104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Huni92
    Kalu 3, Taddei 3, Del Pinto 1 hét. Gratz.
    Souza o_O
  • zyndar
    A szezon gólja - Souza természetesen :D
  • Huni92
    Monopoli Reggeli Hirek: Nagy halat fogtak az Adriai-tenger partján! Daniel Parejo csatlakozik a kerethez!
  • zyndar
    De kedves :D Megy a Catenaccio ezerrel, mi?
  • Huni92
    Egyvalamit mégiscsak jelent: megvan az esély, hogy 1 év kihagyás után ismét itt kezdjétek meg a szezont ;D Egyébként gratula :)

Az 5. Modenat hazai pályán 2-1-re megcsaptuk. Megcsaptuk. Höhö. 2 lövésünk volt kapura :D
  • zyndar
    Boavista FC, alias Panteras - 1.szezon

Igazából az szezon összes bajnokiján esélyesként léptünk pályára és tényleg sokkal erősebb csapat a többinél, tehát a fenti tabella nem jelent semmit. Souza pedig egy állat volt, mondjuk nem tudom, hogy egy osztállyal feljebb mennyit fog érni :)
  • Terminátor14
    Ezen kicsit megakadt a szemem:

Szóval ilyen, amikor a padra sem férő embereket hagyom a tarcsiban játszani :DDDD
  • Huni92
    Nyugi, nem fogok :D
    2-2 a bari ellen. Nem mellesleg ők a 2. helyen állnak. Rájöttem, hogy ha kiemelkedően esélyes az ellenfél, akkor nem kell nyomást helyezni acsapatra, és felszabadultan tudnak játszani. Kár, hogy ezt a Pescara-Lecce-Brescia triónál nem csináltam meg :D
  • zyndar
    Azért ki ne essél nekem
  • Huni92
    Pescara elvert 4-0-ra. Brescia 4-0-s félidőt követően 4-2-re. Cesenat vertük 2-0-ra, 1-2-s vereség a Leccetől. Majd a listavezető Cataniaval játszottunk 1-1-et, úgy, hogy abszolút partiban voltunk. Vezettünk a 11. percben, majd a 22.-ben lövés 30-ról, felsőléc, kapus háta, felsőléc, kapus háta, gól. Rúgtunk két kapufát is, de x maradt.
    14 meccs után 12. helyen állunk.
  • Matthew Prosac
    a kapust és a védelmet kivéve minden kezdőjátékosom lesértült minimum egy hónapra + borzasztószűk a keretem
  • Ars3nal
    Frankfurt-Nürnberg 0-0 nem rossz, főleg hogy a Nürnberg toronymagasan esélyes
  • xmogyix
    náladis?nálamis...pedig már csak pár meccs volt a 2. szezonbólnah sebaj kezdek az egyik nagy bajnokság kis csapatával...
    termi nagy grat istencsászár vagy
  • Ars3nal
    német kupa első forduló Osnabrück-FSV Frankfurt 0-0 2-4 tizenegyesekkel, eddig tetszik ez az ultra védekező taktika, kiderül nemsokára hogy teljesít a csapat a bajnokságba vele, Nürnberget fogadjuk
  • gyepesjoint
    jó :D
  • Forza Italia
    1 hónapja nem játszottam most viszont volt időm.
  • Ars3nal
    FSV Frankfurttal kezdtem egyet, eddig jött Lipcsei,Fiore,Adair Junior meg még egy fószer, még pár helyre elkell az erősítés
  • Terminátor14
    Hehe :)

És mint látszik, 3. szezonban igazoltam, szóval lehet itt ügyeskedni a Fradival is akár, van egy-két jó játékos, aki eljön. :)

• Huni92
    Jóféle. Hozzám szó nélkül beférne :D

Mai első meccsem.
    Censori 7 hét, mig a védőm 3 hét szabadságot kapott.
  • Terminátor14
    Jahh, ezt már régebben akartam kérdezni, most jutott megint eszembe :)

Szóval nem lenne kedve néhányatoknak tolni egy online bajnokságot? Annó próbálkoztunk ilyennel réges-régen, és annyira nem is volt gáz :D

Nem is vágom igazából, hogy a mostanival lehet-e, de gondolom simán, mint az eddigiekkel. Szerver szerepét is vállalalnám, ha tényleg érdekelne pár embert :)
  • Matthew Prosac
    ez spíler :O
  • Terminátor14
    ÁÁáááá e mekkora szívás :(

• Ars3nal
    mentés közben elszállt az áram:S kellett nekem az automata mentést kikapcsolni:c kezdek egyet de valami külföldi csapattal...
  • Terminátor14
    Köszi srácok! :)

Közben lejátszottuk a Roma ellen az európai szuperkupát is!

