A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Terminátor14
    Remek :)

A 18-19-es szezonban a bl csoportom így nézett ki: Porto, A. Madrid, Steaua, Fradi. (2. kalapban vagyunk ;) )

Az első meccsen sajnos kikaptam 2-1-re a Porto csapatától. Úgyfelejtettem a taktikát a bajnoki után :DD Aztán jött az A. Madrid, akiket itton legyőztünk 2-1-re, sima meccsen. Nem voltak veszélyesek, mi irányítittunk, bár az első félidő közepén ők szereztek vezetést egy távoli bombából, de amúgy nem sok vizet zavartak :)
    Aztán jött a két Steaua elleni meccs, az első sajnos 1-1 lett, nagy fölényben játszottunk, de nem használtuk ki a helyzeteket. A 2.-at lazán behúztuk 3-1-re, az 54. perctől emberhátrányban játszottunk, különben kiütés lett volna.
    Nos aztán jött a Porto itthon, szintén sima 3-1 ide. Az utolsó meccsen az A. Madrid ellen elég volt egy döntetlen is, mi nyertünk 1-0-ra, de sajnos aztán kiléptem a téli felkészülési szezon után. (reflexből nyomkodtam a gombokat :( )
    Az újrajátszás csak döntetlent hozott, így 1. helyett 2.-ként jutottam tovább a csoportból a Porto mögött, 11 ponttal.

Nos egyelőre itt tartok :D télen jön egy nagyon jó vkp, egy 188cm-es vk (kép lentebb) és egy mc is, aki vmi nagyon jónak tűnik :D Az átigazolási szezon maga lesz a pokol (ugye már letoltam egyszer :DD), legalább 15 játékosom akarják elvinni és a többség rinyál is. Hát ez van :(