gyepesjoint
    Loki-NK Domzale 2-2
    megint szörnyen rosszul játszottunk,egy szlovén bajnokot,ezzel a kerettel oda-vissza legalább 2 góllal kéne csapnunk,ha nem hárommal....mind1,megvan idén is a főtábla,cél a 3. hely!!
  • tobias88
    Nemzeti válogatottnál amúgy milyen személyzetnek kell lennie? Van egy aszisztensem meg egy kapusedzőm, de a kapusedzőt nem értem hogy minek kell oda, ha edzés sincs!
  • Fisicofan
    Hát, ez a csapat nem alkalmas a Bl szereplésre, a Roma ellen hazai pályán, az Anderlecht ellen idegenben szenvedtünk 1-3-as vereséget, tulajdonképp teljesen elszálltak az esélyeink a 3. helyre. Talán a BL pénzből tudunk erősödni jövőre, akkor esetleg lehet esélyünk valamire.
  • gyepesjoint
    sampinyon lig 3. sel.kör első meccs NK domzale-Loki 0-1 Vujovic
    nagyon gyengén játszottunk,és csak egy potyagóllal nyertünk....remélem hazaipályán kitömjük őket!!!
  • Terminátor14
    Jahh. Emiatt padlón a morál és így gázok vagyunk nemzetközi meccseken :(

És az a vicces, hogy tőlem se sztárcsapatok vásárolnak, pedig a játékosaim bárhova beférnének. Meg a hírekben olyanok jelenekkel meg, hogy 28 millió eurós ajánlatot készül tenni xy csapat ezért a játékosomért. És az összes csak ilyen középcsapat.

Kicsit idegesít az egész, mert nem tudom hova lehetne még fejlődni, hogy ne akarjon mindenki elmenni. Mindjárt jön az Arsenal elleni odavágó a 16 között...

Akkor neked jóéjt! :)
  • Ars3nal
    az úgy elég durva, ezért szívás hogy hiába van akárhány BL induló meg minden, a bajnokság "erőssége" nem változik és ezért mindenhova szívesen mennek a játékosok...
  • Ars3nal
    thx

Kijevet meg Portot el kéne kapni itthon és akkor bármi lehet, majd kiderül holnap, további jó játékot mindenkinek így fél három magasságában:D
  • Terminátor14
    De engem nem egy csapat csesztet, hanem 20-30 :( Kb minden kezdőmet és cserémet el akarják vinni. Van, ahol annyi kérő van, hogy csak néhányat sorol fel a játék az adatlapon. És mind kamu...:(
  • Ars3nal
    nálam most ilyen probléma nincsen, előző idénybe csesztetett a Sparta Prága állandóan hogy ez kell meg az kell, a játékos meg rinyál mert az meg akkora csapat hogy csak na...
  • Terminátor14
    Hát ez kemény, őszintén szólva nem hittem volna, az első meccs után...Nagy grat! :)

Amúgy a csoportod se olyan rossz, a Kijev verhető a Porto meg szar szokott lenni a játékban, legalábbis nálam mindig az. Csak egy kis szerencse kell, hajrá :)
  • Terminátor14
    Komolyan mondom, hihetetlen! Mintha direkt szopatna a játék

Legalább 10-12 játékosomért bejelentkeznek, az összes sír, hogy engedjem el, végül "üzenek", hogy jó áron mehetnek, erre összesen 2-ért kapok ajánlatot :( Persze ők se mentek el és most van 15 elégedetlen játékosom...
  • Ars3nal
    Kanta egy állat:D sose adom el:D második félidőbe kontrára álltunk be, akkor kicsit átvették az irányítást, de a 80. percben már eldőlt a dolog:)

Arsenal,Porto,Dinamo Kijev a csoportom, hát elég húzós...

• Huni92
    Meglehet az :)
    Közben vertük a Chievot 1-0-ra hazai pályán. Jóformán minden meccsünket közel teltház előtt nyomjuk :D Mondjuk 6500 néző nem olyan sok.
  • Terminátor14
    Valószínű, azért is írtam, hogy kövi szezon :)

Mi meg a bajnokság 16. meccsén sajnos bekaptunk egy döntetlent, Vasas ellen tarcsikat játszattam, 0-0- lett :( Ennyit a megismételt 100%-os szezonról.
    Kompenzációként újra bl-t kell nyerni :P
  • Ars3nal
    első meccs, az esély adott hazai pályán:)

• Huni92
    Nem is cél idén a feljutás. Túl sok lenne, azt hiszem :D
  • karajjj
    jó az nagyonis
  • Terminátor14
    Simán jó :) Ha ebben a szezonban nem is tuti, de jövőre biztos feljutsz.

Ars3nal: Csapd ki őket! :D
  • Huni92
    És akkor hazai pályán a fullutolsó Venezia ellen kinkeserves 1-1.
    6 meccs, 2-2-2, 8 pont, 11. hely. Nem olyan vészes.
  • Ars3nal
    3. selejtező kör jön BLbe Anderlecht ellen, a két meccset letolom aztán mára ennyi...
  • Huni92
    Hajrá, hajrá :D
    Egyébként ez már a 2. győzelmünk volt, előző fordulóban is 4-et vertünk, de ott csak 1-et kaptunk. Belelendülünk. (eh, de nehéz leirni félháromkor ::D)
  • karajjj
    ez akkora bunda, hogy még a medvét is bennehagyták :D
  • Terminátor14
    Jahh igen, azt elfelejtettem írni, hogy az Arsenalt kaptuk a 16 között, hát nagyon necces lesz. Legnagyobb csítcsapat, elől Agüero-val...

És annó ők már kivertek párszor a bl-ből. Hát mind1, most visszavágunk :)
  • Terminátor14
    Grat, jóóóó ez :)
  • Huni92
    Én is vagyok.
    Érdekes volt a vége :D
  • Terminátor14
    Remek :)

A 18-19-es szezonban a bl csoportom így nézett ki: Porto, A. Madrid, Steaua, Fradi. (2. kalapban vagyunk ;) )

Az első meccsen sajnos kikaptam 2-1-re a Porto csapatától. Úgyfelejtettem a taktikát a bajnoki után :DD Aztán jött az A. Madrid, akiket itton legyőztünk 2-1-re, sima meccsen. Nem voltak veszélyesek, mi irányítittunk, bár az első félidő közepén ők szereztek vezetést egy távoli bombából, de amúgy nem sok vizet zavartak :)
    Aztán jött a két Steaua elleni meccs, az első sajnos 1-1 lett, nagy fölényben játszottunk, de nem használtuk ki a helyzeteket. A 2.-at lazán behúztuk 3-1-re, az 54. perctől emberhátrányban játszottunk, különben kiütés lett volna.
    Nos aztán jött a Porto itthon, szintén sima 3-1 ide. Az utolsó meccsen az A. Madrid ellen elég volt egy döntetlen is, mi nyertünk 1-0-ra, de sajnos aztán kiléptem a téli felkészülési szezon után. (reflexből nyomkodtam a gombokat :( )
    Az újrajátszás csak döntetlent hozott, így 1. helyett 2.-ként jutottam tovább a csoportból a Porto mögött, 11 ponttal.

Nos egyelőre itt tartok :D télen jön egy nagyon jó vkp, egy 188cm-es vk (kép lentebb) és egy mc is, aki vmi nagyon jónak tűnik :D Az átigazolási szezon maga lesz a pokol (ugye már letoltam egyszer :DD), legalább 15 játékosom akarják elvinni és a többség rinyál is. Hát ez van :(