2-1-re győztünk, az előbb említett szélső védőm, Stuart Flynn lett a meccs hőse. Először adott egy 50 méteres gólpasszt szabadból, majd pedig a végén a majdnem a tizenhatosan sarkától lőtt kapufás gólt a Romának.
    Nem semmi ez a srác, és lojális! Imádom :DD

Róla van szó:

És itt a statja, persze ezek csak a bajnokik sajnos:

• zyndar
    Te szériebé császár,tee!
  • Huni92

Zyndar: ne is gyere a fake képeddel, úgyis tudjuk, hogy utolsó vagy :D:D
  • zyndar
    Nem vagy piskóta
    Nagygrat!
  • zyndar

• Ars3nal
    az szép grat
  • farferi
    Én nem jelöltem semmit mert most kezdtem a játékot és alapban kölcsön vannak adva.
  • Terminátor14
    Sziasztok, sikerült felkelnem :DD

Tegnap végigcsináltam a szezont plussz még a felkészüést is az új idényre, gyakorlatilag reggelre végeztem :)

Hát ott tartottunk, hogy a téli felkészülés után jön az Arsenal a legjobb 16 között a bl-ben. Ők voltak a mumusaim eddig, 4 meccsen 2 döntetlent és 2 vereséget értünk el ellenük.
    Az első meccsen itthon a szokásos taktikámat alkalmaztam, ami a 4-1-2-1-2, illetve néha a dmc-t is feltolom mc-be. Az utasítások támadóak voltak, gondoltam nekikmegyünk :D A nagy akarásnak majdnem nyögés lett a vége, az első 20 percben majdnem kaptunk 3-at, végül "csak" 2 lett belőle. Hát itt vettem visszább mindent. Az Arsenal nem akart nagyon támadni, mi meg próbálkozgattunk. A 30 percben már 1-2 volt az állás, a 2. félidő elejére pedig kiegyenlítettünk. Utána megint jött az Arsenal, úgyhogy még visszább vettem és próbáltam kontrázni, de már egyik csapat sem volt eredményes.

Jött a visszavágó, amire új taktikával álltam fel. Mivel az előző támadó dolog nem jött össze, ezért most visszafogtam a csapatot és bízva a gyors csatárokban meg a távoli lövőkben, kontrára álltunk be :)

Az eredménye meg is lett, bár megmondom őszintén, ennyit még életemben nem izgultam meccsen. Nagyon a kapunk elé szegezett minket az Arsenal és a 14. percben egy nagy Fabregas bomba be is akadt. Erre válaszolt még a félidő vége előtt az amc, egy nagyszerű kontrához ő zárkózott fel és a végén egy beadást bepaskolt a kapuba. Sajnos Walcott gyorsan válaszolt, elég vicces volt mondjuk, ahogy lefordult a védőmről, de nem baj, mert az Pierre pár perccel később lekopizta az előző akciót, 2-2. És a végére jött a csattanó, az Arsenal nyomott, mint a fene, mi meg kontráztunk egyetlen egyet, ami be is akadt a 88. percben. A csatárom lőtte ki a felső sarkot 20-22 méterről.
    Aki még említést érdemel, az a kapusom, nagyon jól védett, ha ő nincs, akkor kikapunk, ez nem vitás. :) Persze számítottam rá, iszonyat jól védett eddig is.

A többi meccsről nem fogok ilyen részletesen írni, de ez nagy dolog volt, mert az Arsenalt eddig nem tudtuk legyőzni :)

Jöhetett a Tottenham, akik azutóbbi 4-5 évben a legjobb 5-6 csapat között voltak végig Angliában.
    Első meccsen bátorra vettem a figurát, gondoltam ők nem olyan jók, mint az Arsenal volt, de tévedtem, majdnem el is ment a meccs 2-0-ra, de a végén beakasztot egy szabadrúgást a szélsővédőm, így idegenben kikaptunk 2-1-re.
    Gondoltam a recept adott, ha előző meccsen sikerült, akkor talán most is. Tehát beálltam megint kontrára. :) A Tottenham szerencsére közel sem nyomott annyira, mint az Arsenal tette, így nem volt akkora nyomás alatt a csapat. Igazából nem voltak túl veszélyesek, mert annyiból állt a játékuk, hogy amint lehetett, lőttek.
    Egy kontra meghozta a győzelmünket, a 69. percben ki más lett volna eredményes, mint Pierre :) Ezután támadtak agresszívabban, de nem tudták feltörni a védelmemet.

Azt el kell még mondanom, hogy nem igazán tetszik ez a taktika, mert így mindig az ellenfél van fölényben, de eddig bevált.
    A Barca ellen viszont ezt nem vállaltam be, mert nagy lövői vannak, féltem is tőlük. Be is bizonyosodtak a félelmeim, ugyanis Inieste kétszer is betalált kb 30-ról :( De mi sem tétlenkedtünk, a támadó taktikának köszönhetően 3-at rámoltunk a Barcának itthon! Hozzá tartozik, hogy 2-2nél visszaálltam kontrára, hogy lehetőleg inkább őrizzük meg az eredményt, erre a 91. percben jött az AMC-m :DD Ő most nem Pierre volt, hanem a helyére időközben becserélt Farkas.

A következő meccsen a recept adott volt, ha eddig sikeresen működött, akkor gondoltam most is beállok kontrázni, de nem vettem vissza anyira a csapatot, szerettem volna felülkerekedni a Barcán. Ami egyébként reális célnak is tűnt, mert az első meccsen igazából nem sokat muttak, persze a két távoli bombán kívül.

Szóval a visszavágó érdekesen kezdődött, mert az elején vezetést szereztünk, utána viszont a Barcelona egyenlített még a félidő vége előtt. Maradtam a kontráknál, de már egyik csapat sem volt eredményes, így én mehettem a döntőbe :)

Ellenfelem a tavalyi győztes Palermo lesz, legalábbis azt hittem, de a Milán elverte őket, így végül velük kellett megmérkőznöm.

Gondolom mondanom sem kell, hogy kontrára játszottam, de úgy tűnt, hogy ezt elkúrtam és elúszik a hajó. A Milán sem volt túl veszélyes, de egy távoli szabadből és egy ugyancsak 16-oson kívüli lövésből is gólt tudtak szerezni, amire én csak egy szögletből elért fejesgóllal tudtam válaszolni az első félidőben.
    Nem mertem nagyon kinyílni rögtön, ugyanis a Milánnak van egy hipergyors csatára, féltem, hogy ez megbusszúlná magát. De mivel nem tudtunk eredményesek lenni, így a 70. perctől átálltunk támadófocira és rohamoztunk is rendesen. A játékosok jó kondiban voltak, az előző meccseken pihentettem a legtöbb kezdőt, de a 75. percre végül többen elfáradtak kicsit (persze nem vészesen), ezért jött három csere, köztünk az a Martin Allen, aki 9. éve van nálunk, és Stuart Flynn-nel ők ketten azok, akik még soha nem nyafogtak, hogy el akarnak menni. A cserék után a 80. perctől totális támadófocira álltam át, a 86. percben pedig Allen be is köszönt :) Így végülis döntetlennel ért véget a rendes játékidő. Gondolkoztam, hogy visszaálljak, vagy mi legyen ,de végül arra jutottam, hogy a csatáraim frissebbek, mint az ellenfél védői, úgyhogy maradtam támadó taktikán, persze azért vmennyire visszavettem. Ez gyorsan meg is hozta az eredményét, a 92. percben megint Allen villant, és ezzel beállította a 3-2-es végeredményt :DDD Hát ez is megvan, újra :)

Összességében nagyon elégedett vagyok, ebben a szezonban mindent megnyertünk, amit csak lehetett, bár a bajnoksában becsúszott két döntetlen is sajnos. Ami még egy kicsit bánt, az az, hogy játékban nem tudunk még mindig felülkerekedni a nagyokon, csak ilyen védekezős, kontrázós taktikával műdkönek a dolgok. Az előző 2 évben próbáltam támadni, de csak a 16ig jutottunk így.

Remélem, hogy ezen majd tudok változtatni :)

Sorry, hogy kicsit hosszú lett, de most legalább kiadtam magamból :D
    Igazából nem tudom, hogy mennyit fogok még ezzel a mentéssel játszani, a nemzetközi meccseket kivéve minden unalmas, sajnos :(

Ha kértek bárkiről képet, csak szóljatok :)
  • Ars3nal
    Arsenal-Debrecen sima 5-0 lett esélyt nem láttam max egy becsületgólra de Litsingi emelése is kapufa lett... jön a Porto Debrecenbe, kéne egy szép eredmény és akkor a 3. hely már csak meg lesz...
  • daver88
    üdv!!

bocs, most értem haza, nem tudtam válaszolni:

Logók:
    http://www.mediafire.com/download.php?zyzezzm4ddg

Skin:
    http://www.sortitoutsi.net/2009/graphics/downloads/74/Flex09
  • karajjj
    ha kölcsönadáskor a szerződésnél nem jelölted be azt, hogy visszahívható, akkor sehogy
  • farferi
    A kölcsönadott játékost hogyan lehet visszahívni? Hrepkát a felnőtt csapatba átraktam de szürke a neve mert kölcsönben van Hollandiában.
  • tomzoo
  • tomzoo
    Hol a kép? lol
  • tomzoo
    Hol a kép? lol
  • tomzoo

Ez azért elég vicces, hogy 7 játékosom lerúgják , favágó Kecskemétiek :D
  • Huni92
    Igazából nincs jelentősége.
    Ars3nal:

Zyndar: makker